Περσίας maniacs

:up::up::up::up::up:
Αυτα ειναι,να μπαινεις το πρωι και να σε περιμενουν τετοιες φωτο!!!!!
φαντάσου τώρα να είσαι στη θέση της Αναστασίας κ του Ηλία κ να ξυπνάς το πρωί κ να τα βλέπεις κ ζωντανά:up:
Το δευτερο βρακι θα πιασει ενα σακ βουαγιαζ κι ενα σακο;Ποσο παχυνες απο την τελευταια φορα που βρεθηκαμε;:confused::confused::confused::confused::lol:
έχει επεκτατικές τάσεις κ εκτός του σακ βουαγιαζ πιάνει κ τον σάκο τι φταίω εγώ:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περσική μόνιμα μούσκεμα!!

παιδιά καλησπέρα!!!χρειάζομαι τη βοήθεια σας....πριν 4 μήνες αγόρασα μια πανέμορφη περσική γάτα από τον κ.Κασταμονίτη...έχω μεγαλώσει με γάτες αλλά αυτό το πράγμα πρώτη φορά μου συμβαίνει ...κάθε φορά που πίνει νερό, δηλαδή συνέχεια αφού τρώει συνέχεια, γίνεται μούσκεμα από τα μάτια μέχρι κ τα μπροστινα πόδια με αποτέλεσμα να μη στεγνώνει ποτέ κ να μυριζειασχημα και να κρυώνει κι όλας!!!έτσι είναι με τις περσικές??εσείς τι κάνετε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά καλησπέρα!!!χρειάζομαι τη βοήθεια σας....πριν 4 μήνες αγόρασα μια πανέμορφη περσική γάτα από τον κ.Κασταμονίτη...έχω μεγαλώσει με γάτες αλλά αυτό το πράγμα πρώτη φορά μου συμβαίνει ...κάθε φορά που πίνει νερό, δηλαδή συνέχεια αφού τρώει συνέχεια, γίνεται μούσκεμα από τα μάτια μέχρι κ τα μπροστινα πόδια με αποτέλεσμα να μη στεγνώνει ποτέ κ να μυριζειασχημα και να κρυώνει κι όλας!!!έτσι είναι με τις περσικές??εσείς τι κάνετε??

εμενα δεν γινεται μουσκεμα:hmm:..και αποτι ξερω δεν πρεπει να τρωνε και ολη την ωρα ετσι δεν ειναι??ουτε βρισκω τον λογο να γινεται μουσκεμα..ισως να βραχει λιγο κατο απο τον λαιμο της αν ακουμπησουν τριχες μεσα στο μπολακι αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο,.μηπως πινει νερο και απο πουθενα αλλου πχ. απο την βρυση και γινεται ετσι?

Μάλλον η γατούλα σου δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο να πίνει νεράκι χωρίς να γίνεται μουσκεμα μπορείς να την βοηθήσεις εσύ βάζοντας το μπολάκι τους σε κάποιο σημείο που να είναι κάπως υπερυψωμένο κ να μην ακουμπάει εντελώς στο πάτωμα γιατί τα περσάκια λόγω κατασκευής του στόματος ειναι κάπως δύσκολο να πιουν ή να φάνε όπως οι άλλες γάτες.
Επίσης πρέπει να βρεις κ το κατάλληλο μπολάκι. Εμένα με βόλεψε πολύ αυτό το μπολάκι
βλέπω διαφορά από τότε που το πήρα κ στο νερό που πίνουν αλλά κ βλέπω ότι δεν γίνονται κ μούσκεμα κυρίως ο Μπατ που είχε κ αυτός το ίδιο πρόβλημα.
Αλήθεια πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες από το δικό σου γατάκι:rolleyes:

Κι εγω αυτο το θεματακι το εχω με τον Ραμση,αυτη τη στιγμη μαλιστα ολη η φατσα του ειναι μουσκεμα.:rolleyes:

Μάλλον η γατούλα σου δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο να πίνει νεράκι χωρίς να γίνεται μουσκεμα μπορείς να την βοηθήσεις εσύ βάζοντας το μπολάκι τους σε κάποιο σημείο που να είναι κάπως υπερυψωμένο κ να μην ακουμπάει εντελώς στο πάτωμα γιατί τα περσάκια λόγω κατασκευής του στόματος ειναι κάπως δύσκολο να πιουν ή να φάνε όπως οι άλλες γάτες.
Επίσης πρέπει να βρεις κ το κατάλληλο μπολάκι. Εμένα με βόλεψε πολύ αυτό το μπολάκι
βλέπω διαφορά από τότε που το πήρα κ στο νερό που πίνουν αλλά κ βλέπω ότι δεν γίνονται κ μούσκεμα κυρίως ο Μπατ που είχε κ αυτός το ίδιο πρόβλημα.
Αλήθεια πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες από το δικό σου γατάκι:rolleyes:

Βρηκα μεταλλικα μπωλακια αλλα οχι υπερυψωμενο.Αν το βαλω πανω σε κατι αλλο;:hmm:

ούτε κ αυτό που πήρα εγώ ειναι τόσο υπερυψωμένο απλά ειναι φαρδύ κ μάλλον τους βολεύει περισσότερο κ κάνει κ μια κουρμπα δεν είναι εντελώς επίπεδο πάντως μπορείς να το βάλεις πάνω σε κάτι το δικό σου αλλά όχι σε πολύ μεγάλο ύψος για να μη δυσκολεύεται κ πολύ, κάπου στα αξεσουαρ είχε πάρει το μάτι μου κ ειδικά σαν υποπόδια που βάζεις πάνω τα μπολάκια. Νομίζω η Γιούλη τα είχε βρει:hmm:

Ωρίων,
το δεύτερο το άσπρο το γατάκι πως λέγετε ακριβώς η ράτσα του ?:hmm:Περσικο δεν είναι γιατί έχει πολλές διαφορές στο κεφάλι . Συνήθως οι Ιάπωνες έχουν τέτοιες γάτες. Τσιντσιλά είναι? και απο που το βρήκες?
Ευχαριστώ:P

Είναι Περσικό τσιντσιλά silver shaded και την έχουμε σπίτι μας εδώ και 2 χρόνια.

ούτε κ αυτό που πήρα εγώ ειναι τόσο υπερυψωμένο απλά ειναι φαρδύ κ μάλλον τους βολεύει περισσότερο κ κάνει κ μια κουρμπα δεν είναι εντελώς επίπεδο πάντως μπορείς να το βάλεις πάνω σε κάτι το δικό σου αλλά όχι σε πολύ μεγάλο ύψος για να μη δυσκολεύεται κ πολύ, κάπου στα αξεσουαρ είχε πάρει το μάτι μου κ ειδικά σαν υποπόδια που βάζεις πάνω τα μπολάκια. Νομίζω η Γιούλη τα είχε βρει:hmm:

Tετοιο θελω!!!!:up:
Γιουληηηηηηη,τι μαρκα ειναι να το ζητησω κι εγωωωωωω;;;;;;;!!!!!:D

:up::up::up::up::up:

Αυτα ειναι,να μπαινεις το πρωι και να σε περιμενουν τετοιες φωτο!!!!!

Για να πάει καλά η μέρα σου
.

:up::up::up::up:

Βγάλαμε τα άπλυτα, :redface::redface:

όχι στην φόρα, :):)

αλλά μπήκε ο Πέρσης.:lol::lol:

12112009222.jpg

Καλημέρα σε όλες κ όλους:):)

Παρακαλώ να πεις στον Περσάκο που του αρέσει η σοβαρή μουσική:lol: κ περιμένω πως κ πως να του ρουφήξω το μουσούδι:rolleyes:
To ειπα και σε περιμένει με χαρά. Κοίτα...:)
EΞαιρετικά αφιερωμένη στο Λενάκι μου!
DSC02867.jpg

Καλημέρα και απο μέναααααα :D
Καλημέραααααα Θένια μου γλυκεια!!!:)

Αμα δεν εχεις πολλα πραγματα και μπορεις να εισαι Βόλιο Παρασκευη μεσημερι σε παιρνουμε και στο έμπα.Απαιτουμενα προσοντα:ψυχραιμια,ανεκτικοτητα και καλη αισθηση προσανατολισμου!Θα εχουμε μονο ενα δωδεκαωρο για να βρω την εκθεση!:P
Γουστάρωωωωωωωωωωωω τέλεια. Δηλ. θα έρθετε κατευθείαν μάλλον το πρωί στο Δαϊς ε? Θα σας έχω έτοιμο καφεδάκι:lol::lol:

ααα δεν θα πάρω τη προίκα στην πρωτεύουσα θα πάρω ενα ταπερ κιοφτέδες κ ένα δεύτερο βρακί να αλλάξω αμαν πια :mad:
Αααα οσο για βρακι μην ανησυχεις θα σου δώσω εγω αγάπη μου. Αφου το Δωράκι το βαραίνει το βρακί έλα άνευ....:lol::lol::lol:

Τσα! Ναλίτα κοπελίτα, καρδουλίτα, φραουλίτα. νά΄μαι κι εγώ η ατιμούλα:lol:
DSC02854nala.jpg

Ναλα μου,στριγγλιτσα μου εσυ!Οσο και να μη με χωνευεις εγω σε λατρευω!

εμας μας αρεσει να κοιμομαστε και στα ασιδερωτα..:D

12112009222.jpg

Είναι η πιο όμορφη λεκανίτσα για ρούχα που έχω δει ποτε
heart.gif

To ειπα και σε περιμένει με χαρά. Κοίτα...:)
EΞαιρετικά αφιερωμένη στο Λενάκι μου!
DSC02867.jpg
Ναιιιιι είναι το Περσόνι μόνο ΓΙΑ ΜΕΝΑ:up:

DSC02854nala.jpg

:kiss::kiss::kiss:

Κι άλλη όμορφη λεκανίτσα :up:
heart.gif
076jt.jpg

Είναι Περσικό τσιντσιλά silver shaded και την έχουμε σπίτι μας εδώ και 2 χρόνια.
To silver shaded όμως αναφέρεται σίγουρα στον χρωματισμό της . Πως όμως την βρήκες και έχει τις τούφες γύρω απο τα αυτιά?
Εχω δεί τσιντσιλά περσικό αλλά δεν είχε σχέση.
Αυτό έχει και τούφες χαριτωμένες επάνω στα αυτιά.
Πως το ζήτησες και το πήρες απλά ζήτησες τσιντσιλά?

Ο χρωματισμός είναι τσιντσιλά αν ενδιαφέρεσαι για γατάκι σαν την Νάλα πρέπει να ζητήσεις τσιντσιλά silver περσικό. Οχι silver shaded γιατί silver shaded είναι άλλο χρωματισμός είναι σαν τη δική μου γάτα.
IMG023.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back