Edit:
Λοιπον 2μιση ωρες μετα πραγματικα με πολυ δουλεια, εκατσα και εκοψα με χτενα και ψαλιδακι τα περισσοτερα, η αληθεια ειναι οτι ειχε γεμισει κομπους, το προβλημα ειναι οτι εχει 2 σημεια ακομα αλλα οι κομποι ειναι κολλητα στο δερμα και δεν μπορω να τα κανω, καμια ιδεα ?
Επισης σε πολλα σημεια ηταν απλα παντου και ετσι τωρα απλα εχει φολες απο πιο κοντο τριχωμα σε ολο το σωμα, αυτο που ζω δεν εχει τελειωμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
επισης να ξέρεις οτι χτενίζουμε πρώτα και μετά κανουμε μπάνιο γιατι αν χτενίσουμε ειδικά το βρεγμένο τρίχωμα θα γεμίσει κόμπους...
πολύ προσεκτικά προσπάθησε με την χτένα αυτού του τύπου
https://www.google.gr/imgres?start=1...&tbnw=142&ndsp=19&ved=1t:429,r:92,s:100,i:280
με την μύτη της χτένας και μετά με ολόκληρη...
και να κρατάς αντίσταση με τα δάχτυλα σου την βάση της τρίχας για να μήν πονάει το μικρούλι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτο δεν το ηξερα και την τελευταια φορα που το εκανα μπανιο, αυτο εκανα την χτενισα οχι αμεσως αλλα μολις στεγνωσε, γεμισε κομπους tia μου, την χτενα που λες την εχω αλλα σε τοσο μεγαλο θεμα δεν εκανε πολλα πραγματα παρα μονο σε καποιους κομπους.έπρεπε να την χτενίζεις πάρα πολύ απαλα και προσεκτικά..
επισης να ξέρεις οτι χτενίζουμε πρώτα και μετά κανουμε μπάνιο γιατι αν χτενίσουμε ειδικά το βρεγμένο τρίχωμα θα γεμίσει κόμπους...
πολύ προσεκτικά προσπάθησε με την χτένα αυτού του τύπου
https://www.google.gr/imgres?start=1...&tbnw=142&ndsp=19&ved=1t:429,r:92,s:100,i:280
με την μύτη της χτένας και μετά με ολόκληρη...
και να κρατάς αντίσταση με τα δάχτυλα σου την βάση της τρίχας για να μήν πονάει το μικρούλι...
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα σου ξαναλέω αρχικά οχι μονοκόμματα αλλα με την μύτη της χτένας...
άντε μωρε να τελειώσει πια όλη αυτη η περιπέτεια και για σένα και για την μικρούλα ...
Δεν μπορω να τους ψαλιδισω ειναι πολυ κοντα στο δερμα, προσπαθησα σημερα το πρωι ετσι οπως ειπες με την χτενα, ξεχωριζω τις τριχες και μετα προσπαθω να ξεμπεξω τον κομπο, το καλο ειναι οτι οταν τρωει δεν την ενδιαφερει τιποτα, αλλα θελει πολυυυυ δουλειαψαλίδισε παρα πολυ προσεκτικά τους εναπομείναντες κόμπους και προσπάθησε να τους αφαιρέσεις με την χτένα...
αλλα σου ξαναλέω αρχικά οχι μονοκόμματα αλλα με την μύτη της χτένας...
άντε μωρε να τελειώσει πια όλη αυτη η περιπέτεια και για σένα και για την μικρούλα ...

Τι να κανουμε θα επιμεινω...
YΓ. θα παρω και μια μαλακτικη κρεμα μπας και μαλακωσει λιγο το τριχωμα, ποτε να το βαλω ομως μετα το μπανιο και το ξεπλενω ?
Εχει κανεις γνωμη για αυτα τα δυο προιοντα ή οποιαδηποτε γνωμη δεκτη, αν γινοταν και καποια μαλακτικη που να μην θελει ξεβγαλμα ακομα καλυτερα...
https://www.pet4u.gr/Product/4049/spa_colors_conditioner__conditioner_for_all_colors
https://www.pet4u.gr/Product/4054/spa_nourish_conditioner_moisturizing,_detangles
FURMAN
Νεοφερμένο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=3UuvzJqUO_I&list=PLo7IiapJkNkJqUtZXMhenyNhSH5DiIF5o
Λοιπον χθες καθαρισα απο κομπους τα πλευρακια του και λιγο πανω απο τα πισω ποδια, εβαλα πουδρα και μετα απο 5 λεπτα ξεκινησαμε, εκανα 1+ ωρα με την χτενα που εδειξε η tia πιο πανω προσπαθουσα να τον ξεμπλεξω σιγα σιγα και στην συνεχεια τον χτενιζα προσπαθοντας να τον βγαλω κρατοντας κοντρα για να μην το πονεσω, πολυ υπομονη και πολυ δουλεια

Γκρινιαξε 2 φορες που το πονεσα αλλα καθοταν εκει το καημενο, μετα αρχισε να παραπονεται γιατι μαλλον κουραστηκε οποτε του εδωσα μια λιχουδια και το αφησα, εχει μεινει λιγο ακομα μπροστα, θα δοκιμασω και με ενα μαλακτικο σπρευ που ειναι για αυτη την δουλεια, ενταξει εβγαλα μια χουφτα τριχες, το 1/3 τουλαχιστον εχει φυγει αλλα τι να κανουμε, την περισσοτερη ωρα που το χτενιζα μου ειχε γυρισει στο πλαι και μου εγλυφε το χερι.
Εντωμεταξυ λεω το εχω τρελανει το γατι, θα με βλεπει και θα αλλαζει δωματιο, πηγα ξαπλωσα στον καναπε γιατι κουραστηκα και εγω και ηρθε χωθηκε στην μασχαλη μου και αρχισε να γουργουριζει και κοιμηθηκε, τουλαχιστον ειμαι πολυ τυχερος σ'αυτο

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

To ελπιζω γιατι το εχω τρελανει, κτηνιατρους περα δωθε, τωρα ξεμαλλιασμα, να πω την αληθεια ειμαι αισιοδοξος τωρα, νομιζω πως σιγα σιγα ολα θα βελτιωθουν και απλα θα περασουν στο παρελθον, ειμαι και εγω απειρος οποτε νομιζω θα τα βρουμε και οι δυοΕιναι καλο μωρε το μωρακι, καταλαβαινει οτι το αγαπας και πως οτι κανεις το κανεις για καλο. Εισαστε τυχεροι που εχετε ο ενας τον αλλον.![]()

Εντωμεταξυ το καλο ειναι οτι συνεχιζει να παιρνει βαρος και να κοιμαται ολη μερα επισης

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι πολύ σημαντικό που της έδωσες λιχουδιά, γενικά είναι ένα πολύ καλό tip η θετική ενίσχυση (επιβράβευση) μιας σωστής συμπεριφοράς της.
Οπότε μπορείς να συνδυάσεις το χτένισμα με 2 - 3 λιχουδιές ώστε να το συνδυάσει κι εκείνη έτσι και να κάθεται ήρεμη.

Επισης θελω να μου πειτε περα απο το χτενισμα τι κανουμε πριν και μετα το μπανιο γιατι μαλλον απο κει την επαθα, χτενιζουμε πριν, μετα τι ακριβως για να μην την ξαναπατησουμε.
Σε ποσο καιρο θα επανερθει το τριχωμα, γιατι εχει γινει exotic

Σας ευχαριστω και παλι ολους για τις συμβουλες !!!
Kαι μια φωτο εξουθενωμενη πλεον την εχει πεσει πανω στο πλυντηριο...
Απ'οτι φαινεται σε ολο το σωμα εκει που ειχε κανει φολες εχει αρχισει να βγαζει χνουδακι, κατω απο τον λαιμο που ειχε αρχισει το προβλημα εχει κλεισει τελειως και τωρα απλα μεγαλωνουν οι τριχουλες.
Τα μουστακια επισης μεγαλωνουν αν κ σημερα βρηκα 1-2 μεγαλουτσικα στο πατωμα (μαλλον απο αυτα που ειχαν μεινει).
Τρωει αρκετα, πινει πολυ νερο, ενεργειται κανονικα αλλα δεν παιζει καθολου (οσο ειμαι εγω σπιτι τουλαχιστον) μονο κοιμαται και τρωει, ακομα και οταν την προκαλω με κανενα παιχνιδι δεν δινει σημασια, παιζει 1 λεπτο το πολυ και τελος μετα κοιμαται παλι, ενταξει ειναι και ο καιρος κρυος οποτε....

Οπου καθομαι ερχεται και την πεφτει για υπνο, στην αρχη κουλουριαζεται και μετα γυριζει ανασκελα.
Ελπιζω να αρχισει να παιρνει τα πανω της σιγα σιγα, γιατι εγω τα εχω παιξει

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσυ να της δίνεις την μέγιστη προσοχή με χάδια και παιχνίδια (κι ας μην παίζει τρελά) και θα δεις οτι θα της έρθει η όρεξη!
Συμφωνω νομιζω οτι ειναι ταλαιπωρημενη, θελει μονο να κοιμαται, εστω και πανω ή κοντα μου αλλα δεν θελει πολλα πολλα, επισης σημερα παρατηρησα οτι τρεμει λιγο το κεφαλακι του, σε συνδυασμο με τις μυξουλες που εχει το κοβω μαλλον για κρυωμα, το κακο ειναι οτι και παλι την παθαινω Σαββατοσιγουρα τα περσάκια δεν ειναι τοσο ενεργητικα όσο άλλα γατακια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν παίζουν ειδικά σε αυτή την ηλικία...εγώ πιστεύω οτι η μικρούλα είναι ταλαιπωρημένη και ίσως αυτές τις μέρες να μην έχει τρελή όρεξη για παιχνίδια..αυτό συμβαίνει και με τα δικά μου..κάποιες μέρες παιζουν τρέχουν πηδάνε περα δώθε και κάποιες άλλες κοιμούνται και μόνο κοιμούνται!
εσυ να της δίνεις την μέγιστη προσοχή με χάδια και παιχνίδια (κι ας μην παίζει τρελά) και θα δεις οτι θα της έρθει η όρεξη!

Εχω synulox που μου ειχε δωσει ο κτηνιατρος αλλα εννοειται δεν θελω να του δωσω χωρις να το δει...

Εντωμεταξυ με τους μυκητες ευελπιστω οτι θα τελειωσει την Πεμπτη, μιας και εχω κλεισει ραντεβου στο πανεπιστημιο κτηνιατρικης στην Καρδιτσα με καθηγητη δερματολογο για να το δει και να κανουμε εξετασεις, οποτε την Πεμπτη θα εχω νεα...

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Nομιζω οτι αυτο θα γινει σιγα σιγα...Περαστικά σας και πολύ σύντομα εύχομαι, να ηρεμήσει η μικρούλα, να τη χαρείς κι εσύ!![]()
Να σαι καλα, θα κανω οτι περναει απο το χερι μου, ειναι μελος της οικογενειας πλεον και τιποτα λιγοτεροΣωτήρη μου, είσαι φανταστικός γατομπαμπάς![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool