Eιναι κουκλα, τι ματαρες ειναι αυτεςμε παραα πολυ μεγαλη μου χαρά σας παρουσιάζω το καινούργιο μέλος της οικογένειας μας..την Brighitta!!!
5 μηνών, χρώματος blue tabby blotched.
]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΚ..με εστειλες τωρα!!
Ειναι θεα..ειναι απιθανη!!Να την χαιρεστε!!![]()
χεχεχε!!!
ευχαριστουμε παραα πολυυυ έφη μου!!!

είναι μια ντίβα!!!
η σκατούλα ξέρει οτι είναι κουκλάρα και ολο παιρνει πόζες!!!

Eιναι κουκλα, τι ματαρες ειναι αυτες![]()
ευχαριστώ πολύ πολύ!

έχει όντως πολύ εκφραστικα μάτια και πολύ γλυκό προσωπακι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωχ!!Πρώτη φορά βλέπω τέτοια πέρσικη να την χαίρεσαι Τία μου,όπως κι όλα τα μωρά σου!!![]()
ευχαριστώ πολυυ ευτυχίαα μουυ!!!!

MAIKL
Νεοφερμένο μέλος
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οθέλλο/ 2.5 χρονών
Λούνα/ 3 χρονών
Μπριγκίτα/ 7 μηνών
Λιού/ 6.5 μηνών
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τι πλασματα ειναι αυτα, επαθα την πλακα μου και τι ομορφα περιποιημενα που τα εχεις, μεταξενιο τριχωμα πεντακαθαρο, ματαρες τεραστιες (φτου σκορδα) και τι ανασκελωματα, για μακροβουτια!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστουμεε ευχαριστουμε!!

εε έχω μεγάλο έρωτα με αυτά τα πλάσματα οποτε θέλω πάντα να έχουν οτι καλυτερο απο φροντιδα και οχι μονο!

πάντως στις ξάπλες είναι πρώτοι!!χαχαχα
και όσο για τα μακροβούτια....και λίγα λες!!

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα μωρά σου κινδυνεύουν από απαγωγή. Και όχι, δεν θα σου πω που μένω![]()

επειδή πολλοι προσπάθησαν ...έχω λάβει δρακόντια μέτρα ασφαλείας

χαχαχαχαχαχα!

Ενταξει tia πραγματικα ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει, η αληθεια ειναι οτι ειναι ολα του πανεμορφα................Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να ρωτήσω κάτι ? Ο Οθέλλος ασχολείται χρόνια με τη μουσική ?

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστούμε πολυυ!Ενταξει tia πραγματικα ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει, η αληθεια ειναι οτι ειναι ολα του πανεμορφα................
αλλα για δες ποιος μιλάει!!!

να μου φιλήσεις πολύ την μικρή χνουδομπαλιτσα σου που σε λίγο καιρό θα έχει τις διαστάσεις του λιου και της μπριγκίτα!

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχαχα!!!Εντάξει Tia, η αλήθεια είναι πως είχαμε τρελαθεί με τη μπέμπα του ban και θέλαμε να δούμε και τους μεγάλους....
Να ρωτήσω κάτι ? Ο Οθέλλος ασχολείται χρόνια με τη μουσική ?![]()
ο οθέλλο σαν γνησιο μέλος μουσικής οικογένειας ξεκινησε μαθήματα πιάνου και κλασσικού τραγουδιού απο 3 μηνών που ήρθε σπίτι μας!!!

χαχαχαχαχα!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχαχαχα!!!Τία μου θαύμαζα τα πανέμορφα μωρά σου και είναι αυτή τη στιγμή η Cherry μπροστά στην οθόνη και τις λέω "Cherry μου ,να κοίτα ο μπαμπάς σου κοίτα τι όμορφος που είναι!" και είχε κολλήσει και κοίταγε που γενικά δεν ασχολείται με την οθόνη!!!Δεν πάμε καλά!!Αντιδρούσε σαν να καταλάβαινε τι έβελεπε!!![]()
εμενα θα μου έκανε εντύπωση αν δεν αντιδρούσε!!!
αφου αυτη η μικρή σκατουλίτσα ειναι πανέξυπνη!!!

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Blue&White harlequin Persian
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι όντως αρκουδίτσος και πολύ ζουζούνος!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool