Πιπί σε γλάστρα!

Πονεμένη ιστορία γλάστρες-γάτες:mad::mad::mad: ο γάτος που είχα παλιά, ο Μάμπο ενω τα εκανε κανονικά στην άμμο του, όποτε έβγαινε στο μπαλκόνι,πάντα μα πάντα τα εκανε - από όλα εννοείτε - κ στις γλάστρες. Σε όλες όμως. Θυμάμαι είχα στο παλιό σπίτι ζαρντινιέρες κ τις είχε καραβρωμίσει όλες:lol::lol::lol: τελικά σώθηκα εν μέρει με τα βότσαλα, και μετά με δύο πορτάκια τον περιόρισα σε ένα μέρος τους μπαλκονιού χωρίς γλάστρες.

Κ της μαμας μου τα τέρατα τα ίδια κάνουν, κ ας έχουν την άμμο δίπλα, όποτε τους κατέβει, τσουπ στις γλάστρες, οι μαμά μου φύτεψε μέσα στις μεγάλες γλάστρες διάφορα άλλα πυκνά ανθισμένα και έβαλε κ βότσαλα... η ζωζεφίνα όμως, έφαγε τα ανθισμένα και έκανε κακά στο χώμα:/::/::/::/:

Τα δικά μου δεν είχαν την ευκαιρία, αγόρασα δυο σακιά βότσαλα στο φυσικό χρώμα της πέτρας, να μοιάζει με την τερακότα γλάστρα, τίγκαρα τις γλάστρες :up::up::up: κ τώρα απλά ανεβαίνουν στα βότσαλα και κάθονται.... ούτε πιπέρια, ούτε τίποτα, πλέγμα ή βότσαλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι μωρέ πιπέρι, μην πάνε και βάλουν τα μυτάκια τους:(
το πιπερι λειτουργει σαν αποθητικό για την γάτα όπως κ το άρωμα των εσπεριδοειδών, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος για τα γατουλάκια
τότε γιατί λένε ότι κάνουν καλό λίπασμα οι σκατούλες των ζώων?:confused:
Όχι όλων των ζώων αλλά κ αυτών που κάνει για λίπασμα δεν το βάζουν κατευθείαν ξερένεται πρώτα (ή κάτι τέτοιο) κ μετά το χρησιμοποιούν γιατί αλλιώς τα φυτά μαραίνονται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ητη

εχεις ακοθστα τισ οδοντογλιφιδες στις γλαστρες???????:P:P:Pχαχαχαχαχαχαχα

εχεις ακοθστα τισ οδοντογλιφιδες στις γλαστρες???????:P:P:Pχαχαχαχαχαχαχα
Μην είσαι ανάγωγο, χρυσό μου.
Και μη γράφεις με τόσο μεγάλα γράμματα. Πρεσβυωπία έχεις;

Μη ξεχάσεις να πλύνεις με νερό βρύσης τις πέτρες που θα φέρεις από την παραλία, γιατί μετά θα παραπονιέσαι για "ασπρίλες" στις γλάστρες σου και δε θα φταίει το γατί!! :P
Δοκίμασε να τις βουτήξεις και να χώσεις το μουτράκι τους στα σκατουλάκια (όχι υπερβολές, έτσι κι αλλιώς ξέρουν ότι έχουν κάνει σκανταλιά) και μετά με επιτατικό σταθερό ύφος (όχι αγριοφωνάρες- δεν πιάνει) να τις μαλώσεις. Σε μέτα έπιασε όταν βρέχαν τα ...μάρμαρα της σκάλας. Ακόμα προσπαθώ να ξεμυρίσω τα μάρμαρα ...

?

κλ οκ μην το κανεις θεμα !!!!!!!!!!!!!!!! :hmm: θα γραφω με μικρα !!!!!!!!!!!

Τα δικά μου δεν είχαν την ευκαιρία, αγόρασα δυο σακιά βότσαλα στο φυσικό χρώμα της πέτρας, να μοιάζει με την τερακότα γλάστρα, τίγκαρα τις γλάστρες :up::up::up: κ τώρα απλά ανεβαίνουν στα βότσαλα και κάθονται.... ούτε πιπέρια, ούτε τίποτα, πλέγμα ή βότσαλα!!!
επειδή μάλλον η παραλία δε θα με δει φέτος για να μαζέψω πέτρες,από που μπορώ να αγοράσω?

Έχει στο Praktiker, στα είδη κήπου, και σε όλα τα παρόμοια μαγαζιά (Leroy Merlin κ.λπ.).

Σ'ευχαριστώ Αλικάκι θα πάω...καλά πως μεγάλωσε έτσι το μαργκουδάκι?:inlove::inlove:

καλά πως μεγάλωσε έτσι το μαργκουδάκι?:inlove::inlove:
Είδες; Τρώει όοοοοοολο της το φαΐ :P

Α! και για να μείνω on topic, έχε υπόψη σου ότι τα βότσαλα τα πουλάνε κατά μέγεθος: μην πάρετε τα πολύ μικρά γιατί είναι ελαφρά και τα γατόνια τα πετάνε εύκολα έξω από τις γλάστρες.

επειδή μάλλον η παραλία δε θα με δει φέτος για να μαζέψω πέτρες,από που μπορώ να αγοράσω?

εγώ αγόρασα δύο σακιά από το Leroy merlin, νομίζω 12? το σακί, το μεγάλο μέγεθος, συμφωνώ κ εγώ όχι μικρές γιατί χώνονται μέσα στο χώμα.
Να προσέχεις στο πότισμα όμως, θέλει σιγά σιγά γιατί αλλιώς βγαίνει το χώμα πάνω από τις πέτρες και είναι κ αντιαισθητικό και πάλι λερωνονται οι γάτες αν ανέβουν επάνω;););)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back