Περσίας maniacs

Αγαπουλα περση μου τι ομορφος που εισαι σε αυτο το φοντο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπουλα περση μου τι ομορφος που εισαι σε αυτο το φοντο!
Eυχαριστουμε πολύ!:up::blink::blink::blink:
Και σας αγαπάμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι καλε σας φανηκε περιεργο;

Γιατι καλε σας φανηκε περιεργο;
Καλε΄δεν μας φάνηκε τίποτα περίεργο!!! Ξερουμε πως τον Περσουλη τον αγαπας πολύ και σου υπενθυμίζουμε πως κι εμεις σ΄αγαπάμε. Δηλ. ο Περσουλης αγαπά όοοοολον τον κόσμο:lol:

Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης:up:

14112009227.jpg

:):):):)

:):) Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα.:)

:hmm::hmm:Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα;:)

Συνημμένα

• Εικόνα004.jpg
    Εικόνα004.jpg
    254 KB · Εμφανίσεις: 38
:):) Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα.:)

Ο Περσικός ασπρούλης, δεν είναι άλλος απο τον Πέρση, που έχουμε σπίτι μας.

:hmm::hmm:Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα;:)

Μόνο κουκλάρα;; Υπέροχο πλάσμα:rolleyes:

επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ

lilibel08.jpg

σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε?

lilibel09.jpg

μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό...

κρατηθείτε.....

lilibel11.jpg

αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...."

πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό...

πάρτε το σκατό...

lilibel12.jpg

καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ

Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης:up:

14112009227.jpg

:):):):)
Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου:up::up:
επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ

lilibel08.jpg

lilibel12.jpg

καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ
Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα:up: δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας:lol::lol: θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα:lol:

Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα:up:

όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις.....

Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο..:)

Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της:lol::up:

Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ

ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου....

Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της:lol::up:

Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει..:)

Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ
ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου....
Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα:lol::lol::lol: μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς)
Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει..:)
Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ

ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο...

παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος...

ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο...

παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος...
Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!!:mad:

Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο..:)
:) Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα.:)

Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!!:mad:

Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο :( της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα...

περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι....

πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back