avtwvia
Διάσημο μέλος
συμφωνω απολυτα μαζι σου και γι αυτο τα επελεξα σε σχεση με τα κλασσικα περσικα.. Γιατι ενα- δυο μπορεις τα χτενιζεις με τα παραπανω τι γινεται;;Τι θεικο μωρο!!!!
Κι εγω αυτο πιστευω,ειναι το ιδιο ομορφα κι εχεις το μπονους του μη-καθημερινου-βουρτισματος.
Ναιιιι!!!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αν δεν εχεις καλυτερα μην το κανεις...πολυ σωστα σκεφτεσαι Αντωνια...
αδικουνται παρα πολυ αυτα τα ζωακια στα χερια ανθρωπων που δεν εχουν χρονο για την περιποιηση τους...και μοιαζουν εγκαταλελειμενα και θλιβερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
για να εχεις Περσικα και να τα εχει αψογα...πρεπει να εχεις πολυ μεγαλο μερακι, παθος και λατρεια γι'αυτο....
αν δεν εχεις καλυτερα μην το κανεις...πολυ σωστα σκεφτεσαι Αντωνια...
αδικουνται παρα πολυ αυτα τα ζωακια στα χερια ανθρωπων που δεν εχουν χρονο για την περιποιηση τους...και μοιαζουν εγκαταλελειμενα και θλιβερα![]()
εγω εχω παθος και λατρεια αλλα κοιταω και σε περιπτωση που δεν ειναι μονο ενα τι θα γινει..

Τη Σισσυ θα την εχω σιγουρα και αν εχω και κανενα 2 ακομα που δεν καθονται για χτενισμα τι θα κανω;;

Πες να κανω και κανενα παιδι.. Στο τρελαδικο με βλεπω..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παθος και λατρεια οχι για τη φυλη, αλλα για το χτενισμα και την περιποιηση και υπομονη για καθε ενα ξεχωριστα...εγω εχω παθος και λατρεια αλλα κοιταω και σε περιπτωση που δεν ειναι μονο ενα τι θα γινει..
Τη Σισσυ θα την εχω σιγουρα και αν εχω και κανενα 2 ακομα που δεν καθονται για χτενισμα τι θα κανω;;
Πες να κανω και κανενα παιδι.. Στο τρελαδικο με βλεπω..![]()
ειναι καλο εννοω να ξερει ο καθενας ποιες ειναι οι αντοχες του.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
συμφωνω απολυτα μαζι σου και γι αυτο τα επελεξα σε σχεση με τα κλασσικα περσικα.. Γιατι ενα- δυο μπορεις τα χτενιζεις με τα παραπανω τι γινεται;;[/quote]
Ετσι ειναι,εγω εναν εχω και μου βγαζει τον αδοξαστο,ποσο μαλλον να ειχα περισσοτερα;
Βαλε φωτο κι απο ντολφεις,εχω περιεργεια να δω!!!![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Βαλε φωτο κι απο ντολφεις,εχω περιεργεια να δω!!!![]()
avtwvia
Διάσημο μέλος
Βασικά πιστεύω ότι όπως σε όλα τα πράγματα χρειάζεται δεξιοτεχνία, κ όσο περισσότερο ασχολείσαι με κάτι τόσο μεγαλύτερη δεξιοτεχνία κ μαεστρία αποκτάς οπότε αυτός που έχει 5 περσικά μπορεί να τα χτενίζει στο μισό χρόνο απ ότι χτενίζουμε εμείς το 1 γιατί έχει εξειδικευτεί στο άθλημα. Βέβαια ξεκινώντας από την προϋπόθεση ότι αγαπάει τη φυλή κ όλο το πακέτο που έρχεται μαζί μ αυτή κ δεν κάνει εκτροφή σαν στυγνός εμπορος
Mε αποκαλεις στυγνο εμπορο;;;

Που ειναι η κακιστη Δωρα να βαλει τα πραγματα στη θεση τους;;

Ελενακι που χαθηκες;;

moukelis
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Ε μαζευτειτε,μια ειναι η μαυραγοριτισσα εδω μεσα,οριστε μας.
Ευχαριστω Δωρι..

moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε θεια Γιουληηηηηηηηηη!!!!Χρονια Πολλα Περσακια μας!
Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!!
![]()

Ελενάκι μου οπως πάντα με τις υπέροχες φωτο και τις καρτουλες σου!!!! Τώρα την είδα αυτήν την κουκλίστικη!![]()
καλησπέρα κ σήμερα. Που πήγαν όλα τα περσάκια![]()

Αγααααααααπη μουυυυυυυυυυ τι κουκλος ειναι Έλενα!!! Τι περσόνι κουκλάκι ζουζουνάκι φραουλοπιτάκι ειναι αυτο!!! Ανυπομονώ να έρθω να τον ζουλήξωωωωωωωωωωωωωωωωω φιλάκια πολλάααααααανα μερικές περσιδιοφωτογραφίες αφιερωμένες σε όλους όσοι μας αγαπάνε πολύ

Τι χριστουγεννιάτικος κούκλαρος δωράκι σκέτο για εμάς!
staman2
Περιβόητο μέλος
Μωρέ είναι πολύ πιο γλυκούλης αλλά δεν κάθεται να τον φωτογραφίσω καλά, άσε που είναι συνέχεια μουσκεμα κ τρέχω από πίσω του με μια πετσέτα Σκέπτομαι τώρα να πάω να πάρω αυτό που είναι σαν ψύκτης κ έχει πολύ ρηχό πιατάκι κάτω μήπως κ είναι καλύτερα![]()

Τα ίδια κάνει και το Σιλκάκι μου! χιχιχιχι
Τον κακομοίρη... πάντως πρόσεξέ το αυτο που σου λεει η Νατάσσα. Ετσι κι εμένα ο Περσης μου στην αρχή θυμάσαι που μου χαϊδευόταν με το φαγητό. Τα άτιμα ειναι εκμεταλευτές.πραγματικά είναι για γέλια που να τον δεις κιόλας τώρα νιώθει κ πιο σίγουρος κ σαν στο σπίτι του κ μόλις με βλέπει να καταφτάνω με την πετσέτα πηδάει σαν κουνελάκι κ εξαφανίζεται ενώ πρώτα καθόταν αδιαμαρτύρητα
Οχι στην Νατασσα δεν τα έκανε αυτά κ όπως μου είπε χαρακτηριστικά, μήπως λέει το κάνει επίτηδες για να ασχολείσαι γιατί είναι μεγάλη μαφία ο μπέμπης

Ναι αυτο σίγουρο ειναι καλλίτερα στο θέμα του τριχώματος. Αλλα ειναι κι άλλη η ποιότητα οπότε δεν συγκρίνονται νομίζω...Εγω τα βρισκω το ιδιο ομορφα..
Και βασικα πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα σε θεμα τριχας..
σε αυτο συμφωνει μαζι μου και ο Βασιλης
Πάντως θα ειμαι συχνή επισκεπτρια στον χωρο σας οταν τον δημιουργήσετε αγαπητή μου συμπεθέρα καθότι ΟΛΑ τα γατόνια ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΡΓΑ!!!
Ευαριστουμε θεία Γιουλη τι ομοφη καρτουλα!Καλα Χριστουγεννα Περσακια
![]()

Μα ναι τότε μάλλον εκει θα τα λέμε στο τρελάδικοεγω εχω παθος και λατρεια αλλα κοιταω και σε περιπτωση που δεν ειναι μονο ενα τι θα γινει..
Πες να κανω και κανενα παιδι.. Στο τρελαδικο με βλεπω..![]()

Καλά κάνεις και σκέφτεσαι έτσι Αντωνία μου.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Οποτε θελετε επισκεψη στο χωρο μας..Ναι αυτο σίγουρο ειναι καλλίτερα στο θέμα του τριχώματος. Αλλα ειναι κι άλλη η ποιότητα οπότε δεν συγκρίνονται νομίζω...Πάντως θα ειμαι συχνή επισκεπτρια στον χωρο σας οταν τον δημιουργήσετε αγαπητή μου συμπεθέρα καθότι ΟΛΑ τα γατόνια ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΡΓΑ!!!
Μα ναι τότε μάλλον εκει θα τα λέμε στο τρελάδικοΚαλά κάνεις και σκέφτεσαι έτσι Αντωνία μου.
![]()

Και σας περιενουμε και πριν το εκτροφειο..

Ειδες που καλα το σκεφτομαι το εξωτικο; Φαντασου μια Σαλι, μια Καντυ και μια Ναλα στο ιδιο εκτροφειο..

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε τότε δεν θα είχες κανένα πρόβλημα αν ήταν κ οι 3 μαζί γιατί θα ξεμαλλιάζονταν κ έτσι δεν θα είχες καθόλου χτένισμαΟποτε θελετε επισκεψη στο χωρο μας..
Και σας περιενουμε και πριν το εκτροφειο..
Ειδες που καλα το σκεφτομαι το εξωτικο; Φαντασου μια Σαλι, μια Καντυ και μια Ναλα στο ιδιο εκτροφειο..![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool