O πετσοπας ειναι απλως ενας ΕΜΠΟΡΟΣ.Ειναι δεδομενο οτι δεν ξερει και θελει απλα να πουλησει οτι τον συμφερει και ότι εχει.Ο κτηνιατρος ειναι γιατρος.Ακομα και με την διατροφη να μην εχει ασχοληθει πολυ,σιγουρα τα συστατικα τα ξερει πολυ καλυτερα απο τον πετσοπα.Δεν νομιζεις;

(Επισης αρνουμαι να παρω το οτιδηποτε απο ανθρωπους που εχουν ζωα σε κλουβια και βιτρινες,αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.)
Ομως δεν ειναι δυνατον να συγκρινουμε τους πετσοπαδες με τους κτηνιατρους.Ακομα και αν αποδεχτω οτι και οι δυο κοιτανε μονο το συμφερον τους,προτιμω την γνωμη του ειδικου,εστω και αν εχω αυτην την υποψια.
Και ουτε μπορω να δεχτω οτι ειναι τοσο ασχετοι με την διατροφη,και πρεπει να εχουν κανει 10 διδακτορικα ,για να μπορουν να αντιληφθουν την καλη τροφη.Οπωσδηποτε εχουν ασχοληθει με την γατα και την καθε ηλικια και γνωριζουν τις διατροφικες της αναγκες και αναλογως συμβουλευουν.
Εμενα ο γιατρος μου,ΔΕΝ ειχε την ακανα στο κτηνιατρειο,δεν την εφερνε δηλαδη.Οταν του μιλησα για αυτην,μου ειπε οτι την ξερει,οτι σαφως ειναι η καλυτερη,και παρολο που δεν την ειχε..και ειχε τις κλασικες ,ρουαγιαλ,χιλς κλπ..μου ειπε οτι σαφως δεν συγκρινεται με καμια απο αυτες.
Αυτο ο πετσοπας δεν θα το ελεγε ποτε,καταρχην γιατι δεν ειναι σε θεση να γνωριζει την διαφορα της ακανα απο τις αλλες.