konstans
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, εχτές πήγαμε στον κ.Πάνο μας. Η Σίσσυ δεν είχε φάει μέχρι τότε και γενικώς ήταν πολύ down. Πήγαμε, της πήραμε αίμα και δοκίμασε να την ταίσει. Στην αρχή έφαγε λίγο από το δισκάκι μόνη της, το υπόλοιπο της το τάισε με σύρριγγα, αφού την ψιλονάρκωσε ίσα-ίσα για 5 λεπτά, γιατί είχε αγριέψει αρκετά. Είχε λίγο πυρετό και της έκανε ένεση με αντιβίωση.
Από την ώρα που γυρίσαμε ζωήρεψε λίγο. Σηκώθηκε, κατούρησε(κάτι που φοβόμασταν) και σήμερα που ξυπνήσαμε έφαγε το 1/3 της κονσέρβας(το δισκάκι-κονσέρβα)

. Περιμένουμε να βγούνε οι εξετάσεις το μεσημεράκι για να δούμε τί γίνεται
. Οι προηγούμενες εξετάσεις που είχαμε κάνει είχαν βγει καλές, εκτός από τον θυροειδή που είχε πάρει χάπια και τον είχαμε ρυθμίσει. Απ' ότι μου εξήγησε ο κ.Πάνος, λόγω ηλικίας, απ'την μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν τα δεδομένα.Πάντως για εμένα είναι πολύ θετικό που ζωήρεψε, κοιμήθηκε στο κρεββάτι μου, τεντώθηκε και γουργούρησε

Οπότε, επόμενο ιατρικό ανακοινωθέν κατά τις 13:00:kiss::kiss:.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Να σας περιγράψω λίγο την χθεσινή μέρα μου.
Το βράδυ της Τετάρτης δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά, ξύπναγα συνεχώς και παρακολουθούσα την μικρή. Το πρωϊ ξύπνησα, δοκίμασα να την ταϊσω, είδα ότι δεν έτρωγε και έπεσα τελείως. Πήγα στην δουλειά και ο νους μου ήταν εννοείτε συνέχεια στο σισάκι μου. Βούρκωνα συνεχώς και σκεφτόμουνα ότι θα το χάσω το μωρό μου.
Γύρισα σπίτι στις 5 παρά, είδα ότι η Σίσσυ δεν είχε ζωηρέψει, δεύτερη κατάθλιψη!
Στις 6 είχα ραντεβού με τον καρδιολόγο, λόγω κάτι ταχυκαρδιών που μου βρήκε και ενός φυσήματος. Κάναμε τρίπλεξ καρδιάς και μου έβαλε ένα 24ώρο holder. Τελείωσα στις 7 και έφυγα σφαίρα με τα καλώδια μου και τις μαλ.... να πάω σπίτι, να πάρω την μικρή και να πάμε στον αίλουρο. Γυρίσαμε στις 9 παρά και τότε κάθησα να ξεκουραστώ!!!
Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ax,ότι και να σας πω είναι λίγο.
Να σας περιγράψω λίγο την χθεσινή μέρα μου.
Το βράδυ της Τετάρτης δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά, ξύπναγα συνεχώς και παρακολουθούσα την μικρή. Το πρωϊ ξύπνησα, δοκίμασα να την ταϊσω, είδα ότι δεν έτρωγε και έπεσα τελείως. Πήγα στην δουλειά και ο νους μου ήταν εννοείτε συνέχεια στο σισάκι μου. Βούρκωνα συνεχώς και σκεφτόμουνα ότι θα το χάσω το μωρό μου.
Γύρισα σπίτι στις 5 παρά, είδα ότι η Σίσσυ δεν είχε ζωηρέψει, δεύτερη κατάθλιψη!
Στις 6 είχα ραντεβού με τον καρδιολόγο, λόγω κάτι ταχυκαρδιών που μου βρήκε και ενός φυσήματος. Κάναμε τρίπλεξ καρδιάς και μου έβαλε ένα 24ώρο holder. Τελείωσα στις 7 και έφυγα σφαίρα με τα καλώδια μου και τις μαλ.... να πάω σπίτι, να πάρω την μικρή και να πάμε στον αίλουρο. Γυρίσαμε στις 9 παρά και τότε κάθησα να ξεκουραστώ!!!
Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα![]()
Έλα κουράγιο όλα θα πάνε καλά.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Στην ηλικία σου μάλιστα, νόμισα ότι θα πεθάνω, τέτοια αρρυθμία είχα!
Ηρέμησε λιγάκι κούκλα μου, όλα καλά θα πάνε! Φιλάκια στα γατούνια σου:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Όλα θα πάνε καλά, θετική σκέψη, ηθικό υψηλό κ.τ.λ.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Έχοντας και γω μεγάλη γατούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα.
aretha
Περιβόητο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Οι εξετάσεις βγήκαν πολύ καλές για την ηλικία της

Μόνο το συκώτι ήταν λίγο τσιμπημένο, αλλά μου είπε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ήταν νηστική 2 μέρες.
Ξεκινάμε άλλη αντιβίωση για 5 ημέρες και βλέποντας και κάνοντας...
Μίλησα με την μητέρα μου και μου είπε ότι η κυρία σηκώθηκε και τώρα είναι στο μπαλκόνι στην αγαπημένη της γλάστρα

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Λες???Συγχαρητήρια στη μικρή σου! Πάντα τέτοια! Καλή τύχη και με την καινούρια αντιβίωση και ελπίζω όλα να σας πάνε καλά! Βρε αγάπη με τη γλάστρα!!! Μήπως έχει φυτρώσει catnip εκεί μέσα και την τραβάει?![]()
Τί να πω, πάντως πλέον η μόνη έξοδος της είναι για να κάτσει σε αυτήν την γλάστρα

chryssa
Διάσημο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
εχεις τις ευχες εμου -της δούλης των Τουλοπουπίων- και των μεγαλειοτήτων τους φυσικά.
Χαδακια στη λευκή γουνόμπαλα
, όλοι ξέρουμε πως αυτό ειναι το καλύτερο αγχολυτικό!!Φιλιά
Μίκυ
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

Τρώει κανονικά, βγαίνει βόλτα, καθαρίζεται.....
Όπως μου είπε ο κ.Πάνος, μηδενίσαμε κοντέρ και ξαναρχίζουμε απ'την αρχή!!!
stellak
Διάσημο μέλος

Περαστικά, Σισάκι όμορφο!
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool