Περσίας maniacs

Εννοειται οτι θα παρει ονομα απο Χαρι Ποτερ αυτο το μωρο...Μπορεις να τη βγαλεις και Arabella.:rolleyes:(στο επιτρεπω δηλαδη)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ηξερα οτι εχει τοσο παλιες ριζες αυτο το ονομα:
"Naga" is "snake" in Sanskrit and "Nagin" means "female snake" in Hindi and Urdu. A reference to Rudyard Kipling's cobra character Nagina, referred to as Nagini in some translations.
Naga from Sanskrit for "snake" or "serpent." There were serpent gods found throughout central and east Asia. For example, Naga was a serpent god that inspired a pre-Buddhhist cult in Burma. A nagini in India is a snake being (1) that is worshipped as a god and believed to be protective, including from snake bites. The second definition is along the lines of Voldemort's large female snake: (2) the Nagini were attractive female snake beings with human bodies with either have snake heads or snake coils.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν κάπου είχα βρει τα ονόματα όλων των μαγών που είχαν στις κάρτες από τον Χαρυ Πόττερ (που οι περισσότεροι υπήρξαν πραγματικά στο μεσαίωνα ή κ σε πιο προσφατες εποχές) αλλά δεν μπορεσα να το ξαναβρω αυτό το σάιτ:(:(
Λέω ή από Χαρι ή κάτι παγανιστικό :hmm:
Μ αρέσει κ το Raven σαν επιλογή

Bρε βγαλτη μαυρουλα μην παιδευεσαι!!!:lol::lol:
ετσι και αλλιως δεν θα τη χαρεις πολυ:cool::bleh::bleh::bleh:

Καλοριζικη η κουβερτουρα σου Λενακι!! :up::up:
Bitter καλε τη λενε τη γατα...
η πιο γλυκια Bitter του κοσμου:inlove::inlove::inlove:

Bρε βγαλτη μαυρουλα μην παιδευεσαι!!!:lol::lol:
ετσι και αλλιως δεν θα τη χαρεις πολυ:cool::bleh::bleh::bleh:
:lol::lol::lol::lol:
Λοιπόν επειδή είσαι τέτοια όταν θα έρθω θα σου κλέψω την Σάλλυ για να μάθεις
Καλοριζικη η κουβερτουρα σου Λενακι!! :up::up:
Bitter καλε τη λενε τη γατα...
η πιο γλυκια Bitter του κοσμου:inlove::inlove::inlove:
Ευχαριστούμε Γιουλάκι είναι πραγματικά Bitterογατα:up:

Ελενα ποτε θα την παρεις σπιτι;

Ελενα ποτε θα την παρεις σπιτι;
Θα μιλήσω με την Μαριέττα να μου πει δεν ξέρω ακόμα:hmm: σκεφτόμουν ότι αν κατέβει στην έκθεση μήπως θα την κρατούσε μέχρι τότε για να μην την πάω κ την φέρνω να έρθω κ να την πάρω κ αυτή μια κ καλή κ να ταξιδέψουμε κ μαζί να μην είναι μόνη της

Ναι ναι ετσι να το κανεις!Ποσο ειναι τωρα;

Περσογατομαμαδες και γενικα γατομαμαδες ,που εχετε περσακια και αδεσποτουλια ,θελω τη βοηθεια σας.Εφερα στο σπιτι εναν γατουλη περιπου 30 ημερων .Τον εχω φερει εδω και 4 ημερες.Τον βρηκα μοναχουλη να νιαουριζει εντονα και αποφασισα να τον κρατησω.Το θεμα μου ειναι η Μπριζιτ,η περσιδα μου ,σχεδον 20 μηνων.Τον εχει τον μικρο σε συνεχη κχχ και γκρρ και δεν ξερω τι περισσοτερο μπορει να του κανει.Φοβαμαι να τον αφησω ελευθερο στο πατωμα να τρεξει ,γιατι τον ακολουθει και δεν ξερω πως θα αντιδρασει.Το ερωτημα μου ειναι.θα τον δεχτει καποια στιγμη και μετα απο ποσο διαστημα;Ειναι καλυτερα να τον εχω σε διαφορετικο χωρο μεχρι να μεγαλωσει λιγο ακομη η καλυτερα να ειναι στον ιδιο για να εξοικειωθουν ;και οτι αλλο σας εχει τυχει σχετικα με το θεμα μου ,γραψτε το θα με βοηθησει.

Πως σου φαινεται το Salem;

Πως σου φαινεται το Salem;
μμμμ μ αρέσει αλλά δεν είναι για αρσενικό πιο πολύ:hmm: θα μου πεις είναι ουδέτερο όνομα αλλά εμένα μου κάνει για αρσενικό δεν ξέρω για ποιον λόγο

Τοτε βγαλε τη Wicca!

Τοτε βγαλε τη Wicca!
κατ ευθείαν στην πηγή:lol::lol: Δεν ξέρω τίποτα δεν με τρελαίνει μέχρι στιγμής βρήκα μερικά ονόματα θα σου τα στείλω αλλά κ πάλι κανένα δεν μου έκανε κλικ από όλα αυτά :(:(

Θα μιλήσω με την Μαριέττα να μου πει δεν ξέρω ακόμα:hmm: σκεφτόμουν ότι αν κατέβει στην έκθεση μήπως θα την κρατούσε μέχρι τότε για να μην την πάω κ την φέρνω να έρθω κ να την πάρω κ αυτή μια κ καλή κ να ταξιδέψουμε κ μαζί να μην είναι μόνη της
ΕΛΕΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΩΡΟΟΟΟΟ!!!:up::up:
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΕΝΙΝΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ και σύντομα θα μεταμορφωθει σε νυχτερινή θεά!!! Ειναι τοσο ομορφη!!!:up::up::up:
Με το καλό να την υποδεχθεις!!! Και ναι η σκέψη σου για την έκθεση ειναι πολύ καλή και να ταξιδέψετε και μαζί μάλιστα οταν την πάρεις!!!
congrats_2.gif

Μου αρέσει πολύ το Narcissa που πρότεινε η Δώρα.. :)
Αλλα θα βρούμε και αλλα πολλα. Μην ειναι κανένα άγριο γοτθικό, το μωράκι ειναι αέρινο και σοκολατένιο. Κάτι γλυκό σαν καραμέλα της αρμόζει:):)

girl_balloons.gif

Οχι εμενα μου αρεσουν και τα αγρια και γοτθικα,της πανε.:lol:

ΕΛΕΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΩΡΟΟΟΟΟ!!!:up::up:
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΕΝΙΝΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ και σύντομα θα μεταμορφωθει σε νυχτερινή θεά!!! Ειναι τοσο ομορφη!!!:up::up::up:
Με το καλό να την υποδεχθεις!!! Και ναι η σκέψη σου για την έκθεση ειναι πολύ καλή και να ταξιδέψετε και μαζί μάλιστα οταν την πάρεις!!!
congrats_2.gif

Μου αρέσει πολύ το Narcissa που πρότεινε η Δώρα.. :)
Αλλα θα βρούμε και αλλα πολλα. Μην ειναι κανένα άγριο γοτθικό, το μωράκι ειναι αέρινο και σοκολατένιο. Κάτι γλυκό σαν καραμέλα της αρμόζει:):)

girl_balloons.gif

Αναστάκι μου να σαι καλά σ ευχαριστώ Σας ευχαριστώ όλες κ ειδικά την Νεκταρία που μεσολάβησε για να πάρω το θεϊκό μου σοκολατάκι :up:

Και μένα μου αρέσουν αλλά κ για ένα νεραϊδένιο ή elf name δεν θα έλεγα όχι :rolleyes:

Ειδες τα νεραϊδοονοματα που εβαλα τωρα στο νημα με τα ονοματα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back