Περσίας maniacs

ειχε λιγη δυσκοιλιοτητα την προηγουμενη βδομαδα και εκανε κακα καθε 2 μερες αλλα απο προχτες ειναι μια χαρα και κανει καθημερινα, κατα τ' αλλα οι εξετασεις που εκανε εδειξαν ελαχιστα υψηλες τις τιμες στο ηπαρ αλλα ο γιατρος ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο και απλα αλλαξαμε τροφη και τρωει την sensitivity control.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειχε λιγη δυσκοιλιοτητα την προηγουμενη βδομαδα και εκανε κακα καθε 2 μερες αλλα απο προχτες ειναι μια χαρα και κανει καθημερινα, κατα τ' αλλα οι εξετασεις που εκανε εδειξαν ελαχιστα υψηλες τις τιμες στο ηπαρ αλλα ο γιατρος ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο και απλα αλλαξαμε τροφη και τρωει την sensitivity control.

οκ..δεν νομιζω οτι ειναι κατι..αλλα δεν ειμαι και γιατρος..απλα,παρακολουθησε την..και αν ειναι κατι..θα δειξει..που δεν νομιζω..:)
ΥΓ...καλα..εισαι και εσυ..σαν και εμενα...ψειρας..που αγχωνεσαι παρα πολυ μου φαινεται...:hehe::hehe::hehe::hehe:..καλυτερα ομως..εγω λεω..κάλιο γαιδουροδενε..παρα γαιδουρογυρευε..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμμμ τιιιιι?? αφου τωρα την κοιταω καθε 5 λεπτα να δω αμα αναπνεει! εγω εχω παρει κτηνιατρο και χαραματα στο κινητο και σε γιορτες και αργιες....! ( ε καλα γι αυτο δεν ειμαι και τοσο περηφανη:P!) χαχα!

αμμμ τιιιιι?? αφου τωρα την κοιταω καθε 5 λεπτα να δω αμα αναπνεει! εγω εχω παρει κτηνιατρο και χαραματα στο κινητο και σε γιορτες και αργιες....! ( ε καλα γι αυτο δεν ειμαι και τοσο περηφανη:P!) χαχα!

οχι αγαπη μου..να εισαι πολυ υπερηφανη...σημαινει οτι δεν σε νοιαζει τοσο το πως θα σε χαρακτηρισουν..αλλα κυριως η υγεια της γατουλας σου!!:D

η αληθεια ναι ειναι πως τρελενομαι εκεινη την ωρα και το μονο που σκεφτομαι ειναι πως δεν μπορω να μην τηλεφωνησω!:)

τελικα εκανα μια ερευνα εδω γυρω , και οι γατες βλεπουν και εκεινες ονειρα στον υπνο τους, εχουν σημειωθει και αλλα παρομοια περιστατικα και καπως ετσι ηταν και εμενα η αντιδραση της , ξαφνικη και πανικοβλητη δεν εξηγηται αλλιως να φωναζει στον υπνο της και να σηκωνεται λες και χαλασε ο κοσμος! ποιος ξερει τι να εβλεπε αραγε!

Μα θεία Ελενα σ΄ευχαριστουμε τοσο μα τόοοσο πολύ που μας αγαπάς!!!:)
Πολύ σωστά. Με τον κλιματισμό (αν έχεις γιατι εγώ μόλις περυσι έβαλα), να τον ανάβεις λίγες ώρες...
νομίζω πως μια φορά τον μήνα ειναι μια χαρά και το καλοκαίρι. Τους αρέσει το βρέξιμο που σου ανεφερα πιο πάνω.:)
Περσούλινι σ αγαπώ γιατί είσαι ωραίος:clapup::clapup:
Αυτό κάνω κ εγώ Αναστασία μου το καλοκαίρι τα δροσίζω με μια καλά βρεγμένη πετσέτα αρκεί βέβαια μετα να κάνουμε κ το σωστό βούρτσισμα για να μην γεμίσουν κόμπους
μακαρι:redface: εντωμεταξυ μολις συνεβει κατι που με ανυσηχησε παρα πολυ, εκει που κοιμοταν στον καναπε κ εγω καθομουν εδω διπλα της, στον υπνο αρχισε να κλαει ξαφνικα κ ξυπνησε αναστατωμενη κ εκλαιγε μεχρι που πριν λιγο την ηρεμησα, με κοιταγε ταραγμενη και δεν μπορουσε να ξανακοιμηθει για πολυ ωρα, τωρα ξανακοιμηθηκε. τρομαξα παρα πολυ, τι μπορει να επαθε? μηπως καπου ποναει?
Άρχισενα την ψάχνεις παντού μήπως πονάει κάπου αν συμβαίνει κάτι τέτοιο με το που θα την πιάσεις θα φωνάξει, διαφορετικά μάλλον θα είδε κάποιο όνειρο γιατί κ τα ζωάκια ονειρεύονται κ μάλιστα συχνά

και ένα υπέροχο βιντεάκι που μας έφτιαξε η θεία Αναστασία:clapup:
https://en.tackfilm.se/?id=1272486967831RA34

την εψαξα εξωνυχιστικα και δε πονουσε πουθενα,για αυτο κατεληξα στο συμπερασμα οτι τελικα ηταν ονειρο που την τρομαξε πολυ :)το γλυκο μου!

Να τις δώσεις πολλά φιλάκια κ από εμάς:-* Τα περσάκια είναι ευαίσθητα πλάσματα

χαχαχα θα της δωσω! ωραια:) βρηκα αφορμη να την ξαναζουμπηξω στα φιλια!

Το Μουσου σας αφιερώνει την τρομερή του μουσου(δα) P4270006.JPG

Συνημμένα

• P4270006.JPG
    P4270006.JPG
    899,5 KB · Εμφανίσεις: 87
  • P4270006.JPG
    P4270006.JPG
    899,5 KB · Εμφανίσεις: 87
για το Σαλαζάρ-μουσού...

funny-pictures-cat-slept-on-face.jpg

Σανταμη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Το Μουσου σας αφιερώνει την τρομερή του μουσου(δα)P4270006.JPG
Μα τι μουσουδα απίθανη ειναι αυτή!!!!!!!! Πες μου δεν ειναι τρέλα????????? ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥ ο μαφιόζος μας:clapup::clapup::clapup::clapup:
ωραια λοιπον μια χαρα τοτε :) θα στειρωθουμε κιολας τωρα που θα ανεβουμε αθηνα και δεν θα υποφερουμε και απο οιστρους το καλοκαιρι ευτυχως!! ηθελα τοσο πολυ τα μικρουλια της αλλα την αγαπω τοσο μα τοσο πολυ για να την ταλαιπωρησω με μια εγκυμοσυνη οποτε κατεληξα να στειρωθει πριν μας ξαναρθει οιστρος και πολυ το αργησαμε ! ;)
Μπράβο το καλλίτερο που μπορεις να κάνεις για το γατακι σου. Αλήθεια ειδα πως μενεις και Νέα Σμύρνη (άρα ειμαστε και γειτόνισσες?) γιατι κι εγώ μένω Νέα Σμύρνη.:)

και ένα υπέροχο βιντεάκι που μας έφτιαξε η θεία Αναστασία:clapup:
https://en.tackfilm.se/?id=1272486967831RA34
Μα δεν ειναι τέλειο το βιντεάκι αυτο?? χιχιχιχιχχιχι:crazy:

ναι νεα σμυρνη μενω απλα τωρα σπουδαζω μυτιληνη! πηγαινοερχομαι βεβαια συνεχεια! οποτε ειμαστε γειτονισσες :)

Το Μουσου σας αφιερώνει την τρομερή του μουσου(δα)P4270006.JPG

Και εκτός απο την γλυκειά του μουσού(δα) μας αφιερώνει και μερικές δαγκωνίτσες.:P:P

Είναι γλύκας.:):)

Καλημερα Περσες!
Μερικα περσακια γκρουμαρισμενα απο τον καλυτερο γκρουμερ της Ολλανδιας:
28161_427016026170_751521170_590587.jpg
28161_427016031170_751521170_590587.jpg
28161_427016036170_751521170_590587.jpg
28161_427160686170_751521170_590997.jpg

για το Σαλαζάρ-μουσού...

funny-pictures-cat-slept-on-face.jpg
Ει! αυτός μας έκλεψε το μουσούδι μας:mad: πάντως έχει υπέροχα πορτοκαλί μάτια:clapup:
Σανταμη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!
Δωρινιιιιιιι να έρθω πάλι να σου ανακατέψω το σπίτι;
Σαλαζαρ ο Σανταμης
Μα τι μουσουδα απίθανη ειναι αυτή!!!!!!!! Πες μου δεν ειναι τρέλα????????? ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥ ο μαφιόζος μας:clapup::clapup::clapup::clapup:
Μα δεν ειναι τέλειο το βιντεάκι αυτο?? χιχιχιχιχχιχι:crazy:
Είναιαπίθανη γιατί ειναι μουσούδα Ντανσερ;)
Και εκτός απο την γλυκειά του μουσού(δα) μας αφιερώνει και μερικές δαγκωνίτσες.:P:P
Είναι γλύκας.:):)
Αμε κ δαγκωνίτσες κ γρατσουνίτσες κ απ όλα ελάτε εσείς κ θα σας κεράσουμε χίλια δυο καλούδια:clapup:
Καλημερα Περσες!
Μερικα περσακια γκρουμαρισμενα απο τον καλυτερο γκρουμερ της Ολλανδιας:
Σιγααααα η Σιλκα από την Ελλάδα τα γκρουμάρει καλύτερα τα περσικά:P

Να ερθεις καμαρι μου,οποτε θες.:D

Ωραία ωραία θα έρθω κ θα σας ανακατώσω όλους κ θα βάλω κ λίγο χέρι σ αυτόν τον Σείριο που νομίζω εχει υπερεκτιμηθεί νομίζω:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back