Περσίας maniacs

Αλινάκι σ ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση κ σε περιμένουμε για περσοθεραπεια κ πολλες μουσουδιες αλλα μακριά τα δοντιά σου από τα αυτιά μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα δε λεω για τα δικα σου αυτια,Ελενα!!:P:P Ανθρωπινα αυτια,και δη γυναικεια,δε δαγκωνω!!!Του Μπατ ομως θα τα τσακισω ετσι και ερθω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω ναι Αλινα,πιστεψε με,δε θα τσακισεις μονο του Μπατ,αλλα και του Σανταμ.Της Καντυ και της Πικατσου οχι,γιατι ειναι και κυριες.:PΑλλα αυτου του ασπρομαυρου τρομογατη και του σοκολατομουρη θα το ετρωγα κι εγω ευχαριστως.

Να κανω μια ερωτηξις;;; Γιατι η Καντυ σε ολες τις φωτο εχει τη γλωσσα εξω;; τι εκανες μαρη κακιστη στο αθωο γατακι;;;:mad:
Το εβαλες να τρεξει το μαραθωνιο;;;;:P

Μα δε λεω για τα δικα σου αυτια,Ελενα!!:P:P Ανθρωπινα αυτια,και δη γυναικεια,δε δαγκωνω!!!Του Μπατ ομως θα τα τσακισω ετσι και ερθω!!!!
μα κ εγώ για τον παιδιών μου έλεγα όχι για τα δικά μου. Αυτί απαγορεύεται το πολύ πολύ να μας ρουφήξεις τη μούρη (αν την βρεις)
Να κανω μια ερωτηξις;;; Γιατι η Καντυ σε ολες τις φωτο εχει τη γλωσσα εξω;; τι εκανες μαρη κακιστη στο αθωο γατακι;;;:mad:
Το εβαλες να τρεξει το μαραθωνιο;;;;:P
Η Κάντυ έχει μόνιμα τη γλώσσα έξω γιατί μα κοροϊδεύει κ το δείχνει για να το καταλάβουμε. Πέρα από πλάκα όταν ήταν να πάρω γατάκι μόλις είδα αυτή τη γλώσσα αποφάσισα ότι αυτό θα είναι το γατί μου.

Μπηκα στο θεματακι περιμενοντας πως και πως να δω την επαγγελματικη φωτογραφιση των μωρων της Ελενας και φυσικα ανταμοιφθηκα και με το παραπανω!!!:clapup:Επιτελους η ομορφια τους αναδειχθηκε σωστα,ειναι πολυ πιο ομορφα απ'οτο φαινοταν σε παλιοτερες φωτο.
Φυσικα η αδυναμια μου ειναι ο Σαλαζαρ που ειναι το πιο τσαχπινογαργαλιαρικο περσακι ever!!!!!:D

Τι θελεις να πεις μαντεμουαζελ Νονικα ότι δεν ξέρω να βγάζω φωτογραφίες;:mad:
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια κ σε περιμένουμε κ πάλι να μας δεις κ να σε τσαχπινογαργαλίσουμε

Γλυκυτατα πλασματακια,τριχωτουλια ,φουντωτουλια αυτα που ειδα....Ο παρδαλουλης Σαλαζαρ,ο Φουντωτουλης μουστακαλης .....(δε θυμαμαι ονομα)
και κεινο το γλωσσιδι ....Πανεμορφα ...Πολυ θα ηθελα να χασω τα δαχτυλα μου μεσα σε κεινο το φουντωτο τρχωμα του μουστακαλη.:clapup::clapup:

Είναι ο Μπατμαν κ η Κάντυ κ αν βρεθείς ποτέ στα Τρίκαλα σε προσκαλούμε για ατελείωτα περσοχαδια
προς το παρών πολλες μουσουδιες από όλους μας
P3210005.jpg

P3220015.jpg

P3220012.jpg

Μουρες μου ομορφες!

οι μούρες σου στέλνουν φιλιά κ πολλά γουργουρητά κ ο Μουσου σου στέλνει κ μερικά φτερνίσματα :P

P3220016a.jpg

Αναστασία μου σου στέλνουμε περαστικά κ πολλά περσοφιλάκια
P3220016a.jpg
P3230013a.jpg
DSC03385.jpg

Υπεροχα τα μωρακια σου Ελενακι μου:)

ευχαριστούμε πολύ Νεκταρία βέβαια δεν σας φτάνουμε σε μέγεθος αλλά κ εμάς δεν μας φτάνει κανείς στο μάγουλο :)

P3220016a.jpg

Αναστασία μου σου στέλνουμε περαστικά κ πολλά περσοφιλάκια
P3220016a.jpg
P3230013a.jpg
DSC03385.jpg

Ευχαριστούμε Ελενάκι μας, πάντως τα μωράκια σου έχουν τελικά, μεγάλη διαφορά όταν τα φωτογραφίζεις, απ' ότι όταν τα βλέπεις απο κοντά. Ο δαγκωνιάρης ο Μουσού τι κάνει, δαγκώνει ακόμα;

Ωραιες φωτογραφιες Ελενα,μπραβο!:D

όλα τα γατάκια έχουν διαφορά από κοντά ειναι πολύ πιο όμορφα όλα, άλλωστε δεν υπάρχει φακός να αποθανατίσει την ομορφιά της γάτας;)
όχι δεν δαγκώνει μόνο γρατσουνάει κιόλας το κάθαρμα κ μετά το ρίχνει στο φαΐ τι να πω όπως λέει κ η Γιούλη μούφα περσικός είναι

Ωραιες φωτογραφιες Ελενα,μπραβο!:D
ναι καλά ας μην είχα την κάμερά σου κ θα σου έλεγα εγώ

Πιφ,δεν κανει το μεσο τον καλλιτεχνη.;):P

χαχαχα μπράβο βρε Δωράκι με έκανες κ γέλασα
Αλήθεια τι σημαίνει καλλιτέχνης;:hmm:
Σου αφιερώνουμε κ ένα close up της γλωσσάρας μας που τόσο σου αρέσει
P3220017-1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back