konstans
Περιβόητο μέλος
Μήπως θες να στην φέρω μια μέρα να την χτενίσεις ή να της καθαρίσεις το αυτάκι της με γάζα?
Μετά μου λες......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Μμμμ, μάλλον ναι. Και τα δύο θα έχεις?Μπορεί και να συναντηθούμεΕμείς έχουμε προγραμματίσει τα εμβόλιά μας κατά τις 12 την ίδια μέρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Μμμμ, μάλλον ναι. Και τα δύο θα έχεις?
Εννοείται, κουβαλάω όλο το οικογενειακό βάρος (να δούμε πόσο θα τα ζυγίσει κιόλας... ε, ρε ξύλο που θα φάω
)Καλή επιτυχία σε σας διότι αν σας δούμε, θα έχετε ήδη τελειώσει με την επέμβαση

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν γυρίσαμε σπίτι, πήγε και μπήκε στη γατοφόρο μόνη της. Ποιός η Σίσυ, που μόλις την έβλεπε χανόταν από προσώπου γης! Τί γίνετε ρε κορίτσια, μήπως όντως εξωγήνοι έχουν καταλάβει τον πλανήτη??
Ειδού και τα αποδεικτικά στοιχεία:
Με πρώτο θύμα τον Πίπη μου!!!

Όλα καλά θα πάνε στο γιατρό! Τις καλύτερες ευχές μου!
konstans
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να το θυμηθώ, γιατί θα έχω και ένα άγχος η γυναίκα.Εννοείται, κουβαλάω όλο το οικογενειακό βάρος (να δούμε πόσο θα τα ζυγίσει κιόλας... ε, ρε ξύλο που θα φάω)
Καλή επιτυχία σε σας διότι αν σας δούμε, θα έχετε ήδη τελειώσει με την επέμβαση![]()
Αν με δεις σε κατάσταση πανικού ρίξε μου κάνα χαστούκι να συνέλθω

konstans
Περιβόητο μέλος
Εχτές πήγαμε μια βόλτα πάλι από τον κ.Πάνο για να μας καθαρίσει το αυτάκι μας που είχε μαζέψει βρωμίτσες, γιατί εμένα με έχει σκίσει στις γρατζουνιές και δεν με αφήνει. Αλλάξαμε το ραντεβού για τις 13:00-13:30, έτσι ώστε να είναι το τελευταίο ραντεβού και να έχουμε ησυχία, για να την πάμε λάου-λάου την νάρκωση.
Για άλλη μια φορά μου εξήγησε ο κ.Πάνος την επικινδυνότητα της επέμβασης, λόγω της νάρκωσης. Όμως δεν γίνεται αλλιώς, γιατί αν ο πολύποδας φράξει τελείως το αυτί και αρχίσει το πύον να εισχωρεί στον εγκέφαλο την βάψαμε(για να το πω κομψά!). Πιστεύει όμως ότι όλα θα πάνε καλά και μου εξήγησε ότι αν πίστευε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα αρνητικό δεν θα προχωρούσε σε χειρουργείο.
Του εξήγησα και εγώ βέβαια με την σειρά μου ότι αν,χτύπα ξύλο, συμβεί κάτι κακό, να μου καλέσουν κατευθείαν ασθενοφόρο γιατί θα τους μείνω και εγώ.........
Τελοσπάντων, θετική σκέψη, όλα θα πάνε καλά, η Σίσσυ θα είναι μια χαρά και θα συνεχίζει για πολλά ακόμα χρόνια να μας πουλάει τσαμπουκά!!!Εντάξει?
Luna
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις καλυτερες ευχες μου.Ξερεις πως γινεται για το καλο του μωρου σου.Η σκεψη μου θα ειναι και στις δυο σας!!!!!Πολλές πολλές ευχές και θετικές σκέψεις και από μένα για το πανέμορφο Σισσάκι σου.
konstans
Περιβόητο μέλος
Όλα πήγαν πολύ καλά, η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής είναι πολύ καλά!

Πήγαμε στον Κ.Πάνο, γνωρίσαμε τα νινόμελα, τον τούλη και την poupsy, κάναμε το χειρουργείο μας και γυρίσαμε σπιτάκι μας. Το σισσάκι πήγε πολύ καλά με την νάρκωση, δεν υπήρξαν καθόλου επιπλοκές, ξύπνησε πολύ καλά και τώρα κοιμάται στον καναπέ το μωρό μου.
Βέβαια έκανε και τις ταρζανιές της μόλις ξύπνησε για τα καλά, τίναζε το κεφάλι της και πήγε να το ξύσει κάποιες φορές, με αποτέλεσμα να ματώσει το αυτάκι της και να γυρίσει σπίτι λες και είχε πάει για σφαγή.... Τώρα ευτυχώς δεν το ξύνει, απλώς πονάει το μωρό μου και παραπονιέται. Είπαμε με τον κ.Πάνο να μην της βάλουμε κολλάρο για να μην αγχωθεί παραπάνω, απλώς θα πρέπει για 2-3 ημέρες να υπομείνουμε το θέαμα της αιματοβαμμένης Σίσσυς(γιατί να την καθαρίσω ούτε λόγος). Προσπαθεί η καλή μου να το καθαρίσει, αλλά πονάει και σταματάει(καλύτερα γιατί όσο το ακουμπάει το ματώνει)
Οπότε τέλος καλό όλα καλά, σε λίγες μέρες θα έχετε και φωτογραφικό υλικό με το καινούργιο μας αυτάκι!!!
Luna
Περιβόητο μέλος

