elvenstar
Επιφανές μέλος
είναι παρα πολύ γλυκούλης ο γατούλης σουσορρυ παιδιά ψαχνω τρόπο να βάλω photos!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστώ!!!!!είναι παρα πολύ γλυκούλης ο γατούλης σου
για τις φωτογραφίες αν θέλεις ανεβασε τες πρώτα στο γκαλερι κ κάνε το δικό σου άλμπουμ από εκεί διαφορετικά πάτα αυτό το σύμβολο
στο παράθυρο των απαντήσεων κ από εκεί μετά θα ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ιδιος ο Ραμσουλης ειναι!!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Πωωπωωωωω ομορφιά η Μπριζίτ. Να την χαίρεσαι!Καλημερα!!!Η Μπριζιτ πρωι-πρωι αποφασησε να σας δειξει το αλμπουμ της απο τα μικρατα της μεχρι σημερα.
![]()

Ναι πρόσεξέτο αυτο. Εχει δίκιο η ΕλεναΝαι αλλά μήπως έτσι θα την ενοχλεί πολύ κ θα κόψει το νερό;Εχω διαβάσει ότι η γάτα είναι πολύ ευαίσθητα στα μουστάκια κ δεν θέλουν να τους ενοχλεί κάτι γι αυτό κ τα μπολ του φαγητού κ του νερού πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην νιώθουν δυσφορία

brigite
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα....
Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄.
αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει...
Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,...
αχ βαχ
prince
Διάσημο μέλος
Το μικρό σκατό μέσα στο σπίτι μας βρήκε μια αληθινή μαμά.... Η λύρα το έχει υιοθετήσει. το γλύφει, το καθαρίζει, το χτενίζει, οτ παίζει, το εκπαιδεύει κλπ....
Και αυτό όμως.... όπου η λύρα και το μικρό σκατό....

Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina...
avtwvia
Διάσημο μέλος
Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος.
https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4829.html
ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του ΠρίγκιπαΤο βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina...
μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό
Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχειΤο διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος.
https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html
ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!!
![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος
Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπαμακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό
Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει![]()
εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε

elvenstar
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε![]()
και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της..
elvenstar
Επιφανές μέλος

alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημέρα,
καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα....
Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄.
αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει...
Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,...
αχ βαχ
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool