Περσίας maniacs

θα κατέβετε στην έκθεση?? με πήραν τηλέφωνο για να συμμετάσχει ο krishna μου αλλά δεν θα πάω...όχι φέτος τουλάχιστον..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα ετσι δεμενα δεν πρεπει να ειναι τα περσικα;
Εμεις alexia θα κατεβουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mail3.jpg
είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται???
πόσα κιλά είναι;
και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!!
Ευχαριστούμε πολύ:redface: αλήθεια το γατάκι που έχεις στο Αβαταρ είναι κ αυτό δικό σου μοιάζει πολύ με την Κάντυ
θα κατέβετε στην έκθεση?? με πήραν τηλέφωνο για να συμμετάσχει ο krishna μου αλλά δεν θα πάω...όχι φέτος τουλάχιστον..
Μονο η Φρεγια μάλλον θα κατέβει στην έκθεση αλλά θα δούμε κιόλας γαιτί είναι πολύ μικρή ακόμα. Αλήθεια γιατί όχι φέτος; Γιατί δεν θέλεις να κατεβάσεις κ τον krishna στην έκθεση είναι πολύ όμορφος κ σίγουρα θα πάρει τίτλο

στο αβαταρ είναι ο χούγκο μου 3 ετών πλέον!!
ο κρίσνα είναι 3 κιλά και έκλεισε τον 5ο μήνα...τον πήρα από τον κ.Κασταμονίτη και μου είπε ότι είναι από τα πολύ όμορφα περσικά γατιά του και με όλα τα χαρακτηρικά της φυλής...η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εμπειρία από περσικές.. σκεφτόμουν ότι είναι μικρός και καλύτερα να πάμε του χρόνου..
Καλή επιτυχία στην έκθεση!!

Ελενα ετσι δεμενα δεν πρεπει να ειναι τα περσικα;
Εμεις alexia θα κατεβουμε.
Πρέπει το σώμα τους να είναι κοντό κ γεροδεμένο βεβαια δεν αντιστοιχεί πάντα η εικόνα που βλέπουμε με τα κιλά γιατί το περισσότερο είναι μαλλί αλλά δίνουν την εντύπωση πολύ παχουλού γατιού πάντως το βάρος τους πρέπει να είναι από 4-7 κιλά
ο κρίσνα είναι 3 κιλά και έκλεισε τον 5ο μήνα...τον πήρα από τον κ.Κασταμονίτη και μου είπε ότι είναι από τα πολύ όμορφα περσικά γατιά του και με όλα τα χαρακτηρικά της φυλής...η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εμπειρία από περσικές.. σκεφτόμουν ότι είναι μικρός και καλύτερα να πάμε του χρόνου..
μα δεν είναι μικρός 5 μηνών από 3μηνών πάνε στην έκθεση εγώ λέω να τον κατεβάσεις αν μπορείς, αν είναι 3 κιλά 5μηνών μάλλον θα γίνει μεγαλόσωμος :up: πάντως είναι κουκλί να το ξανασκεφτείς για την εκθεση είναι η γνώμη μου

:):) Ειναι πανεμορφος βρε.Κουκλι σκετο.Και φουντωτουλης και το ασπρο στο μουσουδι του λες και ειναι μουστακι.Φτου-φτου.Γλυκας.!!!!!!!:up::up:

mail3.jpg
είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται???

Ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!:up::up::up:

Μιλαμε ειναι ιδιος με τον Ραμσακο μου που χαριζω!!!
Δεν μοιαζει πολυ;;;

064-2.jpg

052.jpg

050-1.jpg

Καλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!! Το γατάκι σου ειναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! Ειναι υπερτυπικός απ΄οτι φαινεται και πολύ κούκλος!!!:up:
Nα σου ζήσει και να μοιραστείτε υπέροχες στιγμές:up:
Δεν συμφωνώ! ΚΑθως σου ειπε και η Ελενα θα ήταν πολύ όμορφο να τον φέρεις στην έκθεση... Γενικά τα περσικα δεν στρεσσάρονται ιδιαίτερα και ειναι και μια χαρά η ηλικία του για να συμμετέχει. ΕΙναι πολύ όμορφος και θα τον καμαρώναμε... Θα λάβουμε κι εμεις μέρος.:)

Υ.Γ: Αλεξία να προσέξεις την περιποίηση του απο τωρα που ειναι μικρουλης. Να τον συνηθίσεις να κάνει μπάνια και να τον βουρτσίζεις καθημερινώς για να μην εχεις ποτε προβλημα και να διατηρείται το τρίχωμά του σε άριστη κατάσταση. Επίσης και τα ματάκια του να προσέξεις και να τα καθαρίζει συχνά καθημερινώς αργότερα που θα δακρύζει περισσότερο οσο μεγαλώνει.:)

κοριτσια μηπως ξερετε κανεναν groomer κοντα στου ζωγραφου ή τεσπα γενικα και ποσο παει ενα grooming?:redface:

Καλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!! Το γατάκι σου ειναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! Ειναι υπερτυπικός απ΄οτι φαινεται και πολύ κούκλος!!!:up:
Nα σου ζήσει και να μοιραστείτε υπέροχες στιγμές:up:

Δεν συμφωνώ! ΚΑθως σου ειπε και η Ελενα θα ήταν πολύ όμορφο να τον φέρεις στην έκθεση... Γενικά τα περσικα δεν στρεσσάρονται ιδιαίτερα και ειναι και μια χαρά η ηλικία του για να συμμετέχει. ΕΙναι πολύ όμορφος και θα τον καμαρώναμε... Θα λάβουμε κι εμεις μέρος.:)

Υ.Γ: Αλεξία να προσέξεις την περιποίηση του απο τωρα που ειναι μικρουλης. Να τον συνηθίσεις να κάνει μπάνια και να τον βουρτσίζεις καθημερινώς για να μην εχεις ποτε προβλημα και να διατηρείται το τρίχωμά του σε άριστη κατάσταση. Επίσης και τα ματάκια του να προσέξεις και να τα καθαρίζει συχνά καθημερινώς αργότερα που θα δακρύζει περισσότερο οσο μεγαλώνει.:)
σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια!!είναι πράγματι πολύ γλυκός και απίστευτα τρυφερός...με έχει τρελάνει!΄
κάθε πρωί τον βουρτσίζω και του καθαρίζω τα ματάκια..κ στεγνώνω το λαιμό που στάζει!!
ευτυχώς με το μπάνιο τα πάμε πολύ καλά διότι τον μπανιαρίζω 1-2 φορές μηνιαίως..όσο για το πιστολάκι όση ώρα τον στεγνώνω κάθεται στην αγκαλιά μου και γλύφεται!!!

κοριτσια μηπως ξερετε κανεναν groomer κοντα στου ζωγραφου ή τεσπα γενικα και ποσο παει ενα grooming?:redface:
καλύτερα να ρωτήσεις τους εκτροφείς θα ξέρουν σίγουρα να σου πουν αν υπάρχει γκρουμερ κοντά στην περιοχή σου ή γενικά κάπου να σε εξυπηρετεί
σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια!!είναι πράγματι πολύ γλυκός και απίστευτα τρυφερός...με έχει τρελάνει!΄
κάθε πρωί τον βουρτσίζω και του καθαρίζω τα ματάκια..κ στεγνώνω το λαιμό που στάζει!!
ευτυχώς με το μπάνιο τα πάμε πολύ καλά διότι τον μπανιαρίζω 1-2 φορές μηνιαίως..όσο για το πιστολάκι όση ώρα τον στεγνώνω κάθεται στην αγκαλιά μου και γλύφεται!!!
Οπως όλα τα περσάκια ειναι απίστευτα τρυφερά κ γλυκά:up:
Γι αυτό έχει τόσο ωραιο τρίχωμα γιατί κάνει κ μπανάκια κ καθε μέρα χτένισμα :up::up:
Ο Χουγκο περσικός δεν είναι κ αυτός;
052.jpg

Στέλνω ένα ρουφηχτό φιλί στο όμορφο μουσουδάκι του Ραμση:kiss::kiss::inlove:

που θα τους βρω τους εκτροφεις?:redface:

;
052.jpg

Στέλνω ένα ρουφηχτό φιλί στο όμορφο μουσουδάκι του Ραμση:kiss::kiss::inlove:

Φιλακι εληφθη...:happy:

:) Νονικα,ο Ραμσης ειναι τελειος.Ειναι ενα σιροπακι ,ενα σοκολατακι,ενα λουκουμακι πραγματικα.Τον επερνα ευχαριστως.Ξερεις τι ωραια παρεουλα θα εκαναν με τη Μπριζιτ μου;:)

Ο Ραμσακος βρηκε παρεουλα,ελπιζω μονιμη,περαστε απο το θεματακι μας να δειτε...;)

Mπράβοοοο. Τα πατε πολύ καλά έτσι όπως τα περιγράφεις. Συνέχισε έτσι και ποτέ δεν θα΄χεις πρόβλημα... Κι εγω τον Περση μου αγκαλιά τον κρατώ όση ώρα τον στεγνώνω:)

Mπράβοοοο. Τα πατε πολύ καλά έτσι όπως τα περιγράφεις. Συνέχισε έτσι και ποτέ δεν θα΄χεις πρόβλημα... Κι εγω τον Περση μου αγκαλιά τον κρατώ όση ώρα τον στεγνώνω:)

θες να μου χαρησεις τον Περση να σου δωσω την fluffy μου?:Pγιατι εγω κυνηγαω σε ολο το δωματιο:rolleyes:

θες να μου χαρησεις τον Περση να σου δωσω την fluffy μου?:Pγιατι εγω κυνηγαω σε ολο το δωματιο:rolleyes:
Καλό μου :)δεν ανταλάσσω τον Περσουλη και κανένα γατονάκι μου με κανένα άλλο:DΑμ καλε πριτσ!! :PΑυτά μαθαίνονται απο μικρή ηλικία και καμμια φορά εντούτοις μπορει να ειναι το ζωάκι λίγο αναποδο οπως π.χ η Ναλίτα μου που στο βούρτσισμα μας ακούει ολο το τετράγωνο και τρώμε για κανένα μισαωρο το βρισιδι μας μέσα απο τα δόντια της.χιχιχιχιχιι:lol:

ουτε εγω ανταλλασω την fluffy μου ετσι και αλλιως..απλα εκανα μια πλακα:redface:..και εγω απο μικρη καθε μερα βουρτσισμα και κα8ε μηνα μπανιο αλλα πρεπει να εχει βγει και η δικη μου ιδιοτροπη γιατι με βουρτσισμα και πιστολακι δεν τα παμε καλα:P..με το μπανιο ολα καλα βεβαια δεν εχω παραπονο..εμεις παιζουμε το παιχνιδι πλησιαζεις κοιλια ή πωπω?ερχομαι και εγω να σου φαω το χερακι:P

Ετσι ειναι τα θηλυκα..;)
Και η δικια μου τρελαινεται και με το μπανιο και με το χτενισμα και με το στεγνωμα αλλα υπερισχυει η μαμα και ολα γινονται..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back