Ποια είναι η ιδανική γατοφόρος;

και 15 ευρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αναλογος το μαγαζι , το μεγεθος της γατοφορου και την ποιοτητα
εχω δει απο 15 μεχρι 50 ευρω... ψαξε το λιγο στα μαγαζια της γειτονιας σου, ρωτα σε 3-4 πριν παρεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είχε βγει μια προσφορά με την αγορά 3κιλης προπλαν γατοτροφής δώρο 1 γατοφόρο.

εγω την πήρα! στο πετ σιτι στα βριλισσια έχει άλλη 1 γατοφόρο τέτοια σε γλάζιο χρώμα ή γκρι. πήγαινε σε κάποιο πετ σοπ και δες αν την έχουν την προσφορά

Κλουβιά μεταφοράς

Ψαχνω για ανθεκτικο κλουβι μεταφορας γατας,το οποιο να ειναι αρκετα ευρυχωρο και να μη κοστιζει και μια περιουσια :hmm: Εσεις τι κλουβια μεταφορας εχετε?Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μου προτεινατε μερικα,επειδη δε ξερω σε ποιο να καταληξω.:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι μάρκες Trotter και Atlas ειναι οικονομικά και αξιοπίστα για καθημερινές μεταφορές, κάτω των 30 ευρώ.
τα ασφαλείας που χρησιμοποιούν και για αερομεταφορές ναι κοστίζουν μια μικρή περιουσία αλλά κάνεις απόσβεση, ειναι σκυλιά πχ ενα τέτοιο το έχω 8 χρόνια, δεν λέει να πάθει τίποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κλουβιά μεταφοράς

Την Ατλας την βρηκα ηδη,ειχε και καλες τιμες!Ευχαριστω! :D

Γειά σας! Επαναφέρω το θεματάκι γιατί μου έχει πέσει η μέση χαχα! Τα γατόνια μου μεγαλώνουν και βαραίνουν και για κάποιους μήνες ακόμα θα χρειάζεται να τα μεταφέρω κάθε σαββατοκύριακο, και το πρόβλημά μου είναι το εξής: τους έχω δύο πλαστικές γατοφόρους, μια χαρά κατά τα άλλα αλλά με έχει κουράσει το ότι είναι δύο, βάλε βγάλε σε ασανσέρ, αυτοκίνητο, άσε τη μια κάτω βάλε την άλλη βγάλε τη μια βάλε την άλλη γκάπα γκούπα μια ταλαιπώρια! Έτσι άρχισα να ψάχνω για διπλές τσάντες μεταφοράς είτε με λουρί για τον ώμο είτε με ροδάκια, αλλά μέχρι στιγμής΄έχω βρει μόνο στο εξωτερικό και είναι και ακριβές και μαζί με τα έξοδα μεταφοράς κλάφτα χαράλαμπε! Έχει βρει κανείς κάποιο τέτοιο προϊόν Ελλάδα ? επίσης το πιο κοντινό σ αυτό που θέλω είναι αυτό που να βρίσκεται σε πετ σοπ στην Ελλάδα είναι αυτό : https://www.petcity.gr/product/ΤΣΑΝΤΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΤΡΟΛΕΙ-ΜΕ-ΡΟΔΑΚΙΑ-ONE-SIZE-22108452.html αλλά δε το έχω δει από κοντά, μήπως το έχει κανείς να μου πει γνώμη? θα χωράει άραγε δύο ενήλικες γάτες? Θα το χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορά διάρκειας 10 λεπτών με αυτοκίνητο , για μεγαλύτερες αποστάσεις και για κτηνίατρο θα χρησιμοποιώ τα πλαστικά....

Καλησπέρα πρόκειται να γίνω κ γω γάτο μαμά απλα θέλω γνώμη για το γατοφορο αν είναι καλός https://www.e-jumbo.gr/home/pet-shop/tsantes-metaforas/klouvi-metaforas-katoikidiou-48x28x30_73343/ συγνώμη που άνοιξα πάλη το θέμα κ ελπίζω να μην σας κουρασα ευχαριστώ εκ τον προτέρων πραγματικά μέσω του site μου λυσατε τα χέρια για οποιαδήποτε ερώτηση ή προβληματισμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρά είναι, κι εμείς το έχουμε. Η πόρτα είναι πλαστική και όχι σιδερένια όπως λέει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!!
Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!!
:)

Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back