Περσίας maniacs

Μωρε ,δεν εχω λογο να την καταπιεσω για πιστολακι και τα συναφη.
Απλα ηθελα μια φορα να τη δω τοσο φουντωτουλα οπως αλλα περσακια.
Δεν την κανω μπανιο.Δυο τρεις φορες που λερωθηκε το πωπακι της,την εκανα απο την ουρα και κατω ,και τα σημαδια απο τα νυχια της τα εχω ακομα στα χερια μου......που να επιχειρησω τετοιον αθλο ξανα......απαπαπαπαπα.
Καλη,καλη ,αλλα ......:D:D

ναι αλλα τα περσακια χρειαζονται ετσι κι αλλιως μπανιο..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αλλα τα περσακια χρειαζονται ετσι κι αλλιως μπανιο..:/:
Εγω συμφωνω,η Μπριζιτ ομως οχι.:P:P:blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι Περσικές γατούλες μαδάνε πολύ;

δεν μαδάνε πολύ γιατί τις χτενίζουμε 2-3 φορές την ημέρα οπότε μαδάνε λίγοτερο κ από κοντότριχες. Βέβαια κάθε άνοιξη που ρίχνουν το χειμερινό τρίχωμα το πρόβλημα είναι πιο έντονο. Κατά τα άλλα υπάρχουν κοντότριχες που μαδάνε πολύ περισσότερο ίσως γιατί δεν χτενίζονται τόσο συχνά
Σαν μπιμπελό είναι.
πραγματικά Ηλία σαν μπιμπελό αλλά κ τα χρώματά της για περσικό είναι κ παράξενα αλλά κ πολύ γήινα πολύ όμορφη γατούλα:up:
Κορίτσια πάτε σε μαγαζιά που έχουν είδη κομμωτικής κ ρωτήστε αν υπάρχουν σεσουαρ που να είναι αθόρυβα ή έστω να μην έχουν πάρα πολύ θόρυβο, εγώ πήρα ένα κ ακούγεται ένας βόμβος όχι πολύ δυνατά κ δεν τους ενοχλεί ιδιαίτερα

εμενα η δικη μου περσικη δεν μαδαει ακομα και αν δεν την χτενισω 2 φορες την μερα..:happy:

:) Η Μπριζιτ αυτο το διαστημα δεν μαδαει τοσο πολυ.....ομως μου την μαδαει ο Ρικυ...:lol::lol:

Κάνω την ανακοίνωση κ εδώ για τη μικρή Λουλου έχω ανεβάσει την αγγελία της εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1180260#post1180260 , μια κ είναι περσούλα :up: Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά σ αυτό το γλυκό κοριτσάκι

Κάνω την ανακοίνωση κ εδώ για τη μικρή Λουλου έχω ανεβάσει την αγγελία της εδω https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1180260#post1180260 , μια κ είναι περσούλα :up: Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά σ αυτό το γλυκό κοριτσάκι

Εύχομαι να έχει μια καλή τύχη, θα πάω στο θέμα της τώρα.

Μωρέ και εγώ αυτό εύχομαι γιατί ειναι καταπληκτικό πλάσμα. Μακάρι να βρει καταπληκτικούς γονείς να την αγαπήσουν

Άχου είναι μια κουκλίτσα..., μου αρέσουν τα περσάκια και θα ήθελα να αποκτήσω, για αυτό ρώτησα αν ''μαδάνε'':redface:, μπορείτε να με με βάλετε στην λίστα ''αναμονής'' αν δν βρεθεί κάποιος άλλος;:rolleyes: μέχρι να ρωτήσω τους γονείς μου... είναι και κοντά στην ηλικία της γατούλας μου...(οι Περσικές τα πηγαίνουν καλά με άλλες γάτες;)...
σας ευχαριστώ,:happy:

Άχου είναι μια κουκλίτσα..., μου αρέσουν τα περσάκια και θα ήθελα να αποκτήσω, για αυτό ρώτησα αν ''μαδάνε'':redface:, μπορείτε να με με βάλετε στην λίστα ''αναμονής'' αν δν βρεθεί κάποιος άλλος;:rolleyes: μέχρι να ρωτήσω τους γονείς μου... είναι και κοντά στην ηλικία της γατούλας μου...(οι Περσικές τα πηγαίνουν καλά με άλλες γάτες;)...
σας ευχαριστώ,:happy:
Οι περσικές σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ ήσυχες γάτούλες κ εχουν τους δικούς τους ρυθμούς, κ μάλλον δεν θα τα βρουν κ τόσο με το γατουλάκι σου γιατί τα κεραμυδάκια είναι πιο ανήσυχα κ παιχνιδιάρικα ενώ οι περσικές είναι πιο ήρεμες κ δε τους αρέσει να τους ενοχλούν ή να τους επιτίθενται τα άλλα γατάκια μία συνήθεια που γενικά έχουν τα κεραμυδάκια δυστυχώς:( Επίσης θέλουν κ πάρα πολύ περιποίηση, καθημερινή κ προϊόντα ειδικά για την περιποίηση που σημαίνει κ κάποιο αυξημένο κόστος. Τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά;

και μενα ο αντρεας επιτειθεται στην δικια μου και την ενοχλει:/:

ναι κ μενα η Πικατσου γι αυτό κ το σπίτι εχει χωριστεί στα 2 για να μην έχουν περσικους πολέμους:lol:

ναι κ μενα η Πικατσου γι αυτό κ το σπίτι εχει χωριστεί στα 2 για να μην έχουν περσικους πολέμους:lol:

:lol::lol:οχι νταξει εγω δεν εχω χωρισει το σπιτι αλλα ωρες ωρες θελει να κανει η φλαφυ κατι με την ησυχια της και εχει τον αλλο απο πισω της να την τσιγκλαει:Pαλλα αυτο δεν συμβαινει με ολα τα κεραμιδακια..πχ η εβελυν θα μπορουσε ανετα να παρει ενα περσικο για παρεα στην μπειλυ

:lol::lol:οχι νταξει εγω δεν εχω χωρισει το σπιτι αλλα ωρες ωρες θελει να κανει η φλαφυ κατι με την ησυχια της και εχει τον αλλο απο πισω της να την τσιγκλαει:Pαλλα αυτο δεν συμβαινει με ολα τα κεραμιδακια..πχ η εβελυν θα μπορουσε ανετα να παρει ενα περσικο για παρεα στην μπειλυ
Ναι ναι είναι ανάλογα στο γατάκι αλλά συνήθως είναι άτακτα, βέβαια η Πίκατσου είναι μοναδική κατηγορία εντελώς δική της. Τι να πω τύχαμε στη περίπτωση :hmm:

τσιγκλισε με κι αλλο κακια ηλιαννα:mad::mad::P μωρε ειναι θεα, και ειναι γνωστη η αδυναμια μου στα περσονια, μακαρι να μπορουσα να την παρω, ειμαι σιγουρη οτι θα ταιριαζε με την δικια μου:/::/::/:

Και είναι γνωστή κ η αδυναμία που δείχνουν τα περσόνια σε σένα:P:P:P
πραγματικά ειναι κρίμα γιατί κρίνοντας κ από τον δικό έχουν μοναδικό χαρακτήρα αυτά τα γατιά κ να σου πω ένα εξτρα τιπ, το τρίχωμά στα colorpoint δεν είναι τόσο δύσκολο να διατηρηθεί χωρίς κόμπους:up:

τσιγκλισε με κι αλλο κακια ηλιαννα:mad::mad::P μωρε ειναι θεα, και ειναι γνωστη η αδυναμια μου στα περσονια, μακαρι να μπορουσα να την παρω, ειμαι σιγουρη οτι θα ταιριαζε με την δικια μου:/::/::/:
μπορω να την παρω να στην κρατησω οσο καιρο θες..με το πασο σου,,και μετα να στην δωσω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol:βεβαια μπορω να πεισω και την μανα μου να την παρουμε για να σου μπω στο ματι ως συνηθως:lol:

Και είναι γνωστή κ η αδυναμία που δείχνουν τα περσόνια σε σένα:P:P:P
πραγματικά ειναι κρίμα γιατί κρίνοντας κ από τον δικό έχουν μοναδικό χαρακτήρα αυτά τα γατιά κ να σου πω ένα εξτρα τιπ, το τρίχωμά στα colorpoint δεν είναι τόσο δύσκολο να διατηρηθεί χωρίς κόμπους:up:
βρε μακαρι να ηταν οι κομποι το προβλημα:lol::lol::lol:
μπορω να την παρω να στην κρατησω οσο καιρο θες..με το πασο σου,,και μετα να στην δωσω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol:βεβαια μπορω να πεισω και την μανα μου να την παρουμε για να σου μπω στο ματι ως συνηθως:lol:
ενταξει, κρατησε μου την για κανενα χρονο, και μετα αν μου την δωσεις εμενα να μου φτυσεις!:lol::lol::lol:
και προχθες σου ελεγα οτι αν επαιρνα αλλο γατακι θα ηθελα ενηλικο περσακι..δεν εχω καλο timing:(

βρε μακαρι να ηταν οι κομποι το προβλημα:lol::lol::lol:

ενταξει, κρατησε μου την για κανενα χρονο, και μετα αν μου την δωσεις εμενα να μου φτυσεις!:lol::lol::lol:
και προχθες σου ελεγα οτι αν επαιρνα αλλο γατακι θα ηθελα ενηλικο περσακι..δεν εχω καλο timing:(
ναι βρε το ξέρω ότι δεν είναι οι κόμποι απλά σε λιγουρεύω λιγο παραπάνω:lol:
Ναι είδες τι κάνει το timing; δυστυχώς δεν την έχω εγώ τη μικρή απλά προωθώ της αγγελίας της μάκαρι να την είχα εγω κ θα σου την κρατούσα κ 2 χρόνια (κ αμα την έπαιρνες μετα χ@@@ με:lol: )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back