moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε Δωράκι για τα βιντεάκια και τις φωτο.!!! Τελεια. Σ΄αυτο το τελευταίο βιντεο το γατάκι ειναι ίδιο με το Ναλάκι μου!!! Συγκινήθηκα

moukelis
Επιφανές μέλος
Παρτε και ενα μπανακι.

moukelis
Επιφανές μέλος
...μια στεγνη κι αξιολάτρευτη χνουδόμπαλα!
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ωωωω τι μωρουλίνι γατουλίνι περσουλίνιιιιιιιιι ειναι αυτο!!! Τελειο!!! Και μετά το στέγνωμα παν τέλειοΜοιαζει,αλλα δεν ειναι ιδιο,η Ναλα μας ειναι μια και μοναδικη!
Παρτε και ενα μπανακι.
![]()
![]()
![]()

Το Ναλόνι σ΄ευχαριστει πολύ και ιδιαιτέρως για το κοπλιμάν!

Να πάρεις να πάρεις κι άλλα ναιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι απιστευτες γάτες.!!!Γιατι μου το κανετε αυτο????????Θελετε να παρω και αλλο γατακι?????Ειναι απιστευτες γατες!!!!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

Εκει βρεθήκαμε πάλι στα μήκη κύματος των περσών.... Τα ξέρω καλά... Ιδια με τα βρετανάκια και τα περσάκια τα δικά μας.... Ηρεμία παντελής, τάξη και παρατήρηση εκ του μακρόθεν. ΒΕΒΑΙΑ τα μωράκια μου μας γνώρισαν αυτή τη φορά ΑΜΕΣΩΣ και ΔΕΝ κρύφτηκαν, παρά κάθισαν καρτερικά να τα χαϊδέψουμε και να τα ξεκομπιάσουμε...
Ο Μπατούλης οπως πάντα παιχνιδιάρης και ζουζουνιάρικος, η Κάντυ απόμακρη και σοβαρή αλλα πολύ προσιτή πλέον σ΄εμένα, και ο Μουσου ΟΛΑ τα ΛΕΦΤΑ. Κάθισε και τον χτένισα, τον ζουληξα, του έπαιξα τρελλά και ειναι η αντίθεση των περσικών.
Ενα γατόνι με ταμπεραμέντο ζωηρό και ανατρεπτικό εντελώς για την ράτσα του. Τρελάθηκα με τα ακροβατικά του!!
ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ αυτά τα περσόνια ειναι απο άλλον πλανήτη...
μπορει να μην ειναι τοσο χαδιάρικα και να μην θέλουν αγκαλιες αλλα ειναι τοσο εκφραστικά και τοσο διακριτικά.... Ελενάκι σ΄ευχαριστουμε τόσο μα τοσο για την φιλοξενία σας!!!
Θεία Έλενα ο Περσούλης σου σε περιμένει.!
elvenstar
Επιφανές μέλος

αυτό μάλλον θα γίνει σίλβερ, δεν πρέπει να είναι τσιντσιλίδι γιατί τα ματια του είναι γκρι μπλε

staman2
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ελαααα μην μου πεις ο άτιμος!!!! Δωστου λοιπον τα δικά μου φιλάκια και βάλε του μπροστά εμπόδιο να μην μπορει να κάνει τίποτα ο άτιμος. Οταν έρθω πες του θα του κάνω μαρτύριαTo σουπερ υπέροχο περσόνι δεν πρόκειται να το ξαναφιλήσω Αναστασία μου ούτε για πλάκα γιατί χθες που προσπάθησα να το κάνω μου εχωσε μια γρατσουνια στο μάτι που ευτυχώς πρόλαβα κ το έκλεισα, οποιος προσπαθήσει να το φιλήσει πρέπει να είναι τουλάχιστον θηριοδαμαστής εγώ πάντως δεν θα το επιχειρήσω ξανά![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Να δω ποιος θα βασανίσει ποιον τελικά

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλά ξεράθηκα στο γελιο !!! Το Μουσούδι μου το ζουζουνι μου να μου το φιλήσεις. Οσο θυμάμαι τα σκέρτσα που μου έκανε τρελαίνομαι.Αμεεεε! Τι μας πέρασες; Μπατμαν; αυτός κανονικά αν τον πάω σε έκθεση αποκλείεται να διαγωνιστεί με τα περσικά.
Να δω ποιος θα βασανίσει ποιον τελικά![]()
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Για χάρη σου φόρεσα πανοπλία κ τον φίλησα όταν έτρωγε για να του αποσπάσω κ την προσοχή κατάλαβεςΚαλά ξεράθηκα στο γελιο !!! Το Μουσούδι μου το ζουζουνι μου να μου το φιλήσεις. Οσο θυμάμαι τα σκέρτσα που μου έκανε τρελαίνομαι.

Με γειά την υπογραφή Αναστασάκι
Αυτή είναι γατούλαTην εκανα την Μαουρα πρωτη φορα μπανικο σημερα και ουτε μια γρατζουνια!!!Αντιθετα τεντονοταν για να την πλεινω καλυτερα!!!!ειναι απιστευτη γατα
Πανέμορφη κ γλυκούλα κ η φωτογραφία της είναι πολύ όμορφη
staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ!!! Ας ειναι καλά το Δωράκι μας που πάντα πρόθυμο μας εξυπηρετει και ενδιαφέρεταιΓια χάρη σου φόρεσα πανοπλία κ τον φίλησα όταν έτρωγε για να του αποσπάσω κ την προσοχή κατάλαβες
Με γειά την υπογραφή Αναστασάκι
Αυτή είναι γατούλαΠανέμορφη κ γλυκούλα κ η φωτογραφία της είναι πολύ όμορφη
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool