prince
Διάσημο μέλος
καιρό έχω να βρώ χρόνο να μπώ μέσα.... Συγνώμη
σας έχω όμορφα νέα.... Καταρχήν εμείς μετακομίζουμε σε καμιά 20αριά ημέρες, οπότε όλος μου ο χρόνος είναι να φροντίζω γάτες, να καθαρίζω σπίτια, και να ξεκουράζομαι....Οι δύποδοι ευτιχώς είναι πολύ κάλα.... δεν με κουράζουν ιδιαίτερα....
Τα γατονέα μας.... Οι γατούλες μου είναι σε φάση περίεργη.... Ο Prince για παραδειγμα... άρχισε να με κουτουλάει και να με γουργουρίζει καινα ζητάει αγκαλιές.... !!! Για αυτόν είναι πρωτοφανές..... Η Reina από την άλλη είναι μια θεά.. πανέμορφη, και ιδιότροπη όπως πάντα...
πολύ μαρέσει αυτή η ψιψινά.... Ο Πάρης στην κοσμάρα του όπως πάντα... μυρίζει γύρω γύρω και ψάχνει μήπως και δεν μυρίζει παρίλες ο χώρος... Αν δεν μυρίζει το διορθώνει το σφάλμα.... Ψεκάζει........Από την άλλη η Λύρα μας, τώρα που απουσιάζουμε αρκετές ώρες για να ετοιμάσουμε το άλλο σπίτι, απαιτεί αγκαλιές με το που μπαίνουμε σπίτι, μας μιλάει, μας μαλώνει, μας γουργουρίζει, και τρέχει από τη χαρά της σαν παλαβή γύρω γύρω... Η μικρή μας Lilibell είναι ένα γατάκι χάρμα οφθαλμών... αμέ Πέρασε επιτέλους τα 2 κιλά... και στη φάτσα θυμίζει όλο και πιο πολύ τη Μπουμπού μας... Ευτιχώς και δεν δακρύζει παρά μόνο στο φαγητό.....
Για τον Άδωνη σας έχω μιλήσει; Δεν θυμάμαι.... Ο άδωνης λοιπόν είανι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του... ένας απλώς Άδωνης.... 4 μηνών τώρα... Lilac point
Τον έχουμε ένα μήνα τώρα.... Ήθελα να σας τον δείξω στην έκθεση αλλά δυστηχώς η μετακόμιση συμπίπτει με τις ημερομηνίες της έκθεσης.... Ατυχία.... Τι να κάνουμε. Την επόμενη φορά. Μοιάζει πολύ στη Λύρα αν και λίγο ανοιχτόχρωμος. Τον πήραμε από τη Σαλαμίνα. Είναι εκθεσιακός ο γλυκός μου. έχει ένα μόνο κακό κουσούρι... του αρέσει να κάνει πατούσες στο τριχωτό της κεφαλής μας κατά τις 4 το πρωί... απελπισία.....
Πάντως είναι γλυκός γατούλης.. με τεράστιες μουστάκες... Μιλάμε τρέλα.....
Τρείς μέρες μετά που πήραμε τον άδωνη, είχαμε επέτιο με το γιώργο μου.... εκείνος μου έκανε ένα υπέροχο δώρο και εγώ δεν ήξερα τι να του δώσω... Ώς που σκέφτηκα ότι εντός του σπιτιού μας, εγώ έχω τρείς γάτες, τα παιδιά τρείς γάτες και ο γιώργος καμία.... μου μπήκε στο μυαλό να του πάρω μία.... δυστυχώς δεν είχα χρήματα για άλλη καθαρόαιμη με pedigree οπότε απευθύνθηκα σε αγγελείες..... Σε μία περίπτωση μάλιστα ήρθε μαζί μου και η Αναστασία, για να δούμε μία κεραμιδόγατα βαφτησμένη περσική :Ρ....
Μάλλον σε δύο ήρθε μαζί μου... Στην δεύτερη περίπτωση, ανήμερα της επετίου μας, εγώ και η Αναστασία συναντίσαμε ένα θεικό πλάσμα. κοριτσάκι. Όχι ιδιαίτερα μικρό. 6 μηνών 7 ήταν. Εισαγώμενο. Ο πρώτος ιδιοκτήτης ένας νεαρός που την έδινε με πραγματικό πόνο γιατί δεν είχε καθόλου χρόνο να περνάει μαζί της. ειλικρινά πόνεσε η κα΄ρδιά μου για τον νεαρό.
Ξέρω πως νιώθει, γιατί όταν είχα μικρό τον πρίνς αναγκάστηκα να τον δώσω στο γιώργο για δεκαπέντε μέρες γιατί αδυνατούσα να τον φροντίσω. Η κυρία άκουγε στο τζουτζούκα, ακόμη το ακούει αλλά έμαθε και το τζίνα. Και το έμαθε γιατί όταν αγριεύει τους άλλους ακούει ένα τζίνα και το κόβει. Καλομαθημένη προτειμάει ακόμη τη μοναξιά της. Πολλές φορές τη βλέπουμε να περιμένει έξω από τήν κλειστή πόρτα του δωματίου μας να της ανοίξουμε να μπεί μόνη της να χαλαρώσει.
Το βράδυ θέλει να κοιμηθεί ανάμεσα σε εμένα και το γιώργο. Κανονική κατάληψη. άν την ενοχλήσουμε μας αγριεύει.... Αν κουνήσουμε πόδι το κυνηγάει.... Της αρέσει να τρώει λιχουδιές αλλά όχι μπροστά σε άλλη γάτα. Νομίζει ότι θα της φάνε το φαγητό της.....
και νιαουρίζει ...
πραγματικά σήμερα ειχα και τις 7 στο κρεβάτι... τέλεια....
Εχω πολλά να σας πώ. έχω πολλές φωτογραφίες να σας δείξω... χρόνο δεν έχω γμτ....
Αλήθεια πώς είδατε τα μωρά μας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ειναι στειρωμενες? η τζινα τι χρωμα ειναι, εχει το ιδιο χρωμα η κτηνιατρος μας κ ειχα την απορια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
πρέπει να είναι black smoke Εβελυνκουκλια ειναι!!! 7 γατες? πως τα βγαζετε περα αληθεια?? αν κ πολυ θα ηθελα ενα σπιτι γεματο περσικα!!ειναι στειρωμενες? η τζινα τι χρωμα ειναι, εχει το ιδιο χρωμα η κτηνιατρος μας κ ειχα την απορια
![]()
πάσχα κ να περάσετε όμορφα με όλη την οικογένεια
prince
Διάσημο μέλος
Παιδιά η ζωή με επτά γάτες είναι τρέλα... ειδικά όταν η κάθε μία είναι τόσο διαφορετική από την άλλη αλλά στο τέλος όλες το ίδιο ζηλιάρες....
Αν χαϊδέψεις μία μαζεύονται όλες για χάδι... αν μία ανέβει στο κρεβάτι έρχονται όλες.... και αν ακούσει μία αλουμινόχαρτο που υποδειλώνει κονσέρβα τότε τρέχουν 7.... (η κονσέρβα στοιχίζει ακριβά για επτά γάτες...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα bicolour είναι δίχρωμα κάπως έτσι περίπου
prince
Διάσημο μέλος
Α! την περασμένη βδομάδα μαζεύτηκε μια κεραμιδόγατα και γέννησε μέσα στο κτήριό μας στη δουλειά... έκανε 5 γατούλια αλλά τα δύο τα έβγαλε από τη φωλιά μάλλον και πεθάνανε... και λέω τα έβγαλε γιατί τα γέννησε ζωντανά..τα ΄θήλασε δύο μέρες και μετά πέθαναν....
elvenstar
Επιφανές μέλος

prince
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Να σας γλυκανουμε λιγο τη μερα;
Δειτε ομορφες φατσουλες:
https://www.latlorien.com/index_cats.html
https://www.cobbyluck.se/cats.htm
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

...μετά τις λουσάτες, καλλιτεχνικές περσο-φωτος που μας χάρισε η δεσποινις Δωρα,
ας απολαυσουμε λιγη...εναλλακτικη πεσική Αρχοντιά μπλέ-καπνιστή στο καφάσι

καμαρώστε (πάλι) τον Κούμο, εναν πέρση...σαλονιού....
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Ο Κούμο ειναι παιδι του λαου,ο Ξανθόπουλος των γατιώνε!![]()

brigite
Διάσημο μέλος
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ περσο-μάνες!
...μετά τις λουσάτες, καλλιτεχνικές περσο-φωτος που μας χάρισε η δεσποινις Δωρα,
ας απολαυσουμε λιγη...εναλλακτικη πεσική Αρχοντιά μπλέ-καπνιστή στο καφάσι
καμαρώστε (πάλι) τον Κούμο, εναν πέρση...σαλονιού....
![]()
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α !!!!!!!
Ο καναπες-καφασι πολυ πρωτοτυπο ντιζαιν και χρωμα εξ ισου ωραιο.......Και φαινεται και πολυ ανετος ,αφου τον εχει τιμαει δεοντως ο Κουμο....Πραγματικα του παει πολυ το μπαλκοσενικο.!!!!!!!!!!!! Φαινεται στο φως της μερας η ομορφια του .

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
brigite
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αμαν...συγκοπη.....τι φατσονι ειναι αυτο;;;;...το θελω ασυστολα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool