rouli726
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
*** tip-of-da-day: Αν το γατί σου είναι κοιλιόδουλο, προτίμησε να μοιράσεις την ποσότητα σε 2-3 μικρότερες μερίδες αντί να γεμίζεις το μπωλάκι απ'το πρωί και να έχει καταβροχθίσει τις κροκέτες μέχρι τις 11! Χρησιμοποίησε μικρότερο μπωλάκι και μη σερβίρεις κατευθείαν από τη σακούλα: είναι δεδομένο οτι θα βάλεις μεγαλύτερη ποσότητα. Είχα πάρει παλιά από το ΙΚΕΑ ένα σετάκι πλαστικές σέσουλες/μεζούρες και η μεσαία έπιασε τόπο καθώς χωράει σχεδόν 50γρ κροκετούλες. Με δύο τέτοιες την ημέρα είμαστε μια χαρά. Το απομεσήμερο της δίνω 10 treats για τα δοντάκια της - καθώς έχει ελαφρά στοματίτιδα κι άλλα 10 για τις τριχόμπαλες κι αυτό είναι όλο. Δεν τρώει άλλα μεζεδάκια, ούτε την ταΐζουμε την ώρα που τρώμε. Έτσι κρατάμε το βάρος της σταθερό στα 4 και κάτι ψιλά. Και μιλάμε για γάτα στειρωμένη που δε βγαίνει εκτός σπιτιού.
Τώρα για τη μάρκα της τροφής θα ήθελα να καταλήξω στην N & D που είναι και grain free και χωρίς κοτόπουλο που λένε ότι καλό είναι να αποφεύγεται σε στειρωμένους γάτους .Αλλά θα μου βγαινει λίγο πάνω απο 45 ευρώ το μήνα . Δεν είναι λίγα γιατι θέλω να συνεχίσω να ταίζω και τα α δεσποτάκια έξω από την πόρτα μου που έχω ταίστρα . Ισως επιλέξω τη nutram αλλά δεν το έχει το pet 4 you που μου φαινεται το πιο προσιτο eshop και σου δίνουν και τις ίδιες τιμές και στα καταστηματα τους .Εχεις να προτείνεις κάποιο άλλο ?? όχι pet city ...καθυστερεί και στα καταστήματα τους οι τροφές είναι ακριβές.
rouli726
Δραστήριο μέλος
πολυ καλη ποιοτητα για ξηρη τροφη, την τρωνε ευχαριστα, τα χορταινει και μου ερχεται σε πολυ καλη τιμη γτ τη βρισκω χυμα σε καλο πετ σοπ 4-4,5 ευρω/κιλο.
το συγκεκριμενο πετ σοπ εχει χυμα τροφες καλης ποιοτητας και ερχεται και πιο οικονομικα κι εχει αποτελεσμα στα γατια. φυσικα κι αυτες που αναφερεις, nutram- nd ειναι πολυ καλες απο οτι ξερω, μονο την nutram εχω δοκιμασει στο μικρο απο κατι προσφορες που ειχα βρει.
υ.γ. αν μενεις αθηνα μπορω να σου στειλω το ονομα του πετ σοπ σε μνμ
garfeild '15
Νεοφερμένο μέλος
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξερει κανεις κατι γιαυτην την τροφη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.wellbeloved.com/products/
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
Ναι , θα το ήθελα το όνομα του pet shop. Eυχαριστώ εκ των προτέρων !!
καλησπερα, καποιο προβλημα στις ρυθμισεις σου δεν μου επιτρεπει να σου στειλω πρωσοπικο μηνυμα και δεν ξερω αν επιτρεπεται απο το φορουμ να το γραψω εδω. αν θες γραψε καποιο μειλ να σου στειλω εκει τις πληροφοριες, αν δε διορθωθει το θεμα με τα πμ στο φορουμ. δες τις ρυθμισεις σου αρχικα.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
τεσπα βγηκαμε πολυ οφ τοπικ κι αυτο σιγουρα απαγορευεται στα φορουμ χαχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- WYSIWYG
- Riama
- V_Jo
- Morpheus@Ares
- Nikos90
- Tina2017
- nasstazia
- τζερρυ
- uncle_nontas
- 11cats
- Nicole1987
- Ρούλης και Μπία
- Elli M.
- mpirarxos
- Ljosberinn
- giannisgr41
- Ιφιγενεια25
- cat bruce
- helonitsa1965
- kikisagirl
- Stoni90
- oh my cat
- raccoon
- ΛΟΥΙΖΑ1
- leuk1
- dkat
- oldman
- litsa2
- catgirlbarbara
- kat-cats
- Lord Kratos
- αθηνα~~
- Pennylane
- zouzounela
- Προφέσσορας_Χάος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool