moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ταχύρηθμα σε Βραζιλιανομεξικάνικα Μιλάω κ Ισπανικά με Θ κ χωρίς Θειδες πως παρακολουθει ολα τα Βραζιλιανικα ποιοτικα σηριαλ η ατιμη?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι αλλά στα πορτογαλλέζικα είναι LuaΣτα ισπανικα ειναι Luz,και διαβαζεται Λουθ κανονικα.
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ο Λουα λουα είναι γαύρος
είναι παιχτουρα
κ είναι κ αυτός λίγο αρπαγμένος ως μπιφτέκι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φοβερό
Ο Λουα λουα είναι γαύρος
είναι παιχτουρα
κ είναι κ αυτός λίγο αρπαγμένος ως μπιφτέκι![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Αλλα βανιλιας,οχι αρπαγμενη σαν τον Λουα Λουα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
είσαι Idigo μπιφτέκι εσύΞερω καλε,κι εγω γαυρος ειμαι!Αλλα βανιλιας,οχι αρπαγμενη σαν τον Λουα Λουα.
(κάτι σαν τυροκεφτες)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Θα σου κανω διπλο τετακε και θα ανοιξω και την πορτα,κανονισε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Εγω είμαι τοματοκεφτές
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αρα εσύ είσαι ο τοματοκεφτές κ εγώ ο κολοκυθοκεφτέςΜε εχεις δει ποσο κοκκινιζω;![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

τωρα θα τσακισω μπαγκετα ολικης αλεσης με καπνιστη γαλοπουλα, ανθοτυρο, αισμπεργκ και τριμμενο αγγουρακι...

Κι αν δωσουμε εμεις ονομα στη γατα να μου γραψεις

Ρε συ Ελενα γιατι δεν παιρνεις ενα καταλογο απο τα Friday's να βρεις τα υπολοιπα ονοματα? το δευτερο θα ειναι απο τα ορεκτικα, το τριτο στα κυριως, και το τριτο στα επιδορπια...

Θα φωναζεις τη γατα και μετα θα τρεχεις στο ψυγειο

elvenstar
Επιφανές μέλος
Είπαμε να πάρω γατί όχι να γίνω ένα με το ψυγείο ειδικά στο επιδόρπιο δεν νομίζω ότι θα αντισταθώ ποτέκαλε σταματηστε να μου ανοιγετε την ορεξη
τωρα θα τσακισω μπαγκετα ολικης αλεσης με καπνιστη γαλοπουλα, ανθοτυρο, αισμπεργκ και τριμμενο αγγουρακι...
Κι αν δωσουμε εμεις ονομα στη γατα να μου γραψεις
Ρε συ Ελενα γιατι δεν παιρνεις ενα καταλογο απο τα Friday's να βρεις τα υπολοιπα ονοματα? το δευτερο θα ειναι απο τα ορεκτικα, το τριτο στα κυριως, και το τριτο στα επιδορπια...
Θα φωναζεις τη γατα και μετα θα τρεχεις στο ψυγειο![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με το που θα τελειωνεις με το black forest, θα την παιρνεις αγκαλια και θα την τρως στα....φιλιαΕίπαμε να πάρω γατί όχι να γίνω ένα με το ψυγείο ειδικά στο επιδόρπιο δεν νομίζω ότι θα αντισταθώ ποτέ![]()

και μετα λιγωμενη και εξαντλημενη θα λιποθυμας απο τη γευση...η ζυγαρια δε, δεν θα παιρνει χαμπαρι

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι η ζυγαρια δεν θα παίρνει χαμπάρι αλλά θα παίρνουν οι γύρω μου.με το που θα τελειωνεις με το black forest, θα την παιρνεις αγκαλια και θα την τρως στα....φιλιακαι μετα λιγωμενη και εξαντλημενη θα λιποθυμας απο τη γευση...
η ζυγαρια δε, δεν θα παιρνει χαμπαρι![]()

Λες να την βγάλω blackberry που είναι κ πιο υγιεινό κ δεν παχαίνει κιόλας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ ωραιο κι αυτο! Το ειχα δει στα black cat names!!Ναι ναι η ζυγαρια δεν θα παίρνει χαμπάρι αλλά θα παίρνουν οι γύρω μου.
Λες να την βγάλω blackberry που είναι κ πιο υγιεινό κ δεν παχαίνει κιόλας![]()
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Φοβερό
Ο Λουα λουα είναι γαύρος
είναι παιχτουρα
κ είναι κ αυτός λίγο αρπαγμένος ως μπιφτέκι![]()
Και γιατί Έλενα δεν την βγάζεις
Μπούα
Και να την φωνάζουμε ΜΠΟΥΑ-ΜΠΟΥΑ, όπως φωνάζουν οι μαθητές κάποιου Λυκείου στην Νέα Σμύρνη;

Και στα σοβαρά, γιατί όχι Αϊντα;
Λέω εσύ αποφασίζεις.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool