Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
αρκεί να μη γίνεται για καθαρά διαφημιστικό σκοπό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
ειναι κοντα στο μετρο αγ.ιωαννης. κανε κλικ να δεις περισσοτερες πληροφοριες. τις χυμα δεν τις αναγραφει, αν εισαι κοντα πηγαινε να δεις αλλιως παρε τηλεφωνο για περισσοτερες πληροφοριες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σας εχω εδω και 1-2 βδομαδες την " πιτσα" μου που ηταν ενα φοβισμενο γατακι .. μετα απο τον κτηνιατρο που φυσικα την πηγαμε της χορηγησαμε royal canon gastrointestrial σε συνδυασμο με ενα φαρμαρο εστρωσαν τα κακακια της θελω να της παρω τροφη για μικρα γατακια, μιας και ειναι 4-6 μηνων .. ελεγα να παρω royal canon kitten αλλα μου ειπαν για την friskies junior .. οποιος γνωριζει ας βοηθησει
Ευχαριστω τασος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα, η friskies με την royal είναι η μέρα με την νύχτα! Από άποψη ποιότητας η royal είναι 40 σκαλιά πιο πάνω, βέβαια είναι και πιο ακριβή. Αν θα ήθελες θα μπορούσες να βρείς μια πιο φθηνή αλλά και καλή τροφή για την Πίτσα. Αλλά όχι friskies... Όταν βρεις την τροφή που θέλεις και αφού είχε πρόβλημα με κακάκια θα πρέπει να κάνεις την εισαγωγή της νέας τροφής σταδιακά ας πούμε σε ένα διάστημα μιας εβδομάδας. Ψάξε αν θες λίγο εδώ στην σελίδα στις τροφές για στειρωμένα και ενήλικα. Στις ίδιες εταιρίες τροφών που προτείνονται υπάρχουν σίγουρα και αντίστοιχες τροφές για μικρά γατάκια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστω πολυ επειδη δεν με πειράζουν τα λιγα εξοδα παραπανω προς το παρων τουλαχιστον ακομα θα δοκιμασω αλλαγη σιγα σιγα με royal kitten
rouli726
Δραστήριο μέλος
καλησπερα. καλως ηρθες στην παρεα και να χαιρεσαι το γατακι σου.
σαφως σε καμμια περιπτωση να μην παρεις τροφη σουπερ μαρκετ γτ ο,τι γλιτωσεις θα το φας στους γιατρους. οπως σε ολα ετσι κι εδω ο,τι δινεις παιρνεις.
γραψε μας αν θες σε ποια πολη μενεις.
αν εισαι αθηνα, μια επισκεψη σε ενα καλο πετ σοπ(και δεν εννοω τα γνωστα που διαφημιζονται απαραιτητα) θα σε βοηθησει να βρεις μια καλη τροφη για το γατακι σου. καλη η ρογιαλ αλλα υπαρχουν στην ιδια τιμη και πιο ποιοτικες.
προσωπικα , σε μικρο γατακι εχω δοκιμασει josera minette-nutram kitten-happy cat kitten-sanabelle kitten κι ολες με αφησαν πληρως ικανοποιημενη.
να ρωτας για ποιοτητα super premium και αν ο "πετ-σοπας" ξερει θα το καταλαβεις κι εσυ.
σε καθε περιπτωση η αλλαγη πρεπει να γινει σταδιακα για να μην εχει παλι θεματα το εντερακι του.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σχετικά με την ερώτησή σου, η friskies με τη royal, όπως προείπε και η pepper, ουδεμία σχέση έχουν από άποψη ποιότητας. Γενικά θα σου συνιστούσα να μην προμηθεύεσαι τροφή που πουλάνε και τα super markets, διότι είναι πολύ κατώτερης ποιότητας και τα χρήματα που εξοικονομείς για την αγορά μιας ευτελούς αξίας τροφής, κινδυνεύεις αργότερα να τα "επιστρέψεις" στο πολλαπλάσιο σε επισκέψεις και θεραπείες στους κτηνιάτρους για προβλήματα υγείας που ενδέχεται να παρουσιαστούν στο μέλλον.
Η Royal Cannin θεωρείται μια αρκετά "αξιοπρεπής" εταιρεία που τη θεωρώ μια καλή αρχή για κάθε νεο-εισερχόμενο στο θέμα "Διατροφή γάτας", γιατί περιέχει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από είδη τροφών, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε ηλικίας καθώς και για ειδικές καταστάσεις του κάθε γατιού και είναι δοκιμασμένη χρόνια. Μπορείς λοιπόν να αρχίσεις από εκεί, όχι για στειρωμένα βέβαια, εφ'όσον η γατούλα είναι μικρή ακόμα και αστείρωτη και χρειάζεται μια πλήρη ξηρή τροφή και αργότερα δοκιμάζεις (ανάλογα με την δεκτικότητα του γαστρεντερικού της)και για ακόμα καλύτερης ποιότητας, όπως θεωρούνται οι ολιστικές τροφές που περιέχουν ως επί το πλείστον πρωτείνες (π.χ. Acana). Βέβαια αυτά θα τα αποφασίσετε και σε "συννενόηση" με την Πίτσα.
Να σου ζήσει λοιπόν και θα χαρούμε να τη γνωρίσουμε με λεπτομέρειες από τη ζωή της, καθώς και σε φωτογραφίες, σε ένα ολοδικό της θέμα όπως αυτά που έχουμε ανοίξει αποκλειστικά για τα καμάρια μας εδώ

Γεια σας επισκεπτικα το pet4u στη δαφνη ειχαν τεραστια ποικιλια πηρα για αρχη αυτο που προ ανεφερα απο χθες ανα 2 με 3 μερες λεω να κανω εναλλαγή καθε εν τεταρτο της τροφης σιγά σιγα.. βλεποντας σιγα σιγα και τα κακακια της..
Πως το βλεπετε εσεις..
τζερρυ
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα.Θέλοντας να βοηθήσω θα πω κι εγώ τη δική μου εμπειρία..Μέχει 6 μηνών δίναμε στο γατάκι μας friskies kai whiskas απτο s/m,Δεν ξέραμε,δεν είχαμε ποτέ ξανά γατάκι.Λίγο πριν τον στειρώσουμε μας ρώτησε η γιατρός τι τροφή δίναμε για να μας καθοδηγήσει για μετά και μας είπε να τις σταματήσουμε άααμεσα αυτές τις τροφές.Ξεκινήσαμε λοιπόν equilibrio και sanabelle εναλλαξ για να μην βαριέται.Είδα βελτίωση σε όλους τους τομείς και σιγά σιγά ένα εκπληκτικό τρίχωμα,να θες να κοιμηθείς επάνω του.Όμως σταδιακά το λίπος που είχε συσσωρευτεί απτις προηγούμενες τροφές έκανε την εμφάνισή του στο κάτω μέρος της κοιλιάς με αποτέλεσμα να κρεμάσει(τώρα είναι 15 μηνών).Για να φύγει αυτό τώρα θέλει πολύ γυμναστική...μου είπε ο κτηνίατρος και να μην ανυσηχώ είναι μόνο παχάκια...Γι αυτό μακριά απτις τροφές αυτές.Εκτός των άλλων φορτώνουν τα ζώα μας με περιττό λίπος...
Οταν λες γυμναστικη τι ακριβώς εννοεις? Γιατι η δικιά μου με το ποντικακι παιζει μόνο πηρα και ονυχοδρομιο αλλα μαλλον επειδη της κοβω τα νυχια δεν ασχολειται καθολου με αυτο.. πατε καμια βολτα εξω?
rouli726
Δραστήριο μέλος
να της βαζεις δλδ σε καθε γευμα μισο μισο μεχρι να τελειωσει η παλια και μετα μονο απο τη νεα.
γενικα με τη ρογιαλ δεν εχουν προβλημα τα κ@κακια των γατιων.
