Πηγαίνει όλο προς νερού της..

• Thread starter Thread starter mel1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ο φυσικός όμως αποθηλασμός είναι πάντα σταδιακός και ποτέ απότομος. Έτσι ούτε τα γατάκια δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να συνηθίσουν στη στερεά τροφή (η απότομη αλλαγή μπορεί να προκαλέσει πεπτικά προβλήματα όπως διάρροιες κλπ.) ούτε η γάτα παρουσιάζει προβλήματα όπως η μαστίτιδα, επειδή η μείωση της παραγωγής του γάλατος είναι σταδιακή.

Όσο για το πόσο καιρό να θηλάσουν ακόμα αυτό νομίζω ότι είναι δικαίωμα της γάτα και των μωρών της να το αποφασίσουν.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω για τις γάτες παιδιά...αλλά όλα αυτά που λέει η mel ισχύουν και για τις γυναίκες που θηλάζουν.;)..και κάπως έτσι μάλλον είναι και στα ζώα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο φυσικός όμως αποθηλασμός είναι πάντα σταδιακός και ποτέ απότομος. Έτσι ούτε τα γατάκια δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να συνηθίσουν στη στερεά τροφή (η απότομη αλλαγή μπορεί να προκαλέσει πεπτικά προβλήματα όπως διάρροιες κλπ.) ούτε η γάτα παρουσιάζει προβλήματα όπως η μαστίτιδα, επειδή η μείωση της παραγωγής του γάλατος είναι σταδιακή.

Όσο για το πόσο καιρό να θηλάσουν ακόμα αυτό νομίζω ότι είναι δικαίωμα της γάτα και των μωρών της να το αποφασίσουν.......

Νομιζω οτι σε μια συζητηση που ειχα με τον κτηνιατρο μου στο παρελθον μου ειπε κατι αντιστοιχο με αυτο που λεει η mel.Και λογικα να το παρεις αυτη θα ηταν και η πιο λογικη αντιμετωπιση:)

Παντως εχει ξεπρηστει τελειως.. Ευτυχως...
Και πλεον ειναι μεσα στη τρελη χαρα.. Φαινεται σαν να μην εχει καθολου γαλα μεσα..

Επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει, τα off-topic μηνύματα μεταφέρονται για να συνεχιστεί η συζήτηση για το πρόβλημα του Ανέσπερου. Θα σας παρακαλέσω να προσπαθήσετε να μείνετε στο θέμα.

Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που συζητάμε ένα πρόβλημα υγείας να επικρατεί αυτή η γελοία κατάσταση με αντιπαραθέσεις και διαφωνίες για τη φερεγγυότητα του Αίλουρου με πρόφαση τη δεοντολογία, τη στιγμή που τα ίδια τα μέλη που την επικαλούνται σπεύδουν να αμφισβητήσουν τις διαγνώσεις άλλων κτηνιάτρων για να προτείνουν τον δικό τους.

Το παρόν αποτελεί προειδοποίηση. Οποιαδήποτε επανάληψη αυτού του φαινομένου θα θεωρηθεί συνειδητό spamming.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back