AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 12:11 Η AGGELIKI έγραψε: #81 06-07-09 12:11 και 15 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η NiaR έγραψε: #82 06-07-09 14:02 αναλογος το μαγαζι , το μεγεθος της γατοφορου και την ποιοτητα εχω δει απο 15 μεχρι 50 ευρω... ψαξε το λιγο στα μαγαζια της γειτονιας σου, ρωτα σε 3-4 πριν παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η zanin έγραψε: #83 06-07-09 14:07 είχε βγει μια προσφορά με την αγορά 3κιλης προπλαν γατοτροφής δώρο 1 γατοφόρο. εγω την πήρα! στο πετ σιτι στα βριλισσια έχει άλλη 1 γατοφόρο τέτοια σε γλάζιο χρώμα ή γκρι. πήγαινε σε κάποιο πετ σοπ και δες αν την έχουν την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Conan Εκκολαπτόμενο μέλος Η Conan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 01:03 Η Conan έγραψε: #84 02-05-13 01:03 Κλουβιά μεταφοράς Ψαχνω για ανθεκτικο κλουβι μεταφορας γατας,το οποιο να ειναι αρκετα ευρυχωρο και να μη κοστιζει και μια περιουσια Εσεις τι κλουβια μεταφορας εχετε?Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μου προτεινατε μερικα,επειδη δε ξερω σε ποιο να καταληξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 13:04 Η Havana έγραψε: #85 02-05-13 13:04 οι μάρκες Trotter και Atlas ειναι οικονομικά και αξιοπίστα για καθημερινές μεταφορές, κάτω των 30 ευρώ. τα ασφαλείας που χρησιμοποιούν και για αερομεταφορές ναι κοστίζουν μια μικρή περιουσία αλλά κάνεις απόσβεση, ειναι σκυλιά πχ ενα τέτοιο το έχω 8 χρόνια, δεν λέει να πάθει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Conan Εκκολαπτόμενο μέλος Η Conan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Conan έγραψε: #86 02-05-13 14:34 Απάντηση: Κλουβιά μεταφοράς Την Ατλας την βρηκα ηδη,ειχε και καλες τιμες!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linka Νεοφερμένο μέλος Η Thalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 13:15 Η Linka έγραψε: #87 29-10-13 13:15 Γειά σας! Επαναφέρω το θεματάκι γιατί μου έχει πέσει η μέση χαχα! Τα γατόνια μου μεγαλώνουν και βαραίνουν και για κάποιους μήνες ακόμα θα χρειάζεται να τα μεταφέρω κάθε σαββατοκύριακο, και το πρόβλημά μου είναι το εξής: τους έχω δύο πλαστικές γατοφόρους, μια χαρά κατά τα άλλα αλλά με έχει κουράσει το ότι είναι δύο, βάλε βγάλε σε ασανσέρ, αυτοκίνητο, άσε τη μια κάτω βάλε την άλλη βγάλε τη μια βάλε την άλλη γκάπα γκούπα μια ταλαιπώρια! Έτσι άρχισα να ψάχνω για διπλές τσάντες μεταφοράς είτε με λουρί για τον ώμο είτε με ροδάκια, αλλά μέχρι στιγμής΄έχω βρει μόνο στο εξωτερικό και είναι και ακριβές και μαζί με τα έξοδα μεταφοράς κλάφτα χαράλαμπε! Έχει βρει κανείς κάποιο τέτοιο προϊόν Ελλάδα ? επίσης το πιο κοντινό σ αυτό που θέλω είναι αυτό που να βρίσκεται σε πετ σοπ στην Ελλάδα είναι αυτό : https://www.petcity.gr/product/ΤΣΑΝΤΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΤΡΟΛΕΙ-ΜΕ-ΡΟΔΑΚΙΑ-ONE-SIZE-22108452.html αλλά δε το έχω δει από κοντά, μήπως το έχει κανείς να μου πει γνώμη? θα χωράει άραγε δύο ενήλικες γάτες? Θα το χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορά διάρκειας 10 λεπτών με αυτοκίνητο , για μεγαλύτερες αποστάσεις και για κτηνίατρο θα χρησιμοποιώ τα πλαστικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 16:50 Η Lulu97 έγραψε: #88 16-10-16 16:50 Καλησπέρα πρόκειται να γίνω κ γω γάτο μαμά απλα θέλω γνώμη για το γατοφορο αν είναι καλός https://www.e-jumbo.gr/home/pet-shop/tsantes-metaforas/klouvi-metaforas-katoikidiou-48x28x30_73343/ συγνώμη που άνοιξα πάλη το θέμα κ ελπίζω να μην σας κουρασα ευχαριστώ εκ τον προτέρων πραγματικά μέσω του site μου λυσατε τα χέρια για οποιαδήποτε ερώτηση ή προβληματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 17:16 Η pepper έγραψε: #89 16-10-16 17:16 Μια χαρά είναι, κι εμείς το έχουμε. Η πόρτα είναι πλαστική και όχι σιδερένια όπως λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 21:14 Η Backdrop έγραψε: #90 16-10-16 21:14 Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!! Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2016 στις 01:14 Η Lulu97 έγραψε: #91 17-10-16 01:14 Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tifalilium thanospap crazycamber ofilia Hlianna Lulu97 Nicole1987 Claire Rentfield 3lbereth pepper nasstazia Alexxkk alexandram Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και 15 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:02 Η NiaR έγραψε: #82 06-07-09 14:02 αναλογος το μαγαζι , το μεγεθος της γατοφορου και την ποιοτητα εχω δει απο 15 μεχρι 50 ευρω... ψαξε το λιγο στα μαγαζια της γειτονιας σου, ρωτα σε 3-4 πριν παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η zanin έγραψε: #83 06-07-09 14:07 είχε βγει μια προσφορά με την αγορά 3κιλης προπλαν γατοτροφής δώρο 1 γατοφόρο. εγω την πήρα! στο πετ σιτι στα βριλισσια έχει άλλη 1 γατοφόρο τέτοια σε γλάζιο χρώμα ή γκρι. πήγαινε σε κάποιο πετ σοπ και δες αν την έχουν την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Conan Εκκολαπτόμενο μέλος Η Conan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 01:03 Η Conan έγραψε: #84 02-05-13 01:03 Κλουβιά μεταφοράς Ψαχνω για ανθεκτικο κλουβι μεταφορας γατας,το οποιο να ειναι αρκετα ευρυχωρο και να μη κοστιζει και μια περιουσια Εσεις τι κλουβια μεταφορας εχετε?Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μου προτεινατε μερικα,επειδη δε ξερω σε ποιο να καταληξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 13:04 Η Havana έγραψε: #85 02-05-13 13:04 οι μάρκες Trotter και Atlas ειναι οικονομικά και αξιοπίστα για καθημερινές μεταφορές, κάτω των 30 ευρώ. τα ασφαλείας που χρησιμοποιούν και για αερομεταφορές ναι κοστίζουν μια μικρή περιουσία αλλά κάνεις απόσβεση, ειναι σκυλιά πχ ενα τέτοιο το έχω 8 χρόνια, δεν λέει να πάθει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Conan Εκκολαπτόμενο μέλος Η Conan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Conan έγραψε: #86 02-05-13 14:34 Απάντηση: Κλουβιά μεταφοράς Την Ατλας την βρηκα ηδη,ειχε και καλες τιμες!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linka Νεοφερμένο μέλος Η Thalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 13:15 Η Linka έγραψε: #87 29-10-13 13:15 Γειά σας! Επαναφέρω το θεματάκι γιατί μου έχει πέσει η μέση χαχα! Τα γατόνια μου μεγαλώνουν και βαραίνουν και για κάποιους μήνες ακόμα θα χρειάζεται να τα μεταφέρω κάθε σαββατοκύριακο, και το πρόβλημά μου είναι το εξής: τους έχω δύο πλαστικές γατοφόρους, μια χαρά κατά τα άλλα αλλά με έχει κουράσει το ότι είναι δύο, βάλε βγάλε σε ασανσέρ, αυτοκίνητο, άσε τη μια κάτω βάλε την άλλη βγάλε τη μια βάλε την άλλη γκάπα γκούπα μια ταλαιπώρια! Έτσι άρχισα να ψάχνω για διπλές τσάντες μεταφοράς είτε με λουρί για τον ώμο είτε με ροδάκια, αλλά μέχρι στιγμής΄έχω βρει μόνο στο εξωτερικό και είναι και ακριβές και μαζί με τα έξοδα μεταφοράς κλάφτα χαράλαμπε! Έχει βρει κανείς κάποιο τέτοιο προϊόν Ελλάδα ? επίσης το πιο κοντινό σ αυτό που θέλω είναι αυτό που να βρίσκεται σε πετ σοπ στην Ελλάδα είναι αυτό : https://www.petcity.gr/product/ΤΣΑΝΤΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΤΡΟΛΕΙ-ΜΕ-ΡΟΔΑΚΙΑ-ONE-SIZE-22108452.html αλλά δε το έχω δει από κοντά, μήπως το έχει κανείς να μου πει γνώμη? θα χωράει άραγε δύο ενήλικες γάτες? Θα το χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορά διάρκειας 10 λεπτών με αυτοκίνητο , για μεγαλύτερες αποστάσεις και για κτηνίατρο θα χρησιμοποιώ τα πλαστικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 16:50 Η Lulu97 έγραψε: #88 16-10-16 16:50 Καλησπέρα πρόκειται να γίνω κ γω γάτο μαμά απλα θέλω γνώμη για το γατοφορο αν είναι καλός https://www.e-jumbo.gr/home/pet-shop/tsantes-metaforas/klouvi-metaforas-katoikidiou-48x28x30_73343/ συγνώμη που άνοιξα πάλη το θέμα κ ελπίζω να μην σας κουρασα ευχαριστώ εκ τον προτέρων πραγματικά μέσω του site μου λυσατε τα χέρια για οποιαδήποτε ερώτηση ή προβληματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 17:16 Η pepper έγραψε: #89 16-10-16 17:16 Μια χαρά είναι, κι εμείς το έχουμε. Η πόρτα είναι πλαστική και όχι σιδερένια όπως λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 21:14 Η Backdrop έγραψε: #90 16-10-16 21:14 Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!! Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2016 στις 01:14 Η Lulu97 έγραψε: #91 17-10-16 01:14 Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tifalilium thanospap crazycamber ofilia Hlianna Lulu97 Nicole1987 Claire Rentfield 3lbereth pepper nasstazia Alexxkk alexandram Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αναλογος το μαγαζι , το μεγεθος της γατοφορου και την ποιοτητα εχω δει απο 15 μεχρι 50 ευρω... ψαξε το λιγο στα μαγαζια της γειτονιας σου, ρωτα σε 3-4 πριν παρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 14:07 Η zanin έγραψε: #83 06-07-09 14:07 είχε βγει μια προσφορά με την αγορά 3κιλης προπλαν γατοτροφής δώρο 1 γατοφόρο. εγω την πήρα! στο πετ σιτι στα βριλισσια έχει άλλη 1 γατοφόρο τέτοια σε γλάζιο χρώμα ή γκρι. πήγαινε σε κάποιο πετ σοπ και δες αν την έχουν την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Conan Εκκολαπτόμενο μέλος Η Conan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 01:03 Η Conan έγραψε: #84 02-05-13 01:03 Κλουβιά μεταφοράς Ψαχνω για ανθεκτικο κλουβι μεταφορας γατας,το οποιο να ειναι αρκετα ευρυχωρο και να μη κοστιζει και μια περιουσια Εσεις τι κλουβια μεταφορας εχετε?Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μου προτεινατε μερικα,επειδη δε ξερω σε ποιο να καταληξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 13:04 Η Havana έγραψε: #85 02-05-13 13:04 οι μάρκες Trotter και Atlas ειναι οικονομικά και αξιοπίστα για καθημερινές μεταφορές, κάτω των 30 ευρώ. τα ασφαλείας που χρησιμοποιούν και για αερομεταφορές ναι κοστίζουν μια μικρή περιουσία αλλά κάνεις απόσβεση, ειναι σκυλιά πχ ενα τέτοιο το έχω 8 χρόνια, δεν λέει να πάθει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Conan Εκκολαπτόμενο μέλος Η Conan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Conan έγραψε: #86 02-05-13 14:34 Απάντηση: Κλουβιά μεταφοράς Την Ατλας την βρηκα ηδη,ειχε και καλες τιμες!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linka Νεοφερμένο μέλος Η Thalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 13:15 Η Linka έγραψε: #87 29-10-13 13:15 Γειά σας! Επαναφέρω το θεματάκι γιατί μου έχει πέσει η μέση χαχα! Τα γατόνια μου μεγαλώνουν και βαραίνουν και για κάποιους μήνες ακόμα θα χρειάζεται να τα μεταφέρω κάθε σαββατοκύριακο, και το πρόβλημά μου είναι το εξής: τους έχω δύο πλαστικές γατοφόρους, μια χαρά κατά τα άλλα αλλά με έχει κουράσει το ότι είναι δύο, βάλε βγάλε σε ασανσέρ, αυτοκίνητο, άσε τη μια κάτω βάλε την άλλη βγάλε τη μια βάλε την άλλη γκάπα γκούπα μια ταλαιπώρια! Έτσι άρχισα να ψάχνω για διπλές τσάντες μεταφοράς είτε με λουρί για τον ώμο είτε με ροδάκια, αλλά μέχρι στιγμής΄έχω βρει μόνο στο εξωτερικό και είναι και ακριβές και μαζί με τα έξοδα μεταφοράς κλάφτα χαράλαμπε! Έχει βρει κανείς κάποιο τέτοιο προϊόν Ελλάδα ? επίσης το πιο κοντινό σ αυτό που θέλω είναι αυτό που να βρίσκεται σε πετ σοπ στην Ελλάδα είναι αυτό : https://www.petcity.gr/product/ΤΣΑΝΤΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΤΡΟΛΕΙ-ΜΕ-ΡΟΔΑΚΙΑ-ONE-SIZE-22108452.html αλλά δε το έχω δει από κοντά, μήπως το έχει κανείς να μου πει γνώμη? θα χωράει άραγε δύο ενήλικες γάτες? Θα το χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορά διάρκειας 10 λεπτών με αυτοκίνητο , για μεγαλύτερες αποστάσεις και για κτηνίατρο θα χρησιμοποιώ τα πλαστικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 16:50 Η Lulu97 έγραψε: #88 16-10-16 16:50 Καλησπέρα πρόκειται να γίνω κ γω γάτο μαμά απλα θέλω γνώμη για το γατοφορο αν είναι καλός https://www.e-jumbo.gr/home/pet-shop/tsantes-metaforas/klouvi-metaforas-katoikidiou-48x28x30_73343/ συγνώμη που άνοιξα πάλη το θέμα κ ελπίζω να μην σας κουρασα ευχαριστώ εκ τον προτέρων πραγματικά μέσω του site μου λυσατε τα χέρια για οποιαδήποτε ερώτηση ή προβληματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 17:16 Η pepper έγραψε: #89 16-10-16 17:16 Μια χαρά είναι, κι εμείς το έχουμε. Η πόρτα είναι πλαστική και όχι σιδερένια όπως λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 21:14 Η Backdrop έγραψε: #90 16-10-16 21:14 Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!! Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2016 στις 01:14 Η Lulu97 έγραψε: #91 17-10-16 01:14 Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tifalilium thanospap crazycamber ofilia Hlianna Lulu97 Nicole1987 Claire Rentfield 3lbereth pepper nasstazia Alexxkk alexandram Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είχε βγει μια προσφορά με την αγορά 3κιλης προπλαν γατοτροφής δώρο 1 γατοφόρο. εγω την πήρα! στο πετ σιτι στα βριλισσια έχει άλλη 1 γατοφόρο τέτοια σε γλάζιο χρώμα ή γκρι. πήγαινε σε κάποιο πετ σοπ και δες αν την έχουν την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Conan Εκκολαπτόμενο μέλος Η Conan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 01:03 Η Conan έγραψε: #84 02-05-13 01:03 Κλουβιά μεταφοράς Ψαχνω για ανθεκτικο κλουβι μεταφορας γατας,το οποιο να ειναι αρκετα ευρυχωρο και να μη κοστιζει και μια περιουσια Εσεις τι κλουβια μεταφορας εχετε?Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μου προτεινατε μερικα,επειδη δε ξερω σε ποιο να καταληξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 13:04 Η Havana έγραψε: #85 02-05-13 13:04 οι μάρκες Trotter και Atlas ειναι οικονομικά και αξιοπίστα για καθημερινές μεταφορές, κάτω των 30 ευρώ. τα ασφαλείας που χρησιμοποιούν και για αερομεταφορές ναι κοστίζουν μια μικρή περιουσία αλλά κάνεις απόσβεση, ειναι σκυλιά πχ ενα τέτοιο το έχω 8 χρόνια, δεν λέει να πάθει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Conan Εκκολαπτόμενο μέλος Η Conan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Conan έγραψε: #86 02-05-13 14:34 Απάντηση: Κλουβιά μεταφοράς Την Ατλας την βρηκα ηδη,ειχε και καλες τιμες!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linka Νεοφερμένο μέλος Η Thalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 13:15 Η Linka έγραψε: #87 29-10-13 13:15 Γειά σας! Επαναφέρω το θεματάκι γιατί μου έχει πέσει η μέση χαχα! Τα γατόνια μου μεγαλώνουν και βαραίνουν και για κάποιους μήνες ακόμα θα χρειάζεται να τα μεταφέρω κάθε σαββατοκύριακο, και το πρόβλημά μου είναι το εξής: τους έχω δύο πλαστικές γατοφόρους, μια χαρά κατά τα άλλα αλλά με έχει κουράσει το ότι είναι δύο, βάλε βγάλε σε ασανσέρ, αυτοκίνητο, άσε τη μια κάτω βάλε την άλλη βγάλε τη μια βάλε την άλλη γκάπα γκούπα μια ταλαιπώρια! Έτσι άρχισα να ψάχνω για διπλές τσάντες μεταφοράς είτε με λουρί για τον ώμο είτε με ροδάκια, αλλά μέχρι στιγμής΄έχω βρει μόνο στο εξωτερικό και είναι και ακριβές και μαζί με τα έξοδα μεταφοράς κλάφτα χαράλαμπε! Έχει βρει κανείς κάποιο τέτοιο προϊόν Ελλάδα ? επίσης το πιο κοντινό σ αυτό που θέλω είναι αυτό που να βρίσκεται σε πετ σοπ στην Ελλάδα είναι αυτό : https://www.petcity.gr/product/ΤΣΑΝΤΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΤΡΟΛΕΙ-ΜΕ-ΡΟΔΑΚΙΑ-ONE-SIZE-22108452.html αλλά δε το έχω δει από κοντά, μήπως το έχει κανείς να μου πει γνώμη? θα χωράει άραγε δύο ενήλικες γάτες? Θα το χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορά διάρκειας 10 λεπτών με αυτοκίνητο , για μεγαλύτερες αποστάσεις και για κτηνίατρο θα χρησιμοποιώ τα πλαστικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 16:50 Η Lulu97 έγραψε: #88 16-10-16 16:50 Καλησπέρα πρόκειται να γίνω κ γω γάτο μαμά απλα θέλω γνώμη για το γατοφορο αν είναι καλός https://www.e-jumbo.gr/home/pet-shop/tsantes-metaforas/klouvi-metaforas-katoikidiou-48x28x30_73343/ συγνώμη που άνοιξα πάλη το θέμα κ ελπίζω να μην σας κουρασα ευχαριστώ εκ τον προτέρων πραγματικά μέσω του site μου λυσατε τα χέρια για οποιαδήποτε ερώτηση ή προβληματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 17:16 Η pepper έγραψε: #89 16-10-16 17:16 Μια χαρά είναι, κι εμείς το έχουμε. Η πόρτα είναι πλαστική και όχι σιδερένια όπως λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 21:14 Η Backdrop έγραψε: #90 16-10-16 21:14 Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!! Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2016 στις 01:14 Η Lulu97 έγραψε: #91 17-10-16 01:14 Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tifalilium thanospap crazycamber ofilia Hlianna Lulu97 Nicole1987 Claire Rentfield 3lbereth pepper nasstazia Alexxkk alexandram Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κλουβιά μεταφοράς Ψαχνω για ανθεκτικο κλουβι μεταφορας γατας,το οποιο να ειναι αρκετα ευρυχωρο και να μη κοστιζει και μια περιουσια Εσεις τι κλουβια μεταφορας εχετε?Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μου προτεινατε μερικα,επειδη δε ξερω σε ποιο να καταληξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 13:04 Η Havana έγραψε: #85 02-05-13 13:04 οι μάρκες Trotter και Atlas ειναι οικονομικά και αξιοπίστα για καθημερινές μεταφορές, κάτω των 30 ευρώ. τα ασφαλείας που χρησιμοποιούν και για αερομεταφορές ναι κοστίζουν μια μικρή περιουσία αλλά κάνεις απόσβεση, ειναι σκυλιά πχ ενα τέτοιο το έχω 8 χρόνια, δεν λέει να πάθει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Conan Εκκολαπτόμενο μέλος Η Conan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Conan έγραψε: #86 02-05-13 14:34 Απάντηση: Κλουβιά μεταφοράς Την Ατλας την βρηκα ηδη,ειχε και καλες τιμες!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linka Νεοφερμένο μέλος Η Thalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 13:15 Η Linka έγραψε: #87 29-10-13 13:15 Γειά σας! Επαναφέρω το θεματάκι γιατί μου έχει πέσει η μέση χαχα! Τα γατόνια μου μεγαλώνουν και βαραίνουν και για κάποιους μήνες ακόμα θα χρειάζεται να τα μεταφέρω κάθε σαββατοκύριακο, και το πρόβλημά μου είναι το εξής: τους έχω δύο πλαστικές γατοφόρους, μια χαρά κατά τα άλλα αλλά με έχει κουράσει το ότι είναι δύο, βάλε βγάλε σε ασανσέρ, αυτοκίνητο, άσε τη μια κάτω βάλε την άλλη βγάλε τη μια βάλε την άλλη γκάπα γκούπα μια ταλαιπώρια! Έτσι άρχισα να ψάχνω για διπλές τσάντες μεταφοράς είτε με λουρί για τον ώμο είτε με ροδάκια, αλλά μέχρι στιγμής΄έχω βρει μόνο στο εξωτερικό και είναι και ακριβές και μαζί με τα έξοδα μεταφοράς κλάφτα χαράλαμπε! Έχει βρει κανείς κάποιο τέτοιο προϊόν Ελλάδα ? επίσης το πιο κοντινό σ αυτό που θέλω είναι αυτό που να βρίσκεται σε πετ σοπ στην Ελλάδα είναι αυτό : https://www.petcity.gr/product/ΤΣΑΝΤΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΤΡΟΛΕΙ-ΜΕ-ΡΟΔΑΚΙΑ-ONE-SIZE-22108452.html αλλά δε το έχω δει από κοντά, μήπως το έχει κανείς να μου πει γνώμη? θα χωράει άραγε δύο ενήλικες γάτες? Θα το χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορά διάρκειας 10 λεπτών με αυτοκίνητο , για μεγαλύτερες αποστάσεις και για κτηνίατρο θα χρησιμοποιώ τα πλαστικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 16:50 Η Lulu97 έγραψε: #88 16-10-16 16:50 Καλησπέρα πρόκειται να γίνω κ γω γάτο μαμά απλα θέλω γνώμη για το γατοφορο αν είναι καλός https://www.e-jumbo.gr/home/pet-shop/tsantes-metaforas/klouvi-metaforas-katoikidiou-48x28x30_73343/ συγνώμη που άνοιξα πάλη το θέμα κ ελπίζω να μην σας κουρασα ευχαριστώ εκ τον προτέρων πραγματικά μέσω του site μου λυσατε τα χέρια για οποιαδήποτε ερώτηση ή προβληματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 17:16 Η pepper έγραψε: #89 16-10-16 17:16 Μια χαρά είναι, κι εμείς το έχουμε. Η πόρτα είναι πλαστική και όχι σιδερένια όπως λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 21:14 Η Backdrop έγραψε: #90 16-10-16 21:14 Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!! Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2016 στις 01:14 Η Lulu97 έγραψε: #91 17-10-16 01:14 Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tifalilium thanospap crazycamber ofilia Hlianna Lulu97 Nicole1987 Claire Rentfield 3lbereth pepper nasstazia Alexxkk alexandram Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οι μάρκες Trotter και Atlas ειναι οικονομικά και αξιοπίστα για καθημερινές μεταφορές, κάτω των 30 ευρώ. τα ασφαλείας που χρησιμοποιούν και για αερομεταφορές ναι κοστίζουν μια μικρή περιουσία αλλά κάνεις απόσβεση, ειναι σκυλιά πχ ενα τέτοιο το έχω 8 χρόνια, δεν λέει να πάθει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Conan Εκκολαπτόμενο μέλος Η Conan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 2 Μαΐου 2013 στις 14:34 Η Conan έγραψε: #86 02-05-13 14:34 Απάντηση: Κλουβιά μεταφοράς Την Ατλας την βρηκα ηδη,ειχε και καλες τιμες!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linka Νεοφερμένο μέλος Η Thalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 13:15 Η Linka έγραψε: #87 29-10-13 13:15 Γειά σας! Επαναφέρω το θεματάκι γιατί μου έχει πέσει η μέση χαχα! Τα γατόνια μου μεγαλώνουν και βαραίνουν και για κάποιους μήνες ακόμα θα χρειάζεται να τα μεταφέρω κάθε σαββατοκύριακο, και το πρόβλημά μου είναι το εξής: τους έχω δύο πλαστικές γατοφόρους, μια χαρά κατά τα άλλα αλλά με έχει κουράσει το ότι είναι δύο, βάλε βγάλε σε ασανσέρ, αυτοκίνητο, άσε τη μια κάτω βάλε την άλλη βγάλε τη μια βάλε την άλλη γκάπα γκούπα μια ταλαιπώρια! Έτσι άρχισα να ψάχνω για διπλές τσάντες μεταφοράς είτε με λουρί για τον ώμο είτε με ροδάκια, αλλά μέχρι στιγμής΄έχω βρει μόνο στο εξωτερικό και είναι και ακριβές και μαζί με τα έξοδα μεταφοράς κλάφτα χαράλαμπε! Έχει βρει κανείς κάποιο τέτοιο προϊόν Ελλάδα ? επίσης το πιο κοντινό σ αυτό που θέλω είναι αυτό που να βρίσκεται σε πετ σοπ στην Ελλάδα είναι αυτό : https://www.petcity.gr/product/ΤΣΑΝΤΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΤΡΟΛΕΙ-ΜΕ-ΡΟΔΑΚΙΑ-ONE-SIZE-22108452.html αλλά δε το έχω δει από κοντά, μήπως το έχει κανείς να μου πει γνώμη? θα χωράει άραγε δύο ενήλικες γάτες? Θα το χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορά διάρκειας 10 λεπτών με αυτοκίνητο , για μεγαλύτερες αποστάσεις και για κτηνίατρο θα χρησιμοποιώ τα πλαστικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 16:50 Η Lulu97 έγραψε: #88 16-10-16 16:50 Καλησπέρα πρόκειται να γίνω κ γω γάτο μαμά απλα θέλω γνώμη για το γατοφορο αν είναι καλός https://www.e-jumbo.gr/home/pet-shop/tsantes-metaforas/klouvi-metaforas-katoikidiou-48x28x30_73343/ συγνώμη που άνοιξα πάλη το θέμα κ ελπίζω να μην σας κουρασα ευχαριστώ εκ τον προτέρων πραγματικά μέσω του site μου λυσατε τα χέρια για οποιαδήποτε ερώτηση ή προβληματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 17:16 Η pepper έγραψε: #89 16-10-16 17:16 Μια χαρά είναι, κι εμείς το έχουμε. Η πόρτα είναι πλαστική και όχι σιδερένια όπως λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 21:14 Η Backdrop έγραψε: #90 16-10-16 21:14 Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!! Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2016 στις 01:14 Η Lulu97 έγραψε: #91 17-10-16 01:14 Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tifalilium thanospap crazycamber ofilia Hlianna Lulu97 Nicole1987 Claire Rentfield 3lbereth pepper nasstazia Alexxkk alexandram Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Κλουβιά μεταφοράς Την Ατλας την βρηκα ηδη,ειχε και καλες τιμες!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Linka Νεοφερμένο μέλος Η Thalia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 13:15 Η Linka έγραψε: #87 29-10-13 13:15 Γειά σας! Επαναφέρω το θεματάκι γιατί μου έχει πέσει η μέση χαχα! Τα γατόνια μου μεγαλώνουν και βαραίνουν και για κάποιους μήνες ακόμα θα χρειάζεται να τα μεταφέρω κάθε σαββατοκύριακο, και το πρόβλημά μου είναι το εξής: τους έχω δύο πλαστικές γατοφόρους, μια χαρά κατά τα άλλα αλλά με έχει κουράσει το ότι είναι δύο, βάλε βγάλε σε ασανσέρ, αυτοκίνητο, άσε τη μια κάτω βάλε την άλλη βγάλε τη μια βάλε την άλλη γκάπα γκούπα μια ταλαιπώρια! Έτσι άρχισα να ψάχνω για διπλές τσάντες μεταφοράς είτε με λουρί για τον ώμο είτε με ροδάκια, αλλά μέχρι στιγμής΄έχω βρει μόνο στο εξωτερικό και είναι και ακριβές και μαζί με τα έξοδα μεταφοράς κλάφτα χαράλαμπε! Έχει βρει κανείς κάποιο τέτοιο προϊόν Ελλάδα ? επίσης το πιο κοντινό σ αυτό που θέλω είναι αυτό που να βρίσκεται σε πετ σοπ στην Ελλάδα είναι αυτό : https://www.petcity.gr/product/ΤΣΑΝΤΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΤΡΟΛΕΙ-ΜΕ-ΡΟΔΑΚΙΑ-ONE-SIZE-22108452.html αλλά δε το έχω δει από κοντά, μήπως το έχει κανείς να μου πει γνώμη? θα χωράει άραγε δύο ενήλικες γάτες? Θα το χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορά διάρκειας 10 λεπτών με αυτοκίνητο , για μεγαλύτερες αποστάσεις και για κτηνίατρο θα χρησιμοποιώ τα πλαστικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 16:50 Η Lulu97 έγραψε: #88 16-10-16 16:50 Καλησπέρα πρόκειται να γίνω κ γω γάτο μαμά απλα θέλω γνώμη για το γατοφορο αν είναι καλός https://www.e-jumbo.gr/home/pet-shop/tsantes-metaforas/klouvi-metaforas-katoikidiou-48x28x30_73343/ συγνώμη που άνοιξα πάλη το θέμα κ ελπίζω να μην σας κουρασα ευχαριστώ εκ τον προτέρων πραγματικά μέσω του site μου λυσατε τα χέρια για οποιαδήποτε ερώτηση ή προβληματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 17:16 Η pepper έγραψε: #89 16-10-16 17:16 Μια χαρά είναι, κι εμείς το έχουμε. Η πόρτα είναι πλαστική και όχι σιδερένια όπως λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 21:14 Η Backdrop έγραψε: #90 16-10-16 21:14 Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!! Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2016 στις 01:14 Η Lulu97 έγραψε: #91 17-10-16 01:14 Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tifalilium thanospap crazycamber ofilia Hlianna Lulu97 Nicole1987 Claire Rentfield 3lbereth pepper nasstazia Alexxkk alexandram Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σας! Επαναφέρω το θεματάκι γιατί μου έχει πέσει η μέση χαχα! Τα γατόνια μου μεγαλώνουν και βαραίνουν και για κάποιους μήνες ακόμα θα χρειάζεται να τα μεταφέρω κάθε σαββατοκύριακο, και το πρόβλημά μου είναι το εξής: τους έχω δύο πλαστικές γατοφόρους, μια χαρά κατά τα άλλα αλλά με έχει κουράσει το ότι είναι δύο, βάλε βγάλε σε ασανσέρ, αυτοκίνητο, άσε τη μια κάτω βάλε την άλλη βγάλε τη μια βάλε την άλλη γκάπα γκούπα μια ταλαιπώρια! Έτσι άρχισα να ψάχνω για διπλές τσάντες μεταφοράς είτε με λουρί για τον ώμο είτε με ροδάκια, αλλά μέχρι στιγμής΄έχω βρει μόνο στο εξωτερικό και είναι και ακριβές και μαζί με τα έξοδα μεταφοράς κλάφτα χαράλαμπε! Έχει βρει κανείς κάποιο τέτοιο προϊόν Ελλάδα ? επίσης το πιο κοντινό σ αυτό που θέλω είναι αυτό που να βρίσκεται σε πετ σοπ στην Ελλάδα είναι αυτό : https://www.petcity.gr/product/ΤΣΑΝΤΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΤΡΟΛΕΙ-ΜΕ-ΡΟΔΑΚΙΑ-ONE-SIZE-22108452.html αλλά δε το έχω δει από κοντά, μήπως το έχει κανείς να μου πει γνώμη? θα χωράει άραγε δύο ενήλικες γάτες? Θα το χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορά διάρκειας 10 λεπτών με αυτοκίνητο , για μεγαλύτερες αποστάσεις και για κτηνίατρο θα χρησιμοποιώ τα πλαστικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 16:50 Η Lulu97 έγραψε: #88 16-10-16 16:50 Καλησπέρα πρόκειται να γίνω κ γω γάτο μαμά απλα θέλω γνώμη για το γατοφορο αν είναι καλός https://www.e-jumbo.gr/home/pet-shop/tsantes-metaforas/klouvi-metaforas-katoikidiou-48x28x30_73343/ συγνώμη που άνοιξα πάλη το θέμα κ ελπίζω να μην σας κουρασα ευχαριστώ εκ τον προτέρων πραγματικά μέσω του site μου λυσατε τα χέρια για οποιαδήποτε ερώτηση ή προβληματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 17:16 Η pepper έγραψε: #89 16-10-16 17:16 Μια χαρά είναι, κι εμείς το έχουμε. Η πόρτα είναι πλαστική και όχι σιδερένια όπως λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 21:14 Η Backdrop έγραψε: #90 16-10-16 21:14 Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!! Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2016 στις 01:14 Η Lulu97 έγραψε: #91 17-10-16 01:14 Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tifalilium thanospap crazycamber ofilia Hlianna Lulu97 Nicole1987 Claire Rentfield 3lbereth pepper nasstazia Alexxkk alexandram Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα πρόκειται να γίνω κ γω γάτο μαμά απλα θέλω γνώμη για το γατοφορο αν είναι καλός https://www.e-jumbo.gr/home/pet-shop/tsantes-metaforas/klouvi-metaforas-katoikidiou-48x28x30_73343/ συγνώμη που άνοιξα πάλη το θέμα κ ελπίζω να μην σας κουρασα ευχαριστώ εκ τον προτέρων πραγματικά μέσω του site μου λυσατε τα χέρια για οποιαδήποτε ερώτηση ή προβληματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pepper Εκκολαπτόμενο μέλος Η pepper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 17:16 Η pepper έγραψε: #89 16-10-16 17:16 Μια χαρά είναι, κι εμείς το έχουμε. Η πόρτα είναι πλαστική και όχι σιδερένια όπως λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 21:14 Η Backdrop έγραψε: #90 16-10-16 21:14 Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!! Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2016 στις 01:14 Η Lulu97 έγραψε: #91 17-10-16 01:14 Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tifalilium thanospap crazycamber ofilia Hlianna Lulu97 Nicole1987 Claire Rentfield 3lbereth pepper nasstazia Alexxkk alexandram Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια χαρά είναι, κι εμείς το έχουμε. Η πόρτα είναι πλαστική και όχι σιδερένια όπως λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2016 στις 21:14 Η Backdrop έγραψε: #90 16-10-16 21:14 Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!! Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2016 στις 01:14 Η Lulu97 έγραψε: #91 17-10-16 01:14 Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πιστεύω πως για τη δουλειά που το θέλεις θα σε εξυπηρετήσει μια χαρά!!! Είναι και πιο οικονομικά από άλλα της αγοράς και είναι και ανθεκτικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lulu97 Νεοφερμένο μέλος Η Lulu97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2016 στις 01:14 Η Lulu97 έγραψε: #91 17-10-16 01:14 Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πολύ χαίρομαι πραγματικά που είναι καλό για το γατάκι μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα το πάρω και ανηπομωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.