elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 16:36 Η elvenstar: #9.481 17-03-10 16:36 και ξέχασες κ την Κάντυ κ τον Σαλαζαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Η brigite έγραψε: #9.482 17-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι απιθανος Αντωνια;Εχεις δει πιο γλυκο γατι;Εχω χασει το μυαλο μου... Click για ανάπτυξη... Εγω εχω δει....τουτο...τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0349.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 52 IMG_0223.JPG 37,4 KB · Εμφανίσεις: 46 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 16:46 Η elvenstar: #9.483 17-03-10 16:46 Γενικά κάθε περσική φατσούλα έχει τη δική της ομορφιά κ όλα είναι πανέμορφα κ γλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:07 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.484 17-03-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και ξέχασες κ την Κάντυ κ τον Σαλαζαρ Click για ανάπτυξη... Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:08 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.485 17-03-10 17:08 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εγω εχω δει....τουτο...τουτο Click για ανάπτυξη... Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:51 Η elvenstar: #9.486 17-03-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Click για ανάπτυξη... και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03370.jpg 245,6 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03333.jpg 155,2 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03365.jpg 191,2 KB · Εμφανίσεις: 52 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:59 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.487 17-03-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:08 Η elvenstar: #9.488 17-03-10 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Click για ανάπτυξη... Και εσείς πιστεύω να έχετε θέληση ε; όσο για το χρόνο κάποια στιγμή θα βρεθεί Πάω να δω κ το Περσουλίνι μου που ξεψάρωσε μια κ βρήκε μεγαλύτερο λουκουμά από αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:21 Η brigite έγραψε: #9.489 17-03-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Click για ανάπτυξη... Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0204.JPG 502,1 KB · Εμφανίσεις: 62 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:24 Η elvenstar: #9.490 17-03-10 18:24 Ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου αγρια είναι όμως πανέμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:33 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.491 17-03-10 18:33 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και ξέχασες κ την Κάντυ κ τον Σαλαζαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 16:43 Η brigite έγραψε: #9.482 17-03-10 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι απιθανος Αντωνια;Εχεις δει πιο γλυκο γατι;Εχω χασει το μυαλο μου... Click για ανάπτυξη... Εγω εχω δει....τουτο...τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0349.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 52 IMG_0223.JPG 37,4 KB · Εμφανίσεις: 46 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 16:46 Η elvenstar: #9.483 17-03-10 16:46 Γενικά κάθε περσική φατσούλα έχει τη δική της ομορφιά κ όλα είναι πανέμορφα κ γλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:07 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.484 17-03-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και ξέχασες κ την Κάντυ κ τον Σαλαζαρ Click για ανάπτυξη... Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:08 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.485 17-03-10 17:08 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εγω εχω δει....τουτο...τουτο Click για ανάπτυξη... Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:51 Η elvenstar: #9.486 17-03-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Click για ανάπτυξη... και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03370.jpg 245,6 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03333.jpg 155,2 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03365.jpg 191,2 KB · Εμφανίσεις: 52 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:59 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.487 17-03-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:08 Η elvenstar: #9.488 17-03-10 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Click για ανάπτυξη... Και εσείς πιστεύω να έχετε θέληση ε; όσο για το χρόνο κάποια στιγμή θα βρεθεί Πάω να δω κ το Περσουλίνι μου που ξεψάρωσε μια κ βρήκε μεγαλύτερο λουκουμά από αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:21 Η brigite έγραψε: #9.489 17-03-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Click για ανάπτυξη... Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0204.JPG 502,1 KB · Εμφανίσεις: 62 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:24 Η elvenstar: #9.490 17-03-10 18:24 Ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου αγρια είναι όμως πανέμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:33 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.491 17-03-10 18:33 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι απιθανος Αντωνια;Εχεις δει πιο γλυκο γατι;Εχω χασει το μυαλο μου... Click για ανάπτυξη... Εγω εχω δει....τουτο...τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 16:46 Η elvenstar: #9.483 17-03-10 16:46 Γενικά κάθε περσική φατσούλα έχει τη δική της ομορφιά κ όλα είναι πανέμορφα κ γλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:07 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.484 17-03-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και ξέχασες κ την Κάντυ κ τον Σαλαζαρ Click για ανάπτυξη... Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:08 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.485 17-03-10 17:08 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εγω εχω δει....τουτο...τουτο Click για ανάπτυξη... Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:51 Η elvenstar: #9.486 17-03-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Click για ανάπτυξη... και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03370.jpg 245,6 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03333.jpg 155,2 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03365.jpg 191,2 KB · Εμφανίσεις: 52 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:59 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.487 17-03-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:08 Η elvenstar: #9.488 17-03-10 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Click για ανάπτυξη... Και εσείς πιστεύω να έχετε θέληση ε; όσο για το χρόνο κάποια στιγμή θα βρεθεί Πάω να δω κ το Περσουλίνι μου που ξεψάρωσε μια κ βρήκε μεγαλύτερο λουκουμά από αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:21 Η brigite έγραψε: #9.489 17-03-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Click για ανάπτυξη... Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0204.JPG 502,1 KB · Εμφανίσεις: 62 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:24 Η elvenstar: #9.490 17-03-10 18:24 Ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου αγρια είναι όμως πανέμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:33 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.491 17-03-10 18:33 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά κάθε περσική φατσούλα έχει τη δική της ομορφιά κ όλα είναι πανέμορφα κ γλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:07 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.484 17-03-10 17:07 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και ξέχασες κ την Κάντυ κ τον Σαλαζαρ Click για ανάπτυξη... Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:08 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.485 17-03-10 17:08 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εγω εχω δει....τουτο...τουτο Click για ανάπτυξη... Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:51 Η elvenstar: #9.486 17-03-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Click για ανάπτυξη... και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03370.jpg 245,6 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03333.jpg 155,2 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03365.jpg 191,2 KB · Εμφανίσεις: 52 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:59 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.487 17-03-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:08 Η elvenstar: #9.488 17-03-10 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Click για ανάπτυξη... Και εσείς πιστεύω να έχετε θέληση ε; όσο για το χρόνο κάποια στιγμή θα βρεθεί Πάω να δω κ το Περσουλίνι μου που ξεψάρωσε μια κ βρήκε μεγαλύτερο λουκουμά από αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:21 Η brigite έγραψε: #9.489 17-03-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Click για ανάπτυξη... Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0204.JPG 502,1 KB · Εμφανίσεις: 62 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:24 Η elvenstar: #9.490 17-03-10 18:24 Ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου αγρια είναι όμως πανέμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:33 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.491 17-03-10 18:33 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και ξέχασες κ την Κάντυ κ τον Σαλαζαρ Click για ανάπτυξη... Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:08 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.485 17-03-10 17:08 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εγω εχω δει....τουτο...τουτο Click για ανάπτυξη... Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:51 Η elvenstar: #9.486 17-03-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Click για ανάπτυξη... και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03370.jpg 245,6 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03333.jpg 155,2 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03365.jpg 191,2 KB · Εμφανίσεις: 52 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:59 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.487 17-03-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:08 Η elvenstar: #9.488 17-03-10 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Click για ανάπτυξη... Και εσείς πιστεύω να έχετε θέληση ε; όσο για το χρόνο κάποια στιγμή θα βρεθεί Πάω να δω κ το Περσουλίνι μου που ξεψάρωσε μια κ βρήκε μεγαλύτερο λουκουμά από αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:21 Η brigite έγραψε: #9.489 17-03-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Click για ανάπτυξη... Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0204.JPG 502,1 KB · Εμφανίσεις: 62 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:24 Η elvenstar: #9.490 17-03-10 18:24 Ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου αγρια είναι όμως πανέμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:33 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.491 17-03-10 18:33 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Εγω εχω δει....τουτο...τουτο Click για ανάπτυξη... Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:51 Η elvenstar: #9.486 17-03-10 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Click για ανάπτυξη... και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03370.jpg 245,6 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03333.jpg 155,2 KB · Εμφανίσεις: 50 DSC03365.jpg 191,2 KB · Εμφανίσεις: 52 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:59 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.487 17-03-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:08 Η elvenstar: #9.488 17-03-10 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Click για ανάπτυξη... Και εσείς πιστεύω να έχετε θέληση ε; όσο για το χρόνο κάποια στιγμή θα βρεθεί Πάω να δω κ το Περσουλίνι μου που ξεψάρωσε μια κ βρήκε μεγαλύτερο λουκουμά από αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:21 Η brigite έγραψε: #9.489 17-03-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Click για ανάπτυξη... Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0204.JPG 502,1 KB · Εμφανίσεις: 62 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:24 Η elvenstar: #9.490 17-03-10 18:24 Ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου αγρια είναι όμως πανέμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:33 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.491 17-03-10 18:33 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω στο forum, προφανώς εννοείς την Κάντυ με τον περίεργο μανδύα; τον Σαλαζάρ τον δαγκωνιάρη; εντάξει περσάκια είναι και αυτά αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας (βασικά τα ξέχασα). Click για ανάπτυξη... και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 17:59 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.487 17-03-10 17:59 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:08 Η elvenstar: #9.488 17-03-10 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Click για ανάπτυξη... Και εσείς πιστεύω να έχετε θέληση ε; όσο για το χρόνο κάποια στιγμή θα βρεθεί Πάω να δω κ το Περσουλίνι μου που ξεψάρωσε μια κ βρήκε μεγαλύτερο λουκουμά από αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:21 Η brigite έγραψε: #9.489 17-03-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Click για ανάπτυξη... Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0204.JPG 502,1 KB · Εμφανίσεις: 62 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:24 Η elvenstar: #9.490 17-03-10 18:24 Ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου αγρια είναι όμως πανέμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:33 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.491 17-03-10 18:33 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: και εγώ χαίρομαι που τα λέμε έστω κ από μακρια. Ναι ναι αυτούς εννοώ αν κ είπαμε ότι η Κάντυ δεν έχει περίεργο μανδύα απλά εγώ την κούρεψα περίεργα κ ναι τον Σαλαζαρ τον δαγκωνιάρη κ τον γρατσουνιάρη. Το ξέρω ότι το ξέχασες γι αυτό κ σου το θύμισα Να κ μερικες φωτογραφίες μας για να μη μας ξεχνάς Click για ανάπτυξη... Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:08 Η elvenstar: #9.488 17-03-10 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Click για ανάπτυξη... Και εσείς πιστεύω να έχετε θέληση ε; όσο για το χρόνο κάποια στιγμή θα βρεθεί Πάω να δω κ το Περσουλίνι μου που ξεψάρωσε μια κ βρήκε μεγαλύτερο λουκουμά από αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:21 Η brigite έγραψε: #9.489 17-03-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Click για ανάπτυξη... Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0204.JPG 502,1 KB · Εμφανίσεις: 62 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:24 Η elvenstar: #9.490 17-03-10 18:24 Ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου αγρια είναι όμως πανέμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:33 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.491 17-03-10 18:33 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε, εξάλλου η απόσταση πάντα είναι σχετική, όταν υπάρχει θέληση και χρόνος.Πρώτα όμως οφείλουμε μια επίσκεψη στην εξαδέλφη των Τίγρεων. Σου συνιστώ να δείς το video clip με τον Πέρση, που κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Ορφέα, στο θέμα μου στο post σχετικά με τους μονομάχους. Click για ανάπτυξη... Και εσείς πιστεύω να έχετε θέληση ε; όσο για το χρόνο κάποια στιγμή θα βρεθεί Πάω να δω κ το Περσουλίνι μου που ξεψάρωσε μια κ βρήκε μεγαλύτερο λουκουμά από αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:21 Η brigite έγραψε: #9.489 17-03-10 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Click για ανάπτυξη... Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0204.JPG 502,1 KB · Εμφανίσεις: 62 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:24 Η elvenstar: #9.490 17-03-10 18:24 Ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου αγρια είναι όμως πανέμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:33 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.491 17-03-10 18:33 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ωραίος, αλλά πολύ άγριος φαίνεται για Περσικό. Click για ανάπτυξη... Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:24 Η elvenstar: #9.490 17-03-10 18:24 Ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου αγρια είναι όμως πανέμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:33 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.491 17-03-10 18:33 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι κ εγώ πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου αγρια είναι όμως πανέμορφη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:33 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.491 17-03-10 18:33 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 18:36 Η brigite έγραψε: #9.492 17-03-10 18:36 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Πω πω ντροπή καλά σήμερα νομίζω οτι τα έχω κάνει σαλάτα. Με συγγχωρείς. Click για ανάπτυξη... Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2010 στις 22:50 Η moukelis έγραψε: #9.493 17-03-10 22:50 Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 02:03 Η Nonika έγραψε: #9.494 18-03-10 02:03 Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δωρα σε βλεπω με περσακι σε λιγο καιρο,ετσι,για κερασακι στην γατο-τουρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 08:38 Η moukelis έγραψε: #9.495 18-03-10 08:38 Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπα,γενικοτερα δε μου αρεσει ως φυλη,και ειναι και αντιθετη η ολη φιλοσοφια εκτροφης της με τη δικη μου.Καποια περσακια βεβαια μου αρεσουν πολυ,αλλα αυτο δεν αναιρει το γενικο κανονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:17 Η elvenstar: #9.496 18-03-10 09:17 Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:21 Η elvenstar: #9.497 18-03-10 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σανταμμμμμμμμμμ καθαρμα σου ερχομαι,μετραω τις ωρες να σε ζουληξω τρισαθλιε,που σε εκοψα εγω απο την πρωτη στιγμη τι κουμασι εισαι.Πες στη μανα σου να σε εχει λαμπικο να σε βγαλω πολλες φωτο,κι εσενα και το λουκουμα το σοκολατομουρη και την ασημενια στριγγλιτσα (τα ειπα και ξεθυμανα). Click για ανάπτυξη... Τώρα να δεις τι κάθαρμα έγινε που πήρε κ αέρα ευχαρίστως να τον ζουλήξεις αλλά θα το μετανιώσεις όμως γιατί γρατσουνάει πολύ το κάθαρμα. Μάλλον μόνο τον Μπατμαν θα ευχαριστηθείς να ζουλας γιατί είναι ο μόνος κάπως καταδεκτικός όταν θέλει βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #9.498 18-03-10 09:38 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:40 Η moukelis έγραψε: #9.499 18-03-10 09:40 Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2010 στις 09:52 Η elvenstar: #9.500 18-03-10 09:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διαφωνω με τη γενικη ιδεα "δημιουργω-εκτρεφω" ενα ζωο που ζει μονιμως με προβληματα λογω μορφολογιας επειδη θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα και θα "πουλησει".Δεν μιλουσα για πρακτικες συγκεκριμενων εκτροφεων,οι οποιοι καλα κανουν και εξαλειφουν οσα προβληματα υγειας μπορουν και φροντιζουν τα ζωακια τους,αλλα για την γενικοτερη ιδεα της εκτροφης,που εχουμε ξανασυζητησει Ελενακι. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα Δωράκι μου αυτό αλλά όταν έλεγα ότι είναι θέμα εκτροφείς όταν θα έρθεις θα το δεις κ εσύ με τα δικά μου γατάκια από τα 3 περσικά που έχω αυτή με τα λιγότερα αναπνευστικά προβλήματα κ με τα δάκρυα είναι η Κάντυ που είναι η πιο εξτριμ από τους 3ς γι αυτό λέω ότι είναι κ θέμα του εκτροφέα για το τι γατάκια βγάζει, άλλωστε έχει αλλάξει κ η λογική στα περσικά αν έχεις προσέξει κ το πολύ πολύ εξτριμ το έχουν εγκαταλείψει λόγω των αναπνευστικών που δημιουργεί, όπως είχαν γίνει προσπάθειες για το PKD κ σήμερα μπορούμε να λέμε ότι πλέων δεν είναι αναγκαστικά κληρονομική ασθένεια των περσικών. Γενικά για μένα η καλή εκτροφή προϋποθέτει πέρα από βαθιά γνώση της φυλής κ γνώσεις βιολογίας για να πουμε ότι κάνουμε σωστή δουλειά κ βοηθάμε τη φυλή κ να κρατήσει τα χαρακτηριστικά της κ να μην αλλοιωθεί αλλά κ από την άλλη να μπορούμε να αναπαράγουμε υγιή ζώα. Τώρα για τα χρώματα κ τα σχέδια στη γούνα αυτά για μένα είναι ψιλά γράμματα κ το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει τους εκτροφείς πρώτα κοιτάμε τα ζώα να είναι υγιή κ μετά όλα τα άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.