Περσίας maniacs

κοιτα να δεις τα περσικά είναι σαν την γνώση πρέπει να περάσεις από στάδια για να φτάσεις τελικά στο τέλειο που είναι οι πατσομύτες :D
Πάντως η αλήθεια είναι ότι στα περισσότερα άτομα τους αρέσει το κλασικό πρόσωπο της γάτας με τη μύτη αυτό όμως για τα περσικά δεν είναι αποδεκτό γι αυτό κ τα ντολ δεν ειναι αναγνωρισμένα εκτός από τα τσιντσιλά περσικά που έχουν κ αυτά μυτουλα κ είναι περίπου σαν τα βρετανάκια που σου αρέσουν .
imgres

Belle_image3.jpg

και νομίζω ότι αυτός ειναι κ ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι θεωρούν τα τσιντσιλα τα πιο όμορφα από τα περσικα:hmm:
ΥΓ.: σωστή σε βρίσκω :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το περιεργο ειναι οτι μπορει να μη μου αρεσουν και τοσο τα περσικα με την μυτουλα προς τα μεσα, αλλα μου αρεσουν τα περσικα κοντοτριχα οταν εχουν τετοια μυτουλα (ειδικα τα μαυρα με πορτοκαλι ματακια!!!) :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες;:mad:
Εγω κανένα ο Πινόκιο ίσως παρεξηγηθεί λίγο που του πήρατε την μύτη :P:P
το περιεργο ειναι οτι μπορει να μη μου αρεσουν και τοσο τα περσικα με την μυτουλα προς τα μεσα, αλλα μου αρεσουν τα περσικα κοντοτριχα οταν εχουν τετοια μυτουλα (ειδικα τα μαυρα με πορτοκαλι ματακια!!!) :D
Καλα για μένα η μαύρη γάτα με πορτοκαλί μάτια είναι η απόλυτη ομορφιά σε όλες τις εκδοχές της :clapup::clapup::clapup:

Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες.:pfff::pfff::pfff:

Δεν καταλαβαινω τι υπονοειτε μανδαμ,μονο διακρινω μια ελαφρα πρασινωπη ζηλια που εμεις εχουμε μυτη να φανε και οι κοτες.:pfff::pfff::pfff:
Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας:teasing::teasing::teasing:

Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε.:P

παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε:P χαχαχα!

Τελευταία επεξεργασία:
Μπα,δε νομιζω,δεν εχω δει κοτα να καθεται σε καναπε ωστε να τη φατε.:P
Δεν καθόμαστε ποτέ στον καναπε μονο σε ανάκλιντρο :teasing::hehe:
παιδια ειναι γουστα προσωπικα του καθενος αυτα, και εμενα απο τοτε που γνωρισα την αγαπημενη μου αυτη ρατσα δεν μου αρεσουν καθολου οι εξω μυτες και ουτε καν τα dollface αλλα απο την αλλη ουτε και τα extreme προτιμω!! δεν μπορω να το προσδιορισω δηλαδη---> εχω προβλημα δεν ξερω αν με καταλαβαινετε:P χαχαχα!
δεν ξέρω ποιο ειναι το πρόβλημά σου αλλά σε καταλαβαίνουμε για τα γατια:P εννοεις οτι σου αρέσουν οι μύτες που εχουν τα colour point που είναι γαλλική :D

Ααα...όλα κι όλα!

Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο!

kumoWind.jpg

Συμφωνωωωωωωω :clapup::clapup::clapup::clapup: είναι γλύκας κ πάντα πανέμορφος (οπως επίσης κ πάντα κοιμισμένος :P )

Λοιπόν! ΕΝΑ έχω να πω παλιο άτιμοι-ες!!!!
Βρίσκομαι στην Τήνο με το μαγιώ μου εδω και μια ώρα και δεν μπορω να ξεκολλήσω απο το θεματάκι μου το αγαπημένο γιατι με έχετε κάνει να ΞΕΡΑΘΩ στο γέλιο και ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσω!!!!!:clapup::D:D
Να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασε και:

Δεν καταλαβα κυρα μου,τι προβλημα εχεις με τους μυταραδες;:mad:
Δεν εχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο αλλα να ... ο πινοκιο κι ο μπαρμπαμυτούσης ίσως θα τους κάνουν μύνηση γιατι θα τους παρουν τα πρωτεία χιχιχιχιχιι:whistle:
Να φάνε να φάνε κι κότες. Δεν ειπαμε εμεις και τίποτις....:P
Καθόλου γιατί εμείς τρώμε τις κότες κ οχι οι κότες τις μύτες μας:teasing::teasing::teasing:
Κολόοοοο.... Ελενάκι πού να δεις την τρελοκοτσιδού την Σίλκα εδώ στην Τήνο που παρεξηγείται με τις κότες του γείτονα... Καλά έχω ξεραθει στο γέλιο:crazy:
Σε καταλαβαίνουμε σε καταλαβαίνουμε!!!!! :D

μυταραδες; :lol: :lol: :lol: Καλο! Για μενα το ιδανικο περσακι ειναι αυτο που εχει μυτουλα οπως ενα βρετανακι :P Ουτε πολυ πατημενη ουτε πολυ προς τα εξω :redface:

και εμενα με ξενισε στην αρχη, και επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το παρεξηγουσαν και αλλοι θεωρησα πως ειναι καλυτερο να διαγραψω την συγκεκριμενη φραση για να περναμε ολοι ωραια και ηρεμα :D
Μπράβο Ηρώ μου!!! :)
Ενω για μενα πάλι το ιδανικό περσάκι ειναι σαν τον Πέρση μου ή τα τσιντσιλά σαν τη Νάλα μου... :clapup:
Συγγνώμη ε που μεροληπτώ:whistle::whistle:
Με μυτούλα προτιμώ το βρετανάκι όπως και το έκανα... χιχιχχιχιχιχι:);)

Ααα...όλα κι όλα!

Αρχηγόπουλο του ΜΥΤΗνγκ εδώ πέρα ειναι μόνο ο Κούμο!

kumoWind.jpg
Ομορφιά μου!!!!!!!!! Τι κουκλί ειναι αυτό!:clapup::clapup:

Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες :hehe::jumpy: Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα ;)
Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα :beating:

Οσο για τα σχόλια ενα εχω να πω ότι ζηλεύουν τις γαλλικές μας μυτούλες κ επειδή είμαστε αφρατομουτροι κ γι αυτό τα λένε όλα αυτα :beating:
Mιλανε κι οι μπεζέδες...:P:P:P:P:P:P:P:P

Αγαπητή μαγιοφορούσα Αναστασία ελπίζω να περνάτε καλά στο νησι κ να γυρίσετε ανανεωμένοι κ ξεροψημένοι. Λοιπόν πολύ θα ήθελα να δω τον καυγά με τις κότες :hehe::jumpy: Οπωσδήποτε να τραβήξεις ένα βίντεο για να έχουμε τα ντοκουμέντα ;)
Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν....;);)
Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ:clapup::clapup::clapup:

Δώρα οι μπεζέδες ειναι ένα υπέροχο γλυκό εντάξει??:teasing::teasing::P

Mιλανε κι οι μπεζέδες...:P:P:P:P:P:P:P:P
Αγαπητη Λορα, ο μπεζες αποτελεί τη βάση του γλυκού Παύλοβα το οποίο γλυκό ο σεφ το εμπνεύστικε από τη γνωστή πρίμα μπαλαρίνα Γιατί επρεπε να βρει ενα γλυκό αέρινο προς τιμήν της ;)
Kαλα΄αυτό ούτε λόγος!!! Και σαφώς μας ζηλεύουν....;);)
Αντε Λενιώ πάω για μπάνιο στη θάλασσα και σε περιμένω πρωί πρωί με την δροσούλα την επομένη της επανόδου μας!!!!!!!! ΟΛΕ:clapup::clapup::clapup:
Καλο μπανακι Αναστασία μου να τραβήξεις κ το βιντεακι που λεγαμε για να το δω από κοντα. Αν κ τωρα που το σκέπτομαι λεω να της πάρω δώρο μια κότα :devil:

Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο:
persian.gif

Δες το οχι σαν τηγανιά αλλά σαν πλαστική επέμβαση βελτίωσης προσώπου :teasing::teasing::teasing:

glassDoorCat.jpg

hanibalkitteh.jpg

Aγαπητη 3αθλια 3καλινη,το μονο που εχω να δηλωσω ειναι αυτο:
persian.gif

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Σε καταδικαζω για ξεκαθαρη επιθεση εναντια στα περσικα!
Κουκλες , απαααανω της!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back