Με τόση τρίχα που αφήνουν πάνω σε όποιο ύφασμα κι αν ξαπλώσουν, σκέφτομαι αν είναι καλό να τα βάζω (έστω και μετά από τίναγμα, μένει τρίχα επάνω) κατευθείαν στο πλυντήριο, στο οποίο πλένονται πχ εσώρουχα, δικές μας πετσέτες κλπ. Πόσο σωστό είναι από άποψη υγιεινής;;
Επίσης τα πιατάκια τους τα πλένω στο χέρι, γιατί πιστεύω πως δεν είναι καλή ιδέα να τα βάζω στο πλυντήριο μαζί με τα δικά μας. Δεν τα σιχαίνομαι τα χνουδωτά μου, για όνομα, απλώς... είναι καλό να κρατάμε κάποιους κανόνες υγιεινής πιστεύω.
Εσείς τι τακτική εφαρμόζετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Υπολείμματα τροφών έχουν επάνω τους, όπως ακριβώς και τα δικά μας πιάτα. Απλώς, μόλις τα βγάλω απ'το πλυντήριο τα ξεπλένω λίγο στο χέρι, για να μη μείνουν υπολείμματα από το γυαλιστικό του πλυντηρίου.Οι τρίχες τους πάλι, δε βρίσκονται μόνο πάνω στα κουβερτάκια τους, αλλά και πάνω στις μπλούζες μας, στα σεντόνια μας, στα καλύμματα του καναπέ κ.ο.κ. Επομένως, και πάλι δε βλέπω το λόγο διαχωρισμού τους από τα δικά μας ρούχα. Αν κάποιο ύφασμα (δικό τους ή δικό μας) έχει πάνω πάρα πολλές τρίχες και δε φεύγουν με το τίναγμα, το περνάω με το αυτοκόλλητο ρολό πριν το βάλω στο πλυντήριο και φεύγουν όλες.

Αν πάλι αισθάνεσαι "κάπως" με τα πιατικά και τα ρούχα τους και δε θέλεις να τα πλένεις μαζί με τα δικά σας, μπορείς κάλλιστα να τα πλένεις στο χέρι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω τα πιατακια στο χερι,αλλα κουβερτακια-πανακια-πετσετουλες στο πλυντηριο..αφου ετσι κ αλλιως με εμας κοιμαται,τι θα σιχαθω μηπως παν τριχες στα σεντονια,,απλα δεν τα βαζεις μαζι με εσωρουχα και πετσετες αν θες,αλλα με μπλουζες-σεντονια κτλΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτές τουλάχιστον θα είναι πλυμένες τρίχες!!!

Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τα σκευη τα πλενω με αλλο σφουγγαρακι ( αυτο που χρησιμοποιω για τον παγκο)με τα οικολογικα καθαριστικα που χρησιμοποιω για τα παντα . Το βασικο ειναι το χτενισμα και το ρολλο που κολανε ολα.
marestros
Δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Για να πω την αλήθεια, ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό να τα ξετριχιάσω πριν τα βάλω μέσα.
Απ' την άλλη, πρόσφατα έβγαλα μια μπουγάδα όλη γαλάζια, επειδή μου ξέβαψε μια καινούργια μαξιλαροθήκη.
Τα ρουχα μου τα περναω πριν η μετα το πλυντηριο με ρολ ον που κολλανε τα παντα επανω καθως και μετα που πιανω το χιονακι που βλεπεις στο αβαταρ γιατι αλλιως θα ειχα μετατραπει σε αρκουδα.

Εμένα πάντως δεν με πειράζουν καθόλου οι τρίχες στα ρούχα - πώς θα αναγνωριζόμαστε οι γατόφιλοι μεταξύ μας;
Wear your cat hair with pride!

cosette
Δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
BERLA
Νεοφερμένο μέλος
και εγώ στο χέρι τα πλένω τα πιατάκια, οχι όμως με το σφουγγάρι που πλένω τα δικά μου πιάτα και τα κουβερτάκια τους στο πλυντήριο μαζί με τα δικά μου.

Κατα τ'αλλα, συνηθως κοιμουνται πανω στο κρεβατι μου(και μεσα απο την κουβερτα κιολας!), και το βραδυ, ο μικρος στη βεραντα μεσα στην γατοφορο του με την πετσετουλα και το αρκουδακι-μαμα του και η σαρδελα μαζι μου.
Το βραδυ θελω να τα χωριζω γιατι η σαρδελα δεν τον αντεχει καθολου!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
With pride δεν πάει να πει τίποτα!!!! Που να δεις με τι συγκίνηση κουβαλούσα πάνω μου τις τρίχες του Χιόνη και του Πίπη κατά την διάρκεια των διακοπών που δεν τους είχα μαζί μου! Πρόσεχα κιόλας μην μου πέσουν από πάνω μου και δεν έχω τίποτα δικό τους....Εμένα πάντως δεν με πειράζουν καθόλου οι τρίχες στα ρούχα - πώς θα αναγνωριζόμαστε οι γατόφιλοι μεταξύ μας;
Wear your cat hair with pride!![]()
Άαααρρωστηηηη!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
) γονατιζα στα χαλια και εψαχνα να βρω τριχες του. Τις εβαζα πανω στα ρουχα μου και στο κρεβατι να τον νιωθω κοντα μου... 
Ευτυχως μου περασε!!!Επι του θεματος. Τα πιατακια τα πλενω στο πλυντηριο με τα δικα μας, εξαλλου δεν τρωνε κονσερβα να σιχαινομαι (δεν με ενεπνεε κι ολας) αλλα λιγο τονο (περαν της ξηρας τροφης)
Κουβερτες κλπ τα βαζω κι εγω ξεχωριστο πλυντηριο (οπως και τα σεντονια) γιατι ειναι παρα πολλες οι τριχες. Κι οσο και να μη πειραζουν εμενα, ενοχλουν τους αλλους (ο γιος του αντρα μου βαζει βασικα μαυρα. Θα γινονταν ολα ασπροκαφεγκρι

). Ηδη στο σιδερωμα περναω τα ρουχα τους με το ρολο γιατι ενα ποσοστο τριχων ειναι αναποφευκτο. Ας μην το πολλαπλασιασω 
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
) γονατιζα στα χαλια και εψαχνα να βρω τριχες του. Τις εβαζα πανω στα ρουχα μου και στο κρεβατι να τον νιωθω κοντα μου... 
Ευτυχως μου περασε!!!)Α τελικα υπαρχουν κι αλλοι τρελοι σαν και μενα!Μονο που σε μενα δεν ισχυει μονο στα τετραποδα αλλα και στα διποδα!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εμένα πάντως δεν με πειράζουν καθόλου οι τρίχες στα ρούχα - πώς θα αναγνωριζόμαστε οι γατόφιλοι μεταξύ μας;
Ε καλα αλλο να εχεις ενα δυο ζωα κι αλλο να εχεις οχτω εννια και κατι περσικα μεσα.. δεν μιλαμε για την ιδια τριχα κι αλλωστε εγω δεχομαι πολυ κοσμο σπιτι για διαφορα πραγματα και κανει πολυ καλη εντυπωση το να μην ειναι τιγκα στη τριχα πολλοι μου εχουν πει οτι δεν πιστευαν οτι σπιτι με ζωα, θα ηταν τοσο καθαρο, κι ετσι πηραν θαρρος και υιοθετησαν.
Αλλοι παλι δεν εχουνε κολλημα με τις τριχες και στα μαυρα και δεν δινουν σημασια.. η καθαριοτητα και η υγειινη ειναι θεματα που τα ανατιλαμβανεται ο καθενας οπως εχει μαθει κι οπως αισθανεται καλα..
Παντως οταν ειχα τρια περσικα συν τα κεραμυδιου δεν αντεχονταν το πραμα.. οταν τα χτενιζα ολα μαζι με τη μια εβαζα μασκα χαρτινη γιατι γινονταν χαμος τριγυρω τι αιωρουμενες κα τι καθησμενες τριχες... οταν λεω αρκουδα δεν ειναι τυχαιο... βγαζουν τη μιση γατα νεκρη τριχα στο χτενισμα.. μετα τα κοιτας και λες μα που ηταν ολα αυτα??ασε που ειναι πιο λεπτες και χωνονται παντου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool