avtwvia
Διάσημο μέλος
Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες...
Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι.![]()
Τι δεν θα μας φερεις τσοκαρο;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τι διαφορες? εγω και σε εκτροφεια που εχουν και τα 2 διαβασα οτι η μονη διαφορα ειναι το τριχωμα, και οτι ειναι λιγο πιο ζωηρα τα εξωτικα. δωσε μας τα φωτα σου!Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Oπως σου είπαν τα κορίτσια οι εξωτικές έχουν κοντύτερο τρίχωμα και επίσης ειναι λίιιγο πιο ενεργητικές απο τις περσικές. Δεν ξέρω ακριβώς αυτο που λέει η Δώρα αλλα μάλλον ισχύει. Και διάβασα μόλις προχθες οτι στις 4 γεννεές μπορει να βγει και μια μακρύτριχη περσική. Επίσης διάβασα πως στις εκθέσεις τις κρίνουν σαν εξωτικές καθαρα και όχι σαν περσικές.Γεια σας persian-maniacs!Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές;
οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες;
Ελενακι κι Αντωνία, η Δώρα εννοεί τα τσοκαρα που θα μας φέρει για δωράκια.
Εντάξει αν ειναι έτσι. Μην εννοει καμμιά παντόφλα μούφα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Καλημερα περσονια!
![]()
![]()
![]()
![]()

ζαβωσα...πολυ ομορφα ειναι..και καταπληκτικα χρωματα!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δωρα κ εγώ όταν της είδα από κοντά μου έδωσαν την εντύπωση ότι εχουν μικρότερο σωματότυπο από τις περσικέςΕχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες...
δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ αυτό ή αν υπάρχουν κ άλλες διαφορέςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
εγώ δεν βλέπω διαφορά από τα μακρύτριχα

παραθέτω κ τον λινκ της Νατάσας της Σρεκερ που είναι εκτροφέας κ λέει την ιστορία της φυλής κ τα χαρακτηριστικά της
https://www.jewelstones.gr/Jewelstonesexoticarticle.html
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ελενακι κι Αντωνία, η Δώρα εννοεί τα τσοκαρα που θα μας φέρει για δωράκια.Εντάξει αν ειναι έτσι. Μην εννοει καμμιά παντόφλα μούφα.
Οχι καλε εχουμε γεμισει μουφες τελευταια,μια η Καλυψω της Γιουλης,μια ο Σανταμ της Ελενας...![]()
Τώρα τα είδα αυτά

συγνώμη κυρία μου μας έβαλες στην ίδια κατηγορία με τις μιστουκο τις παντούφλες που ανέφερε η Αναστασία;;; ε;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
αφιερωμένη εξαιρετικά
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΙΔΙΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΤΣΟΝΙ.!! ΚΟΥΚΛΆΚΙΑ ΕΛΕΝΆΚΙ για ζουπηγμα και ρούφηγμα

elvenstar
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Ελεναααααααααα τι κούκλος ειναι ο Μπατ. Επιτέλους βάλε ξανά κι άλλες τετοιες ωραίες φωτο!!! Αγααααπη μου ομορφιά μου!!!!!!!!Να και το άλλο φατσόνι να το δεις καλύτερα![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
μηπως κάθεται το καθαρμα να βγαλω καμία της προκοπής αυτού ηταν λίγο ζαβλακωμένος ακόμα γι αυτό τωρα αντε πιαστονΕλεναααααααααα τι κούκλος ειναι ο Μπατ. Επιτέλους βάλε ξανά κι άλλες τετοιες ωραίες φωτο!!! Αγααααπη μου ομορφιά μου!!!!!!!!![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;;![]()
Εχουν και παραεχουν πλακα,εγω γελαω και μονο που κοιταζει τα ταβανια και φαινεται σαν να προσπαθει να πιασει δορυφορικο σημα με τη φατσα-πιατο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool