Πηγαίνει όλο προς νερού της..

• Thread starter Thread starter Marmanga
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Α... έχουμε περάσει ΚΑΙ μαστίτιδα. Μην τρελαθείς...κοντεύει η ώρα που θα την πας και θα σου πει ο γιατρός. Πάντως, με αντιφλεγμονώδη (νομίζω) και αντιβιοτικά και αυτό περνάει.
Περαστικούλια σας και να μας ενημερώσεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην αγχωνεσαι..ολα καλα θα πανε..:up::up:
Με την αντιβιωση θα περασουν ολα..!!
περιμενουμε νεα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την ειδε ο Αίλουρος.. (Πολυ καλος!!)

Επειδη ειχε φαει δεν μπορουσε να της παρει αιμα.. Μου ειπε οτι ειναι μαστιτιδα και οτι δεν εχει πυρετο αρα μαλλον δεν εχει δημιουργησει αλλα προβληματα στον οργανισμο της.

Ειναι σε καλη κατασταση γενικα.. Μου εδωσε αντιβιοτικο και μου πε οτι αν την δω ανορεξη μεχρι αυριο η σε ασχημη διαθεση θα πρεπει να κανει εξεταση αιματος.. Αλλιως θα παει μια χαρα!

Εχει οιστρο μαλλον και δε ξερω αν ποναει η οχι.. Και αγχωνομαι αλλα οκ..

Δεν πρεπει να θηλασει με τιποτα.. Οποτε δεν την παρακολουθω βαζω στο κλουβι τα μικρα..

Το κακο ειναι οτι δεν τρωνε τη τροφη που μου εδωσε ο γιατρος (κροκετες..) αλλα ειδα οτι κατι λιγο εφαγαν απο τη κονσερβα τη δικη της που της εβαλα για να δω αν εχει ορεξη (τρελαθηκε!)..

Έλα μπράβο, σε δυο-τρεις μέρες το πολύ θα είναι περδίκι! Απλώς τα μωρά θα 'ανεξαρτητοποιηθούν' πιο γρήγορα. :)

Η μαστίτιδα στις γάτες δεν έχει τις επιπλοκές που έχει στους σκύλους.Απλώς θα αχρηστευθεί ο μαστός και δεν θα μπορεί στο μέλλον να θηλασει τα μωρά της από αυτόν.
ps δεν είμαι κτηνίατρος μακάρι να ήμουν ,απλώς έχω αποκτήσει πείρα -συχνά πικρή -επειδή ασχολούμαι πολλά χρόνια

ps δεν είμαι κτηνίατρος μακάρι να ήμουν ,απλώς έχω αποκτήσει πείρα -συχνά πικρή -επειδή ασχολούμαι πολλά χρόνια

ΟΚ :):)

Δεν πειράζει!!! Welcome to the club!!:cool:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περαστικά την...Δοκίμασες να βρεξεις με λίγο χλιαρό νεράκι τις κροκέτες των μωρών;Βάλε τους μία εσύ κοντά στη μυτούλα τους,ή λιώσε την και πασάλιψε λίγο στο στόμα τους,θα μπορέσουν να την φάνε και να καταλάβουν τι είναι.

μπορείς να τους τις ανακατέψεις κροκέτες και κονσέρβα μαζί και θα μαλακώσουν και θα μυρίζουν, σίγουρα θα τις δοκιμάσουν, περαστικά στην μανούλα τους, όλα θα πάνε καλά:)

Πήρα κατι κονσερβες γερμανικες απο πετ σοπ που μου ειπε ειναι καταλληλες για τετοιες περιπτωσεις

VON FEINSTEN kitten λεγονται

Προσπαθησαν να φανε με θέρμη μαλιστα..!

Τωρα δε ξερω τρωνε λιγο αλλα σιγα σιγα φανταζομαι..

Φουσκωσε και ο αλλος μαστος βεβαια αλλα πλεον δεν πηγαινει τουαλετα συνεχεια..Αρα ειναι ενταξει το νεφρο..

Μου ειπε ο αιλουρος ενα σαμπουαν να καθαριζω το μαστο.. Ηerbeden καπως ετσι.. Κανενα φαρμακειο στη νεα σμυρνη??

Περαστικά σας. Για τα μικρούλια μη ανησυχείς σιγα σιγά θα μάθουν να τρώνε

Να της βάλω χαμομηλι για ανακουφισή?? Η δε κανει?? Δε βρηκα το φάρμακο..

απαντηστεεε??????

Δεν έχω ιδέα,ούτε προηγούμενη πείρα από παρόμοιο περιστατικό,γιατί δε στέλνεις ένα ΡΜ στο γιατρό;

Ηerbeden καπως ετσι..
Κατά πάσα πιθανότητα (και με κάθε επιφύλαξη) πρέπει να σου είπε το Hibitane.
Να της βάλω χαμομηλι για ανακουφισή?? Η δε κανει?? Δε βρηκα το φάρμακο..
Το χαμομήλι είναι μεν αντισηπτικό, σε κάποιες περιπτώσεις όμως μπορεί να προκαλέσει αλλεργία, γι' αυτό και έχουν σταματήσει πια οι γιατροί να το προτείνουν. Θα έλεγα καλύτερα να κάνεις άλλη μια βόλτα απ'τα διημερεύοντα φαρμακεία (δες εδώ ποιο σε βολεύει) για το Hibitane, λογικά θα βρεις, είναι πολύ κοινό προϊόν. Διαφορετικά, πάρε πρώτα την έγκριση του γιατρού πριν κάνεις ο,τιδήποτε άλλο.
Περαστικά σας!!

HIBITANE SURG SCRUB ειπε (βρήκα το surg scrub)

αυτα τα φαρμακεια ελπιζω να ειναι ανοιχτο! Παω να πάρω!! ευχαριστω!!

Τι έγινε τελικά....βρήκες φαρμακείο????
Ελπίζω να πάνε όλα καλά για τη γατούλα:)....τα μικρά θα μάθουν να τρώνε σιγά σιγά μην ανησυχείς γι΄αυτά!:) Κοίτα η γάτα πώς τα πάει....:(

Τα μικρα ξεκινησαν να τρωνε κονσερβες ενω κανουν κακα στην αμμο μονα τους!

Αλλα τα ουρα τους τα κρατανε!! Πως θα λυθει αυτο το προβλημα!??

Η γατομαμα παει μια χαρα με τη μαστιτιδα..

Αντε μπραβο..Σιγα σιγα να λυνονται τα προβληματα!! :up::up:

Τα μικρα ξεκινησαν να τρωνε κονσερβες ενω κανουν κακα στην αμμο μονα τους!

Αλλα τα ουρα τους τα κρατανε!! Πως θα λυθει αυτο το προβλημα!??

Η γατομαμα παει μια χαρα με τη μαστιτιδα..

Μπράβο στη γατομαμά...σύντομα θα είναι πάλι τελειως καλά!:up:

Τι εννοείς τα κρατάνε??? Μήπως πάνε κάπου αλλού και δεν το κατάλαβες?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back