Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sly
Νεοφερμένο μέλος
Και τελικά είναι περίπου ενός έτους, όπως διέκρινε η γιατρός από την πλήρως αναπτυγμένη οδοντοστοιχεία της. Το 3-4 μηνών που έγραψα στο πρώτο μου πόστ, ήταν σε σύγκριση με τον γάτο που έχω
, ο οποίος είναι 1.5 έτους και είναι 5.5 κιλά. Η μικρή είναι 2.5 κιλά περίπου. Καλά λέει η γυναίκα μου ότι ο Sly είναι θηρίο
.Όσον αφορά την οικονομική βοήθεια, το μόνο που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή είναι να δείξει βελτιώση στην θεραπεία μέσα σε δέκα μέρες. Μετά έχει ο Θεός. Σας ευχαριστώ πάντως μέσα από την καρδιά μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Και το δικό μου γατάκι όταν το βρηκα, είχε σπάσει τη λεκάνη του και είχε κολλήσει στραβά. Με τη χορήγηση κορτιζόνης, παρατήρησα κάποια βελτίωση (παρόλο που είχε μεσολαβήσει αρκετό διάστημα από το χτύπημα μέχρι να το βρώ). Απ' ότι είχε πει ο κτηνίατρος, όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Στο δικό μου όμως μόνο το ένα πόδι είναι παράλυτο. Το άλλο είναι εντάξει κι ετσι βολεύεται η κατάσταση. Εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βελτιωθεί......
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mην χάνουμε τις ελπίδες μας. Eχω το παράδειγμα του Kαμπουρίνου, του γάτου του μπαμπά μου. Hταν σε άλλη πόλη για δουλειά κάποτε και ταιζε τα αδέσποτα του κήπου του. Eνα απο αυτά ο Kαμπουρίνος μια μέρα πήγε χτυπημένος απο αυτοκίνητο (δεν ξέρω αν τον είδε ή του το είπαν). Eξαφανίστηκε για μια βδομάδα και πήγε σερνόμενος πίσω. Tον πήγε στο γιατρό που του βρήκε γρόμπο στη σπονδυλική στύλη απο το σπάσιμο που έθρεφε. Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέριες, έχουν περάσει 8 χρόνια. Aξίζει όμως να πω για τη θέλησή του για ζωή που θα σου δώσει κουράγιο. Tότε σερνόταν ανεβαίνοντας τη σκάλα με τα μπροστινά πόδια μόνο. Tα παλιότερα χρόνια που τον θυμάμαι κούτσαινε και η καμπούρα του ήταν σε σύσπαση. Eδώ και χρόνια όμως είναι παρα πολύ καλά!!!!! Kανει και τη γυμναστική του ξαπλώνοντας ανάσκελα για πολύ ώρα
O γιατρός είχε πει οτι δεν υπήρχε νόημα να γίνει εγχείρηση. Oτι και δικός του να ήταν δεν θα έκανε. Oύτε φάρμακα. Πιο πολλά ιατρικά δεν ξέρω, ούτε και τον γιατρό. Aυτό που ξέρω όμως, είναι οτι ο Kαμπουρίνος μας, ο πιο γενναίος γάτος που ξέρω, είναι μια χαρά. Δείχνει και μια απίστευτη ευγνωμοσύνη στον πατέρα μου, ακολουθόντας τον παντού. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Kουράγιο λοιπόν καλέ μου Sly και πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά. Eλπίζω να μην σε μπέρδεψα σχετικά με την εγχείρηση. Σε καλό γιατρό μόνο να βρίσκεται. Nα είναι κάποιος με μεγάλη εμπειρία.

Aυτό είναι το καμάρι μας!
Συνημμένα
ladycat
Διάσημο μέλος
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Sly
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα είμαστε στην έβδομη ημέρα της θεραπείας με κορτιζόνη και παρόλο που η μικρή δείχνει γενικά να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που την βρήκαμε, δυστυχώς δεν βλέπω καμμία βελτίωση στα πίσω άκρα.
Ούτε η Κίρα δεν κουνούσε τα πίσω της πόδια και την ουρά της.Κάναμε όμως θεραπεία με κορτιζόνη και τονοτικές ενέσεις για τα νεύρα και τώρα 3 μήνες μέτα το μόνο ''πρόβλημα είναι το αριστερό της ποδαράκι το οποίο το πατάει πάλι αλλά όχι πολύ καλά.
xtina θα ήθελα πολύ να μου πεις, μετά από πόσο καιρό είδες βελτιώση? Ήταν αρκετές μέρες η Κίρα χωρίς να κουνάει τα πόδια της, ή ξεκίνησε να δείχνει σημάδια από την αρχή της θεραπείας?
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Λίγοι θα έκαναν για ένα αδέσποτο αυτό που έκανες εσύ. Ελπίζω να έχει αποτέλεσμα η θεραπεία και να γίνει καλά το ζωάκι, είναι κρίμα. Εύχομαι το καλύτερο για το ψιψίνι και για σένα
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι σου είπε ο γιατρός; Ότι πρέπει μέσα σε 10 μέρες θεραπείας να δεις κίνηση στα πίσω άκρα για να υπάρχουν ελπίδες;
Αν δε βελτιωθεί δεν έχει νόημα η εγχείριση;
Μεγάλος καημός να το βλέπεις έτσι το γατάκι! Είναι κι αδυνατούλα, μικροκαμωμένη...
Συνεχίστε τη θεραπεία και την ελπίδα! Ελπίζουμε κι εμείς μαζί σας!
Υ.Γ.
**
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω.

Ίσως πρέπει να τα περιμένεις όλα (και τα χειρότερα), αλλά να ελπίζεις τα καλύτερα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Sly
Νεοφερμένο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Την έχω μέσα σε ένα καλάθι για γάτες, στο οποίο πάνω από το μαξιλάρι έχω εφημερίδες και πετσέτες. Κάθε βράδυ, αν δουλεύω το πρωϊ, την καθαρίζω με μωρομάντηλα ή βρεγμένο σφουγγάρι και τις αλλάζω τις πετσέτες και τις εφημερίδες.
Είσαι σπουδαίος! Αφού δείχνεις τέτοια ευαισθησία σε ένα ζωάκι, αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις σίγουρα και καταπληκτικός μπαμπάς για το μωράκι που περιμένετε. Μπράβο σου.
Sly
Νεοφερμένο μέλος
Το γατάκι δεν έχει εσωτερική αιμοραγία, αλλιώς θα μας είχε αφήσει τώρα.
Το έντερο λειτουργεί κανονικά.
Καταφέρνει πλέον και γυρνάει μόνη της πλευρό στηριζόμενη στα μπροστινά της πόδια.
Την ρώτησα για πιθανότητα εγχείρησης και μου είπε να βγάλω ακτινογραφίες. Θα παρακαλούσα όποιος ξέρει κτηνίατρο στην περιοχή της Αττικής, κατά προτίμηση κοντά στον Πειραιά, που να έχει δυνατότητα να βγάλει ακτινογραφίες, παρακαλώ ας ενημερώσει.
ΥΓ. Το αν θα γίνει καλός πατέρας θα το δείξει ο χρόνος, το μόνο σίγουρο είναι είναι ότι θα μεταδώσω στα παιδιά μου την αγάπη μου για τα ζώα.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Φαντάζομαι όμως πως περίπτωση από περίπτωση διαφέρει και παίζει ρόλο το είδος του σπασίματος και άλλα πολλά, οπότε δεν ξέρω τι να πω πέρα από το να ελπίζεις το καλύτερο και να προετοιμάζεσαι για το χειρότερο (που το απεύχομαι). Ας μην απογοητευόμαστε. Απ' ότι είδα κι άλλοι είχαν γατάκια (κάποια φαινομενικά καταδικασμένα) που έγιναν καλά.
Αλήθεια με την επέμβαση τι παίζει? Υπάρχουν πιθανότητες να βελτιωθεί η κατασταση? Τι ακριβώς σου είπε η κτηνίατρος?
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Θα ήταν καλύτερα αν είχε βελτιωθεί περισσότερο, αλλά τουλάχιστον δεν μοιάζει να απειλείται άμεσα. Ο δικός μου κτηνίατρος που βγάζει ακτινογραφίες είναι στο Μοσχάτο. Αν σε βολευει να σου δώσω τα στοιχεία του. Μακάρι να πάνε καλά όλα και ότι χρειαστεί θα το βρούμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool