Πληγή δίπλα στο αφτί

vaso1987

Νεοφερμένο μέλος

Η vaso1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
καλησπερα!!!μολις ηρθε ο γατος μου να του βαλω φαγητο και ειδα διπλα στο αφτι του μια πληγη ..ισως απο αλλη γατα αδεσποτη...μεχρι να βρω την κτηνιατρο τι μπορω να κανω????ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφφφ !!:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μέχρι σήμερα δεν υπήρχε τίποτα;
πρόσεξες αν λείπουν τρίχες;
μήπως είχε κάποιο ερεθισμό και το έξυσε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γαζούλα και πλύσιμο με αραιωμένο μπεταντίν.
Υποθέτω ότι βγαίνει έξω, και δεν είναι στειρωμένος ε?.....:(

δε μπορω να δω αν λειπουν τριχες γιατι ειναι κολλημενες στο κεφαλακι του γυρω γυρω απο την πληγη..σκεφτηκα να του κανω πλυσεις με χαμομηλακι και του βραζω τωρα..ειναι καλυτερο το αραιωμενο betadine ??χθεσ δεν υπηρχε τιποτα σιγουρα..

βγαινει εξω γιατι εχω αυλη με δεντρα και γλαστρες και ειναι καλυτερα νομιζω γι αυτον..στειρωμενος δεν ειναι γιατι μας ειπε η γιατρος να τον παμε γυρω στα Χριστουγεννα...εχει σημασια??:(:(

Έχει σημασία γιατί είναι λόγος καυγάδων και επικράτησης με τα άλλα αστείρωτα αρσενικά για τα θηλυκά...:(

Που απο αυτές τις γραντζουνιές, μεταδίδονται και αρρώστιες όπως το ainds, η λευχαιμία κ.α.

Αν δεν είναι αλλεργικός στο χαμομήλι, κάνει και αυτό....

Έχει σημασία γιατί είναι λόγος καυγάδων και επικράτησης με τα άλλα αστείρωτα αρσενικά για τα θηλυκά...:(

Που απο αυτές τις γραντζουνιές, μεταδίδονται και αρρώστιες όπως το ainds, η λευχαιμία κ.α.

φφφφφφφφφφφ!!!!!!!!ελπιζω να μην τα παθει ολα αυτα τωρα γιατι θα παθω εγκεφαλικο!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(

Καλύτερα να μην τον αφήνεις έξω μέχρι να στειρωθεί, και να του φύγουν όλες οι ορμόνες...
και μετά θα έλεγα... γιατί όσο νάναι... Αθήνα είναι..

Καλύτερα να μην τον αφήνεις έξω μέχρι να στειρωθεί, και να του φύγουν όλες οι ορμόνες...
και μετά θα έλεγα... γιατί όσο νάναι... Αθήνα είναι..

εχεις δικιο καπως ετσι ειναι η πληγη του και ειδα τωρα που του εκανα με το χαμομηλι πως οντως λειπουν καποιες τριχουλες

Picture170.jpg

Η κοπέλα εννοούσε ότι είναι μύκητας... στρογγυλό χωρίς πληγή, να λείπουν τρίχες, και απλά δεν το είχες δεί. Αν προϋπήρχε, και είναι μύκητας, δεν είναι απο τον καβγά η γρατζουνιά.

Αν είναι πληγή απο νυχιά ,είναι απο γάτα...
Να είναι απόστημα και να έσκασε, και να μην το κατάλαβες?

Δεν μπορώ να καταλάβω απο την φώτο.. σαν σκασμένο απόστημα φαίνεται.. ή χαρακιά..

Επίσης,
θέμα με τα αυτιά του έχει? Δηλ τον βλέπεις να ξύνεται έντονα? Γιατί μπορεί και να το έκανε μόνος του...αν έχει ωτίτιδα ή κάτι άλλο...

Η κοπέλα εννοούσε ότι είναι μύκητας... στρογγυλό χωρίς πληγή, να λείπουν τρίχες, και απλά δεν το είχες δεί. Αν προϋπήρχε, και είναι μύκητας, δεν είναι απο τον καβγά η γρατζουνιά.

