Ποιας ράτσας γάτα μου ταιριάζει;

Για ragdoll μπορεις να κοιταξεις και εδω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι ο χαρακτηρας της γατας δλδ το ποσο ανεξαρτητη θα ειναι εξαρταται κυριως απ την καθε γατα και οχι απ τη ρατσα της. αν θελεις να εισαι σιγουρη για το χαρακτηρα της γατας που θα παρεις εγω θα σου προτεινα να υιοθετησεις μια γατα (ημιαιμη) που ηδη φιλοξενειται και οχι μικρουλα, ετσι ωστε να ξερεις σιγουρα τον χαρακτηρα της. αν εισαι αθηνα και εχεις fb δες και αυτην την κουκλα!
https://www.facebook.com/photo.php?...1354255528919.511225.593353918&type=1&theater
με το καλο να το δεχτεις οποιο γατακι αποφασισεις να παρεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλά αυτή η γατούλα που έβαλε η anna 21 είναι πανέμορφη!!!! τέλεια χρώματα ,φουντωτή για αγκαλιές και γλυκό βλέμμα όπως όλες φυσικά .

πάρε την χωρίς δεύτερη σκέψη εκτός αν έχεις ήδη βρεί αυτό που ψάχνεις και το θέλεις πιό μικρό σε ηλικία .

ξέρουμε αν όντως είναι ημίαμη αυτή η αδεσποτούλα και τι μπορεί να έχει πάνω της απο ράτσες?

δεν εχω καμια ιδεα! απλα οσο διαβαζα το θεμα ετυχε να δω την αγγελια της και λογω χαρακτηρα ειπα να την προτεινω (ποτε δεν ξερεις!)

Δανάη μόλις είδα αυτήν εδώ την αγγελία αν σε ενδιαφέρει, πρόκειται για βρετανική κοντότριχη!

https://www.facebook.com/photo.php?...70433121.69528.134322646613965&type=1&theater

Δανάη μόλις είδα αυτήν εδώ την αγγελία αν σε ενδιαφέρει, πρόκειται για βρετανική κοντότριχη!

https://www.facebook.com/photo.php?...70433121.69528.134322646613965&type=1&theater

δε νομιζω να ειναι βρετανικη κοντοτριχη...το σχολιο της γατοομαδας (γιατι λογικα αυτο ειδες :P) μαλλον εννοουσε οτι μοιαζει με βρετανικη και χαριζεται.

Καλησπέρα. Τελικά προέκυψε ένα θέμα που ανέστειλε την υιοθεσία...επάνω σε μια άλλη συζήτηση με την παιδίατρο μας, ανάφερα τα σχέδιά μας κι εκείνη μου θύμισε κάποιες αιματολογικές εξετάσεις που είχαμε κάνει πριν χρόνια στο ένα μου παιδί και είχαν δείξει αυξημένη αλλεργική προδιάθεση. Δεδομένου λοιπόν ότι τα παιδιά μου δεν είχαν ποτέ κοντινή επαφή με γάτες, δεν γνωρίζουμε αν είναι αλλεργικά στις τρίχες τους. Επίσης κι εγώ η ίδια παρουσίασα αλλεργία στη στη γύρη τα τελευταία πέντε χρόνια, με αποτέλεσμα να πάσχω από εποχική αλλεργική ρινίτιδα. Τη γάτα μου όμως την είχα πριν δέκα χρόνια, άρα δεν αποκλείεται στο ενδιάμεσο να απέκτησα αλλεργία σε αυτές και εγώ! Έτσι μου είπανε, τουλάχιστον, αν και το τελευταίο το θεωρώ μάλλον απίθανο.

Κατά συνεπεια, θα πρέπει να βρούμε ένα σπίτι που να φιλοξενεί γατούλα και να το επισκεφθούμε αρκετές φορές, για να βεβαιωθούμε πως δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Στενοχωρήθηκα, γιατί ήμουν τόσο αποφασισμένη, είχα επικοινωνήσει και με ένα εκτροφείο βρετανικών κοντότριχων, αλλά μου κόπηκε η φόρα απότομα. Ευτυχώς δεν είχα πει τίποτα στα παιδιά, να ακούω γκρίνια για κανένα χρόνο...πάντως, ευελπιστώ πως σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα πραγματοποιήσω την επιθυμία μου!

Για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσω θερμά όσους κάνανε τον κόπο να ασχοληθούν με το θέμα μου. Εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα!

Πολύ κρίμα, ευτυχώς που δεν το ήξεραν τα παιδιά, θα ήταν πράγματι μια δύσκολη στιγμή. Αν υπάρχει τέτοιο θέμα ίσως να σκεφτείτε τις γάτες Σιβηρίας? Πολλοί αλλεργικοί δεν έχουν πρόβλημα με αυτές. Και φυσικά και οι spynx, αν και είναι λίγο δύσκολες.

Οι spynx, χωρίς παρεξήγηση στους φαν, δεν μου αρέσουν καθόλου. Οι Σιβηρίας είναι πανέμορφες, αλλά έχω αποκλείσει τις μακρύτριχες, λόγω έλλειψης χρόνου. Άλλωστε, αν όντως έχουμε θέμα αλλεργίας, δεν ξέρω κανέναν με τέτοια γάτα, ώστε να ξεκαθαρίσουμε αν έχουμε πρόβλημα και με αυτές ή όχι. Πράγματι, πολύ κρίμα...και μου ήρθε πολύ ξαφνικό, αν και θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί και μόνη μου.

Ποια γατα μου ταιριαζει? :/

Γεια σας! Ειμαι νεομελος της ιστοσελιδας και εχω μια απορια.
Συζητησα το θεμα με τους γονεις μου και μου ειπαν οτι μπορω να αποκτησω γατα!
Ομως, δεν εχω ιδεα για το ποιο ειδος να διαλεξω. Επαξα στο διαδυκτιο για σχετικες πληροφοριες και κατεληξα σε Snowshoe, Singapura, European Shorthair ή Scottish Fold. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αποφασισω. :/:
Ο χρονος που μπορω να διαθεσω για περιποιηση δεν ειναι απεριοριστος (για αυτο οι παραπανω ρατσες ειναι κοντοτριχες0 αλλα οσο ελευθερο χρονο εχω θα τον αφιερωσω στην γατα μου.
Παρακαλω βοηθηστε με :)

Καλησπερα,ολες οι γατουλες που αναφερεις εχουν διαφορετική όψη,βάρος,μέγεθος,και χαρακτήρα,οπότε αφού έχεις τόσο διαφορετικές προτιμήσεις γιατί δε σκέφτεσαι να πάρεις ένα ημίαιμο γατάκι που αναζητά σπίτι;

Γεια σας! Ειμαι νεομελος της ιστοσελιδας και εχω μια απορια.
Συζητησα το θεμα με τους γονεις μου και μου ειπαν οτι μπορω να αποκτησω γατα!
Ομως, δεν εχω ιδεα για το ποιο ειδος να διαλεξω. Επαξα στο διαδυκτιο για σχετικες πληροφοριες και κατεληξα σε Snowshoe, Singapura, European Shorthair ή Scottish Fold. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αποφασισω. :/:
Ο χρονος που μπορω να διαθεσω για περιποιηση δεν ειναι απεριοριστος (για αυτο οι παραπανω ρατσες ειναι κοντοτριχες0 αλλα οσο ελευθερο χρονο εχω θα τον αφιερωσω στην γατα μου.
Παρακαλω βοηθηστε με :)
Αδεσποτο κεραμιδογατο δαγκωτο! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η αποκτηση μιας γατας πρεπει να ειναι καποιας ρατσας ντε και καλα.Τοσα υπαρχουν που περιμενουν μια ζεστη αγκαλια. Γιατι δε σωζεις ενα απο το δρομο?

Παιδια, εχετε δικιο!
Ειναι μια παρα πολυ καλη αποφαση να αποκτησω ενα ημιαιμο γατακι :)
Ευχαριστω :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back