Ismini
Διάσημο μέλος
ασε,τα ταιζω ηδη ξεχωριστα 3 φορες την ημερα.το ενα εχει ειτζ και νευφρικη ανεπαρκεια,οποτε ειδικη τροφ,το αλλο ειτζ και λευχαιμια,οποτε πρεπει να τρωει ξεχωριστα,οποτε και τα αλλα 3 πρεπει να τρωνε ξεχωριστα.εχω τρελαθει
Koυράγιο! Και Μπράβο σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Επειδή τη σκεφτόμουν αυτή την ερώτηση πολύ βρήκα αυτή τη φωτογραφία όταν ο Σίβα ήταν μπουλουκίδιο!![]()
![]()
Παναγία μου! Πως τ'αντέχεις?
Παιδιά εγώ σε ένα τέτοιο πλάσμα τα συγχωρώ όλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Φιλάκια στο Σίβα στην κοιλίτσα και τα πατουσάκια!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Πάντως δοκίμασε το Get Off για τους καναπέδες. Κριμα είναι....
Να και μια φωτο "τώρα που μεγάλωσα...μαύρισε η μούρη μου!"

Mika
Δραστήριο μέλος
γουνομπαλαααακιιι ομορφοοο.....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σας ευχαριστούμε για τα φιλάκια και ανταποδίδουμε!![]()
![]()
![]()
Πάντως δοκίμασε το Get Off για τους καναπέδες. Κριμα είναι....
Να και μια φωτο "τώρα που μεγάλωσα...μαύρισε η μούρη μου!"![]()
Τι να το κάνουμε το Get Off όταν ο Κώστας του ρίχνει συνέχεια το λέιζερ όπου βρει! Get Off στον Κώστα θα βάλω.... Αυτός ο άνθρωπος έχει βαλθεί να μας καταστρέψει το σπίτι. Κουρτίνες, καναπέδες, τα πάντα.... Φταίει μετά ο γατούλης????

Ismini
Διάσημο μέλος
Get Off στον Κώστα θα βάλω....
Είναι κι αυτό μια λύση!
Σαν την κουτση μαρια μας(την οποια φωναζουμε και αλεξαντρουλα τωρα τελευταια), η οποια ειναι μεν αδυνατη, αλλα εχει τοοοοοοοσο μαλλι που μοιαζει 10 κιλα γατα!
Ismini
Διάσημο μέλος
). Μονο μαλλί και κόκκαλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Η δικια μου η χοντρη, αν ειχε και μαλλι...
Ηρθε ο θειος μου προχθες, που εχει να την δει απο το καλοκαιρι, και μου λεει: "Παλι εγκυος ειναι?".
Τρελαθηκα!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
μακια τουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σχεδόν τίποτα... Εχουμε βρει το μπελά μας μ΄αυτόν, γιατί οχι μόνο είναι δύσκολος αλλά έχει κι ακριβά γούστα!ΜΟΝΟ 3,5 !!!!και ειναι και στειρωμενο???δεν τρωει τιποτα?
Ο Σίβα ειναι σίχαμα βρεγμένος...Ισμήνη είναι μια γλύκα ο άτιμος! Ευτυχώς ο δικος μου δεν κάνει πολλές ζημιές (δεν έχω και κουρτίνες), στον καναπέ ξεσπά μερικές φορές αλλά αραιά και που. Αυτό με το μαλλί είναι αλήθεια πάντως, ακόμα και ο Σάκης (που αδύνατο δεν τον λες) όταν τον πλένω και κάθεται η γούνα μένει μισός!
Πάντως κι αυτός δεν κάνει ζημιές (το κατούρημα δεν το μετράω οκ) κι ας πηγαίνει παντού. Λες να το εχουν οι μακρύτριχες? Δηλαδή μήπως είναι πιο ήσυχες απο τις κοντότριχες?
Καλέ δεν είναι χοντρή η Σαρδελίτσα! Πιασιματάκια έχει!Πω πω...
Η δικια μου η χοντρη, αν ειχε και μαλλι...
Ηρθε ο θειος μου προχθες, που εχει να την δει απο το καλοκαιρι, και μου λεει: "Παλι εγκυος ειναι?".
Τρελαθηκα!

anabou
Διάσημο μέλος
Τέλος την πρώτη φορά που έπλυνα τον Σάκη κατάλαβα πλήρως την σημασία της φράσης "Είναι σαν βρεγμένη γάτα"! Ένα χάλι μαύρο!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως δεν ξέρω τι να κάνω..2η μέρα που ξύπνησα και μάζευα σκ@@@@@.

Ismini
Διάσημο μέλος

Α υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή.... Υπομονή!Πάντως δεν ξέρω τι να κάνω..2η μέρα που ξύπνησα και μάζευα σκ@@@@@.![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
γιατι μωρε ο καημενος??(και εσυ που καθαριζεις βεβαια)...Παιδιά το πρόβλημα μας χειροτερεύει. Ο ποκίτο τα κάνει όπου βρει. Κιας είναι καθαρή η άμμος τους. Πέρασα από το γιατρό σήμερα και μου είπε ότι μάλλον θέμα συμπεριφοράς είναι και όχι υγείας, αλλά ούτως η άλλως το άλλο Σάββατο πάμε για στείρωση και θα τον δει τότε.
Πάντως δεν ξέρω τι να κάνω..2η μέρα που ξύπνησα και μάζευα σκ@@@@@.![]()
μηπως θελει να σου πει κατι???
rotonda
Δραστήριο μέλος
Παιδιά το πρόβλημα μας χειροτερεύει. Ο ποκίτο τα κάνει όπου βρει. Κιας είναι καθαρή η άμμος τους. Πέρασα από το γιατρό σήμερα και μου είπε ότι μάλλον θέμα συμπεριφοράς είναι και όχι υγείας, αλλά ούτως η άλλως το άλλο Σάββατο πάμε για στείρωση και θα τον δει τότε.
Πάντως δεν ξέρω τι να κάνω..2η μέρα που ξύπνησα και μάζευα σκ@@@@@.![]()
Κατερίνα, μίλησα με την άλλη την Κατερίνα (τη φίλη μου που έχεις γνωρίσει) που είναι έμπειρη "γατοσυλλέκτρια", και το πρώτο που μου είπε είναι ότι μάλλον ήρθε η ώρα της στείρωσης. Οπότε, αφού το έχεις ήδη κανονίσει, είσαι σε καλό δρόμο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool