Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνήθως τέτοια βλέπουμε στα βίντεο των ιαπώνων. Αυτό ψάχνω να βρω, σε ποια κατηγορία ανήκουν και πως λέγονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΑΑΑ! σορυΑυτό σου είπα του Ηλία η γάτα είναι chinchilla silver persian
εγώ κατάλαβα ότι αναφερόσουν στο χρώμα .Οκ ευχαριστώ
elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι το χρώμα είναι τσιντσιλα σιλβερ κ η ράτσα είναι περσικήΑΑΑΑ! σορυεγώ κατάλαβα ότι αναφερόσουν στο χρώμα .
Οκ ευχαριστώ

Κοιτα κ τα γατάκια της Σαμπυ που είναι επίσης chinchilla silver persian
Συνημμένα
avtwvia
Διάσημο μέλος
Eνω εμενα με λατρευει η κουκλαρα μου!!Ναλα μου,στριγγλιτσα μου εσυ!Οσο και να μη με χωνευεις εγω σε λατρευω!

Γιατι οι στριγγλιτσες γατες με λατρευουν;;

Να το προσεξω;

Βγάλαμε τα άπλυτα,
όχι στην φόρα,
αλλά μπήκε ο Πέρσης.
![]()
ΠΕΡΣΗ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Δεν σου έρχεται βρε Αντωνία να φας το περιεχόμενο αυτής της λεκανίτσας![]()
Μονο να το φαω;;;

Να το πιασω να το λιωσω στα φιλια, να το ζουπηξω!!! Τρελαινομαι!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μονο να το φαω;;;
Να το πιασω να το λιωσω στα φιλια, να το ζουπηξω!!! Τρελαινομαι!!!![]()

έχεις κ εσύ τέτοιες σαδιστικές τάσεις αγάπης
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
λευκος κρεμ ειναι ,βαλε φωτο να δουμε το γατουλινι!!!
avtwvia
Διάσημο μέλος
έχεις κ εσύ τέτοιες σαδιστικές τάσεις αγάπης
![]()
Που να με δεις να τα κανω κιολας..

Χωνομαι μεσα στην κοιλια τους και τα ρουφαω, τα φιλαω ε τι νομιζεις γιατι δεχονται ευκολα τα νεα μελη τα γατια μου;;;Σου λεει γλιτωσαμε απο την τρελη..

prince
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα, με λένε Lilibel, είναι το νεότερο μέλος της Prince-ο-παρέας...
Μόλις προχθές με φέρανε σπίτι αλλά είναι όλοι πολύ καλοί μαζί μου...
Θέλετε να με γνωρίσετε;
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
ναιιιιιιιιιιιιιι θελουμε θέλουμε![]()
Καλησπέρα, με λένε Lilibel, είναι το νεότερο μέλος της Prince-ο-παρέας...
Μόλις προχθές με φέρανε σπίτι αλλά είναι όλοι πολύ καλοί μαζί μου...
Θέλετε να με γνωρίσετε;

:kiss::kiss::kiss:Καλως μας ήρθες Lilibel με το πανέμορφο φατσάκι κ το παραμυθένιο όνομα
Σταυρούλα να σας ζήσει το νέο μέλος
prince
Διάσημο μέλος

Σας χαμογελάω και περιμένω να με συμπαθήσετε και να με αγαπήσετε και σείς, όπως με αγάπησε ο Prince και ο Πάρης... Η Λύρα με παίζει, αμέ, και η Ρέινα είναι σαν μαμά μου....
Γιατί δεν είμαι όμορφη; Ο μπαμπάς μου ο Ανδρέας με λέει φουντωτό μπαλάκι... Η Μαμά μου η Ελένη όλο με χτενίζει και μου καθαρίζει τα μάτια... Λέει έχω αυτό των περσικών που έχει και η θεία Reina...
Και μίά κάπως θολή από την πλάτη μου.. αμέ.. Η γιαγιά Σταυρούλα δεν ξέρει να βγάζει φωτογραφίες....
Μη βλέπετε κιτρινοπή την κοιλιά μου... η γιαγιά σταυρούλα το έκανε το θαύμα της....
Καλέ.... η γιαγιά Σταυρούλα και ο παππούς Γιώργος μπανιάραν τη θεία Reina και το μεγάλο μας αδερφό Πάρη...
Θα σας μιλάγαν πιο πριν για μένα, αλλά την τρίτη έκανα ένα τεράαααααααστιο ταξίδι με το ΚΤΕΛ. τη μισή ελλάδα γύρισα. Όταν έφτασα στην αγκαλιά της μαμάς μου Ελένης ήμουν τόσο κουρασμένη που η γιαγιά σταυρούλα μου έβαλε να φάω (γιατί με είχαν από την προηγούμενη νηστικιά μη και ζαλιστώ στο ταξίδι και τα κάνω) και μου έφτιαξε φωλιά να κοιμηθώ... Εγώ πάντως κοιμήθηκα στα πόδια του μπαμπά ανδρέα και ας λέει η μαμά ελένη ότι κοιμάμαι στο στομάχι της.
Και με αυτή εξαντλείται το φωτογραφικό ταλέντο της γιαγιάς σταυρούλας...
Η κανονική μου μαμά λέγεται Blue Monday και είναι exotic Harlequin μπλέ με λευκό. Ο κανονικό μου μπαμπάς είναι ο Sweet Dreams και είναι περσικός μπλέ. Ο θείος Prince του φέρνει αρκετά αλλά ο μπαμπάς μου έχει πιο μεγάλες μουστάκες και το διπλάσιο τρίχωμα... Επιπλέον ο θείος Prince είναι χοντρός. ...
Η μαμά και ο μπαμπάς (οι κανονικοί) είναι Ολλανδοί... αλλά εγώ μιλάω ελληνικά.... Είμαι όλο αγριάδα και μαγκιά... Η γιαγιά Σταυρούλα λέει ότι πρέπει να με χτενίζουν 3 φορές την ημέρα (όπως τη θεία Reina) γιατί έχω πάρα πολύ μακρύ τρίχωμα αλλά εγώ την αγριεύω, της ορμάω και την δαγκώνω.... Αμέεεεεε όχι θα μου πάρουν τον αέρα νομίζετε..
Πώς σας φαίνομαι;
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σε αγαπήσαμε αμέσως φουντωτό μπαλάκι
Πανέμορφοοοοοοοοοοο!!!!
prince
Διάσημο μέλος
με πήραν μόνο 481 γραμμ. Η γιαγιά σταυρούλα με ζύγισε και είπε ότι είμαι 400 γραμμ μαλλί και 100 γραμμ κόκκαλο... αλλά όχι δεν το βάζω κάτω... με ταίζει η μαμά ελένη και ο μπαμπάς ανδρέας κίττεν πέρσιαν... μου κόψανε την κονσέρβα... αλλά μου δίνουν καλοπέτ... δεν μαρεσει η καλοπέτ.
σήμερα είμαι 540 γραμμάρια... και παχαίνω. ευτιχώς δεν μου τρώει κανείς την τροφή μου... φτάνει για όλους...
Μόνο που όταν λείπουν όλοι με αφήνουν μόνη μου....
στο δωμάτιο των γονιών μου.... Σήμερα ο μπαμπάς αντρέας ευτιχώς δεν είχε σχολείο. λευκή μέρα έλεγε και καταλήψη... :Ρ έτσι είχα παρέα 
ο ΄θείος Prince δεν μου πολύ δίνει σημασία παρά μόνο όταν κυνηγάω τα ποντίκια μου... χμμχχ τώρα έχω αράξει στον καναπέ. έχω κουλουριαστεί και υπαγορεύω στη γιαγιά μου γιατί εγω ναι μεν μιλάω ελληνικά δεν ξέρω ακόμη να γράφω,.. Ο θείος πρινς όμως ζηλιάρης καθώς είναι ανέβηκε στο γραφείο και άρχισε να γραφει παρέα με τη γιαγιά... Γάτοι... τι να πείς.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι τι να πειςΕίμαι δεν είμαι;
με πήραν μόνο 481 γραμμ. Η γιαγιά σταυρούλα με ζύγισε και είπε ότι είμαι 400 γραμμ μαλλί και 100 γραμμ κόκκαλο... αλλά όχι δεν το βάζω κάτω... με ταίζει η μαμά ελένη και ο μπαμπάς ανδρέας κίττεν πέρσιαν... μου κόψανε την κονσέρβα... αλλά μου δίνουν καλοπέτ... δεν μαρεσει η καλοπέτ.
σήμερα είμαι 540 γραμμάρια... και παχαίνω. ευτιχώς δεν μου τρώει κανείς την τροφή μου... φτάνει για όλους...
Μόνο που όταν λείπουν όλοι με αφήνουν μόνη μου....στο δωμάτιο των γονιών μου.... Σήμερα ο μπαμπάς αντρέας ευτιχώς δεν είχε σχολείο. λευκή μέρα έλεγε και καταλήψη... :Ρ έτσι είχα παρέα
ο ΄θείος Prince δεν μου πολύ δίνει σημασία παρά μόνο όταν κυνηγάω τα ποντίκια μου... χμμχχ τώρα έχω αράξει στον καναπέ. έχω κουλουριαστεί και υπαγορεύω στη γιαγιά μου γιατί εγω ναι μεν μιλάω ελληνικά δεν ξέρω ακόμη να γράφω,.. Ο θείος πρινς όμως ζηλιάρης καθώς είναι ανέβηκε στο γραφείο και άρχισε να γραφει παρέα με τη γιαγιά... Γάτοι... τι να πείς.
εσύ όμως στο ύψος σου σαν αριστοκράτισσα δεσποινίδα που είσαι όσο για τα κιλάκια μην ανησυχείς καθόλου η γιαγιά Σταυρούλα σε λίγο θα σε κάνει με πιασιματάκια όπως έκανε κ με τις θείες σου
Σε λίγο θα έχουμε κ εμείς μια μικρούλα χνουδομπαλίτσα κ μπορείτε να παίζεται μαζί κ να γράφετε τα νέα σας
prince
Διάσημο μέλος
Το μόνο κακό... σήμερα χέστηκε πάνω της... Πασαλίφθηκε... Πάλευε ο ανδρέας να την καθαρίσει αλλά τελικά χειρότερη την έκανε... Έχει τεράααααστιες τρίχες πίσω.... τωρα έχει ανέβει στο γραφείο μου και κοιτάει στην οθόνη την αρχοντομουτσουνάρα της...
Αστείο.. η ελένη δεν θυμάται το λίλιμπελ... τί λίλια την λέει, τι λιλίκα, λιλίτσα.. μόνο το λίλιμπελ δεν λέει :Ρ
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά για την διατροφή μην ανησυχείς αφού έβαλες σε μια σειρά τη Ρέινα που ήταν σκετα κόκκαλα η μικρή θα σου γλιτώσει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool