Sly
Νεοφερμένο μέλος
Και δύο φωτό της μικρής
Εν ώρα εργασίας
και εν ώρα παιχνιδιού
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Yπάρχουν ελπίδες, πιστεύω. Bλεπω πόσο την αγαπάς ήδη, Sly κι αυτό ίσως να είναι το παν, τελικά.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Sly είσαι υπέροχος άνθρωπος!
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Μάι να πάνε όλα καλά. Και χαίρομαι που ακούω πως κι άλλαγατάια με παρομοια προβλήματα έγιναν καλά τελκά.μκάρι να βρει εφαρμογή κι εδώ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sly
Νεοφερμένο μέλος
Όταν είδα την ακτινογραφία έμεινα άφωνος
. Η μικρή έχει μία τεράστια γωνίωση στην σπονδυλική στήλη και φαίνεται λες και ο ένας σπόνδυλος έχει μπει μέσα στον άλλον. Ο κτηνίατρος επίσης έμεινε έκπληκτος και μου είπε ότι χρόνια είχε να συναντήσει κάτι παρόμοιο. Αυτό που τον εξέπληξε περισσότερο είναι ότι παρόλη την ζημιά, είναι θαυμα που το γατάκι έχει αισθητικότητα και αντανακλαστικά στα πίσω άκρα, πράγμα που δηλώνει ότι πιθανότατα να μην υπάρχει βλάβη νωτιαίου μυελού.Μου σύστησε χειρούργο-ορθοπεδικό στο Μαρούσι να επικοινωνήσω μαζί του για να συζητήσουμε για εγχείρηση. Πάντως μου είπε για υψηλά κόστη εγχείρησης (1000-1500?) και ότι πρόκειται για πολύ λεπτή επέμβαση. Ποσοστά επιτυχίας δεν ήθελε να μου αναφέρει γιατί δεν ήταν ο τομέας του. Αύριο το πρωί θα επικοινωνήσω με τον χειρούργο για να κλείσω ραντεβού.
Αν καταφέρω αύριο από την δουλειά θα σκανάρω την ακτινογραφία για να την ανεβάσω.
Sly
Νεοφερμένο μέλος
Παρακαλώ τους γιατρούς του forum να πουν την άποψη τους
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι και πολυ μεγαλο το κοστος της επεμβασης...εχεις αποφασισεις να προχωρησεις στην εγχειρηση?
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σέβομαι την άποψη του Ιωάννη, αλλά μιας και ο γιατρός που το εξέτασε έχει αντίθετη γνώμη, θα έλεγα να πας και στον χειρούργο που σου σύστησε. Αυτός άλλωστε είναι και ο πιο αρμόδιος να πει αν υπάρχουν ή όχι πιθανότητες να γίνει καλά η μικρούλα!
Περαστικά και κυρίως κουράγιο.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
mel1
Δρ Παθολογίας Ζώων Συντροφιάς
Τι εννοείς ότι έχει αισθητικότητα; Μήπως ότι όταν πιάνεις τα πίσω πόδια με λαβίδα τα τραβάει ελαφρά; Αυτό δεν είναι εν τω βάθη αίσθηση του άλγους, είναι τα νωτιαία αντανακλαστικά. Για να δεις αν υπάρχει αισθητικότητα πρέπει να τσιμπήσεις πολύ πολύ πολύ δυνατά με τα νύχια σου ή με μια αιμοστατική λαβίδα (ο κτηνίατρός σου), τις μεσοδακτύλιες πτυχές ή τα δάκτυλα και να δεις αντίδραση πόνου, δηλαδή το ζώο πρέπει να τραβήξει βίαια το άκρο, να φωνάξει, να αγριέψει, να γυρίσει πίσω και να προσπαθήσει ακόμα και να δαγκώσει ή να γρατσουνίσει. Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να το δεις σ' αυτό το ζώο.
Τωρα, ποιος εχει δικαιο? Να κανουμε την επεμβαση η οχι? Δεν ειναι το θεμα μας τα χρηματα που θα δωσουμε, αλλα, αν τελικα δεν χρειζοταν η επεμβαση, θα ταλαιπωριθει αδικα και ειναι κριμα.
Γι αυτο, μια δευτερη, ισως και τριτη γνωμη ενος αλλου γιατρου, ισως σε βοηθησει.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
"Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Έχω ήδη έναν γάτο περσίας (αυτόν στο avatar μου) και η γυναίκα μου είναι έγγυος και φοβάμαι την επαφή της με το ζώο. Αυτή την στιγμή δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να περιθάλψω το ζώο όπως αρμόζει στην κατάσταση του. Αν κάποιος ξέρει κάποια φιλοζωική ή προτίθεται να αναλάβει την περίθαλψη του, παρακαλώ ας ενημερώσει".
Στην απόφαση που θα πάρεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω και για να είμαι ειλικρινής δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου. Εάν τελικά αποφασίσεις να συνεχίσεις να το παλεύεις και ο γιατρός σου πεί ότι μπορεί με καλές πιθανότητες όχι για την επιβίωση αλλά για την ποιότητα ζωής τους γατιού και εσένα και ακόμα περισσότερο της γυναίκας σου (λόγω της εγκυμοσύνης της), θυμήθηκα ένα ποστ της Ισμήνης δες το λίγο και επικοινώνησε με το stray.gr μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν και αυτοί: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=22709. Όσο για το οικονομικό σκέλος πιστεύω ότι όλοι μας στα πλαίσια των δυνατοτήτων του ο καθένας μας θα βοηθήσει το γατάκι και εγώ μέσα σ' αυτούς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool