AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω δει απο 15 μεχρι 50 ευρω... ψαξε το λιγο στα μαγαζια της γειτονιας σου, ρωτα σε 3-4 πριν παρεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
εγω την πήρα! στο πετ σιτι στα βριλισσια έχει άλλη 1 γατοφόρο τέτοια σε γλάζιο χρώμα ή γκρι. πήγαινε σε κάποιο πετ σοπ και δες αν την έχουν την προσφορά
Ψαχνω για ανθεκτικο κλουβι μεταφορας γατας,το οποιο να ειναι αρκετα ευρυχωρο και να μη κοστιζει και μια περιουσια
Εσεις τι κλουβια μεταφορας εχετε?Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μου προτεινατε μερικα,επειδη δε ξερω σε ποιο να καταληξω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
τα ασφαλείας που χρησιμοποιούν και για αερομεταφορές ναι κοστίζουν μια μικρή περιουσία αλλά κάνεις απόσβεση, ειναι σκυλιά πχ ενα τέτοιο το έχω 8 χρόνια, δεν λέει να πάθει τίποτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Την Ατλας την βρηκα ηδη,ειχε και καλες τιμες!Ευχαριστω!

Linka
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool