konstans
Περιβόητο μέλος
Όπως κάποιοι έχετε διαβάσει σε παλιότερο άρθρο,η Σισούκο μας έχει έναν πολύποδα στο αυτάκι της. Αποφασίσαμε με τον κύριο Πάνο-αίλουρο ότι έπρεπε να χειρουργηθεί, αλλά επειδή στις εξετάσεις που της κάναμε(τέλος Αυγούστου) διαπιστώσαμε ότι είχε υπερθυρεοειδισμό της αρχίσαμε αγωγή για να κατέβουν τα επίπεδα της και να αντέξει την νάρκωση.
Την Παρασκευή μίλησα με τον κ.Πάνο και μου είπε ότι τα επίπεδα είναι πολύ καλά και ότι προχωράμε στην επέμβαση. Αύριο θα πάω από εκεί να κανονίσουμε λεπτομέρειες.
Απ' την στιγμή όμως που μου το είπε έχω τρομοκρατηθεί! Κι αν δεν αντέξει το μωρό μας? Κι αν έχει κάποια επιπλοκή? Κι αν δεν ξυπνήσει απ'την νάρκωση? Είναι 15 ετών και φοβάμαι πάρα πολύ!!!
Ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτήν την σκέψη, παρόλο που ξέρω ότι είναι μονόδρομος (γιατί ο πολύποδας σε λίγο θα βγει έξω να μας φάει).
Αχ σας παρακαλώ κάντε μια ευχή για το Σισάκι μας, γιατί δεν θα το αντέξω αν την χάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε πολύ καλά!!!Κάνω πολλές πολλές θετικές ευχές για το Σισάκι σου...Καλημέρα και από εμάς.
Όπως κάποιοι έχετε διαβάσει σε παλιότερο άρθρο,η Σισούκο μας έχει έναν πολύποδα στο αυτάκι της. Αποφασίσαμε με τον κύριο Πάνο-αίλουρο ότι έπρεπε να χειρουργηθεί, αλλά επειδή στις εξετάσεις που της κάναμε(τέλος Αυγούστου) διαπιστώσαμε ότι είχε υπερθυρεοειδισμό της αρχίσαμε αγωγή για να κατέβουν τα επίπεδα της και να αντέξει την νάρκωση.
Την Παρασκευή μίλησα με τον κ.Πάνο και μου είπε ότι τα επίπεδα είναι πολύ καλά και ότι προχωράμε στην επέμβαση. Αύριο θα πάω από εκεί να κανονίσουμε λεπτομέρειες.
Απ' την στιγμή όμως που μου το είπε έχω τρομοκρατηθεί! Κι αν δεν αντέξει το μωρό μας? Κι αν έχει κάποια επιπλοκή? Κι αν δεν ξυπνήσει απ'την νάρκωση? Είναι 15 ετών και φοβάμαι πάρα πολύ!!!
Ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτήν την σκέψη, παρόλο που ξέρω ότι είναι μονόδρομος (γιατί ο πολύποδας σε λίγο θα βγει έξω να μας φάει).
Αχ σας παρακαλώ κάντε μια ευχή για το Σισάκι μας, γιατί δεν θα το αντέξω αν την χάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ολα θα πάνε καλά...να είσαι αισιόδοξη!

konstans
Περιβόητο μέλος
Αύριο το απόγευμα θα πάω στον κ.Πάνο, οπότε Τετάρτη πρωϊ θα σας πω νεότερα.
Αχ........
moukelis
Επιφανές μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχοντας και 'γω υπερήλικη γάτα καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος και την ανησυχία σου, αλλά όπως ήδη σου είπαν φρόντισε να είσαι ήρεμη για να μην της το μεταδώσεις. Άλλωστε ότι κάνεις το κάνεις για το καλό της και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά
.Περιμένουμε τα νέα σας.
ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ολα καλα θα πανε, καλη επιτυχιαααα !!! κουτουλιες απο μενα και την καλη μου !!![]()

Ωραία ευχή!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ολα να πανε καλα
Και πολλα μουσουδοφιλα στο Σισακι απο τα γοτουνια μου.:kiss:
Περιμενουμε με αγωνια τα νεα σας.

konstans
Περιβόητο μέλος
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν της έχω μεταδώσει το άγχος μου, γιατί ξεσπάω όταν πάω στο σπίτι του φίλου μου!!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Θα περιμένουμε να μάθουμε τα νέα σας.
chryssa
Διάσημο μέλος
kyka
Δραστήριο μέλος
κι ένα μεγάλο οοοοοοομμμμμμμμμμμ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν εχτές πήγαμε στον κ.Πάνο. Το ραντεβού κανονίστηκε για το άλλο Σάββατο 22/11 στις 10:30. Θα πάρουμε για 5 ημέρες ακόμα το χάπι του θυροειδή και λίγη αντιβίωση γιατί το αυτάκι μας έχει αρχίσει και μυρίζει πάλι (δείγμα μόλυνσης) και είμαστε έτοιμες.
Τον ζάλισα τον κακομοίρη τον κ.Πάνο, αφού στο τέλος σκέφτηκα ότι θα νομίζει πως δεν του έχω εμπιστοσύνη και σταμάτησα τις ερωτήσεις!
Απ' ότι μου είπε η επέμβαση είναι πολύ απλή, απλώς το επικίνδυνο είναι η νάρκωση λόγω ηλικίας. Οι εξετάσεις της πάντως ήταν πολύ καλές(ζάχαρο τσεκ, νεφρά τσεκ, θυροειδής τσεκ).
Μου είπε ότι λίγο πριν την νάρκωση θα της κάνει μια γενική εξέταση που θα τα ελέγξει όλα, οπότε βλέποντας και κάνοντας. Οπότε προχωράμε ολοταχώς και ο Θεός βοηθός!!!
Όταν γυρίσαμε σπίτι, πήγε και μπήκε στη γατοφόρο μόνη της
. Ποιός η Σίσυ, που μόλις την έβλεπε χανόταν από προσώπου γης! Τί γίνετε ρε κορίτσια, μήπως όντως εξωγήνοι έχουν καταλάβει τον πλανήτη??

Ειδού και τα αποδεικτικά στοιχεία:
Συνημμένα
kyka
Δραστήριο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Το ραντεβού κανονίστηκε για το άλλο Σάββατο 22/11
Μπορεί και να συναντηθούμε
Εμείς έχουμε προγραμματίσει τα εμβόλιά μας κατά τις 12 την ίδια μέρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool