Πιπί σε γλάστρα!

ασε,τα ταιζω ηδη ξεχωριστα 3 φορες την ημερα.το ενα εχει ειτζ και νευφρικη ανεπαρκεια,οποτε ειδικη τροφ,το αλλο ειτζ και λευχαιμια,οποτε πρεπει να τρωει ξεχωριστα,οποτε και τα αλλα 3 πρεπει να τρωνε ξεχωριστα.εχω τρελαθει
:/: :/: Koυράγιο! Και Μπράβο σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink: :blink: :blink: Παναγία μου! Πως τ'αντέχεις?
Επειδή τη σκεφτόμουν αυτή την ερώτηση πολύ βρήκα αυτή τη φωτογραφία όταν ο Σίβα ήταν μπουλουκίδιο!
Παιδιά εγώ σε ένα τέτοιο πλάσμα τα συγχωρώ όλα! :inlove: :inlove: :inlove:

Όπως εγώ συγχωρώ τις σχισμένες κουρτίνες, τις τρίχες στα σεντόνια, τις γρατζουνιές στους ακριβούς δερμάτινους καναπέδες,την κατάληψη στο κρεββάτι και άλλα πολλά!:lol: :lol: :lol:
Φιλάκια στο Σίβα στην κοιλίτσα και τα πατουσάκια!!!:redface: :inlove: :inlove:

Σας ευχαριστούμε για τα φιλάκια και ανταποδίδουμε!:inlove: :baby: :inlove:
Πάντως δοκίμασε το Get Off για τους καναπέδες. Κριμα είναι....

Να και μια φωτο "τώρα που μεγάλωσα...μαύρισε η μούρη μου!":/:

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: γουνομπαλαααακιιι ομορφοοο.....:D

Σας ευχαριστούμε για τα φιλάκια και ανταποδίδουμε!:inlove: :baby: :inlove:
Πάντως δοκίμασε το Get Off για τους καναπέδες. Κριμα είναι....

Να και μια φωτο "τώρα που μεγάλωσα...μαύρισε η μούρη μου!":/:

Τι να το κάνουμε το Get Off όταν ο Κώστας του ρίχνει συνέχεια το λέιζερ όπου βρει! Get Off στον Κώστα θα βάλω.... Αυτός ο άνθρωπος έχει βαλθεί να μας καταστρέψει το σπίτι. Κουρτίνες, καναπέδες, τα πάντα.... Φταίει μετά ο γατούλης????:confused:

Ισμηνη, 5 κιλα ο γατος, και 5 κιλα το "μαλλι"του, μην ξαναπαραπονεθεις οτι ειναι αδυνατος!
Σαν την κουτση μαρια μας(την οποια φωναζουμε και αλεξαντρουλα τωρα τελευταια), η οποια ειναι μεν αδυνατη, αλλα εχει τοοοοοοοσο μαλλι που μοιαζει 10 κιλα γατα!

3,5 κιλά ειναι! (Ξεγελάει πολύ το μαλλί...:) ). Μονο μαλλί και κόκκαλα...

ΜΟΝΟ 3,5 !!!!και ειναι και στειρωμενο???δεν τρωει τιποτα?

Ισμήνη είναι μια γλύκα ο άτιμος! Ευτυχώς ο δικος μου δεν κάνει πολλές ζημιές (δεν έχω και κουρτίνες), στον καναπέ ξεσπά μερικές φορές αλλά αραιά και που. Αυτό με το μαλλί είναι αλήθεια πάντως, ακόμα και ο Σάκης (που αδύνατο δεν τον λες) όταν τον πλένω και κάθεται η γούνα μένει μισός!

Πω πω...
Η δικια μου η χοντρη, αν ειχε και μαλλι...
Ηρθε ο θειος μου προχθες, που εχει να την δει απο το καλοκαιρι, και μου λεει: "Παλι εγκυος ειναι?".
Τρελαθηκα!

χιχιχι καλε τη χνουδομπαλιτσα ειναι αυτη βρε το σιβακο κουκλακι ειναι το ατιμο:D μακια του

ΜΟΝΟ 3,5 !!!!και ειναι και στειρωμενο???δεν τρωει τιποτα?
Σχεδόν τίποτα... Εχουμε βρει το μπελά μας μ΄αυτόν, γιατί οχι μόνο είναι δύσκολος αλλά έχει κι ακριβά γούστα!:down:

Ισμήνη είναι μια γλύκα ο άτιμος! Ευτυχώς ο δικος μου δεν κάνει πολλές ζημιές (δεν έχω και κουρτίνες), στον καναπέ ξεσπά μερικές φορές αλλά αραιά και που. Αυτό με το μαλλί είναι αλήθεια πάντως, ακόμα και ο Σάκης (που αδύνατο δεν τον λες) όταν τον πλένω και κάθεται η γούνα μένει μισός!
Ο Σίβα ειναι σίχαμα βρεγμένος...
Πάντως κι αυτός δεν κάνει ζημιές (το κατούρημα δεν το μετράω οκ) κι ας πηγαίνει παντού. Λες να το εχουν οι μακρύτριχες? Δηλαδή μήπως είναι πιο ήσυχες απο τις κοντότριχες?

Πω πω...
Η δικια μου η χοντρη, αν ειχε και μαλλι...
Ηρθε ο θειος μου προχθες, που εχει να την δει απο το καλοκαιρι, και μου λεει: "Παλι εγκυος ειναι?".
Τρελαθηκα!
Καλέ δεν είναι χοντρή η Σαρδελίτσα! Πιασιματάκια έχει!:)

Εμένα πάλι τρώει τα πάντα! Και πολλές φορές προτιμά τα φτηνά από τα ακριβά (αυτό είναι πολύ εκνευριστικό, να τα έχω σκάσει και να του έχω πάρει hills κι αυτός να θέλει να φάει τα frieskies που ταΐζω τον Τομ). Ούτε εμένα μου φαίνεται χοντρή η Σαρδελίτσα (βέβαια αμα συνηθίσεις να βλέπεις τον Σάκη κάθε άλλη γάτα μινιόν σου φαίνεται).

Τέλος την πρώτη φορά που έπλυνα τον Σάκη κατάλαβα πλήρως την σημασία της φράσης "Είναι σαν βρεγμένη γάτα"! Ένα χάλι μαύρο!

Παιδιά το πρόβλημα μας χειροτερεύει. Ο ποκίτο τα κάνει όπου βρει. Κιας είναι καθαρή η άμμος τους. Πέρασα από το γιατρό σήμερα και μου είπε ότι μάλλον θέμα συμπεριφοράς είναι και όχι υγείας, αλλά ούτως η άλλως το άλλο Σάββατο πάμε για στείρωση και θα τον δει τότε.
Πάντως δεν ξέρω τι να κάνω..2η μέρα που ξύπνησα και μάζευα σκ@@@@@. :mad:

Ο μπαμπάς μου, που έχει τη συνήθεια να στουμπώνει στο φαγητό τα δικά του μέχρι σκασμού, όποτε έρχεται πάει και χαϊδεύει το Σίβα και του λέει (επίτηδες για να μας τη σπάει): " Κακομοίρη πώς είσαι ετσι? Δεν σε ταϊζουν,εεεεεεεεεεεεεε?":mad:

Α υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή.... Υπομονή!:/:

Παιδιά το πρόβλημα μας χειροτερεύει. Ο ποκίτο τα κάνει όπου βρει. Κιας είναι καθαρή η άμμος τους. Πέρασα από το γιατρό σήμερα και μου είπε ότι μάλλον θέμα συμπεριφοράς είναι και όχι υγείας, αλλά ούτως η άλλως το άλλο Σάββατο πάμε για στείρωση και θα τον δει τότε.
γιατι μωρε ο καημενος??(και εσυ που καθαριζεις βεβαια)...
μηπως θελει να σου πει κατι???

Κατερίνα, μίλησα με την άλλη την Κατερίνα (τη φίλη μου που έχεις γνωρίσει) που είναι έμπειρη "γατοσυλλέκτρια", και το πρώτο που μου είπε είναι ότι μάλλον ήρθε η ώρα της στείρωσης. Οπότε, αφού το έχεις ήδη κανονίσει, είσαι σε καλό δρόμο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back