Πιπί σε γλάστρα!

γιατι μωρε ο καημενος??(και εσυ που καθαριζεις βεβαια)...
μηπως θελει να σου πει κατι???
ο γιατρός λέει ότι μάλλον κάτι τον ενόχλησε και έτσι αντιδρά. Τώρα τι...? Άβυσσος η ψυχήτου Ποκίτο.
Κατερίνα, μίλησα με την άλλη την Κατερίνα (τη φίλη μου που έχεις γνωρίσει) που είναι έμπειρη "γατοσυλλέκτρια", και το πρώτο που μου είπε είναι ότι μάλλον ήρθε η ώρα της στείρωσης. Οπότε, αφού το έχεις ήδη κανονίσει, είσαι σε καλό δρόμο...
Λίλυ μου, δεν κάνει τσίσα. Κακά κάνει. Όπου του ρθει. Κι αυτό "μαρκάρισμα" είναι? Ούτως η άλλως το άλλο Σάββατο πάμε για στείρωση΄. Έχει αρχίσει και κλαίγεται όλη μέρα. Ο Ποκίτο που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε, που 5 μήνες είχε νιαουρίσει 2 φορές, τώρα μρρρρρρ και μρρρρ όλη μέρα είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο γιατρός λέει ότι μάλλον κάτι τον ενόχλησε και έτσι αντιδρά. (...) Κακά κάνει. Όπου του ρθει. Κι αυτό "μαρκάρισμα" είναι? Ούτως η άλλως το άλλο Σάββατο πάμε για στείρωση΄. Έχει αρχίσει και κλαίγεται όλη μέρα. Ο Ποκίτο που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε, που 5 μήνες είχε νιαουρίσει 2 φορές, τώρα μρρρρρρ και μρρρρ όλη μέρα είναι.

Ναι, και τα κακά μπορεί να είναι μαρκάρισμα (γι' αυτό όσο πιο ανασφαλής είναι μια γάτα, με τόσο μεγαλύτερη "επιμέλεια" τα θάβει). Σίγουρα κάτι θέλει ο Ποκίτο. Μήπως ακούγονται γάτες από κάτω να φωνάζουν και να κάνουν... όργια; (αν ναι, έχε το νου σου στο μπαλκόνι). Μήπως τους άλλαξες μάρκα άμμου; Γενικά, κρίνοντας από τα δικά μου γατιά, έχω καταλήξει ότι μια αλλαγή συμπεριφοράς μπορεί να οφείλεται σε ένα συνδυασμό παραγόντων: π.χ. και αρχίζει να ζητάει γάτα ο Ποκίτο και συνέβη κάποια αλλαγή στο σπίτι. Α! Μην ξεχνάς ότι είχατε λείψει και μερικές μέρες, για πρώτη φορά νομίζω. Και αυτό μπορεί να έχει επηρεάσει την εξέλιξη της κατάστασης- σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ποκίτο μεγαλώνει και γίνεται κυριαρχικός. Τέλος πάντων, ο γιατρός θα ξέρει καλύτερα και θα σου πει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, και τα κακά μπορεί να είναι μαρκάρισμα (γι' αυτό όσο πιο ανασφαλής είναι μια γάτα, με τόσο μεγαλύτερη "επιμέλεια" τα θάβει). Σίγουρα κάτι θέλει ο Ποκίτο. Μήπως ακούγονται γάτες από κάτω να φωνάζουν και να κάνουν... όργια; (αν ναι, έχε το νου σου στο μπαλκόνι). Μήπως τους άλλαξες μάρκα άμμου; Γενικά, κρίνοντας από τα δικά μου γατιά, έχω καταλήξει ότι μια αλλαγή συμπεριφοράς μπορεί να οφείλεται σε ένα συνδυασμό παραγόντων: π.χ. και αρχίζει να ζητάει γάτα ο Ποκίτο και συνέβη κάποια αλλαγή στο σπίτι. Α! Μην ξεχνάς ότι είχατε λείψει και μερικές μέρες, για πρώτη φορά νομίζω. Και αυτό μπορεί να έχει επηρεάσει την εξέλιξη της κατάστασης- σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ποκίτο μεγαλώνει και γίνεται κυριαρχικός. Τέλος πάντων, ο γιατρός θα ξέρει καλύτερα και θα σου πει.
Άρα ο Πέπε είναι απίστευτα ανασφαλής. Το μανάρι μου, μέχρι που θάβει και του Ποκίτο, αν δεν τα θάψει ο ίδιος καλά!:)
Όχι, και όχι.
αυτό θα μπορούσε να τον έχει πειράξει, αλλά το μεγάλο "κακό" άρχισε 3-4 μέρες μετά που γυρίσαμε. :hmm:
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι 1 εβδομάδα υπομονή. Μετά θα μας πει και ο γιατρός και θα δουμε αν υπάρξει βελτίωση με τη στείρωση.

υγ: Δώσε χαιρετισματα στην Κατερίνα!

Ευχαρίστως! Η έρμη τώρα περιμένει να της φέρουν για προσωρινή φιλοξενία μια γέρικη... κατσίκα (που όδευε κατά χασάπη μεριά), για να προσπαθήσει να της βρει σπίτι!!!!!!

Ευχαρίστως! Η έρμη τώρα περιμένει να της φέρουν για προσωρινή φιλοξενία μια γέρικη... κατσίκα (που όδευε κατά χασάπη μεριά), για να προσπαθήσει να της βρει σπίτι!!!!!!
Δεν το πιστεύω. Πρώτα το αδέσποτο... γαιδούρι που είχε βρει, μετά η κατσίκα. Απίστευτη, για όλα τα ζωάκια τρέχει. Μπράβο της! :) :up:

Σημερα πηρα και εγω κρυσταλικη αμμο!Απο αυριο θα σας πω εντυπωσεις!

Άρα ο Πέπε είναι απίστευτα ανασφαλής. Το μανάρι μου, μέχρι που θάβει και του Ποκίτο, αν δεν τα θάψει ο ίδιος καλά!:)
Όχι, και όχι.
αυτό θα μπορούσε να τον έχει πειράξει, αλλά το μεγάλο "κακό" άρχισε 3-4 μέρες μετά που γυρίσαμε. :hmm:
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι 1 εβδομάδα υπομονή. Μετά θα μας πει και ο γιατρός και θα δουμε αν υπάρξει βελτίωση με τη στείρωση.

Kατερίνα διάβασε εδώ: https://www.ailouros.gr/Γάτα/Συμπεριφορά/Ζωτικήπεριοχή/tabid/173/Default.aspx
Εχει πολυ καλες πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των γάτων.
Επίσης κι εδω: https://www.ailouros.gr/Προβλήματα/Εκτόςαμμολεκάνης/tabid/160/Default.aspx

Ισμήνη ευχαριστώ πάρα πολύ. Και τώρα που το ξανασκέφτομαι ξέρετε τι διαπιστώνω? Ότι πάει και τα κάνει σε σημεία που γενικά "αράζει" ο μικρός. :hmm: Μάλλον θέλει να επιβληθεί, αλλά...δεν θα του περάσει!! :P

Δεν μου λετε κατι:η κρυσταλικη αμμος, στα σημεια που κατουραει η γατα γινετε κιτρινη?

Δεν μου λετε κατι:η κρυσταλικη αμμος, στα σημεια που κατουραει η γατα γινετε κιτρινη?

ναι!:) και μενα μου ειχε φανει περιεργο στην αρχη!

Κάνουν κακά στις γλάστρες

[FONT=&quot]Καλημέρα.Τα μικρά που έχουμε στην βεράντα-αυλή μας πηγαίνουν συνέχεια στις γλάστρες για να κάνουν τα κακάκια τους.Τώρα με τη ζέστη εκτός του ότι μυρίζει,μαζεύονται μύγες και γενικώς αποτελούν εστία μολύνσεως.Τι μπορώ να κάνω ή να βάλω στο χώμα για να σταματήσουν να πηγαίνουν.Εχω πετάξει ήδη 3 γλάστρες:/: [/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πας στη Νταμούχαρη και θα μαζέψεις μερικά από τα τέλεια κατάλευκα και μεγάλα βότσαλα που έχει η παραλία. Θα τα στρώσεις στις γλάστρες σου και τα μωρά δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτε στο χώμα αφού δεν θα μπορούν να σηκώσουν τα βότσαλα. Ελπίζω να υπάρχει αλλού στον κήπο "τουαλέτα" για τα νινάκια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπίζω να πιάσει.Ξέρεις τι διαολάκια είναι?Είχα καλαμάκια από παλιά στις γλάστρες και τα βγάζουν,παίζουν,δαγκώνουν και μετά μου αφήνουν και από μια σκατούλα:confused:και είναι 4 παρακαλώ.Ευκαιρία για μπανάκι..:up:

Αυτό με τα βότσαλα είναι καταπληκτική ιδέα κ σαν διακόσμηση :up: επίσης μπορείς να ρήξεις πιπέρι ή να σκεπάσεις το χώμα της γλάστρας με σακούλα ή χαρτί. Επίσης αν μπορείς (από θέμα χώρου) βάλε μία τουαλέτα με άμμο κανονική να πάνε εκεί μέσα κ να αφήνουν τις γλάστρες ήσυχες

Αυτό με τα βότσαλα είναι καταπληκτική ιδέα κ σαν διακόσμηση :up:

Χρόνια έφερνε αποτελέσματα με τις ιδιοτροπίες του Σεβάχ μου που τρελαινόταν για κηπουρική (πέταγε το χώμα έξω για πλάκα, όχι για τουαλέτα:)) Κι αν δεις τι ωραία βότσαλα έχει η Νταμούχαρη!:up:

επίσης μπορείς να ρήξεις πιπέρι

όχι μωρέ πιπέρι, μην πάνε και βάλουν τα μυτάκια τους:(

αυτό λέω να κάνω.θα γεμίσω με πέτρες τις γλάστρες και μια ζαρντινιέρα με άμμο και ότι γίνει..

Επίσης αν μπορείς (από θέμα χώρου) βάλε μία τουαλέτα με άμμο κανονική να πάνε εκεί μέσα κ να αφήνουν τις γλάστρες ήσυχες

Αυτό είναι καλή ιδέα, αλλά μόνο σε συνδυασμό με βότσαλα ή με κάποιο πλαστικό πλέγμα στη γλάστρα (το οποίο δεν είναι τόσο ωραίο αισθητικά, αλλά καλή προσωρινή λύση). Η αλήθεια είναι ότι αν έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε χώμα και στα χαλικάκια της άμμου τους, δεν είναι χαζά να πάνε στα χαλίκα.:P Κάπως έτσι μου έκαψε ο Φένστερ ένα δεντράκι.:down:

τότε γιατί λένε ότι κάνουν καλό λίπασμα οι σκατούλες των ζώων?:confused:

Των φυτοφάγων μόνο - νομίζω ότι τα κόπρανα των σαρκοφάγων θεωρούνται ακατάλληλα λόγω διαφορετικής σύστασης.
Πάντως ο Φένστερ δεν έκανε μόνο το χοντρό του στη γλάστρα.:mad:

Ο δικός σου είναι άντρας της παλιάς σχολής, με αρ-χ-ές.Οπως είχανε παλιά οι μονοκατοικίες το καμπινέ έξω και το μπάνιο μέσα.Εκανε τις βρωμοδουλειές του εκτός σπιτιού και μετά κύριος,στα σαλόνια:blink::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back