Πλησιάζει η κρίσιμη ημέρα

Καλησπέρα!!!
Όλα πήγαν πολύ καλά, η εγχείρηση πέτυχε και ο ασθενής είναι πολύ καλά!:up:
Πήγαμε στον Κ.Πάνο, γνωρίσαμε τα νινόμελα, τον τούλη και την poupsy, κάναμε το χειρουργείο μας και γυρίσαμε σπιτάκι μας. Το σισσάκι πήγε πολύ καλά με την νάρκωση, δεν υπήρξαν καθόλου επιπλοκές, ξύπνησε πολύ καλά και τώρα κοιμάται στον καναπέ το μωρό μου.
Βέβαια έκανε και τις ταρζανιές της μόλις ξύπνησε για τα καλά, τίναζε το κεφάλι της και πήγε να το ξύσει κάποιες φορές, με αποτέλεσμα να ματώσει το αυτάκι της και να γυρίσει σπίτι λες και είχε πάει για σφαγή.... Τώρα ευτυχώς δεν το ξύνει, απλώς πονάει το μωρό μου και παραπονιέται. Είπαμε με τον κ.Πάνο να μην της βάλουμε κολλάρο για να μην αγχωθεί παραπάνω, απλώς θα πρέπει για 2-3 ημέρες να υπομείνουμε το θέαμα της αιματοβαμμένης Σίσσυς(γιατί να την καθαρίσω ούτε λόγος). Προσπαθεί η καλή μου να το καθαρίσει, αλλά πονάει και σταματάει(καλύτερα γιατί όσο το ακουμπάει το ματώνει)
Οπότε τέλος καλό όλα καλά, σε λίγες μέρες θα έχετε και φωτογραφικό υλικό με το καινούργιο μας αυτάκι!!!

Τώρα το διάβασα αυτό το πόστ και χάρηκα πάρα πολύ που πήγαν όλα καλά με το φιλαράκι σου:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο. Τέλεια νέα. :up: Χάρηκα πάρα πολύ που πήγαν όλα καλά για τη Σίσσυ. Καλή ανάρρωση και περιμένουμε με ανυπομονησία φωτογραφίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eυχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας.
Η σισούκο είναι καλά, δεν παραπονιέται όπως εχτές και το πρωί έκανε και την βόλτα της στο μπαλκόνι!!! Το αυτάκι μας βέβαια είναι μες το αίμα, να δω πως θα της το καθαρίσω!:(
Φωτογραφίες θα αργήσουν λίγο, γιατί μόνο άσπρη γούνα δεν έχουμε τώρα!!!
Μέλη χάρηκα για τον μονόλογο, ήσουν ομιλητικότατη! Νίνο εσένα θα σε γνωρίσω άλλη φορά, γιατί ήσουν τόσο τρομοκρατημένος που ήταν σαν να βρισκόσουν σε άλλον πλανήτη!
Τούλη εγώ λέω ότι είμαι άγρια αλλά μπροστά σου είμαι αρνάκι! Πούπσυ τί να πω για εσένα, είσαι τοοοοόσο γλυκό μωρό!
Πολλά φιλιά στις μούρες σας γατόνια........

Καλημέρα και περαστικά στη Σίσσυ! Πολύ χάρηκα που όλα πήγαν καλά! Μην ανησυχείς για το καθάρισμα, είναι το λιγότερο! Σιγά σιγά θα ξαναβγεί η χιονάτη γούνα στην επιφάνεια! Φιλάκια και πατουσάκια!:)

Δεν το πιστεύω...............

Αν υποψιαστώ ότι έχει και το άλλο μας αυτάκι πρόβλημα, θα πεθάάάάάνω .................
Προχτές πήγαμε στον γιατρό, μας καθάρισε το αυτάκι μας και φύγαμε. Εχτές που την παρατηρούσα τί είδα????
Το άλλο μας αυτάκι (που ήταν καλά) είχε γίνει μαύρο από κερί:(:(:(
Ρε γαμώτο, ελπίζω να μην έχουμε το ίδιο πρόβλημα και να είναι απλά μία μόλυνση.
Πάνω που είπαμε θα συνέλθει το ζωντανό λέτε να έχουμε ξανά-μανά τα ίδια???

Πρώτα-πρώτα μη σε πιάνει πανικός (λίγο δύσκολο, το ξέρω, με τόσα που έχετε περάσει...:/:)
Μα, δεν φάνηκε τίποτε το προηγούμενο Σάββατο που ήσασταν στο γιατρό; Τώρα δημιουργήθηκε; Έστω κι έτσι, σημαίνει ότι είναι μάλλον σε αρχικό στάδιο άρα μπορεί και να μην είναι τόσο δύσκολη περίπτωση σαν το άλλο αφτάκι. Πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό, σε λίγο ανοίγει, και κάνε μια περιγραφή της κατάστασης - αν και το πιθανότερο είναι να πρέπει να τη δει πάλι...

Τι να πω, καλή τύχη, με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα:(

Μέχρι εχτές ήταν εντάξει ρε γαμώτο.......
Το είχαμε δει και το άλλο αυτάκι της, είδαμε ότι είχε λίγο πύον αλλά με την αντιβίωση που παίρνει τόσο καιρό ήταν εντάξει.
Η μόνη θετική εξήγηση που σκέφτομαι είναι μήπως επειδή μετά την εγχείρηση άρχισε να το ξύνει πιο έντονα το καλό αυτί, μπας και το έχει ερεθίσει από το πολύ ξύσιμο. Μήπως επειδή θέλει να ξύσει το εγχειρισμένο αυτί ξύνει το άλλο από αντίδραση(γιατί είναι πονήρω το αυτί που την πονάει δεν το ακουμπάει)?
Περιμένω να ανοίξει ο κ.Πάνος να δούμε τί θα κάνουμε. Αμάν πια, θα βαρεθεί να μας βλέπει ο άνθρωπος:(

Μόλις μίλησα με τον κ.Πάνο. Κανονίσαμε την Τετάρτη να πάμε για να βγάλουμε τα ράμματα και να δούμε και το άλλο μας αυτάκι. Άντε να δούμε με το χαζόσισσο τί θα γίνει. Ξέρω ότι ακόμα και αν είναι πολύποδας θα βγει πολύ πιο εύκολα αυτή την φορά γιατί θα είναι σε αρχικό στάδιο, αλλά μου την δίνει που θα ταλαιπωρηθεί πάλι το μωρό μου:(
Μου την δίνουν οι πολύποδες.............:mad::mad::mad:

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΣΣΥ!!:D

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΣΣΥ!!:D

Μαριλιζάκι, μιας και τους είπαν πολύποδες, μάλλον τα πόδια πρέπει να κατεβάσουν από τη Σίσσυ μας:P αφού δεν είναι... πολύχερες.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΣΣΥ!

ΚΑΤΩ ΓΕΝΙΚΩΣ!!!
Όλες οι αρρώστιες ουστ από 'δω!!!

ΚΑΤΩ ΓΕΝΙΚΩΣ!!!

Μήπως τελικά το γιατρό τον χρειαζόμαστε εμείς; Διότι κάτι παρουσιάζουμε όλες μας, καλά δεν μας λες:P

Περαστικά Σισσίνι και μανούλα, να είσαι δυνατή.

Περαστικά σας, βρε! Τι να πω... Κρίμα που ταλαιπωριέται έτσι το ζωντανό! Ελπίζω να είναι κάτι ελαφρύ και να μην πρέπει να περάσει πάλι τα ίδια! Δε μου φαίνεται απίθανο να έξυνε το καλό αυτί από αντίδραση! Είναι πολύ πονηρές οι γατούλες μας και πανέξυπνες! Σου λέει "με τρως εσύ? Θα φάω εγώ το άλλο για να μάθεις!"

Μήπως τελικά το γιατρό τον χρειαζόμαστε εμείς; Διότι κάτι παρουσιάζουμε όλες μας, καλά δεν μας λες:P

Περαστικά Σισσίνι και μανούλα, να είσαι δυνατή.
Καλέ μια χαρά είμαστε, don't worry;)
Ευχαριστώ, αμήν και πότε!

Περαστικά σας, βρε! Τι να πω... Κρίμα που ταλαιπωριέται έτσι το ζωντανό! Ελπίζω να είναι κάτι ελαφρύ και να μην πρέπει να περάσει πάλι τα ίδια! Δε μου φαίνεται απίθανο να έξυνε το καλό αυτί από αντίδραση! Είναι πολύ πονηρές οι γατούλες μας και πανέξυπνες! Σου λέει "με τρως εσύ? Θα φάω εγώ το άλλο για να μάθεις!"
Και εγώ σε αυτό ελπίζω, γιατί είναι ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ γάτα.:P

ΚΑΤΩ ΓΕΝΙΚΩΣ!!!
Όλες οι αρρώστιες ουστ από 'δω!!!
Όλες οι αρρώστιες ξου ξου στα τσακίδια(και μη λες τη σισούλα χαζόγατο,γλυκόγατο να την λες!)Περαστικά της εύχομαι να μην είναι
τίποτα σοβαρότερο όσο για τους πολύποδες,άμα τους δω θα τους πατήσω κάτω(είμαι και χοντρούλα θα τους λίωσωωωωωωωω).

Μόλις μίλησα με τον κ.Πάνο. Κανονίσαμε την Τετάρτη να πάμε για να βγάλουμε τα ράμματα και να δούμε και το άλλο μας αυτάκι. Άντε να δούμε με το χαζόσισσο τί θα γίνει. Ξέρω ότι ακόμα και αν είναι πολύποδας θα βγει πολύ πιο εύκολα αυτή την φορά γιατί θα είναι σε αρχικό στάδιο, αλλά μου την δίνει που θα ταλαιπωρηθεί πάλι το μωρό μου:(
Μου την δίνουν οι πολύποδες.............:mad::mad::mad:
Θα περιμένουμε με αγωνία τη γνωμάτευση για το καλό σας το αυτί:confused::confused:Ας βάλει η Σισσούλα και το κολλάρο στην ανάγκη, αν προήλθε από το ξύσιμο το πύον, ας ενοχληθεί, προκειμένου να μην επιδεινωθεί:(:(

Kαλημέρα και από εμάς.
Το σισσάκι έχει τις μαύρες του από εχτές και δεν μ'αρέσει καθόλου.
Εχτές έφαγε λίγο και γενικώς όλο κοιμόταν. Είναι μες τα νεύρα και το μόνο που κάνει τις τελευταίες μέρες είναι να βγαίνει βόλτα στο μπαλκόνι και να κάθεται στην αγαπημένη της γλάστρα.
Το βράδυ σηκώθηκε, πήγε τουαλέτα και έκανε και έναν εμετό ψηλό. το πρωϊ που σηκώθηκα δεν ήθελε να φάει, ευτυχώς θα είναι η μητέρα μου σπίτι να την παρακολουθεί και το απόγευμα θα πάμε στον κ.Πάνο.
Άντε να δούμε:(

Συνημμένα

• DSC00159.JPG
    DSC00159.JPG
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 38
Περαστικά στην καρδουλίνα σου και όταν γυρίσετε από το γιατρό να μας ενημερώσεις για τα καθέκαστα. Μη στεναχωριέσαι, θα περάσουν όλα, επιτρέπεται να είναι και η Σίσσυ καμιά φορά κακόκεφη, μωρέ!:)

Εύχομαι ότι καλύτερο για την γατούλα σου να είναι υγιής και χαρούμενη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back