Αν είναι πληγή απο νυχιά ,είναι απο γάτα...
Να είναι απόστημα και να έσκασε, και να μην το κατάλαβες?

Δεν μπορώ να καταλάβω απο την φώτο.. σαν σκασμένο απόστημα φαίνεται.. ή χαρακιά..

δεν ξερω κι εγω τι να πω...:/::/:θα δειξει..αλλα και η γιατρος γιατι δεν μου μιλησε για στειρωση τωρα και ειπε να παω τα Χριστουγεννα??τι να πω..δεν ξερω..ελπιζω να μην παθει τιποτα..του εβαλα αραιωμενο μπεταντιν κ του επλυνα προηγουμενως την πληγη με χαμομηλακι..ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..
οσο για τα αφτια του δεν ειχε ποτε προβλημα ουτε εντονη φαγουρα..τωρα αν ειναι οπως εμεις που κανουν ωτιτιδες ξαφνικα και παλι πιστευω θα τον ειχα δει να ξυνεται και καποια αλλαγη δεν εχω παρατηρησει..

ποσο μηνων ειναι το γατακι?

Γεια σας!!!Ειμαι η Ναντια και εχω εναν μαυρο κουκλο ο οποιος ειναι 11 χρονων.Είναι μια χαρουλα αλλα εχω παρατηρήσει εδω και αρκετο καιρο οτι στο αυτακι του απ'εξω και συγκεκριμενα εκει που ενωνεται με το κεφαλακι του εχει κατι σαν σπυρακι...τον παρατηρω πολλες φορες να ξυνεται στα αυτακια του και τα δυο και οταν τον ξυνω καταευχαριστιεται!!!το ειχα δειξει στο γιατρο και μου ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα αλλα εμενα με ανησυχει...θα μπορουσατε να μου πειτε τη γνωμη σας??ευχαριστω πολυ!!!

Γεια σας!!!Ειμαι η Ναντια και εχω εναν μαυρο κουκλο ο οποιος ειναι 11 χρονων.Είναι μια χαρουλα αλλα εχω παρατηρήσει εδω και αρκετο καιρο οτι στο αυτακι του απ'εξω και συγκεκριμενα εκει που ενωνεται με το κεφαλακι του εχει κατι σαν σπυρακι...τον παρατηρω πολλες φορες να ξυνεται στα αυτακια του και τα δυο και οταν τον ξυνω καταευχαριστιεται!!!το ειχα δειξει στο γιατρο και μου ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα αλλα εμενα με ανησυχει...θα μπορουσατε να μου πειτε τη γνωμη σας??ευχαριστω πολυ!!!

Δεν είμαστε Κτηνίατροι, και χωρίς φώτο ακόμα πιο δύσκολο να σου πούμε οτιδήποτε. Υπάρχει ειδικό θέμα που θα σου απαντήσει Κτηνίατρος, αν θέλεις να ρωτήσεις εκεί.
https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/

einai enos xronon..

Άνετα θα μπορούσε να στειρωθεί απο 7 μηνών..:/:.Δεν ξέρω γιατί τον αφήνει να ταλαιπωρείτε.. και ο γάτος και εσύ....
Να δώ τί θα σου έλεγε, αν κάποια μέρα δεν γύρναγε...
Ξέρει ότι βγαίνει έξω, και δεν σου είπε τίποτα??? Πολύ χοντρό μου ακούγετε.:/:

Προσεξα οτι απαντατε σε πολλες αλλες περιπτωσεις..

Δεν είμαστε Κτηνίατροι, και χωρίς φώτο ακόμα πιο δύσκολο να σου πούμε οτιδήποτε. Υπάρχει ειδικό θέμα που θα σου απαντήσει Κτηνίατρος, αν θέλεις να ρωτήσεις εκεί.
https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/

Καλησπερα και παλι.

Κατα πρώτον,απο οτι ειδες, αυτο ηταν το πρωτο μου μηνυμα σε αυτο το φορουμ. Απο οτι ειδα, τα μηνυματα σου ξεπερνουν κατα λιγο τα 7.500.

Δεν νομιζεις οτι θα επρεπε να ειχες λιγο πιο φιλικη και ευγενικη αντιμετωπιση απεναντι σε καινουρια μελη αυτης της κοινοτητας?

Η απαντηση σου, σε ενα ευγενικοτατο ποστ που εκανα, ξεκινησε με τις λεξεις

"Δεν είμαστε Κτηνίατροι"!

Πως περιμενεις να μου φανει εμενα αυτο?

Δεν νομιζεις παλι οτι μια πιο ευγενικη απαντηση, οχι μονο θα με εκανε να ασχοληθώ παραπανω με αυτο το φορουμ, αλλα θα με εκανε και να εχω μια αναλογη φιλικη αντιμετωπιση απεναντι στα καινουρια μελη?

Στο κατω κατω της γραφης, αν εχεις βαρεθει απο αυτο που κανεις εδω, γιατι απλα δεν το παρατας? Ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλυτερο απο το να αντιδρας ετσι σε ερωτησεις.

Για αποφυγη τυχον παρεξηγησεων, να παραθεσω οτι δεν ειχα καμια προθεση να φανω επιθετικη (ΕΙΧΑ, αλλα κραταμε τα προσχηματα, νευρα ειναι αυτα, τι να κανουμε), και παρακαλω να μην ληφθει σαν αντιδραστικη η απαντηση μου.

Απλα περιμενα διαφορετικη αντιμετωπιση, σε ενα ΤΟΣΟ ωραιο φορουμ.

Λοιπον, αυτα απο εμενα, και για να μη λεμε και μονο τα αρνητικα, συγχαρητηρια για την κοινοτητα που εχετε δημιουργησει, και ειναι κριμα να αντιπροσωπευεται απο τετοια μελη.

Εαν καποιος/καποια εχει απαντηση στο θεμα που ρωτησα, θα εκτιμησω πολυ μια καλη γνωμη.

Ευχαριστω!

ΥΓ:Ισως σε πετυχα κουρασμενη η με νευρα, ισως ετσι εισαι γενικα. ΚΑΜΙΑ απο τις δυο περιπτωσεις δεν δικαιολογει την αντιδραση σου. Καλη σου μερα.

~Ναντια.

ναντια, καταρχην καλωσορισες , μπορει να ελαβες ως επιθετικο το μηνυμα της τζουλιας, αλλα πιστεψε με δεν ηταν, αν και μπορει να ακουστηκε ετσι. απλα σε παρεπεμπσε σε θεμα που θα λαμβανες απαντηση απο τον γιατρο του φορουμ. εννοειται οτι θελουμε να βοηθησουμε οσο μπορουμε, απλα σε θεματα υγειας συνηθιζουμε να προτρεπουμε τα μελη να παιρνουν πρωτα την αποψη απο τον γιατρο.
ηθελα να σε ρωτησω, τον βλεπεις να ξυνεται γενικα στο κεφαλι του ή μονο στο συγκεκριμενο σημειο? επισης αν εβγαζες μια φωτο θα ηταν πιο διαφωτιστικη και σε μας και για τον γιατρο!:)

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου:)
Δεν εστειλα φωτογραφια γιατι δε φενεται καθολου αυτο που εχει, μονο με την αφη το καταλαβαινεις.Οχι δεν ξυνεται καπου αλλου, μονο εκει.
Κατανοω οτι δεν ειστε γιατροι, απλα ρωταω μηπως εχει δει καποιος αλλος κατι παρομοιο στο γατακι του...:)

εμενα η γατουλα μου ξυνοτανε εντονα στο προσωπο, σε σημειο να ερεθιστει πανω απο το ματι..τελικα προερχοταν απο αλλεργια στο κοτοπουλο..εγω υποψιζομαι αν ειναι εξογκωμενο, να ειναι απο αλλεργια αφου δεν βρηκε ο γιατρος τπτ, ή απο τροφή ή απο τσιμπημα καπου εντομου...

δεν χανεις τπτ να ρωτησεις και την αποψη του κτηνιατρου που εχουμε στο φορουμ στο λινκ που σου εγραψε η τζουλια:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back