Πλησιάζει η κρίσιμη ημέρα

Καλημέρα!!!
Λοιπόν, εχτές πήγαμε στον κ.Πάνο μας. Η Σίσσυ δεν είχε φάει μέχρι τότε και γενικώς ήταν πολύ down. Πήγαμε, της πήραμε αίμα και δοκίμασε να την ταίσει. Στην αρχή έφαγε λίγο από το δισκάκι μόνη της, το υπόλοιπο της το τάισε με σύρριγγα, αφού την ψιλονάρκωσε ίσα-ίσα για 5 λεπτά, γιατί είχε αγριέψει αρκετά. Είχε λίγο πυρετό και της έκανε ένεση με αντιβίωση.
Από την ώρα που γυρίσαμε ζωήρεψε λίγο. Σηκώθηκε, κατούρησε(κάτι που φοβόμασταν) και σήμερα που ξυπνήσαμε έφαγε το 1/3 της κονσέρβας(το δισκάκι-κονσέρβα):up::up::up:. Περιμένουμε να βγούνε οι εξετάσεις το μεσημεράκι για να δούμε τί γίνεται:hmm:. Οι προηγούμενες εξετάσεις που είχαμε κάνει είχαν βγει καλές, εκτός από τον θυροειδή που είχε πάρει χάπια και τον είχαμε ρυθμίσει. Απ' ότι μου εξήγησε ο κ.Πάνος, λόγω ηλικίας, απ'την μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν τα δεδομένα.
Πάντως για εμένα είναι πολύ θετικό που ζωήρεψε, κοιμήθηκε στο κρεββάτι μου, τεντώθηκε και γουργούρησε:):):)
Οπότε, επόμενο ιατρικό ανακοινωθέν κατά τις 13:00:kiss::kiss:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε μωρέ να πάνε όλα καλά να ησυχάσεις και εσύ καταλαβαίνω την αγωνία σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ax,ότι και να σας πω είναι λίγο.
Να σας περιγράψω λίγο την χθεσινή μέρα μου.
Το βράδυ της Τετάρτης δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά, ξύπναγα συνεχώς και παρακολουθούσα την μικρή. Το πρωϊ ξύπνησα, δοκίμασα να την ταϊσω, είδα ότι δεν έτρωγε και έπεσα τελείως. Πήγα στην δουλειά και ο νους μου ήταν εννοείτε συνέχεια στο σισάκι μου. Βούρκωνα συνεχώς και σκεφτόμουνα ότι θα το χάσω το μωρό μου.
Γύρισα σπίτι στις 5 παρά, είδα ότι η Σίσσυ δεν είχε ζωηρέψει, δεύτερη κατάθλιψη!
Στις 6 είχα ραντεβού με τον καρδιολόγο, λόγω κάτι ταχυκαρδιών που μου βρήκε και ενός φυσήματος. Κάναμε τρίπλεξ καρδιάς και μου έβαλε ένα 24ώρο holder. Τελείωσα στις 7 και έφυγα σφαίρα με τα καλώδια μου και τις μαλ.... να πάω σπίτι, να πάρω την μικρή και να πάμε στον αίλουρο. Γυρίσαμε στις 9 παρά και τότε κάθησα να ξεκουραστώ!!!
Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα:lol:

Ax,ότι και να σας πω είναι λίγο.
Να σας περιγράψω λίγο την χθεσινή μέρα μου.
Το βράδυ της Τετάρτης δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά, ξύπναγα συνεχώς και παρακολουθούσα την μικρή. Το πρωϊ ξύπνησα, δοκίμασα να την ταϊσω, είδα ότι δεν έτρωγε και έπεσα τελείως. Πήγα στην δουλειά και ο νους μου ήταν εννοείτε συνέχεια στο σισάκι μου. Βούρκωνα συνεχώς και σκεφτόμουνα ότι θα το χάσω το μωρό μου.
Γύρισα σπίτι στις 5 παρά, είδα ότι η Σίσσυ δεν είχε ζωηρέψει, δεύτερη κατάθλιψη!
Στις 6 είχα ραντεβού με τον καρδιολόγο, λόγω κάτι ταχυκαρδιών που μου βρήκε και ενός φυσήματος. Κάναμε τρίπλεξ καρδιάς και μου έβαλε ένα 24ώρο holder. Τελείωσα στις 7 και έφυγα σφαίρα με τα καλώδια μου και τις μαλ.... να πάω σπίτι, να πάρω την μικρή και να πάμε στον αίλουρο. Γυρίσαμε στις 9 παρά και τότε κάθησα να ξεκουραστώ!!!
Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα:lol:

Έλα κουράγιο όλα θα πάνε καλά.

Καλημερα!Καλα αποτελεσματα!

Α, μη φοβάσαι, το πιο πιθανό να είναι κάτι απλό. Εμένα με πιάνουν κάτι τέτοια σε περιόδους έντονου στρες:(Στην ηλικία σου μάλιστα, νόμισα ότι θα πεθάνω, τέτοια αρρυθμία είχα!:(Ηρέμησε λιγάκι κούκλα μου, όλα καλά θα πάνε! Φιλάκια στα γατούνια σου:kiss::kiss::kiss:

Το ξέρω μωρέ, δεν με αγχώνει αυτό! Πιο πολύ αγχώνομαι για την σίσσυ παρά για εμένα;)
Όλα θα πάνε καλά, θετική σκέψη, ηθικό υψηλό κ.τ.λ.

Καλά αποτελέματα και από μας:).
Έχοντας και γω μεγάλη γατούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Μπράβο το Σισσάκι που πήρε τα πάνω του! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!:)

Καλά αποτελέσματα και για τις δυο σας! Προσπάθησε να είσαι ήρεμη όσο γίνεται και δώσε πολλές αγκαλίτσες στο Σισσάκι σου!

Μόλις μίλησα με τον κ.Πάνο.
Οι εξετάσεις βγήκαν πολύ καλές για την ηλικία της:up:
Μόνο το συκώτι ήταν λίγο τσιμπημένο, αλλά μου είπε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ήταν νηστική 2 μέρες.
Ξεκινάμε άλλη αντιβίωση για 5 ημέρες και βλέποντας και κάνοντας...
Μίλησα με την μητέρα μου και μου είπε ότι η κυρία σηκώθηκε και τώρα είναι στο μπαλκόνι στην αγαπημένη της γλάστρα:):):).

Συγχαρητήρια στη μικρή σου! Πάντα τέτοια! Καλή τύχη και με την καινούρια αντιβίωση και ελπίζω όλα να σας πάνε καλά! Βρε αγάπη με τη γλάστρα!!! Μήπως έχει φυτρώσει catnip εκεί μέσα και την τραβάει?:lol:

Συγχαρητήρια στη μικρή σου! Πάντα τέτοια! Καλή τύχη και με την καινούρια αντιβίωση και ελπίζω όλα να σας πάνε καλά! Βρε αγάπη με τη γλάστρα!!! Μήπως έχει φυτρώσει catnip εκεί μέσα και την τραβάει?:lol:
Λες???
Τί να πω, πάντως πλέον η μόνη έξοδος της είναι για να κάτσει σε αυτήν την γλάστρα:lol::lol:

Θέλει να νιώθει κοντά στη φύση φαίνεται και βρήκε το κοντινότερο υποκατάστατο! Πάντως, κάνει φοβερή αντίθεση με το λουλούδι και είναι χάρμα οφθαλμών!:D

Μην αγχωνεσαι μικρη μας μαμα της Σίσσυ
εχεις τις ευχες εμου -της δούλης των Τουλοπουπίων- και των μεγαλειοτήτων τους φυσικά.
Χαδακια στη λευκή γουνόμπαλα :), όλοι ξέρουμε πως αυτό ειναι το καλύτερο αγχολυτικό!!
Φιλιά
Μίκυ

Να ρωτησω τι κανει το σισσουλινι?(ατιμη ορθογραφια)

To σισσάκι είναι μια χαρά, ξαναζωντάνεψε:up::up::up:
Τρώει κανονικά, βγαίνει βόλτα, καθαρίζεται.....
Όπως μου είπε ο κ.Πάνος, μηδενίσαμε κοντέρ και ξαναρχίζουμε απ'την αρχή!!!

Εμ, είδες που σου τα 'λεγα; Όλοι μας έχουμε δικαίωμα μια μέρα ή μια βδομάδα να είμαστε κακόκεφοι και μουτζούφληδες:P

Περαστικά, Σισάκι όμορφο!

Μπραβο το κοριτσι!Αντε απο εδω και περα τιποτα να μην την ξαναριξει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back