Καλησπέρα.Θέλοντας να βοηθήσω θα πω κι εγώ τη δική μου εμπειρία..Μέχει 6 μηνών δίναμε στο γατάκι μας friskies kai whiskas απτο s/m,Δεν ξέραμε,δεν είχαμε ποτέ ξανά γατάκι.Λίγο πριν τον στειρώσουμε μας ρώτησε η γιατρός τι τροφή δίναμε για να μας καθοδηγήσει για μετά και μας είπε να τις σταματήσουμε άααμεσα αυτές τις τροφές.Ξεκινήσαμε λοιπόν equilibrio και sanabelle εναλλαξ για να μην βαριέται.Είδα βελτίωση σε όλους τους τομείς και σιγά σιγά ένα εκπληκτικό τρίχωμα,να θες να κοιμηθείς επάνω του.Όμως σταδιακά το λίπος που είχε συσσωρευτεί απτις προηγούμενες τροφές έκανε την εμφάνισή του στο κάτω μέρος της κοιλιάς με αποτέλεσμα να κρεμάσει(τώρα είναι 15 μηνών).Για να φύγει αυτό τώρα θέλει πολύ γυμναστική...μου είπε ο κτηνίατρος και να μην ανυσηχώ είναι μόνο παχάκια...Γι αυτό μακριά απτις τροφές αυτές.Εκτός των άλλων φορτώνουν τα ζώα μας με περιττό λίπος...
να της δινεις τροφη light που εχει σχεδον μισα λιπαρα(εκτος αν δινεις ολιστικη οποτε προσαρμοζεις λιγο μικροτερη την ποσοτητα).
ξεκινα το κυνηγητο μες στο σπιτι

τζερρυ
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον εννοούσε να τον κάνω να τρέχει πιό συχνά.Σχετικά με το έξω,όχι δεν τον βγάζω,παρά μόνο στο μπαλκόνι.Του δικού μου του αρέσει ένα συγκεκριμένο μπαλάκι,του το πετάω,τρέχει να το πιάσει,το δαγκώνει και μου το γυρίζει πίσω να το ξαναπετάξω.Αυτό κάνουμε σαν γυμναστική λοιπόν.Επίσης τον τελευταίο μήνα που υιοθετήσαμε και το αδεσποτάκι,από κυνήγι άλλο τίποτα μεταξύ τους οπότε θεωρώ πως τώρα γυμνάζεται αρκετά.Είμαι στην αναμονή.
popcorn
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
popcorn
Νεοφερμένο μέλος

rouli726
Δραστήριο μέλος
θέλω να αλλάξω τροφή στα γατόνια. τον τελευταίο καιρό τρώνε equilibrio light αλλα δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενη, ειναι καλη αλλα επειδη την παιρνω χυμα απο καταστημα που δεν εχει και πολύ πελατεια για γατες, φοβαμαι αλλοιωνεται οσο να ναι.
εν ολιγοις λογω οικονομικων προβλήματων αποφασισα να αγοραζω μια φορα το μηνα την τροφη για ολο το μηνα για να μου βγαινει πιο οικονομικα η μεγαλύτερη συσκευασία.
είμαι λοιπόν ανάμεσα σε
1.sanabelle light που την εχω δοκιμασει κι ημουν πολυ ικανοποιημενη και τη βρισκω χυμα με 5 ερυω το κιλο αλλα σε πετ σοπ που ανανεωνει 2 φορες τη βδομαδα τις χυμα, οποτε καλη ποιοτητα.
2. acana που μου εχει μπει στο μυαλο εδω και καιρο να τη δοκιμασω, ομως φοβαμαι να παρω μεγαλη ποσοτητα μην εχουν καμμια παρενεργεια. δεν με συμφερει ομως νομιζω μικρη ποσοτητα με 2 γατες. τη μεγαλη που ειναι 6,8 κιλα την βρισκω 52-53 ευρω.
ειδα ομως μια προσφορα της applaws 49 ευρω το 7 κιλο και δεν ξερω τι να κανω τωρα!
σε ξηρα δεν την εχω δοκιμασει ομως ποτε.
ποια ειναι η γνωμη σας?
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- WYSIWYG
- Riama
- V_Jo
- Morpheus@Ares
- Nikos90
- Tina2017
- nasstazia
- τζερρυ
- uncle_nontas
- 11cats
- Nicole1987
- Ρούλης και Μπία
- Elli M.
- mpirarxos
- Ljosberinn
- giannisgr41
- Ιφιγενεια25
- cat bruce
- helonitsa1965
- kikisagirl
- Stoni90
- oh my cat
- raccoon
- ΛΟΥΙΖΑ1
- leuk1
- dkat
- oldman
- litsa2
- catgirlbarbara
- kat-cats
- Lord Kratos
- αθηνα~~
- Pennylane
- zouzounela
- Προφέσσορας_Χάος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool