Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Ναι πραγματικά της αξίζει ένα δικό της θεματάκι να πεις την ιστορία της αλλά κ να μαθαίνουμε κ τα νέα της. Λογικό είναι ότι δέθηκε μαζί σας την σώσατε την αγαπήσατε κ αυτό το καταλαβαινει το ζωάκι κ είναι ευγνώμων σε αντίθεση με τους ανθρώπους
Είδες τι καταπληκτικό μουσούδι; Νομίζω όμως ότι ειναι αυτο που δόθηκε ήδη
ε, λοιπον θα βαλω ένα θεματάκι για την φρου σε λιγο κιόλασ...ετσι κι αλλιωσ το αξιζει!!!
staman2
Περιβόητο μέλος
Σταυρούλα μου μας λείπεις!!! Περιμένουμε φωτο με χαρά!!Καλησπέρα παιδιά.... Σορρυ που έχω χαθεί αλλά ειλικρινά ο ελεύθερος χρόνος είναι πολυτέλεια πια για εμένα. Ελπίζω να είστε όλες και όλοι καλά... Διποδοι τετράποδοι... Τα νέα σας τα μαθαίνω από δεύτερο χέρι... Με ενημερώνει η Αναστασία :Ρ
Εμείς μια χάρά... Ναρκοπέδιο το σπίτι... Αρσενικά αριστερά... Θυληκά δεξιά... ενδιάμεσα τα παιδιά "διαβάζουν". Ή έτσι λένε.... Ειλικρινά θα προτειμούσα να έχω να φροντίσω 654165 γάτες παρά να προετιμάσω την Ελένη μας για τεστ μαθηματικών, ενώ διαβάζουμε και τον Αντρέα για τεστ Φυσική.... Η απελπισία....
Έχω υποσχεθεί ένα καινουριο γατάκι στην ελένη για την γιορτή της... Δεν ξέρω πως το έκανε, αλλά η γιορτή μετακόμισε στον νοέμβρη καί έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει :Ρ
Καλό μήνα κι όλας....
Μία κεραμιδόγατα έχει μαζευτεί στη δουλειά μας να γεννήσει.... Θα έχω γατάκια...
Α! ναι με τρακάρανε πριν μια βδομάδα...
:Ρ Άυτά τα νέα μας... Α! ήρθαν τα σουβλάκια των παιδιών...
Σε πρώτη ευκαιρία σας βάζω φωτογραφίες όλης μου της οικογένειας...
Φιλάκια

Να σας ζήσει η υπέροχη κουκλα σας!!! Συγχαρητήρια που την σώσατε. Δεν θα σχολιάσω την ηλίθια που σας την έδωσε!!! Απλά σας ευχομαι πολλα χρονια ευτυχίας κοντά της και κοντά στα άλλα σας γατονάκια.γεια σας παιδια!!! σας παρουσιάζω λοιπόν - μιας κι μιλάμε για μακτύτριχα πατουσάκια- και το δικό μου froy! ειναι αγγύρας, αλλά δεν είμαι και σύγουρη γιατί δεν ξέρω από φυλλές γατών. ηθέλα τόσο μια μακτύτριχη γατούλα, μέχρι που μου χάρισαν την φρου. ηταν πρωιν κακοποιημένο γατόνι, αφού για να με συνηθήσει πέρασαν 6 μήνεσ
αφού με συνήθησε μάθαμε πωσ μας την έδωσαν άρρωστη
και έπειτα από επίμονη προσπάθθεια και πολύ τύχη, η φρου μασ έγινε καλά!!! τώρα έχει αρχίσει να παιρνει τα πανω της, γιατι ηταν σκελετομ΄νη και μαδιμένη πριν 2 βδομάδες!

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Σταυρούλα μου μας λείπεις!!! Περιμένουμε φωτο με χαρά!!
Να σας ζήσει η υπέροχη κουκλα σας!!! Συγχαρητήρια που την σώσατε. Δεν θα σχολιάσω την ηλίθια που σας την έδωσε!!! Απλά σας ευχομαι πολλα χρονια ευτυχίας κοντά της και κοντά στα άλλα σας γατονάκια.![]()
το εφτιαξα τ θεματακι! δειτε το αναλυτικα στο θεμα "οι γατεσ μου" με τιτλο "η ανασταση τησ φρου"!!!
σε ευχαριστω πολυ!κι εσενα ειναι υπεροχα!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος

Γενική Περιγραφή
Προσφέρει φυσική απολέπιση και ενυδατώνει απαλά.
Eνα αναζωογονητικό μείγμα βανίλιας και blueberry που αφαιρεί τη βρωμιά και τους λεκέδες από τα δάκρυα χωρίς να τσούζει στα μάτια.
Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος και ράτσα σκύλου ή γάτας.
11.20 ?
Hlianna
Διάσημο μέλος
..εχω και εγω μια περσικη την fluffy..εχω γραψει σε 2 topic και σας τα εχω κανει τσουρεκια ομως καποιος που να γνωριζει τι πρεπει να κανω σχετικα με το τριχωμα πριν την εκθεση γατας ας μου πει..ευχαριστω..θα προσπαθησω να βαλω και μια φωτογραφιες της να την δειτε αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω γιατι δεν ξερω πωσ
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γεια σας..εχω και εγω μια περσικη την fluffy..εχω γραψει σε 2 topic και σας τα εχω κανει τσουρεκια ομως καποιος που να γνωριζει τι πρεπει να κανω σχετικα με το τριχωμα πριν την εκθεση γατας ας μου πει..ευχαριστω..θα προσπαθησω να βαλω και μια φωτογραφιες της να την δειτε αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω γιατι δεν ξερω πωσ
![]()

εδω κοριτσακι μου στους ειδικους να γραφεις....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχει Pedigree η γατουλα σου?Γεια σας..εχω και εγω μια περσικη την fluffy..εχω γραψει σε 2 topic και σας τα εχω κανει τσουρεκια ομως καποιος που να γνωριζει τι πρεπει να κανω σχετικα με το τριχωμα πριν την εκθεση γατας ας μου πει..ευχαριστω..θα προσπαθησω να βαλω και μια φωτογραφιες της να την δειτε αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω γιατι δεν ξερω πωσ
![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
..μιλησα χθες με την κα φωτεινη(προφανως την ξερετε) και μου ειπε οτι αν ειναι θα το παρει το Σαββατο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δηλαδη θες βοηθεια για:τελικα δεν μπορω να βαλω οποτε βοηθηστε με και σε αυτο..γινομαι κουραστικη το ξερω..οχι δεν εχει..μιλησα χθες με την κα φωτεινη(προφανως την ξερετε) και μου ειπε οτι αν ειναι θα το παρει το Σαββατο..
1. την εκθεση
2. το grooming
3. το Mycat...και τις φωτο
πω πω...αυτα παιδακι μου στοιχιζουν

πλακα κανω ε?

Ελενα! το κοριτσι ΕΣΕΝΑ θελει! Περσομανιακη κομπιουτερου

αν ειναι και αστειρωτη η γατουλα σου ακομα, να φωναξουμε και τη Δωρα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Λοιπόν θα σου πω τι κάνω εγώ κ μετά όταν μπει η Αναστασία που είναι η εξπερτ της παρέας θα σου δώσει κ άλλες συμβουλές φροντίδας. Λοιπόν κατ αρχήν θα πρέπει να πάρεις τις κατάλληλες βούρτσες για το περσάκι σου, έπειτα μία πούδρα κατόπιν αν βρεις υπάρχουν κάτι μικρές μηχανές για γκρουμινγκ πάρα πολύ εξυπηρετικές που κόβουν τους κόμπους, εμένα αυτή η τελευταία με έχεις σώσει. θα πρέπει να κάνεις ένα μπάνιο περίπου το μήνα στη fluffy την οποία θα χτενίζεις πρώτα επιμελώς μετά θα την βρέχεις καλά καλά σε όλο το σώμα μετ το σαμπουάν έπειτα καλό ξέβγαλμα (προσοχή να μη μείνει καθόλου σαμπουάν ) έπειτα την περνάς με μια καλή μαλακτική κρέμα ξεβγάζεις κ πάλι πολύ καλά μετά σκουπισμα καλό με μια χνουδωτή κ ζεστή πετσέτα κ έπειτα πιστολάκι οπου δεν πρέπει να μείνει καθόλου νερο γιατί τα περσάκια μπορεί να πάθουν εύκολα πνευμονία αλλά κ από την άλλη πιάνει κ κόμπους εκει που δεν στεγνώνει καλάΓεια σας..εχω και εγω μια περσικη την fluffy..εχω γραψει σε 2 topic και σας τα εχω κανει τσουρεκια ομως καποιος που να γνωριζει τι πρεπει να κανω σχετικα με το τριχωμα πριν την εκθεση γατας ας μου πει..ευχαριστω..θα προσπαθησω να βαλω και μια φωτογραφιες της να την δειτε αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω γιατι δεν ξερω πωσ
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
αν ειναι και αστειρωτη η γατουλα σου ακομα, να φωναξουμε και τη Δωρα![]()

γιατί ομως θα την φωνάξεις τη Δώρα αν είναι αστείρωτη;;; ευτυχώς που δεν είναι αρσενικός αλλιώς θα το παρεξηγούσα σίγουρα

Αντε καλέ τι ζητάς συγνώμη, την αρπάχτρα μου λοιπόν θα την παραλάβουμε όλες μαζί από την εκθεσηηηηησυγνωμη για τη παρεμβολη, Λενακι, το αρπαγμενο μπιφτεκακι ποτε το παιρνεις τελικα?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για να την ρωτησει ποτε θα τη στειρωσει και γιατι οι γεννες των Περσικων ειναι δυσκολες κλπ αν εχει σκοπο, επισης αν εχει κανει ολα τα testγιατί ομως θα την φωνάξεις τη Δώρα αν είναι αστείρωτη;;; ευτυχώς που δεν είναι αρσενικός αλλιώς θα το παρεξηγούσα σίγουρα
Αντε καλέ τι ζητάς συγνώμη, την αρπάχτρα μου λοιπόν θα την παραλάβουμε όλες μαζί από την εκθεσηηηηη![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γιατί ομως θα την φωνάξεις τη Δώρα αν είναι αστείρωτη;;; ευτυχώς που δεν είναι αρσενικός αλλιώς θα το παρεξηγούσα σίγουρα
Αντε καλέ τι ζητάς συγνώμη, την αρπάχτρα μου λοιπόν θα την παραλάβουμε όλες μαζί από την εκθεσηηηηη![]()

πω πω .....δαγκωμενη θα τη παρεις Λενακι

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εχω πάρει μία μεγάλη βούρτσα ανθρώπινη αυτες τις πλατιές που έχουν στα κομμωτήρια βρίσκω τη χωρίστρα που έχουν στην πλάτη τους κ χωρίζω τα μαλλιά μισα από αριστερή κ μισά από δεξιά πλευρά κ ρίχνω ένα καλό βουρτσισμα με την μεγάλη αυτή βούρτσα, προσοχή να δώσεις ιδιαίτερη στης μασχάλες κάτω από το πιγούνι στο στέρνο κ στα πίσω πόδια από την μέσα πλευρά όπου θέλουν καλό βούρτσισμα, αν βρεις αντίσταση τότε μάλλον έχει κόμπο οπότε με την πούδρα κ με αντίθετη φορά προς την τρίχα αρχίζεις να βουρτσίζεις τον κόμπο, έπειτα χρησιμοποιώ μία χτένα διπλή που τα δόντια της μπαινοβγαίνουν κ είναι ειδική για μακρυτριχα κ κάνω ένα καλό χτένισμα προς την αντίθετη φορά της τρίχας πρώτα πλάτη κ έπειτα την γυρνάς ανάποδα κ χτενίζεις κάτω από την κοιλιά μασχάλες ποδαράκια κλπ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool