Περσίας maniacs

Σταυρουλα να σου ζησει! Ειναι πολυ ομορφη και ιδιαιτερη γατα:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lilibel01.jpg

Καλησπέρα, με λένε Lilibel, είναι το νεότερο μέλος της Prince-ο-παρέας...
Μόλις προχθές με φέρανε σπίτι αλλά είναι όλοι πολύ καλοί μαζί μου...
Θέλετε να με γνωρίσετε;
Αν θέλουμε λεει να σε γνωρίσουμε??? Καλέ τι κουκλάκι εισαι εσύ να σε χαίρονται οι γονεις σου και οι παπουδες σου!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μαι πάλι :)

lilibel02.jpg

Σας χαμογελάω και περιμένω να με συμπαθήσετε και να με αγαπήσετε και σείς, όπως με αγάπησε ο Prince και ο Πάρης... Η Λύρα με παίζει, αμέ, και η Ρέινα είναι σαν μαμά μου....

lilibel03.jpg

Γιατί δεν είμαι όμορφη; Ο μπαμπάς μου ο Ανδρέας με λέει φουντωτό μπαλάκι... Η Μαμά μου η Ελένη όλο με χτενίζει και μου καθαρίζει τα μάτια... Λέει έχω αυτό των περσικών που έχει και η θεία Reina...
Και μίά κάπως θολή από την πλάτη μου.. αμέ.. Η γιαγιά Σταυρούλα δεν ξέρει να βγάζει φωτογραφίες....
Μη βλέπετε κιτρινοπή την κοιλιά μου... η γιαγιά σταυρούλα το έκανε το θαύμα της....
Καλέ.... η γιαγιά Σταυρούλα και ο παππούς Γιώργος μπανιάραν τη θεία Reina και το μεγάλο μας αδερφό Πάρη...
Πώς σας φαίνομαι;
Σταυρουλα ειναι μια κουκλάρα!!! ΝΑ την χαίρεστε και ΝΑ μας ΒΑΖΕΙΣ πιο συχνά φωτογραφίες όλων των γατουνίων να τα καμαρώνουμε ωρέ!:up::up::up:

Ελενάκι τι κάνετε??? Φιλάκια πολλα στον ΜΠατουλη και στο Καντάκι μου!:up::up::up:
Καιιι την Κυριακή πρώτα ο Θεός... ξέρεις εσύ... αν όλα πάνε καλά θα καμαρώσουμε και την κουκλίτσα σου απο κοντά στη Σαλαμίνα!!!!!!!:up:

Καλησπερα στις Περσογκομενες νυν και επερχομενες.... :)

p1230035.jpg

Ναλα μου,στριγγλιτσα μου εσυ!Οσο και να μη με χωνευεις εγω σε λατρευω!
Σ' αγαπάω κι εγώ θεια Δωρα αλλα δεν στο δείχνω...:lol:

εμας μας αρεσει να κοιμομαστε και στα ασιδερωτα..:D
Καλώς το μωράκι μας εισαι κουκλάκι!!!! ΝΑ σε χαίρεται η μαμα σου γλυκο μου!!!!:up::up:

To silver shaded όμως αναφέρεται σίγουρα στον χρωματισμό της . Πως όμως την βρήκες και έχει τις τούφες γύρω απο τα αυτιά?
Εχω δεί τσιντσιλά περσικό αλλά δεν είχε σχέση.
Αυτό έχει και τούφες χαριτωμένες επάνω στα αυτιά.
Πως το ζήτησες και το πήρες απλά ζήτησες τσιντσιλά?
Νικολέτα μου δεν το ζήτησα συγκεκριμένα απο κάπου... Τη Ναλίτα μου την βρήκα εντελώς τυχαίως πριν δυο χρόνια που έψαχνα περσική θηλυκή γατουλα... ΤΗν πήρα απο ιδιώτη και οταν την αντίκρυσα αυτήν και τους γονεις της και μια άλλη θηλυκιά που είχαν ΕΠΑΘΑ την πλάκα μου. ΗΤαν 5 αέρινες υπάρξεις μαζι με τον αδερφουλη της που όταν έτρεχαν στο σαλόνι του σπιτιου που πήγα γέμιζαν μια όμορφη αύρα τον χώρο.... Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο κύριος έκανε μονον 2 γέννες (η 2η ήταν της Νάλας) και μετά τη στείρωσε τη μαμά της οι γονεις της ηταν απο Ρωσία και Γερμανία.:)

Ο χρωματισμός είναι τσιντσιλά αν ενδιαφέρεσαι για γατάκι σαν την Νάλα πρέπει να ζητήσεις τσιντσιλά silver περσικό. Οχι silver shaded γιατί silver shaded είναι άλλο χρωματισμός είναι σαν τη δική μου γάτα.
IMG023.jpg
Αγαπουλα μουυυυυυυυυυ Καντάκι μου όμορφο!!!!:up::up::up:

p1230035.jpg
Γιουληηηηηηηηηη ο ποιητής μου ειναι ΘΕΟΣ και σ΄ευχαριστουμε που μας τον αφιερωσες σε φωτο στο θέμα μας!!!:up::up:Τι βλεμμα τι κούκλος τι ομορφιά.:up:

πολυ ομορφη φωτογραφια Ελενα:inlove:
μοιραια και γλυκια συναμα υπαρξη...

IMG023.jpg

καλημέρα συγνώμη που δεν απάντησα χτες αλλά με διώξανε από τον υπολογιστή.

Λοιπόν το όνομα Lilibel επιλέχθηκε από την κόρη της εκτροφέως. Και το γατάκι το ακούει οπότε δεν μπήκαμε στον κόπο να το αλλάξουμε.

Δεν τρώει η μικρή καλοπέτ! Βασικά έχω προβληματικές γάτες. Καμία από τις γάτες μου δεν τρώει....

Αναστασία είσαι too sweet :Ρ

Γιούλη ο γάτος σου είναι μούρλια..

Έλενα πότε πέρνεις το δικό σου γατίλι;

Παιδιά η ζωή όλων κινήται γύρω από το γατίλι... :) μας έχει του χεριού της... χμχμ του ποδιού της ήθελα να πώ.

Να ενημερώσω όμως ότι το γατί αυτό δεν είναι δική μου ευθύνη. Εγώ επιβλέπω την ελένη και τον αντρέα ότι το χτενίζουν σωστά και το ταϊζουν όπως πρέπει. Άντε να καθαρίσω το δωμάτιο αν τα κάνει απ'έξω... τίποτε άλλο. Απλά το χαίρομαι :)

με αγριοκοιτάν εδώ... τσάααο...

Να τη χαιρεσαι Σταυρουλα,ειναι πολυ ξεχωριστη!
Τα μικρα σας τι κανουν;

lilibel01.jpg

Καλησπέρα, με λένε Lilibel, είναι το νεότερο μέλος της Prince-ο-παρέας...
Μόλις προχθές με φέρανε σπίτι αλλά είναι όλοι πολύ καλοί μαζί μου...
Θέλετε να με γνωρίσετε;

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,τι φατσουλινι ειναι αυτο!!!:inlove::baby::inlove:
Εσενα σε βλεπω με 10 γατουνια σε 1-2 χρονια!!!:lol:
Δεν ειχε γεννησει και η Λυρα;Εχεις κρατησει και εκεινα;

p1230035.jpg

Σεξυ βλεμμα ολο νοημα!!!;););)

Σταυρουλα το Lilibel ειναι υπεροχο ονομα....

Ελενάκι τι κάνετε??? Φιλάκια πολλα στον ΜΠατουλη και στο Καντάκι μου!:up::up::up:
Καιιι την Κυριακή πρώτα ο Θεός... ξέρεις εσύ... αν όλα πάνε καλά θα καμαρώσουμε και την κουκλίτσα σου απο κοντά στη Σαλαμίνα!!!!!!!:up:
Αναστασάκι μου σ ευχαριστώ πολυυυυυ και ξέρεις εσυ αν πας όπως είπαμε θα ζουλήξεις κ για σένα αλλά κ για μένα;)

p1230035.jpg
Καλημέρα μπλαζέ τύπε:cool:
πολυ ομορφη φωτογραφια Ελενα:inlove:
μοιραια και γλυκια συναμα υπαρξη...
Σ ευχαριστούμε Γιουλάκι για τα καλά σου λόγια ελπίζω πολύ σύντομα να τα δείτε κ από κοντά;) Ο Μπατ θα σας ανταμείψει με αγκαλιές κ σκερτσάκια όσο για την γλυκιά υπαρξη δεν είμαι κ τόσο σίγουρη:hmm:
Λοιπόν το όνομα Lilibel επιλέχθηκε από την κόρη της εκτροφέως. Και το γατάκι το ακούει οπότε δεν μπήκαμε στον κόπο να το αλλάξουμε.
Έλενα πότε πέρνεις το δικό σου γατίλι;
Το Lilibel είναι πολύ ταιριαστό όνομα για τη μικρή που είναι σκέτο νεραϊδάκι
Το δικό μου γατίλι θα το πάρω στην έκθεση Σταυρούλα και είμαι όλο χαρές:up:

αχ βρε παιδιά, είμαι τόσοοοοοο κουρασμένη.

Αν έχετε καμία ιδέα. Η Reina όταν πίνει νερό βρέχεται από τη μύτη της μέχρι τις μπροστινές πατούσες. Δεν ξέρω πώς το πετυχαίνει. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά μπώλ. μικρά μεγάλα ψηλα΄κοντά βαθιά ρηχά. Τίποτε. Όλη βουτάει μέσα .... Κάνει πλούτςςς και γίνεται χάλια.

Χτές την μπάνιαρα και ήταν άσπρη άσπρη.. μόλις ήπιε νερό έχει καφέ σκατί - καφέ σκατί...

Τι μπορώ να κάνω;

Καλημέρα περσάκια!!!:)
Πάρτε έναν Περσουλη για καλημέρα.
persisagapi.jpg

Σταυρουλα τίποτα δυστυχως δεν μπορεις να κάνεις για τη Ρέινα που βρεχεται... ΤΟ ίδιο και η Σίλκα όταν πινει νερό βρέχεται έως τους ώμους. Μόνον όταν ειμαι σπίτι και το βλέπω την σκουπίζω με πετσετουλα αλλα αυτο δεν συμβαίνει συχνά γιατι δουλευω πολλες ώρες εκτος σπιτιου:)

Καλημέρα περσάκια!!!:)
Πάρτε έναν Περσουλη για καλημέρα.
persisagapi.jpg

Σταυρουλα τίποτα δυστυχως δεν μπορεις να κάνεις για τη Ρέινα που βρεχεται... ΤΟ ίδιο και η Σίλκα όταν πινει νερό βρέχεται έως τους ώμους. Μόνον όταν ειμαι σπίτι και το βλέπω την σκουπίζω με πετσετουλα αλλα αυτο δεν συμβαίνει συχνά γιατι δουλευω πολλες ώρες εκτος σπιτιου:)
καλυτερο σκηνικο δεν υπαρχει για τον Περση...γατουλης αγγελακι:)

πω πω ενας τελειος περσακος..

Δεν μπορω να μιλησω στοπ.
Εχω πεσει στο πατωμα λιποθυμη στοπ.
Αναστασια με κολαζεις στοπ.:rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol:

πω πω ενας τελειος περσακος..

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ όλους!!!!!:):)
Κι ο Περσουλης μου σας στέλνει πολλα φιλάκια. Ετοιμάζομαι σήμερα για το 2ο μπανάκι του προ έκθεσης. Η φωτο που έβαλα ήταν μετά το μπανάκι του την περασμένη εβδομάδα.:)

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ όλους!!!!!:):)
Κι ο Περσουλης μου σας στέλνει πολλα φιλάκια. Ετοιμάζομαι σήμερα για το 2ο μπανάκι του προ έκθεσης. Η φωτο που έβαλα ήταν μετά το μπανάκι του την περασμένη εβδομάδα.:)

Αχ και η γυναικα του την προηγουμενη εβδομαδα πηρε το λουτρο της!! Δεν μπορει να ειναι σημαδιακο..:cool:

Αχ και η γυναικα του την προηγουμενη εβδομαδα πηρε το λουτρο της!! Δεν μπορει να ειναι σημαδιακο..:cool:
Πωωω πωω δώσε παρακαλώ ένα μεγααααλο φιλάκι στη γυναίκα του:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back