Πηγαίνει όλο προς νερού της..

anesperos13

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο anesperos13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
Τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι η Μόζη πηγαινει συνεχεια στην άμμο κάθεται και δε κανει τιποτα.. Βέβαια και ούρα βλέπω κάποια στιγμη κατα τη διαρκεια της μέρας και κόπρανα.

Όμως αυτή πηγαινει χωρις να κανει πολλες φορες και μπορει και καθε 5 λεπτα ωρες της μέρας.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι? Υπαρχει περιπτωση να θελει να δειξει στα μικρα γατια πως να πηγαινουν (ειναι 1μηνος τωρα και τα δυο)? Αλλα πηγαινει χωρις να ειναι αυτα εκει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως είναι καμιά ουρολοίμωξη; Δεν την πας στο γιατρό για σίγουρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγώ ουρολοίμωξη λέω....:hmm:

αν δεν κάνει τίποτα... αν κάνει.. τότε απλά πίνει πολύ νερό απο την ζέστη....

Συμφωνω. Καλο ειναι να την πας στον κτηνιατρο γιατι αν ειναι ουρολοιμωξη θα φερει και πυρετο και ο πυρετος ανορεξία και οχι μονο.. :/:

Έλεγξε την ποσότητα των ούρων .Επίσης αν έχει σταγόνες αίμα .Αν μία γάτα σταματήσει να ουρεί στις 3 ημέρες επέρχεται θάνατος γιατί τοξινώνονται τα νεφρά.Κοίτα αν έχει πυρετό .Θα χρειαστεί να κάνει μία ανάλυση ούρων,χωρίς να πάει το γατί στο γιατρό .Θα τα συλλέξεις την ώρα που πάει στο δοχείο του .Επίσης σταματάς να δίνεις τη τροφή που έδινες μέχρι τώρα και αγοράζεις τροφή ξηρή ή υγρή ειδική ROYAL CANIN S/O Urine ,που έχει χαμηλό φώσφορο και μαγνήσιο.Αν αποδειχθεί ότι έχει ουρολιθίαση θα του δώσει ο γιατρός χαπάκια που είναι πολύ αποτελεσματικά.Το βασικό είναι να μην το καθυστερήσεις και ξεκίνησε κιόλας σήμερα με τη τροφή (πουλιέται σε pet shopσ και οπωσδήποτε σε κτηνιατρεία ,περίπου 15 €

ΝΟΝΗ είσαι Κτηνίατρος?? ή απλά Έμπειρη γατομαμα?? :cool:

ΝΟΝΗ είσαι Κτηνίατρος?? ή απλά Έμπειρη γατομαμα?? :cool:

δειχνει να ειναι πολυ εμπειρη ομως!!!! :)

ανεσπερος περαστικουλια της και πολλα γατοφιλακια!

Eπίσης κοίτα μήπως σε κάποια φάση βγάζει τίποτα σαν ζελεδάκι. ΜΙκρότατο βέβαια, αλλά κάπως στερεοποιημένο. Αν ναι, μάζεψε και αυτό για ανάλυση...
Σε ουρολοίμωξη μου φέρνει κι εμένα... Κατά πάσα πιθανότητα, πας για αντιβιοτικούλια...:hmm:
Ό,τι και να 'ναι, περαστικά σας!:)

Παρατηρησα εδω και 2-3 μερες οτι παει συνεχεια..

Χθες το βραδυ λοιπον καλυψα την αμμο στα σημεια που φαινοταν υγρη για να δω αν θα την ξανα υγρανει.. Και ειχε κανει αρκετα ολο το βραδυ αρα δεν τα κραταει μεσα της.. Για να εχει αμεσο κινδυνο..

Παραυτα την παρατηρω και μπαινει και καθεται και μπορει να μη κανει τιποτα.. Η κατι πολυ λιγο... Νερο πινει αρκετο γιατι τρωει μονο ξηρα τροφη το τελευταιο καιρο..

Τη Perfect fit της δινω γιατι ειναι ζορικη με τις τροφες και οποτε τα καταφέρνω μια που λεγεται NUTRA GOLD super premium αλλα δε πεταει και τη σκουφια της. Εχει ορεξη, τρωει αρκετα και ειναι φυσιολογικη..

Δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει για τα γατακια ετσι??

Δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει για τα γατακια ετσι??
Μπααα, δεν νομίζω...:hmm:

Συμφωνώ κι εγώ ότι για ουρολοίμωξη ακούγεται, όπως το περιγράφεις. Το ίδιο σύμπτωμα έχουν και οι άνθρωποι που πάσχουν από ουρολοίμωξη: νιώθουν συνέχεια ότι πρέπει να πάνε τουαλέτα.
Καλύτερα να την πας στον κτηνίατρο, το πιθανότερο να χρειαστεί κάποια αντιβίωση. Το ότι πινει πολύ νερό πάντως, είναι καλό σ' αυτές τις περιπτώσεις όσο πιο αραιά είναι τα ούρα, τόσο καλύτερα.

Της εβαλα και μια gurmet gold την κατασπαραξε!

Και ειδα τωρα οτι ουρησε παλι.. Μια καλη ποσοτητα..

Θα την παω το απογευμα αν ειναι.. Πως βλεπω αν εχει πυρετο?? Λεω να την παω στον Αιλουρο μιας και εχει παρκινκ.. Γιατι με τρομαζει η ιδεα της Καλλιθεας Πεμπτη εξω απο τα ΖΑΡΑ.. Να δει και τα γατακια τα μικρα!

Θα την παω το απογευμα αν ειναι.. Πως βλεπω αν εχει πυρετο?? Λεω να την παω στον Αιλουρο μιας και εχει παρκινκ.. Γιατι με τρομαζει η ιδεα της Καλλιθεας Πεμπτη εξω απο τα ΖΑΡΑ.. Να δει και τα γατακια τα μικρα!
Βαζεις θερμομετρο στο ποπουδακι και βλεπεις:/:

Θερμόμετρο?? Μου πε ο γιατρος οτι δεν μπορουμε να κανουμε θεραπεια οσο θηλαζει..

Αν ειναι σοβαρο θα πρεπει να σταματησει να θηλαζει..

Θα τη παω το απογευμα..

Θερμόμετρο?? Μου πε ο γιατρος οτι δεν μπορουμε να κανουμε θεραπεια οσο θηλαζει..
Το θερμόμετρο δεν είναι θεραπεία, διαγνωστικό είναι. Αλλά δεν θα σου πρότεινα να της βάλεις θερμόμετρο μόνος σου, αν δεν ξέρεις μπορεί να την πονέσεις. Καλύτερα να το κάνει ο κτηνίατρος όταν του την πας.
Αν ειναι σοβαρο θα πρεπει να σταματησει να θηλαζει..
Αν πρέπει να πάρει αντιβίωση τότε μάλλον ναι, θα πρέπει να σταματήσει. Πόσων εβδομάδων είναι τα μωρά της;

Επίσης μια μέτρηση πυρετού (όχι επιστημονική) είναι αν είναι ζεστή και στεγνή η μυτούλα της και ζεστά τα αυτιά της....

Και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει πυρετό.....:hmm:

Τα μωρα ειναι 32 ημερων τωρα.. Εχει πολυ γαλα ακομα..

Τι θα πρεπει να τρωνε τωρα??

Το καταλαβα με το θερμομετρο..

Να του συλλεξω ουρα απο την αμμο??

Λεω να την παω στον Αιλουρο μιας και εχει παρκινκ..

Παρντόν, ο Αίλουρος έχει πάρκινγκ; Κι εγώ γιατί αφήνω συνήθως το αμάξι με αλάρμ διπλοπαρκαρισμένο στη μέση του δρόμου; Παιδιά πείτε, έχει παρκινγκ?

Επιασα το στηθος της και το ενα εχει πρηστει παρα πολυ.. Το ενα..

Πηγα στο γιατρο μου και ειχε φυγει για μεσημερι. Το κινητο του κλειστο.

Να παρω τηλεφωνο τον Αιλουρο σε αυτο το κινητο που εχει?? Δεν εχω ξαναπαει ποτε.

Εχω *εστει πανω μου.

Τον πηρα..

Μαστιτιδα πρεπει να ειναι.. Η καποια μολυνση στα νεφρα απο τη καισαρικη παραλληλα με μαστιτιδα..

Ειναι σοβαρο?? 6.30 πρεπει να την παω. Θα σκασω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back