ειδες που ανησυχουσες???μπραβο στην γατουλα σου,σ'εσενα και φυσικα κ στον Πανο!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος

Ρικος
Νεοφερμένο μέλος

Να μου τη φιλισεις!:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδες που ανγχώθηκες άδικα μια μικρή περιπέτεια ήταν πάει πέρασε.Καλησπέρα!!!
Όλα πήγαν πολύ καλά, η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής είναι πολύ καλά!
Πήγαμε στον Κ.Πάνο, γνωρίσαμε τα νινόμελα, τον τούλη και την poupsy, κάναμε το χειρουργείο μας και γυρίσαμε σπιτάκι μας. Το σισσάκι πήγε πολύ καλά με την νάρκωση, δεν υπήρξαν καθόλου επιπλοκές, ξύπνησε πολύ καλά και τώρα κοιμάται στον καναπέ το μωρό μου.
Βέβαια έκανε και τις ταρζανιές της μόλις ξύπνησε για τα καλά, τίναζε το κεφάλι της και πήγε να το ξύσει κάποιες φορές, με αποτέλεσμα να ματώσει το αυτάκι της και να γυρίσει σπίτι λες και είχε πάει για σφαγή.... Τώρα ευτυχώς δεν το ξύνει, απλώς πονάει το μωρό μου και παραπονιέται. Είπαμε με τον κ.Πάνο να μην της βάλουμε κολλάρο για να μην αγχωθεί παραπάνω, απλώς θα πρέπει για 2-3 ημέρες να υπομείνουμε το θέαμα της αιματοβαμμένης Σίσσυς(γιατί να την καθαρίσω ούτε λόγος). Προσπαθεί η καλή μου να το καθαρίσει, αλλά πονάει και σταματάει(καλύτερα γιατί όσο το ακουμπάει το ματώνει)
Οπότε τέλος καλό όλα καλά, σε λίγες μέρες θα έχετε και φωτογραφικό υλικό με το καινούργιο μας αυτάκι!!!
Όταν με το καλό συνέλθει κάντεις τη πιο μεγάλη αγκαλιά σου για παρηγοριά

stellak
Διάσημο μέλος
Τα Νινόμελα χάρηκαν που πήγαν όλα καλά και σου στέλνουν μουσουδιές, η Μέλη λέει ότι θα χαιρόταν να τα ξαναλέγατε κι ας μίλαγε μόνο αυτή
Φιλάκια και καλή ανάρρωση
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Να είναι η τελευταία φορά που αρρωσταίνεις για πολλά πολλά χρόνια, γιατί η μανούλα σου σε αγαπάει και σε θέλει να της γουργουρίζεις αδιάκοπα

Η Μπασσέτ σου στέλνει πολλές γατοευχές και μυτίτσες:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρα και την νάρκωση πήρε καλά και ηεπόμενη μέρα-μέρες κύλησαν ήσυχα.Είδες, Σισσάκι, κάτι ήξερες εσύ που καθόσουν τόσο ήρεμη στο καλαθάκι σου κι άφηνες τη μανούλα να τρέμει από την αγωνία!Τα Νινόμελα χάρηκαν που πήγαν όλα καλά και σου στέλνουν μουσουδιές, η Μέλη λέει ότι θα χαιρόταν να τα ξαναλέγατε κι ας μίλαγε μόνο αυτή
Φιλάκια και καλή ανάρρωση
Εδειξε καθόλου ανήσυχια?ενόχληση?πονάκια?Τι άλλα σου είπε ο γιατρός?
Περιμένουμε απαντήσεις...
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Για μας ήταν η πρώτη επαφή με τον Πάνο-Αίλουρο και αποκομίσαμε τις καλύτερες,μα ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ όμως σας λέω,εντυπώσεις!!!
Τώρα το τί εντυπώσεις αφήσαμε εμείς ...δηλαδή ...ο εξής ένας και μοναδικός ...Τούλης με τόσο ξύλο που του ρίξαμε

εεεεε..... μήν μας παρεξηγείτε είμαστε ζόρικα αγόρια βρε αδερφέ
Φιλάκια και θα παρακολουθούμε τα νέα σας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
. Ποιός η Σίσυ, που μόλις την έβλεπε χανόταν από προσώπου γης! Τί γίνετε ρε κορίτσια, μήπως όντως εξωγήνοι έχουν καταλάβει τον πλανήτη??