tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
https://www.facebook.com/photo.php?...1354255528919.511225.593353918&type=1&theater
με το καλο να το δεχτεις οποιο γατακι αποφασισεις να παρεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος
πάρε την χωρίς δεύτερη σκέψη εκτός αν έχεις ήδη βρεί αυτό που ψάχνεις και το θέλεις πιό μικρό σε ηλικία .
ξέρουμε αν όντως είναι ημίαμη αυτή η αδεσποτούλα και τι μπορεί να έχει πάνω της απο ράτσες?
anna 21
Δραστήριο μέλος
https://www.facebook.com/photo.php?...70433121.69528.134322646613965&type=1&theater
anna 21
Δραστήριο μέλος
Δανάη μόλις είδα αυτήν εδώ την αγγελία αν σε ενδιαφέρει, πρόκειται για βρετανική κοντότριχη!
https://www.facebook.com/photo.php?...70433121.69528.134322646613965&type=1&theater
δε νομιζω να ειναι βρετανικη κοντοτριχη...το σχολιο της γατοομαδας (γιατι λογικα αυτο ειδες
) μαλλον εννοουσε οτι μοιαζει με βρετανικη και χαριζεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατά συνεπεια, θα πρέπει να βρούμε ένα σπίτι που να φιλοξενεί γατούλα και να το επισκεφθούμε αρκετές φορές, για να βεβαιωθούμε πως δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Στενοχωρήθηκα, γιατί ήμουν τόσο αποφασισμένη, είχα επικοινωνήσει και με ένα εκτροφείο βρετανικών κοντότριχων, αλλά μου κόπηκε η φόρα απότομα. Ευτυχώς δεν είχα πει τίποτα στα παιδιά, να ακούω γκρίνια για κανένα χρόνο...πάντως, ευελπιστώ πως σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα πραγματοποιήσω την επιθυμία μου!
Για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσω θερμά όσους κάνανε τον κόπο να ασχοληθούν με το θέμα μου. Εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα!
Vivian258
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας! Ειμαι νεομελος της ιστοσελιδας και εχω μια απορια.
Συζητησα το θεμα με τους γονεις μου και μου ειπαν οτι μπορω να αποκτησω γατα!
Ομως, δεν εχω ιδεα για το ποιο ειδος να διαλεξω. Επαξα στο διαδυκτιο για σχετικες πληροφοριες και κατεληξα σε Snowshoe, Singapura, European Shorthair ή Scottish Fold. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αποφασισω.

Ο χρονος που μπορω να διαθεσω για περιποιηση δεν ειναι απεριοριστος (για αυτο οι παραπανω ρατσες ειναι κοντοτριχες0 αλλα οσο ελευθερο χρονο εχω θα τον αφιερωσω στην γατα μου.
Παρακαλω βοηθηστε με

moukelis
Επιφανές μέλος
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Αδεσποτο κεραμιδογατο δαγκωτο! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η αποκτηση μιας γατας πρεπει να ειναι καποιας ρατσας ντε και καλα.Τοσα υπαρχουν που περιμενουν μια ζεστη αγκαλια. Γιατι δε σωζεις ενα απο το δρομο?Γεια σας! Ειμαι νεομελος της ιστοσελιδας και εχω μια απορια.
Συζητησα το θεμα με τους γονεις μου και μου ειπαν οτι μπορω να αποκτησω γατα!
Ομως, δεν εχω ιδεα για το ποιο ειδος να διαλεξω. Επαξα στο διαδυκτιο για σχετικες πληροφοριες και κατεληξα σε Snowshoe, Singapura, European Shorthair ή Scottish Fold. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αποφασισω.
Ο χρονος που μπορω να διαθεσω για περιποιηση δεν ειναι απεριοριστος (για αυτο οι παραπανω ρατσες ειναι κοντοτριχες0 αλλα οσο ελευθερο χρονο εχω θα τον αφιερωσω στην γατα μου.
Παρακαλω βοηθηστε με![]()
Vivian258
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι μια παρα πολυ καλη αποφαση να αποκτησω ενα ημιαιμο γατακι

Ευχαριστω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool