Περσίας maniacs

Πω πω τι ομορφος που ειναι σε αυτες τις φωτογραφιες Αναστασια!Σαν μπεζεδακι γεμιστο με καραμελα,τι γλυκος!
Ευχαριστουμεεεεεεεεεεε Δωράκι μου γλυκό και ξανθό και ζουζουνιάρικο!!!:)
Ευχαριστούμε Αναστασία μου για τα καλά σου λόγια ναι είδες βλέμμα όταν με κοιτάει έτσι κ γέρνει το κεφάλι στο πλάι σαν μαντόνα τον λυπάμαι πάρα πολύ:(

Αφρατο μου Περσουλίνιιιιιιι θέλω να ρουφήξω πραγματικά αυτή τη γλυκιά φατσούλα:huglove:
Ευχαριστώωωωωωωωωω. Θα την ρουφήξεις τη φατσουλα αυτή οσο θες ΜΟΛΙΣ ερθεις και θα τον βάλουμε να κοιμηθειτε και παρεούλα:kissing:
Οσο για τον Μπατ Μαντόνα ξεράθηκα στο γέλιο Έλενα!!:D:jumpy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

persisbis20103-jpg.170962

ααααααααα...αμαν....τι φατσα ειναι αυτη;;; ο αγαπημενος μου περσουλης!!!!!!!:D:D:D.....αχου μωρε..και δεν τα ειδα φετος...:(..αναστασια..φιλα μου ολη την οικογενεια....με ζουμερα,ρουφηχτα φιλακια!!:slourp::slourp::slourp::slourp:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε μα ναι βρε Αναστασία είναι εχει ένα πολύ κακόμοιρο αλλά κ γλυκο βλέμμα ταυτόχρονα νομίζω ότι αν πουλούσε χαρτομάντηλα στα φανάρια θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα

Ε μα ναι βρε Αναστασία είναι εχει ένα πολύ κακόμοιρο αλλά κ γλυκο βλέμμα ταυτόχρονα νομίζω ότι αν πουλούσε χαρτομάντηλα στα φανάρια θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα

ελενακι...απο οτι πηρε το ματι μου..ειχατε γεννητουρια;;;δενν ειμαι και σιγουρη..για αυτο ρωταω...

οχι Εφη μου τα δικά μου ειναι όλα στειρωμένα,απλα μία γατούλα από τις αδέσποτες γέννησε κ την εβαλα μέσα στο γκαραζ οπου μένει εκεί τώρα μαζί με τα μωράκια της τα οποία κ προσπαθώ να δώσω αλλά μέχρι στιγμή μόνο ενα μπαμπά βρήκαμε τα υπόλοιπα μωράκια περιμένουν δυστυχώς:(

οχι Εφη μου τα δικά μου ειναι όλα στειρωμένα,απλα μία γατούλα από τις αδέσποτες γέννησε κ την εβαλα μέσα στο γκαραζ οπου μένει εκεί τώρα μαζί με τα μωράκια της τα οποία κ προσπαθώ να δώσω αλλά μέχρι στιγμή μόνο ενα μπαμπά βρήκαμε τα υπόλοιπα μωράκια περιμένουν δυστυχώς:(

αχου μωρε...ελπιζω να βρεθουν και για τα υπολοιπα γονεις....αλλα οντως οι φωτο..θα βοηθουσαν πολυ γμτ...σε φοβουνται απο οτι καταλαβα...:(

ναι είναι λίγο δύσκολο γιατί κρύβονται :( Μονο ο μικρούλης του Παναγιώτη είναι πολύ κοινωνικός κ πολύ χαδιάρης τα αλλα ειναι φοβιτσιάρικα τα καημενούλια

persisbis20103-jpg.170962

ααααααααα...αμαν....τι φατσα ειναι αυτη;;; ο αγαπημενος μου περσουλης!!!!!!!:D:D:D.....αχου μωρε..και δεν τα ειδα φετος...:(..αναστασια..φιλα μου ολη την οικογενεια....με ζουμερα,ρουφηχτα φιλακια!!:slourp::slourp::slourp::slourp:
ΟΟΟΟΟΟΟΠΠΠΠΠ!! Σε βρήκα Εφη μου εδώ!!! Σ΄ευχαριστώ για τα φιλιά. Τα έδωσα ήδη!:)

Μα Έλενα σ΄εχω επιθυμήσει κιόλας παιδί μου. :)Μάζεψέ τα κι έλααααααααα να κάτσεις μερικες μέρες μωρέ.... Σε θέλουμε όλοι να σε δουμε!!! Περνάμε τοσο τέλεια μαζί!!!! :D:clapup:
Αυτές οι ατάκες σου και το χιουμορ σου ειναι απαιχτα!!! Ο Μπατ μεταμφιεσμένος σε κακομοίρη στα φανάρια ειναι όλα τα λεφτά πάντως:D:crazy:
Ενα αγγελάκι στα φανάρια...:angelnot:
Φιλάκια πολλα πολλά στην μανούλα σου απο εμένα δώσε:)
Ευχομαι τα πανέμορφα αυτά μωρουλίνια να βρουν γρήγορα ένα δικό τους σπιτικό.:)

γεια σας και απο εμενα :) ειμαι η γατομαμα της απεικονιζομενης σοραγιας μου! περσικης ιμαλαιων 10 μηνων ! ηθελα να σας ρωτησω κοριτσια το καλοκαιρι που βραζει ο τοπος πως το αντιμετωπιζετε? γιατι εχω αρχισει να σκεφτομαι τι θα γινει με τοση ζεστη, το κοριτσακι μου θα σκαει με τοσο τριχωμα :redface:

γεια σας και απο εμενα :) ειμαι η γατομαμα της απεικονιζομενης σοραγιας μου! περσικης ιμαλαιων 10 μηνων ! ηθελα να σας ρωτησω κοριτσια το καλοκαιρι που βραζει ο τοπος πως το αντιμετωπιζετε? γιατι εχω αρχισει να σκεφτομαι τι θα γινει με τοση ζεστη, το κοριτσακι μου θα σκαει με τοσο τριχωμα :redface:
Καλώς μας ήρθες και να χαίρεσαι τις γατούλες σου!!:D
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεις.. Παρά το πλούσιο τρίχωμά τους οι περσικές καθώς και όλες οι γάτες με τρίχωμα τα καταφέρνουν να εξισορροπήσουν τη ζέστη στο σώμα τους. Το τρίχωμά τους λειτουργει σαν μονωση στη ζέστη ή στο κρύο αντίστοιχα. Βέβαια οι περσικές ζορίζονται περισσότερο με τις πολλες ζέστες λόγω και του βραχυκέφαλου σχηματισμού τους αλλα αν έχεις κλιματισμό στις πολλες ζέστες ή απλά ανεμιστήρες και τους βρέχεις το κεφαλάκι με νεράκι και τα πατουσάκια τα καταφέρνουν όπως και τα άλλα ζωάκια. Μόνον μην ανοίγεις με τον καύσωνα και πολύ τα παραθυρα για να μην μεταφέρεται η ζέστη μέσα καθώς και να μην τα αφήνεις γενικά τα ζωάκια έξω με τις πολλες ζέστες. Κι αυτά θα βρουν το πιο δροσερό σημειο του σπιτιου να εισαι σίγουρη!!!:):)

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !! δεν το ηξερα οτι το τριχωμα στην ουσια λειτουργει σαν μονωτης :) τελεια γιατι σιχαινομουν την ιδεα να την κουρεψω την μπεμπα μου! ;)

Γεια σου Μαριτίνα με την όμορφη Σοράγια, εκτός από αυτό που σου είπε η Αναστασία που είναι πολύ σωστό σύμφωνα βέβαια με όσα λένε οι ειδικοί αν μπορείς το καλοκαίρι να τις κάνεις κ πιο συχνά μπανάκια κ αν μπορείς να ανάβεις κ το κλιματιστικό κάποιες ώρες εγώ αυτό κάνω συνήθως γιατί παρατηρώ οτι υποφέρουν πάρα πολύ ειδικά εδώ που οι θερμοκρασίες του κάμπου είναι πάντα πιο υψηλές

γεια σου elvenstar και ευχαριστω για το ενδιαφερον! :) μπανιο κανονικα κανει καθε μηνα ( και σημερα συμπτωματικα!) , δηλαδη το καλοκαιρι καθε ποσες μερες να την κανω?

Αυτό Δώρα δεν είναι μπεζεδάκι είναι ολόκληρος δίσκος μαρέγκας :)
Μα θεία Ελενα σ΄ευχαριστουμε τοσο μα τόοοσο πολύ που μας αγαπάς!!!:)

Γεια σου Μαριτίνα με την όμορφη Σοράγια, εκτός από αυτό που σου είπε η Αναστασία που είναι πολύ σωστό σύμφωνα βέβαια με όσα λένε οι ειδικοί αν μπορείς το καλοκαίρι να τις κάνεις κ πιο συχνά μπανάκια κ αν μπορείς να ανάβεις κ το κλιματιστικό κάποιες ώρες εγώ αυτό κάνω συνήθως γιατί παρατηρώ οτι υποφέρουν πάρα πολύ ειδικά εδώ που οι θερμοκρασίες του κάμπου είναι πάντα πιο υψηλές
Πολύ σωστά. Με τον κλιματισμό (αν έχεις γιατι εγώ μόλις περυσι έβαλα), να τον ανάβεις λίγες ώρες...

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !! δεν το ηξερα οτι το τριχωμα στην ουσια λειτουργει σαν μονωτης :) τελεια γιατι σιχαινομουν την ιδεα να την κουρεψω την μπεμπα μου! ;)

γεια σου elvenstar και ευχαριστω για το ενδιαφερον! :) μπανιο κανονικα κανει καθε μηνα ( και σημερα συμπτωματικα!) , δηλαδη το καλοκαιρι καθε ποσες μερες να την κανω?
νομίζω πως μια φορά τον μήνα ειναι μια χαρά και το καλοκαίρι. Τους αρέσει το βρέξιμο που σου ανεφερα πιο πάνω.:)

ωραια λοιπον μια χαρα τοτε :) θα στειρωθουμε κιολας τωρα που θα ανεβουμε αθηνα και δεν θα υποφερουμε και απο οιστρους το καλοκαιρι ευτυχως!! ηθελα τοσο πολυ τα μικρουλια της αλλα την αγαπω τοσο μα τοσο πολυ για να την ταλαιπωρησω με μια εγκυμοσυνη οποτε κατεληξα να στειρωθει πριν μας ξαναρθει οιστρος και πολυ το αργησαμε ! ;)

ωραια λοιπον μια χαρα τοτε :) θα στειρωθουμε κιολας τωρα που θα ανεβουμε αθηνα και δεν θα υποφερουμε και απο οιστρους το καλοκαιρι ευτυχως!! ηθελα τοσο πολυ τα μικρουλια της αλλα την αγαπω τοσο μα τοσο πολυ για να την ταλαιπωρησω με μια εγκυμοσυνη οποτε κατεληξα να στειρωθει πριν μας ξαναρθει οιστρος και πολυ το αργησαμε ! ;)

ειναι η πιο σωστη αποφαση..να εισαι σιγουρη για αυτο...:D

αχ το ξερω:) πηγε για λιγο να με παρασυρει η λαχταρα μου για περσικιες λιχουδιες που θα γυρνοβολουν μεσα στο σπιτι χιχιχι !! αλλα τελικα ευτυχως πηρα την σωστη αποφαση, η αληθεια ειναι πως φοβομουν μην παθει τιποτα στην γεννα, θα ημουν ικανη να φερω τον κτηνιατρο να την ξεγεννησει ο ιδιος χαχαχα!!:D
μπορω να πω βεβαια πως ακομα και για την ωρα της επεμβασης της στειρωσης φοβαμαι αν κ η μεγαλη μου γατα δεν ειχε παθει τιποτα και ολα ειχαν παει μια χαρα αλλα δεν παυω να ανυχησηχω :redface:

αχ το ξερω:) πηγε για λιγο να με παρασυρει η λαχταρα μου για περσικιες λιχουδιες που θα γυρνοβολουν μεσα στο σπιτι χιχιχι !! αλλα τελικα ευτυχως πηρα την σωστη αποφαση, η αληθεια ειναι πως φοβομουν μην παθει τιποτα στην γεννα, θα ημουν ικανη να φερω τον κτηνιατρο να την ξεγεννησει ο ιδιος χαχαχα!!:D
μπορω να πω βεβαια πως ακομα και για την ωρα της επεμβασης της στειρωσης φοβαμαι αν κ η μεγαλη μου γατα δεν ειχε παθει τιποτα και ολα ειχαν παει μια χαρα αλλα δεν παυω να ανυχησηχω :redface:

κοιτα..αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο..οποιος πει οτι δεν ανυσηχει οταν παει την γατα του για στειρωση...ψεμματα θα πει...οπως και να το κανεις ειναι μια επεμβαση...αλλα σπανια συμβαινουν παρατραγουδα...απλα να εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου..και να κανεις αυτα που πρεπει...ουτως ή αλλως και για εμας..οταν πρεπει να κανουμε εγχειρηση..παντα υπαρχει μια επικυνδυνοτητα..αλλα πρεπει να την κανουμε...μην φοβασαι ομως..ολα καλα θα πανε...:)

μακαρι:redface: εντωμεταξυ μολις συνεβει κατι που με ανυσηχησε παρα πολυ, εκει που κοιμοταν στον καναπε κ εγω καθομουν εδω διπλα της, στον υπνο αρχισε να κλαει ξαφνικα κ ξυπνησε αναστατωμενη κ εκλαιγε μεχρι που πριν λιγο την ηρεμησα, με κοιταγε ταραγμενη και δεν μπορουσε να ξανακοιμηθει για πολυ ωρα, τωρα ξανακοιμηθηκε. τρομαξα παρα πολυ, τι μπορει να επαθε? μηπως καπου ποναει?

μακαρι:redface: εντωμεταξυ μολις συνεβει κατι που με ανυσηχησε παρα πολυ, εκει που κοιμοταν στον καναπε κ εγω καθομουν εδω διπλα της, στον υπνο αρχισε να κλαει ξαφνικα κ ξυπνησε αναστατωμενη κ εκλαιγε μεχρι που πριν λιγο την ηρεμησα, με κοιταγε ταραγμενη και δεν μπορουσε να ξανακοιμηθει για πολυ ωρα, τωρα ξανακοιμηθηκε. τρομαξα παρα πολυ, τι μπορει να επαθε? μηπως καπου ποναει?

εχει κατι τον τελευταιο καιρο;;; εχει καποιο συμπτωμα;..ετσι..μονο με αυτο..δεν νομιζω οτι συντρεχει λογος ανησυχιας...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back