Πλησιάζει η κρίσιμη ημέρα

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Καλημέρα και από εμάς.
Όπως κάποιοι έχετε διαβάσει σε παλιότερο άρθρο,η Σισούκο μας έχει έναν πολύποδα στο αυτάκι της. Αποφασίσαμε με τον κύριο Πάνο-αίλουρο ότι έπρεπε να χειρουργηθεί, αλλά επειδή στις εξετάσεις που της κάναμε(τέλος Αυγούστου) διαπιστώσαμε ότι είχε υπερθυρεοειδισμό της αρχίσαμε αγωγή για να κατέβουν τα επίπεδα της και να αντέξει την νάρκωση.
Την Παρασκευή μίλησα με τον κ.Πάνο και μου είπε ότι τα επίπεδα είναι πολύ καλά και ότι προχωράμε στην επέμβαση. Αύριο θα πάω από εκεί να κανονίσουμε λεπτομέρειες.
Απ' την στιγμή όμως που μου το είπε έχω τρομοκρατηθεί! Κι αν δεν αντέξει το μωρό μας? Κι αν έχει κάποια επιπλοκή? Κι αν δεν ξυπνήσει απ'την νάρκωση? Είναι 15 ετών και φοβάμαι πάρα πολύ!!!
Ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτήν την σκέψη, παρόλο που ξέρω ότι είναι μονόδρομος (γιατί ο πολύποδας σε λίγο θα βγει έξω να μας φάει).
Αχ σας παρακαλώ κάντε μια ευχή για το Σισάκι μας, γιατί δεν θα το αντέξω αν την χάσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και από εμάς.
Όπως κάποιοι έχετε διαβάσει σε παλιότερο άρθρο,η Σισούκο μας έχει έναν πολύποδα στο αυτάκι της. Αποφασίσαμε με τον κύριο Πάνο-αίλουρο ότι έπρεπε να χειρουργηθεί, αλλά επειδή στις εξετάσεις που της κάναμε(τέλος Αυγούστου) διαπιστώσαμε ότι είχε υπερθυρεοειδισμό της αρχίσαμε αγωγή για να κατέβουν τα επίπεδα της και να αντέξει την νάρκωση.
Την Παρασκευή μίλησα με τον κ.Πάνο και μου είπε ότι τα επίπεδα είναι πολύ καλά και ότι προχωράμε στην επέμβαση. Αύριο θα πάω από εκεί να κανονίσουμε λεπτομέρειες.
Απ' την στιγμή όμως που μου το είπε έχω τρομοκρατηθεί! Κι αν δεν αντέξει το μωρό μας? Κι αν έχει κάποια επιπλοκή? Κι αν δεν ξυπνήσει απ'την νάρκωση? Είναι 15 ετών και φοβάμαι πάρα πολύ!!!
Ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτήν την σκέψη, παρόλο που ξέρω ότι είναι μονόδρομος (γιατί ο πολύποδας σε λίγο θα βγει έξω να μας φάει).
Αχ σας παρακαλώ κάντε μια ευχή για το Σισάκι μας, γιατί δεν θα το αντέξω αν την χάσω.
Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε πολύ καλά!!!Κάνω πολλές πολλές θετικές ευχές για το Σισάκι σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχομαστε το καλυτερο και περαστικα!!!!!ενημερωσε μας για νεοτερα!:)

Όλα θα πάνε καλύτερα από όσο φαντάζεσαι, η Σίσυ θα βγει "παλικάρι" από την ταλαιπωρία αυτή και θα γυρίσετε σπίτι σας με νέα αφτάκια και καλύτερη διάθεση. Δώσ'της τώρα και ένα φιλί στη μούρη της!

Η θετική μας σκέψη θα είναι μαζί σας!
Ολα θα πάνε καλά...να είσαι αισιόδοξη! :)

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια, ελπίζω όντως να πάνε όλα καλά.
Αύριο το απόγευμα θα πάω στον κ.Πάνο, οπότε Τετάρτη πρωϊ θα σας πω νεότερα.
Αχ........

Ψυχραιμια,κι ολα θα πανε καλα!Μην αγχωνεσαι,της μεταδιδεις το άγχος σου και ειναι χειροτερα.Πολλες ευχες!

Πολλές ευχές και από μένα για να πάνε όλα καλά για τη Σισούκο σου.
Έχοντας και 'γω υπερήλικη γάτα καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος και την ανησυχία σου, αλλά όπως ήδη σου είπαν φρόντισε να είσαι ήρεμη για να μην της το μεταδώσεις. Άλλωστε ότι κάνεις το κάνεις για το καλό της και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά:).
Περιμένουμε τα νέα σας.

ολα καλα θα πανε, καλη επιτυχιαααα !!! κουτουλιες απο μενα και την καλη μου !!:hello::hello:

ολα καλα θα πανε, καλη επιτυχιαααα !!! κουτουλιες απο μενα και την καλη μου !!:hello::hello:
:blink::lol::lol::lol::lol:
Ωραία ευχή!!!

Καλη επιτυχια και απο μας εδω.:D Ολα να πανε καλα:D
Και πολλα μουσουδοφιλα στο Σισακι απο τα γοτουνια μου.:kiss:
Περιμενουμε με αγωνια τα νεα σας.:)

Eυχαριστώ πολύ όλες σας!
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν της έχω μεταδώσει το άγχος μου, γιατί ξεσπάω όταν πάω στο σπίτι του φίλου μου!!!

Σε καταλαβαίνουμε όλοι απόλυτα. Δείξε ψυχραιμία και κάνε θετικές σκέψεις. Η λογική λέει ότι εφόσον η κουκλίτσα είναι καλά τώρα και έχεις και πολύ καλό γιατρό, όλα θα πάνε καλά , η Σισσούκο θα γυρίσει σπίτι γερή και δυνατότερη και εσύ θα ηρεμήσεις.Σιγά, τί θα πει είναι 15 χρόνων, μέχρι τα 25, έχει πολλές κροκέτες ακόμη να φάει:up::up:

Καλή επιτυχίαααααααα!!!!!!!!!!! Περαστικούλιαααααααααα!!!!!! :)

Όλα να πάνε καλά για το Σισσάκι!!:)
Θα περιμένουμε να μάθουμε τα νέα σας.

Πολλές μυτίτσες συμπαράστασης και από μας, να πάνε όλα τέλεια!

Κουτουλιές κι από μας!:lol: κι ένα μεγάλο οοοοοοομμμμμμμμμμμ!

Καλημέραααα!
Λοιπόν εχτές πήγαμε στον κ.Πάνο. Το ραντεβού κανονίστηκε για το άλλο Σάββατο 22/11 στις 10:30. Θα πάρουμε για 5 ημέρες ακόμα το χάπι του θυροειδή και λίγη αντιβίωση γιατί το αυτάκι μας έχει αρχίσει και μυρίζει πάλι (δείγμα μόλυνσης) και είμαστε έτοιμες.
Τον ζάλισα τον κακομοίρη τον κ.Πάνο, αφού στο τέλος σκέφτηκα ότι θα νομίζει πως δεν του έχω εμπιστοσύνη και σταμάτησα τις ερωτήσεις!
Απ' ότι μου είπε η επέμβαση είναι πολύ απλή, απλώς το επικίνδυνο είναι η νάρκωση λόγω ηλικίας. Οι εξετάσεις της πάντως ήταν πολύ καλές(ζάχαρο τσεκ, νεφρά τσεκ, θυροειδής τσεκ).
Μου είπε ότι λίγο πριν την νάρκωση θα της κάνει μια γενική εξέταση που θα τα ελέγξει όλα, οπότε βλέποντας και κάνοντας. Οπότε προχωράμε ολοταχώς και ο Θεός βοηθός!!!
Όταν γυρίσαμε σπίτι, πήγε και μπήκε στη γατοφόρο μόνη της:hmm:. Ποιός η Σίσυ, που μόλις την έβλεπε χανόταν από προσώπου γης! Τί γίνετε ρε κορίτσια, μήπως όντως εξωγήνοι έχουν καταλάβει τον πλανήτη??:blink::blink::blink:
Ειδού και τα αποδεικτικά στοιχεία:

Συνημμένα

• sisi_.JPG
    sisi_.JPG
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 38
Είναι τόσο όμορφη και γαλήνια...:inlove:

Το ραντεβού κανονίστηκε για το άλλο Σάββατο 22/11

Μπορεί και να συναντηθούμε:D Εμείς έχουμε προγραμματίσει τα εμβόλιά μας κατά τις 12 την ίδια μέρα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back