Περσίας maniacs

Εφουλα δεν πειράζει κ μόνο που νιώθω ότι έχω κόσμο κοντά μου για μένα είναι μεγάλη παρηγοριά αυτή τη στιγμή. Σ ευχαριστώ πολύ πάρα πολύ κ όταν μπορέσεις κ όταν θέλεις βέβαια θα σε περιμένω στα Τρίκαλα να γνωρίσεις κ τα γατουλάκια μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελενα μου πολλα συλληπητηρια κ απο μενα, δεν μπορω να φανταστω πως νιωθεις αυτη την στιγμη. ευχομαι ο χρονος να απαλυνει τον πονο σου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα και από εμένα, αν κ τώρα τελευταία τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για μένα μια κ έχασα τον μπαμπά μου από αυτοκινητιστικό παρ όλα αυτά πέρασα να πω μια καλημέρα να σας δω κ να ξεφύγω λίγο. ελπίζω όλοι να είσαστε καλά κ τα γατάκια σας ακόμα καλύτερα.
Aγαπημένη μου φίλη.... Καλώς μας ξανάρθες πάλι στα αγαπημένα σου περσάκια. Σ΄αγαπώ πολύ και το ξέρεις πόσο σε νοιώθω και πόσο σε συμμερίζομαι... Ευχομαι ο χρόνος λίγο να απαλύνει την πίκρα και τον πόνο σου τον δικο σου και της μαμας σου...:(
Θα σε περιμένω πάλι να περάσουμε συντροφιά όμορφες στιγμές και θα σου ξαναρθω κι εγώ...:)
Τα γατάκια σου ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ και τοσο μα τόσο χαλαρωτικά και πανέμορφα... Σε παρακαλώ όταν μπορεσεις Λενιώ μου βάλε τις φωτο να τα καμαρώσουμε όλοι μας εδώ στο θεματάκι ....
:)

Εβελυν σ ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι κανείς να μη ζήσει τόσο άσχημες στιγμές γιατί αλλάζει η ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.
Αναστασάκι μου σ ευχαριστώ πολύ το ξέρω πόσο με αγαπάτε όλοι κ γι αυτό νιώθω τυχερή μέσα στην ατυχία μου γιατί έχω καλές φίλες κ φίλους που μπορώ να ακουμπάω πάνω τους κ να νιώθω καλά μαζί τους. Εύχομαι κ εγώ ο χρόνος να μου φερθεί καλά σ αυτή την περίπτωση γιατί προς το παρών είναι πολύ βαρύ το κλίμα. Να μου φιλήσετε όλες τα ομόρφα περσάκια σας κ όλα τα γατουλίνια που είναι πραγματικά μεγάλη παρηγοριά όταν περνάμε τόσο δύσκολες στιγμές

Γεια σου Zorica,που χαθηκες;Τι κανει ο Marco;Μας ελειψες!
Εγινε update του site και καποιες υπογραφες χαθηκαν,πρεπει να την ξαναβαλεις.
Καταλαβα...εγω μετακομισα και εχασα τον ελευθερο χρονο μου...εκτως αυτου ολα καλα,ο Μαρκο ζει και βασιλευει:clapup:
καλημέρα και από εμένα, αν κ τώρα τελευταία τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για μένα μια κ έχασα τον μπαμπά μου από αυτοκινητιστικό παρ όλα αυτά πέρασα να πω μια καλημέρα να σας δω κ να ξεφύγω λίγο. ελπίζω όλοι να είσαστε καλά κ τα γατάκια σας ακόμα καλύτερα.
Ελενακι μου!!!Καλο κουραγιο και καλη δυναμη σου ευχομαι.Λυπαμαι που ακουω τοσο ασχημα νεα:( και ελπιζω να εισαι γερη και δυνατη:/:
]

Αυγουλα βαλε μας εστω και μια φωτο του,να τον δουμε πως μεγαλωσε μωρε...

Κατσε να ψαχτω λιγακι Δωρα μου γιατι εδω βλεπω πολλες αλλαγες

Προσπαθω..αλλα τζιφος...παταω τα συνημμενα και δεν βγαζει τπτ.Παταω την εικονα αλλα δεν τα εχς ανεβασει σε καπιο αλλο σιτε εκτως εδω:/:

Ελενακι μου!!!Καλο κουραγιο και καλη δυναμη σου ευχομαι.Λυπαμαι που ακουω τοσο ασχημα νεα:( και ελπιζω να εισαι γερη και δυνατη:/:
]
Χαίρομαι που ξαναήρθες στη παρέα μας αν κ σε βρίσω σε άσχημες για μένα συνθήκες πάντως σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια προσπαθώ να αντέξω ΚΑΙ αυτό αλλά είναι πολύ δύσκολο τουλάχιστον τώρα που είναι νωρίς. Σ'ευχαριστώ κ πάλι κ ελπίζω εσύ κ η οικογένειά σου να ήσαστε όλοι καλά

Zorica ανεβασε τες στο Photobucket και δωσε μας τα λινκς!

Καλησπέρα παιδιά...

σας έχω νέα (εκτός αν σας τα πρόλαβε η θεία Αναστασία... μπά δεν νομίζω). Μόλις έχω φωτογραφικό ρεπορτάζ θα σας ενοχλήσω....

η τετράποδη οικογένειά μου είναι μια χάρα... θαυμάσια...

το σπίτι μου είναι γατοπαράδεισος...

εδώ μπορείτε να έρθετε να χαλαρώσετε χαϊδεύοντας τα μικρούλια μου φουντωτά συμπαθή τετράποδα.....

να ανανεώσετε την γνωριμία σας με τις μεγάλες μου γάτες και να συστηθήτε στις καινούριες μου...

Φιλιάαααα

Καλημερα περσες!
Εχω να κανω μια σημαντικη δηλωση:βρηκα το περσικο που μου εκανε πραγματικα να το λιγουρευτω.Ειλικρινα,αν ειχα χωρο θα ειχα πεσει γονατιστη στα ποδια του εκτροφεα του για να μου τον δωσει.Απολαυστε:
4437639509_fc535426a8_b.jpg
4438234234_dc19bc33f8_b.jpg

Θα πεθανωωωωωωωωωωω!
4437475711_0065f279c8_b.jpg
4437474855_335532a3d5_b.jpg
4437471565_74f58a71c6_b.jpg
4437456279_dfa8c1d34c_b.jpg

Δεν ειναι σαν γιγαντιος μπεζες;
Μερικες ακομα περσοφωτο απο την εκθεση που πηγε η Ρενε:
4437482397_cf03a1825d_b.jpg
4437481067_777b979d55_b.jpg
4437480503_6c5e388bbb_b.jpg

4438231062_4179bcea2e_b.jpg
4438279044_6632ed68be_b.jpg
4438277238_32ed984470_b.jpg
4438265956_ba3bf19456_b.jpg
4438265094_eb5d7f2cb2_b.jpg

Καλημερα περσες!
Εχω να κανω μια σημαντικη δηλωση:βρηκα το περσικο που μου εκανε πραγματικα να το λιγουρευτω.Ειλικρινα,αν ειχα χωρο θα ειχα πεσει γονατιστη στα ποδια του εκτροφεα του για να μου τον δωσει.Απολαυστε:
4437639509_fc535426a8_b.jpg
4438234234_dc19bc33f8_b.jpg

ΠΑΡΤΟ!!!:clapup::clapup::clapup::clapup: ΠΑΡΤΟ!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:ΠΑΡΤΟ!!!:clapup::clapup:

Δεν ειναι απιθανος Αντωνια;Εχεις δει πιο γλυκο γατι;Εχω χασει το μυαλο μου...

Δεν ειναι σαν γιγαντιος μπεζες;
Μερικες ακομα περσοφωτο απο την εκθεση που πηγε η Ρενε:
4437482397_cf03a1825d_b.jpg
4437481067_777b979d55_b.jpg
4437480503_6c5e388bbb_b.jpg

Ωραίος είναι, αλλά μετά τον Πέρση, την Νάλα, τον Μπάτ, τον Πάρη, τον Prince και τους άλλος Πέρσες που έχουμε δεί, δεν έχουμε χώρο για έναν Πέρση ακόμα.

Δεν εννοουσα αυτη Ηλια μου,τον πιο πανω εννοουσα,τον γατουλη.

Δεν εννοουσα αυτη Ηλια μου,τον πιο πανω εννοουσα,τον γατουλη.

Συγγνώμη αλλά ζαλίστηκα απο τα Περσικά και τα μπέρδεψα:redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back