anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όμως αυτή πηγαινει χωρις να κανει πολλες φορες και μπορει και καθε 5 λεπτα ωρες της μέρας.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι? Υπαρχει περιπτωση να θελει να δειξει στα μικρα γατια πως να πηγαινουν (ειναι 1μηνος τωρα και τα δυο)? Αλλα πηγαινει χωρις να ειναι αυτα εκει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

αν δεν κάνει τίποτα... αν κάνει.. τότε απλά πίνει πολύ νερό απο την ζέστη....
natalo9
Δραστήριο μέλος

ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ΝΟΝΗ είσαι Κτηνίατρος?? ή απλά Έμπειρη γατομαμα??![]()
δειχνει να ειναι πολυ εμπειρη ομως!!!!
ανεσπερος περαστικουλια της και πολλα γατοφιλακια!
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ουρολοίμωξη μου φέρνει κι εμένα... Κατά πάσα πιθανότητα, πας για αντιβιοτικούλια...

Ό,τι και να 'ναι, περαστικά σας!

anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χθες το βραδυ λοιπον καλυψα την αμμο στα σημεια που φαινοταν υγρη για να δω αν θα την ξανα υγρανει.. Και ειχε κανει αρκετα ολο το βραδυ αρα δεν τα κραταει μεσα της.. Για να εχει αμεσο κινδυνο..
Παραυτα την παρατηρω και μπαινει και καθεται και μπορει να μη κανει τιποτα.. Η κατι πολυ λιγο... Νερο πινει αρκετο γιατι τρωει μονο ξηρα τροφη το τελευταιο καιρο..
Τη Perfect fit της δινω γιατι ειναι ζορικη με τις τροφες και οποτε τα καταφέρνω μια που λεγεται NUTRA GOLD super premium αλλα δε πεταει και τη σκουφια της. Εχει ορεξη, τρωει αρκετα και ειναι φυσιολογικη..
Δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει για τα γατακια ετσι??
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπααα, δεν νομίζω...Δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει για τα γατακια ετσι??

Συμφωνώ κι εγώ ότι για ουρολοίμωξη ακούγεται, όπως το περιγράφεις. Το ίδιο σύμπτωμα έχουν και οι άνθρωποι που πάσχουν από ουρολοίμωξη: νιώθουν συνέχεια ότι πρέπει να πάνε τουαλέτα.
Καλύτερα να την πας στον κτηνίατρο, το πιθανότερο να χρειαστεί κάποια αντιβίωση. Το ότι πινει πολύ νερό πάντως, είναι καλό σ' αυτές τις περιπτώσεις όσο πιο αραιά είναι τα ούρα, τόσο καλύτερα.
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ειδα τωρα οτι ουρησε παλι.. Μια καλη ποσοτητα..
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Βαζεις θερμομετρο στο ποπουδακι και βλεπειςΘα την παω το απογευμα αν ειναι.. Πως βλεπω αν εχει πυρετο?? Λεω να την παω στον Αιλουρο μιας και εχει παρκινκ.. Γιατι με τρομαζει η ιδεα της Καλλιθεας Πεμπτη εξω απο τα ΖΑΡΑ.. Να δει και τα γατακια τα μικρα!

anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ειναι σοβαρο θα πρεπει να σταματησει να θηλαζει..
Θα τη παω το απογευμα..
aretha
Περιβόητο μέλος
Το θερμόμετρο δεν είναι θεραπεία, διαγνωστικό είναι. Αλλά δεν θα σου πρότεινα να της βάλεις θερμόμετρο μόνος σου, αν δεν ξέρεις μπορεί να την πονέσεις. Καλύτερα να το κάνει ο κτηνίατρος όταν του την πας.Θερμόμετρο?? Μου πε ο γιατρος οτι δεν μπορουμε να κανουμε θεραπεια οσο θηλαζει..
Αν πρέπει να πάρει αντιβίωση τότε μάλλον ναι, θα πρέπει να σταματήσει. Πόσων εβδομάδων είναι τα μωρά της;Αν ειναι σοβαρο θα πρεπει να σταματησει να θηλαζει..
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει πυρετό.....

anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι θα πρεπει να τρωνε τωρα??
Το καταλαβα με το θερμομετρο..
Να του συλλεξω ουρα απο την αμμο??
stellak
Διάσημο μέλος
Λεω να την παω στον Αιλουρο μιας και εχει παρκινκ..
Παρντόν, ο Αίλουρος έχει πάρκινγκ; Κι εγώ γιατί αφήνω συνήθως το αμάξι με αλάρμ διπλοπαρκαρισμένο στη μέση του δρόμου; Παιδιά πείτε, έχει παρκινγκ?
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πηγα στο γιατρο μου και ειχε φυγει για μεσημερι. Το κινητο του κλειστο.
Να παρω τηλεφωνο τον Αιλουρο σε αυτο το κινητο που εχει?? Δεν εχω ξαναπαει ποτε.
Εχω *εστει πανω μου.
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαστιτιδα πρεπει να ειναι.. Η καποια μολυνση στα νεφρα απο τη καισαρικη παραλληλα με μαστιτιδα..
Ειναι σοβαρο?? 6.30 πρεπει να την παω. Θα σκασω..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool