elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 10:54 Η elvenstar: #10.081 13-08-10 10:54 κοιτα να δεις τα περσικά είναι σαν την γνώση πρέπει να περάσεις από στάδια για να φτάσεις τελικά στο τέλειο που είναι οι πατσομύτες Πάντως η αλήθεια είναι ότι στα περισσότερα άτομα τους αρέσει το κλασικό πρόσωπο της γάτας με τη μύτη αυτό όμως για τα περσικά δεν είναι αποδεκτό γι αυτό κ τα ντολ δεν ειναι αναγνωρισμένα εκτός από τα τσιντσιλά περσικά που έχουν κ αυτά μυτουλα κ είναι περίπου σαν τα βρετανάκια που σου αρέσουν . και νομίζω ότι αυτός ειναι κ ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι θεωρούν τα τσιντσιλα τα πιο όμορφα από τα περσικα ΥΓ.: σωστή σε βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 11:04 Η Ceres Victoria: #10.082 13-08-10 11:04 το περιεργο ειναι οτι μπορει να μη μου αρεσουν και τοσο τα περσικα με την μυτουλα προς τα μεσα, αλλα μου αρεσουν τα περσικα κοντοτριχα οταν εχουν τετοια μυτουλα (ειδικα τα μαυρα με πορτοκαλι ματακια!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 11:20 Η elvenstar: #10.083 13-08-10 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Εγω κανένα ο Πινόκιο ίσως παρεξηγηθεί λίγο που του πήρατε την μύτη Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: το περιεργο ειναι οτι μπορει να μη μου αρεσουν και τοσο τα περσικα με την μυτουλα προς τα μεσα, αλλα μου αρεσουν τα περσικα κοντοτριχα οταν εχουν τετοια μυτουλα (ειδικα τα μαυρα με πορτοκαλι ματακια!!!) Click για ανάπτυξη... Καλα για μένα η μαύρη γάτα με πορτοκαλί μάτια είναι η απόλυτη ομορφιά σε όλες τις εκδοχές της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #10.084 13-08-10 11:28 Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 16:42 Η elvenstar: #10.085 13-08-10 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #10.086 13-08-10 17:25 Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:35 Η μαριτινα έγραψε: #10.087 13-08-10 17:35 παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:40 Η elvenstar: #10.088 13-08-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Click για ανάπτυξη... Δεν καθόμαστε ποτέ στον καναπε μονο σε ανάκλιντρο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ποιο ειναι το πρόβλημά σου αλλά σε καταλαβαίνουμε για τα γατια εννοεις οτι σου αρέσουν οι μύτες που εχουν τα colour point που είναι γαλλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:26 Η Cloud and Snow: #10.089 13-08-10 21:26 Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:55 Η elvenstar: #10.090 13-08-10 21:55 Συμφωνωωωωωωω είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #10.091 14-08-10 11:41 Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτα να δεις τα περσικά είναι σαν την γνώση πρέπει να περάσεις από στάδια για να φτάσεις τελικά στο τέλειο που είναι οι πατσομύτες Πάντως η αλήθεια είναι ότι στα περισσότερα άτομα τους αρέσει το κλασικό πρόσωπο της γάτας με τη μύτη αυτό όμως για τα περσικά δεν είναι αποδεκτό γι αυτό κ τα ντολ δεν ειναι αναγνωρισμένα εκτός από τα τσιντσιλά περσικά που έχουν κ αυτά μυτουλα κ είναι περίπου σαν τα βρετανάκια που σου αρέσουν . και νομίζω ότι αυτός ειναι κ ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι θεωρούν τα τσιντσιλα τα πιο όμορφα από τα περσικα ΥΓ.: σωστή σε βρίσκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 11:04 Η Ceres Victoria: #10.082 13-08-10 11:04 το περιεργο ειναι οτι μπορει να μη μου αρεσουν και τοσο τα περσικα με την μυτουλα προς τα μεσα, αλλα μου αρεσουν τα περσικα κοντοτριχα οταν εχουν τετοια μυτουλα (ειδικα τα μαυρα με πορτοκαλι ματακια!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 11:20 Η elvenstar: #10.083 13-08-10 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Εγω κανένα ο Πινόκιο ίσως παρεξηγηθεί λίγο που του πήρατε την μύτη Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: το περιεργο ειναι οτι μπορει να μη μου αρεσουν και τοσο τα περσικα με την μυτουλα προς τα μεσα, αλλα μου αρεσουν τα περσικα κοντοτριχα οταν εχουν τετοια μυτουλα (ειδικα τα μαυρα με πορτοκαλι ματακια!!!) Click για ανάπτυξη... Καλα για μένα η μαύρη γάτα με πορτοκαλί μάτια είναι η απόλυτη ομορφιά σε όλες τις εκδοχές της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #10.084 13-08-10 11:28 Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 16:42 Η elvenstar: #10.085 13-08-10 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #10.086 13-08-10 17:25 Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:35 Η μαριτινα έγραψε: #10.087 13-08-10 17:35 παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:40 Η elvenstar: #10.088 13-08-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Click για ανάπτυξη... Δεν καθόμαστε ποτέ στον καναπε μονο σε ανάκλιντρο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ποιο ειναι το πρόβλημά σου αλλά σε καταλαβαίνουμε για τα γατια εννοεις οτι σου αρέσουν οι μύτες που εχουν τα colour point που είναι γαλλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:26 Η Cloud and Snow: #10.089 13-08-10 21:26 Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:55 Η elvenstar: #10.090 13-08-10 21:55 Συμφωνωωωωωωω είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #10.091 14-08-10 11:41 Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το περιεργο ειναι οτι μπορει να μη μου αρεσουν και τοσο τα περσικα με την μυτουλα προς τα μεσα, αλλα μου αρεσουν τα περσικα κοντοτριχα οταν εχουν τετοια μυτουλα (ειδικα τα μαυρα με πορτοκαλι ματακια!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 11:20 Η elvenstar: #10.083 13-08-10 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Εγω κανένα ο Πινόκιο ίσως παρεξηγηθεί λίγο που του πήρατε την μύτη Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: το περιεργο ειναι οτι μπορει να μη μου αρεσουν και τοσο τα περσικα με την μυτουλα προς τα μεσα, αλλα μου αρεσουν τα περσικα κοντοτριχα οταν εχουν τετοια μυτουλα (ειδικα τα μαυρα με πορτοκαλι ματακια!!!) Click για ανάπτυξη... Καλα για μένα η μαύρη γάτα με πορτοκαλί μάτια είναι η απόλυτη ομορφιά σε όλες τις εκδοχές της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #10.084 13-08-10 11:28 Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 16:42 Η elvenstar: #10.085 13-08-10 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #10.086 13-08-10 17:25 Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:35 Η μαριτινα έγραψε: #10.087 13-08-10 17:35 παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:40 Η elvenstar: #10.088 13-08-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Click για ανάπτυξη... Δεν καθόμαστε ποτέ στον καναπε μονο σε ανάκλιντρο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ποιο ειναι το πρόβλημά σου αλλά σε καταλαβαίνουμε για τα γατια εννοεις οτι σου αρέσουν οι μύτες που εχουν τα colour point που είναι γαλλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:26 Η Cloud and Snow: #10.089 13-08-10 21:26 Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:55 Η elvenstar: #10.090 13-08-10 21:55 Συμφωνωωωωωωω είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #10.091 14-08-10 11:41 Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Εγω κανένα ο Πινόκιο ίσως παρεξηγηθεί λίγο που του πήρατε την μύτη Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: το περιεργο ειναι οτι μπορει να μη μου αρεσουν και τοσο τα περσικα με την μυτουλα προς τα μεσα, αλλα μου αρεσουν τα περσικα κοντοτριχα οταν εχουν τετοια μυτουλα (ειδικα τα μαυρα με πορτοκαλι ματακια!!!) Click για ανάπτυξη... Καλα για μένα η μαύρη γάτα με πορτοκαλί μάτια είναι η απόλυτη ομορφιά σε όλες τις εκδοχές της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #10.084 13-08-10 11:28 Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 16:42 Η elvenstar: #10.085 13-08-10 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #10.086 13-08-10 17:25 Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:35 Η μαριτινα έγραψε: #10.087 13-08-10 17:35 παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:40 Η elvenstar: #10.088 13-08-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Click για ανάπτυξη... Δεν καθόμαστε ποτέ στον καναπε μονο σε ανάκλιντρο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ποιο ειναι το πρόβλημά σου αλλά σε καταλαβαίνουμε για τα γατια εννοεις οτι σου αρέσουν οι μύτες που εχουν τα colour point που είναι γαλλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:26 Η Cloud and Snow: #10.089 13-08-10 21:26 Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:55 Η elvenstar: #10.090 13-08-10 21:55 Συμφωνωωωωωωω είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #10.091 14-08-10 11:41 Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 16:42 Η elvenstar: #10.085 13-08-10 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #10.086 13-08-10 17:25 Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:35 Η μαριτινα έγραψε: #10.087 13-08-10 17:35 παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:40 Η elvenstar: #10.088 13-08-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Click για ανάπτυξη... Δεν καθόμαστε ποτέ στον καναπε μονο σε ανάκλιντρο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ποιο ειναι το πρόβλημά σου αλλά σε καταλαβαίνουμε για τα γατια εννοεις οτι σου αρέσουν οι μύτες που εχουν τα colour point που είναι γαλλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:26 Η Cloud and Snow: #10.089 13-08-10 21:26 Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:55 Η elvenstar: #10.090 13-08-10 21:55 Συμφωνωωωωωωω είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #10.091 14-08-10 11:41 Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #10.086 13-08-10 17:25 Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:35 Η μαριτινα έγραψε: #10.087 13-08-10 17:35 παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:40 Η elvenstar: #10.088 13-08-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Click για ανάπτυξη... Δεν καθόμαστε ποτέ στον καναπε μονο σε ανάκλιντρο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ποιο ειναι το πρόβλημά σου αλλά σε καταλαβαίνουμε για τα γατια εννοεις οτι σου αρέσουν οι μύτες που εχουν τα colour point που είναι γαλλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:26 Η Cloud and Snow: #10.089 13-08-10 21:26 Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:55 Η elvenstar: #10.090 13-08-10 21:55 Συμφωνωωωωωωω είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #10.091 14-08-10 11:41 Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα Δραστήριο μέλος Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 17:35 Η μαριτινα έγραψε: #10.087 13-08-10 17:35 παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2010 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:40 Η elvenstar: #10.088 13-08-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Click για ανάπτυξη... Δεν καθόμαστε ποτέ στον καναπε μονο σε ανάκλιντρο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ποιο ειναι το πρόβλημά σου αλλά σε καταλαβαίνουμε για τα γατια εννοεις οτι σου αρέσουν οι μύτες που εχουν τα colour point που είναι γαλλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:26 Η Cloud and Snow: #10.089 13-08-10 21:26 Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:55 Η elvenstar: #10.090 13-08-10 21:55 Συμφωνωωωωωωω είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #10.091 14-08-10 11:41 Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 20:40 Η elvenstar: #10.088 13-08-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Click για ανάπτυξη... Δεν καθόμαστε ποτέ στον καναπε μονο σε ανάκλιντρο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ποιο ειναι το πρόβλημά σου αλλά σε καταλαβαίνουμε για τα γατια εννοεις οτι σου αρέσουν οι μύτες που εχουν τα colour point που είναι γαλλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:26 Η Cloud and Snow: #10.089 13-08-10 21:26 Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:55 Η elvenstar: #10.090 13-08-10 21:55 Συμφωνωωωωωωω είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #10.091 14-08-10 11:41 Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε. Click για ανάπτυξη... Δεν καθόμαστε ποτέ στον καναπε μονο σε ανάκλιντρο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω ποιο ειναι το πρόβλημά σου αλλά σε καταλαβαίνουμε για τα γατια εννοεις οτι σου αρέσουν οι μύτες που εχουν τα colour point που είναι γαλλική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:26 Η Cloud and Snow: #10.089 13-08-10 21:26 Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:55 Η elvenstar: #10.090 13-08-10 21:55 Συμφωνωωωωωωω είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #10.091 14-08-10 11:41 Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2010 στις 21:55 Η elvenstar: #10.090 13-08-10 21:55 Συμφωνωωωωωωω είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #10.091 14-08-10 11:41 Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνωωωωωωω είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:41 Η staman2 έγραψε: #10.091 14-08-10 11:41 Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!! Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!! Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες; Click για ανάπτυξη... Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες. Click για ανάπτυξη... Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις.... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας Click για ανάπτυξη... Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο Αρχική Δημοσίευση από μαριτινα: παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε χαχαχα! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: μυταραδες; Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ηρώ μου!!! Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... Συγγνώμη ε που μεροληπτώ Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 11:47 Η staman2 έγραψε: #10.092 14-08-10 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cloud and Snow: Ααα...όλα κι όλα! Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η elvenstar: #10.093 14-08-10 12:07 Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #10.094 14-08-10 12:16 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Mιλανε κι οι μπεζέδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:22 Η staman2 έγραψε: #10.095 14-08-10 12:22 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:30 Η elvenstar: #10.096 14-08-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Mιλανε κι οι μπεζέδες... Click για ανάπτυξη... Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν.... Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ Click για ανάπτυξη... Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #10.097 14-08-10 12:34 Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 12:39 Η elvenstar: #10.098 14-08-10 12:39 Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η Cloud and Snow: #10.099 14-08-10 18:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 503 504 505 506 507 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 505 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavavoumakos Δραστήριο μέλος Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2010 στις 19:59 Ο vavavoumakos: #10.100 14-08-10 19:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο: Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα! Κουκλες , απαααανω της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.