Περσική γάτα

με παραα πολυ μεγαλη μου χαρά σας παρουσιάζω το καινούργιο μέλος της οικογένειας μας..την Brighitta!!!:D
5 μηνών, χρώματος blue tabby blotched.
]
Eιναι κουκλα, τι ματαρες ειναι αυτες :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ..με εστειλες τωρα!!:hehe::hehe::hehe:
Ειναι θεα..ειναι απιθανη!!Να την χαιρεστε!!:clapup:

χεχεχε!!!
ευχαριστουμε παραα πολυυυ έφη μου!!!:kissing:
είναι μια ντίβα!!!
η σκατούλα ξέρει οτι είναι κουκλάρα και ολο παιρνει πόζες!!!:D:D

Eιναι κουκλα, τι ματαρες ειναι αυτες :D

ευχαριστώ πολύ πολύ!:):)
έχει όντως πολύ εκφραστικα μάτια και πολύ γλυκό προσωπακι!!!
:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ωχ!!Πρώτη φορά βλέπω τέτοια πέρσικη να την χαίρεσαι Τία μου,όπως κι όλα τα μωρά σου!!:):)

ωχ!!Πρώτη φορά βλέπω τέτοια πέρσικη να την χαίρεσαι Τία μου,όπως κι όλα τα μωρά σου!!:):)

ευχαριστώ πολυυ ευτυχίαα μουυ!!!!
:kissing::kissing:

αχ δεν υπάρχει ομορφότερη ράτσα από της περσίας και πολλή καλού "χαραχτριρα" εγώ έχω το michael μου και τον λατρευωωωωωωωω!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ναι όντως οι περσικές είναι έρωτας μεγάλος!!!!
:inlove::inlove::inlove:

τα μωρά μου μεγαλώνουν!!!:)
Οθέλλο/ 2.5 χρονών
311366_2439003615251_1256580314_32959962_47144703_n.jpg

othello4.jpg

325455_2913906847535_264018598_o.jpg

WP_000086.jpg

Λούνα/ 3 χρονών
DSC01122.jpg

DSC01131.jpg

WP_002135.jpg

WP_000070.jpg

Μπριγκίτα
/ 7 μηνών
foto06-12-2012753.jpg

foto06-12-2012748.jpg

foto06-12-2012766.jpg

foto06-12-2012774.jpg

Λιού/ 6.5 μηνών
WP_000540.jpg

WP_000526.jpg

WP_000508.jpg

WP_000553.jpg

WP_000502.jpg

WP_000514.jpg

WP_000586.jpg

Ναι, στειλε και εσυ τωρα αδιαβαστους!:/: Τι πλασματα ειναι αυτα, επαθα την πλακα μου και τι ομορφα περιποιημενα που τα εχεις, μεταξενιο τριχωμα πεντακαθαρο, ματαρες τεραστιες (φτου σκορδα) και τι ανασκελωματα, για μακροβουτια!:clapup::clapup::clapup:

Τα μωρά σου κινδυνεύουν από απαγωγή. Και όχι, δεν θα σου πω που μένω :pfff:

χΑαχαχαχαχαχαχαχα!!
ευχαριστουμεε ευχαριστουμε!!:)
εε έχω μεγάλο έρωτα με αυτά τα πλάσματα οποτε θέλω πάντα να έχουν οτι καλυτερο απο φροντιδα και οχι μονο!:)
πάντως στις ξάπλες είναι πρώτοι!!χαχαχα
και όσο για τα μακροβούτια....και λίγα λες!!:D

Τα μωρά σου κινδυνεύουν από απαγωγή. Και όχι, δεν θα σου πω που μένω :pfff:
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
επειδή πολλοι προσπάθησαν ...έχω λάβει δρακόντια μέτρα ασφαλείας:P:P:P:P
χαχαχαχαχαχα!

:worship::worship::worship::worship::worship: Ενταξει tia πραγματικα ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει, η αληθεια ειναι οτι ειναι ολα του πανεμορφα................

Εντάξει Tia, η αλήθεια είναι πως είχαμε τρελαθεί με τη μπέμπα του ban και θέλαμε να δούμε και τους μεγάλους....

Να ρωτήσω κάτι ? Ο Οθέλλος ασχολείται χρόνια με τη μουσική ?:P

:worship::worship::worship::worship::worship: Ενταξει tia πραγματικα ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει, η αληθεια ειναι οτι ειναι ολα του πανεμορφα................
ευχαριστούμε πολυυ!
αλλα για δες ποιος μιλάει!!!
:D:D:D:D:D:D
να μου φιλήσεις πολύ την μικρή χνουδομπαλιτσα σου που σε λίγο καιρό θα έχει τις διαστάσεις του λιου και της μπριγκίτα!
:clapup::clapup::clapup::clapup:

Εντάξει Tia, η αλήθεια είναι πως είχαμε τρελαθεί με τη μπέμπα του ban και θέλαμε να δούμε και τους μεγάλους....

Να ρωτήσω κάτι ? Ο Οθέλλος ασχολείται χρόνια με τη μουσική ?:P
χαχαχαχαχα!!!
ο οθέλλο σαν γνησιο μέλος μουσικής οικογένειας ξεκινησε μαθήματα πιάνου και κλασσικού τραγουδιού απο 3 μηνών που ήρθε σπίτι μας!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
χαχαχαχαχα!

Τία μου θαύμαζα τα πανέμορφα μωρά σου και είναι αυτή τη στιγμή η Cherry μπροστά στην οθόνη και τις λέω "Cherry μου ,να κοίτα ο μπαμπάς σου κοίτα τι όμορφος που είναι!" και είχε κολλήσει και κοίταγε που γενικά δεν ασχολείται με την οθόνη!!!Δεν πάμε καλά!!Αντιδρούσε σαν να καταλάβαινε τι έβελεπε!!:eek::eek:

Τία μου θαύμαζα τα πανέμορφα μωρά σου και είναι αυτή τη στιγμή η Cherry μπροστά στην οθόνη και τις λέω "Cherry μου ,να κοίτα ο μπαμπάς σου κοίτα τι όμορφος που είναι!" και είχε κολλήσει και κοίταγε που γενικά δεν ασχολείται με την οθόνη!!!Δεν πάμε καλά!!Αντιδρούσε σαν να καταλάβαινε τι έβελεπε!!:eek::eek:
χαχαχαχαχαχα!!!
εμενα θα μου έκανε εντύπωση αν δεν αντιδρούσε!!!
αφου αυτη η μικρή σκατουλίτσα ειναι πανέξυπνη!!!
:D:D:D:D
:inlove::inlove::inlove::inlove:

Liu 7 μηνών
Blue&White harlequin Persian
liu4.jpg

O Liu πρεπει να ειναι διασταυρωση με αρκουδακι, δεν εξηγειται αλλιως, να το χαιρεσαι παντως, ειναι κουκλος !!!

χαχα!
είναι όντως αρκουδίτσος και πολύ ζουζούνος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back