Περσίας maniacs

Κι εψαχνα τι να σου παρω βρε Ελενα,να εισαι καλα,με εβγαλες απο τη δυσκολη θεση.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσια επαθα πλακα με ολα τα περσουλια....Η Περλα ειναι μια ζωγραφια με τα γαλανα της ματακια και τη ροζ μυτουλα...Καπου πηρε το ματι μου μια γατουλα μεσα σενα κρεββατακι...μοιαζει πολυ με τη Μπριζιτ μου...και φτου φτου σε ολα.!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εψαχνα τι να σου παρω βρε Ελενα,να εισαι καλα,με εβγαλες απο τη δυσκολη θεση.:P
Αντε βρε που έψαχνες τόσο καιρό κ κουραζόσουν γιατί δεν με ρωτούσες;;) λοιπόν το μπλεδάκι θέλω να μου πάρεις κ αν δεν έχει θέλω το μαυράκι από το βίντεο. Ευχαριστώ πολύ κ μη ντρέπεσαι αν θέλεις να μου το κάνεις κ νωρίτερα δώρο εγώ θα το δεχτώ
:jumpy::alljumpy:

Αχ τι καλη που εισαι βρε Ελενα...Ενταξει,θα το κλεισω και θα στο ταχυδρομησω απο βδομαδα.:P

είδες τι καλή που είμαι; και μη φανταστείς, για σένα το κάνω αυτό για να μη ψάχνεις τελευταία στιγμή. Θέλω να μου βάλεις κ ένα κόκκινο τεράστιο φιόγκο παρακαλώ στο δεματακι μου:clapup:

ΟΚ,αμα δεις κανεναν εντρομο ταχυδρομο στο δρομο σας για εσενα θα ειναι.:P

χαχαχα λες να είναι κ αυτό ανάποδο επειδή θα είναι μπλε;:P

Ποτε δεν ξερεις...:P

Μπηκα να κανω λιγο οφθαλμολουτρο,λιγο η Περλα,λιγο τα γατονια της Ελενας,λιγο τα κουκλια που εβαλε η Δωρα,χορτασε το ματι μου κουκλιστικες πλακουτσωτες μουριτσες!!!:clapup:

PICT2487-1.jpg

Καλημερα Πέρσες!
Πωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωω ομορφιές Δωράκι !!!!! Αυτά θα διάλεγα αν θα μου τα έστελνες για δωράκι στα γενέθλιά μου και στη γιορτή μου!:):clapup::clapup:

Bρε παλιοπερσόνι σαν είδες γκόμενα τα ξέχασες όλα, στη θεία Ελένα δεν έκανες καμία αφιέρωση;:ropalo:

Δώρα επειδή πλησιάζει η γιορτή μου ευχαρίστως θα δεχθώ ένα τέτοιο δώρο:clapup::bigarmhug:thumbup:
Οοοοοχι θεια Ελενα!!! Σ΄αγαπω πάντα και το ξέρεις γι αυτο και σου αφιερώνω την αφεντομουτσουνάρα μου με αγάπη ΤΩΡΑ!:D:clapup::clapup:Eδω με τον φίλο μου!
DSC03254.jpg

Κι εδώ μόνος μου...:)
DSC02860.jpg

Καλημερες!
p1.jpg

δωρα η μικρη πρεπει να ειναι golden shaded, το χρωμα της ειναι περιπου σαν αυτο
kitten_golden.jpg

1196webs.jpg

δες
DSC03993.jpg

καλησπέρα σε όλους...
έχω μια απορία??πότε ολοκληρώνεται η ανάπτυξη των περσικών ψιψίνων???η κτηνίατρος μου είπε στο 10ο μήνα ,η γκρούμερ μου είπε τον 14ο μήνα ..Για περσάκια πάντα... η KRISHNA μου είναι 9 μηνών και ζυγίζει 4,3 κιλά...

διόρθωση:o ΚRISHNA!!

καλησπέρα κορίτσια και αγόρια... είχα μέρες να μπώ, και μόλις μπήκα είδα θεϊκές φωτογραφίες προσφορά της καλής μας Δώρας, της καλής μας Αναστασίας, και της καλής μας Έλενας.... Χάζεψα μιλάμε.... καλέ τι γατιά είναι αυτά...

Πώς είστε παιδιά; Εδώ όλα τα τετράποδα καλά.... και τα περισσότερα δύποδα.... :)

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΣΑΚΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΟ GROOMING ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΜΠΑΛΕΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΝΌΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΌ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ;

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΣΑΚΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΟ GROOMING ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΜΠΑΛΕΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΝΌΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΌ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ;
Να σου ζησει ο Περσουλης σου...βαλε μας φωτογραφια του να τον θαυμασουμε κι εμεις....Για τις τριχομπαλες εγω δινω στην περσιδα μου την Nutriball,ειναι παστα σε σωληναριο ,απο τον κτηνιατρο το αγορασα ,2 φορες την εβδομαδα ,2 εκατοστα ποσοτητα στο δαχτυλο μου η στο ποδαρακι της και το γλυφει.:):):):)

Περσομανες ,τα ομορφα τριχωτα πλασματακια σας με ποιο σαμπουαν τα κανετε μπανιο; Τη Μπριζιτ δεν την εχω κανει ποτε...δεν θα της αρεσει ειμαι σιγουρη και δεν ξερω πως θα βγουμε απο το μπανιο μετα απο τετοια επιχειρηση..αλλα ειναι αναγκαιο να γινει γιατι την γλυφει ποτε-ποτε ο Ρικυ και μυριζει σαλιλας και δε μου αρεσει καθολου.Αγορασα της Green Fields ενα,που κανει για κουταβια και γατες..Το εχετε υπ οψιν σας:

δεν το ξερω:/:εγω χρησιμοποιω ενα σαμπουαν υποαλλεργικο απο τον κτηνιατρο αλλα ειναι πανακριβο..πιο παλια χρησιμοποιουσα και εγω ενα τετοιο για σκυλους και γατες..και μετα βαζω και μαλακτικη κρεμα και ξεπλενω πολυ πολυ καλα..πριν την κανεις μπανιο να την χτενισεις καλα..και μετα να την στεγνωσεις και να την ξαναχτενισεις..να αρχισεις σιγα σιγα να την μαθαινεις στο μπανιο γιατι ειναι απαραιτητο..το νερο να μην καιει να ειναι χλιαρο..θα δεις βρωμα που θα βγαλει ειδικα απο την ουρα:Pεγω την φλαφυ την κανω 2 χερια..καλη επιτυχια ευχομαι:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back