Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter elvenstar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
μα ναι είδες κάτι κακές συνήθειες που έχει ο κόσμος να έχει κ προσωπικές απόψεις κ μάλιστα που να είναι διαφορετικές από την ΔΙΚΗ ΣΟΥ:sly:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερω Ελενα μου,τι να κανουμε,υπαρχουν και τετοιο χειριστοι ανθρωποι,αλλα εγω,ο Σειριος και η Καντυ θα τους παταξουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξέχασες κ τον Σανταμ που έχει το όνομα κ εσύ έχεις την χάρη:P:P:P:P

Καλημερα Περσες!
Μια φωτογραφια συμφιλιωσης της ανυπαρκτης με τη χιλιομετρικη μυτη:P:
16341_162010221838_531111838_257871.jpg

angel57-1.jpg
angel52-1.jpg
ludek123.jpg
yeti1.jpg
angel50.jpg
angel48.jpg
angel35.jpg
angel47.jpg
angel36.jpg
5-1.jpg

πωπω κοίτα πόσοι σαντάμιδες υπάρχουν στον κόσμο:hmm:

Σανταμης ειναι ενας και μοναδικος.
Ελενα ειχαμε κανενα νεοτερο απο τα μωρα;

Ναδα, ζιπ :( Πήγα στην κτηνίατρο κ κόλλησα αφισάκι να δούμε τι θα γίνει κ από εκεί κ περιμένω κ έναν κύριο που έχει σπίτι στο χωριο μήπως θελήσει να πάρει κανένα εκεί

Βγαζε τα ομως φωτο Ελενακι,εχεις να βαλεις πολυ καιρο.;)

Βρε Δωρα μου δεν κάθονται με τίποτα κρύβονται κ κάνουν σαν τρομοκρατημένα όταν τα πλησιάζεις δεν ξέρω γιατί:(

Γιατι,μηπως κατι τα τρομαξε;

Μα τι να τα τρόμαξε μέσα σε προστατευμένο χώρο βρίσκονται; Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την συμπεριφορά τους:hmm:

Haniweb.jpg
[/quote]
Τέλεια! Σ΄ευχαριστούμε Δωράκι!!:)

Εγω πάλι πιστεύω ότι τα περσάκια χωρίς μυτίτσα είναι πολύ καλύτερα γιατί αν είναι να εχουν μυτίτσα μωρέ δεν εχουμε μεγάλη διαφορα από τα βρετανικά
Σωστήηηηηηηηη κι εγώ συμφωνώ απόλυτα. Εν τω μεταξύ τα βρετανικά μου τα πήρα ακριβώς γιατι μου θυμίζουν περσόφατσες με μυτούλα. Κι επειδή ως χαρακτήρες ειναι πιο μούχλες ακόμη κι απο τα περσικά:PΜου πάει τελικά αυτό το είδος του χαρακτήρα σε γάτα μιας κι εγώ απο φύση μου ειμαι τρελή:whistle:
Φυσικα και δεν ειχα αδικο,ποτε δεν εχω,το προβλημα ειναι οτι δεν το παραδεχεστε κι ολοι οι υπολοιποι να μη μακρυγορουμε.:P
Ναι καλέ το παραδεχόμαστε και αμέσως μάλιστα. Ειναι να πηγαίνουμε κόντρα αυτους τους καιρούς στην κακιά εκτροφέα??? Δεν πάει:teasing:

Καλημερα Περσες!
Μια φωτογραφια συμφιλιωσης της ανυπαρκτης με τη χιλιομετρικη μυτη:P:
16341_162010221838_531111838_257871.jpg
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΣΟΥΔΟΦΑΤΣΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΤΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ!!! ΔΩΡΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΦΏΝΙΖΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ (Εννοώ την πλακουτσή φατσούλα) βεβαίως βεβαίως:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

ΔΕΝ ΥΠΑΑΑΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΤΙΑ!!! ΤΕΛΟΣ!! Εχω ξετρελαθει και νομίζω πως βλέπω τον Μουσού μας Ελενα !!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Τσιρίζω να φανταστείτε τώρα:clapup::clapup::clapup:

Αντε καλε,εσυ να τσιριξεις;:P
Περασα να πω την καλησπερα μου και να σας τραταρω και το κατιτις μου:
29146_127525603924497_1000000117404.jpg
29146_127525597257831_1000000117404.jpg
29146_127525610591163_1000000117404.jpg

τα χρυσα περσακια ειναι τα αγαπημενα μου!!!!!!!!! :redface:

Ναι καλέ το παραδεχόμαστε και αμέσως μάλιστα. Ειναι να πηγαίνουμε κόντρα αυτους τους καιρούς στην κακιά εκτροφέα??? Δεν πάει:teasing:
Εγώ το εκλαμβάνω ως αυτό που λενε οι ψυχίατροι να μη λέμε όχι σε άτομα με... ιδιαιτερότητες:whistle:
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΣΟΥΔΟΦΑΤΣΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΤΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ!!! ΔΩΡΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΦΏΝΙΖΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ (Εννοώ την πλακουτσή φατσούλα) βεβαίως βεβαίως:clapup:
ΔΕΝ ΥΠΑΑΑΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΤΙΑ!!! ΤΕΛΟΣ!! Εχω ξετρελαθει και νομίζω πως βλέπω τον Μουσού μας Ελενα !!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Τσιρίζω να φανταστείτε τώρα:clapup:
Πραγματικά η μουσουδοφατσα ήταν το κατι άλλο κ εχει κ ματια που θυμίζουν του Περση. :clapup:Οσο για τον άλλον τον ασπρόμαυρο αρλεκινο πραγματικά θυμίζει Μουσουδι αλλά υποψιάζομαι οτι ουδεμία σχέση έχει με τον χαρακτήρα του:hmm:

Ατομο με ιδιαιτεροτητες εισαι και φαινεσαι χαμενο!:P

:teasing::teasing::teasing::teasing::teasing:

Παρε και καινουρια υπογραφη,για να δεις οτι δεν ειμαι τοσο κακια.:P
elena.png

Περσο-μάνες, θελω τα φώτα σας...

Τι κάνουμε για να καθαρίσουμε τις σταμπες που απομένουν κάτω απο τα ματάκια του περσικού όταν καθαρίζουμε τα δάκρυά του? :hmm:
Εγώ του τα καθαρίζω με βρεγμένο βαμβάκι ή χαρτομάντηλο. Το κάνω πολύ απαλά για να μη τον τρομάζω, ισα ισα για να απορροφάται η πολλή υγρασία. Αλλά τι γινεται με τις στάμπες που στεγνώνουν?

(να σημειωσω, ο Κούμο δεν εχει καθόλου τσίμπλα ή άλλη μολυνση στα μάτια. Απλώς μενουν σταμπες από τα δάκρυα.)

Υπάρχει καποιος τρόπος στο καθάρισμα, ώστε να μη μένουν καθόλου σταμπες στο προσωπάκι, ωστε να ειναι αστραφτερό και χουχνουδιστό??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back