Περσίας maniacs

Γλωσσαρα μου ομορφη εσυ!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον με τη σειρα οπως τα ειδα.......Το γλωσσιδι ειναι για πολλα ζουληγματα,το τριχωτουλι με τα μουστακια τα μακρυα θελω να το χαιδευω,να το χαιδευω ..................εεεευω ,μεχρι να χρειαστει να παρω παστα για τις τριχομπαλες και το παρδαλουλι να του δωσω φιλακια στο γλυκο του το μουσουδι.:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ
Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν
κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ

Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ
Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν
κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ

Για τιμωρια που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους...ποσες φορες να τα γραψω;:hmm::hmm::hmm:

Καλημερα περσες!
Εχω να κανω μια σημαντικη δηλωση:βρηκα το περσικο που μου εκανε πραγματικα να το λιγουρευτω.Ειλικρινα,αν ειχα χωρο θα ειχα πεσει γονατιστη στα ποδια του εκτροφεα του για να μου τον δωσει.Απολαυστε:
4437639509_fc535426a8_b.jpg
4438234234_dc19bc33f8_b.jpg
Συγγνώμη Δωρα μου αλλα αυτο ειναι σαν θυμωμένο το καημένο και αλλοίθωρο περσικό. :worry:Ετσι το βρίσκω εγώ. Να ειναι καλά πάντως όπου βρίσκεται το πουλάκι μου;)
Τα επόμενα που έβαλες μου αρέσουν πιο πολύ.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ειναι σαν γιγαντιος μπεζες;
Μερικες ακομα περσοφωτο απο την εκθεση που πηγε η Ρενε:
4437482397_cf03a1825d_b.jpg
4437481067_777b979d55_b.jpg
4437480503_6c5e388bbb_b.jpg
Αυτό μάλιστα!!! Ειναι ΄ΣΟΥΠΕΡ:clapup:

Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου....:mad::mad::mad:
Ελα μου ντε!! Πού το βρήκε το άγριο ο Ηλίας δεν μπορώ να καταλάβω.:hmm: Τέλος πάντων. Η Μπριζιτουλα σου ειναι ΘΕΑ πραγματική. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα:clapup::clapup:

Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο.:):):)
Καθόλου άγριο δεν είχε το πουλάκι μου το Μπριζιτάκι σου! :)

Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα.:P
Ακόμη το θυμάσαι ΄Δωράκι ε>??? Επίτηδες στο έκανε τοτε και σε ξύλιασε. Αλλα εγώ δεν φταίωωω μωρέ μην ξυλιάσω εξαιτίας του εντάξει????:):):D
Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει.
Πραγματικά πρέπει η συνείδηση του κάθε υπεύθυνου εκτροφέα να ειναι σωστή και να τον συμβουλεύει σε κάθε βήμα του:)

Εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ,ειναι το μονο περσακι που πραγματικα λιγουρευτηκα και θα επαιρνα.
Οσο για το μπανιο ελα εσυ καλο μου και θα παγωσω μονο τον εξαδελφο (πλακα κανουμε):P

Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη

Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;:PΕλα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε.:P

Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε

Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει

Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη:
001-1.jpg

χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης

001-1.jpg

δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά

Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου:clapup: Ευχαριστούμε παρα πολύ

Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου.

001-1.jpg

Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα....:clapup::clapup::clapup:

Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου:clapup: Ευχαριστούμε παρα πολύ

Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω..:clapup::clapup:

Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου.
Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της;)
Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα....:clapup::clapup::clapup:
ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς

Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;:PΕλα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε.:P

Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη
Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!!:P Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε:tongue:
Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμ:teasing:Παρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου:hug:
001-1.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! :clapup::clapup::clapup:Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου!:clapup::clapup:

Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!:clapup::clapup::clapup:Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!!:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back