aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
...επισης δεν ξερω αν αναφερεται σε μενα ο γιωργος οταν λεει οτι καποιοι θα αντιδρουσαν που θελει για γατα ρατσας, ελπιζω να εκανα σαφες οτι αντιδρω με την αγορα κ οχι φυσικα με το να εχει καποιος γατα ρατσας.
αυτα
ειναι ψιλοχαζομαρα να αγορασεις περσικο οταν, χαριζει καποιος περσικο φιλεναδα..

Εκτος πια κι εαν θελει καποιος καποια πολυ τρελιη ρατσα που δεν την βρισκει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πιο πριν μιας και οι δικοί μου είναι αρνητικοί με αυτήν την ιδέα. Αυτό που μου είπε πάντως η κυρία από το εκτρωφείο είναι ότι και οι κοντότριχες γάτες μαδάνε απλά οι τρίχες τους είναι πιο μικρές και δεν τις βλέπουμε. Αυτό σημαίνει ότι είναι και πιο δύσκολο στο να τις βγάλουμε από τα ρούχα. Παιδιά ισχύει αυτό??

drusilia
Διάσημο μέλος
Ναι, μαδάνε, ολες οι γάτες μαδάνε οπως μαδάμε και εμείς! Αλλά με ένα ρολό κολλητικο τις βγάζεις πολύ εύκολα! Τι επιχείρημα ηταν αυτο τώρα; "Πιο εύκολα βγαίνουν οι μακριές απο τα ρούχα γιατί φαίνονται";; Συγγνωμη αλλα ειναι χαζό...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
ΟΛΕΣ οι γάτες μαδάνε, κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Εγώ πάντως που έχω δύο κοντότριχες γάτες, μια χαρά τις βλέπω τις τρίχες τους, κι ας μην είναι μακριές!Αυτό που μου είπε πάντως η κυρία από το εκτρωφείο είναι ότι και οι κοντότριχες γάτες μαδάνε απλά οι τρίχες τους είναι πιο μικρές και δεν τις βλέπουμε. Αυτό σημαίνει ότι είναι και πιο δύσκολο στο να τις βγάλουμε από τα ρούχα. Παιδιά ισχύει αυτό??![]()
Δεν είναι όμως δύσκολο να τις βγάλεις από τα ρούχα, υπάρχουν ειδικά ρολά με αυτοκόλλητο που μαζεύουν τουλάχιστον το 99% των τριχών από μπλούζες και καναπέδες. Αν έχεις και μια καλή ηλεκτρική σκούπα για χαλιά και πατώματα, θα είσαι οκ, μη σε ανησυχεί τόσο πολύ το μάδημα. 
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Ε, ναι, προφανώς!Άρα μια γάτα με μακρύ τρίχωμα μαδάει το ίδιο με μια με κοντό απλά θέλει περισσότερη φροντίδα (χταίνισμα, μπάνιο κτλ)?
Το μάδημα σχετίζεται με την ανανέωση της τρίχας, οπως και σε εμάς.
Απλα εποχιακα μαδάνε πιο πολύ σύμφωνα με την αλλαγή των εποχών.
Μην φαντάζεσαι κάτι τραγικο ομως.
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιας και εσύ μένεις στον Νέο Κόσμο όπως και εγώ αν ξέρεις κανένα κοντά μας που θα έχει κάποιο γατάκι διαθέσιμο από τον καινούριο χρόνο ενημέρωσε με.
drusilia
Διάσημο μέλος

Βέβαια για ράτσας ή μακρύτριχο δεν μπορώ να σου εγγυηθώ αλλά όταν το έχεις αποφασίσει θα δούμε τι θα υπάρχει. Οπότε μέχρι τοτε σκεψου το και το συζητάμε.
Θα σου στείλω με πμ το μαιλ μου να το έχεις.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αυτο που λες, συμβαινει μονο απο με τα μη εγκεκριμενα "εκτροφεια της κακιας ωρας", απο τους ιδιωτες που πειραματιζονται χωρις να ξερουν. Οταν ενας εκτροφεας εχει παρει αδεια εχει ελενχθει απο διεθνη οργανισμο για να ξερεις.
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.nektarcats.com/nektarcatsxander.html
jasmine
Δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν χάνεις τίποτα να το δεις απο κοντά.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εμένα μου άφησε καλή εντύπωση όταν μιλήσαμε. Θα επισκευτώ το εκτρωφείο της σύντομα οπότε θα έχω μια πιο ξεκάθαρη γνώμη. Πάντως όπως είπα και πιο πριν μάλλον προς ημιαίμο τείνω απλά ρε παιδιά υπάρχει ένα διαθέσιμο γατάκι από το εκτρωφείο της το οποίο πραγματικά έχω ερωτευτεί...Για αυτό το λόγο σκέφτομαι σοβαρά να δώσω ένα σωρό λεφτά για να το πάρω. Δείτε τον!!! Είναι τρελλός γάτος!!!
https://www.nektarcats.com/nektarcatsxander.html
Καλέ, τι πατουσάρες είναι αυτές! Γλύκας είναι!
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν ειναι ημίαιμα (στη γενική περίπτωση), ειναι βραχύτριχα ευρωπαϊκά!

Κοιτα, ναι, στη γενική περίπτωση βγαίνουν σε πολλά μεγέθη τα γατάκια, όπως και οι άνθρωποι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool